καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Αυτά που γράφεις είναι τα 'υπόλοιπα'.
Καλώδιο ρεύματος δεν συνοδεύει όλους τους ενισχυτές ;

Και Interconnect τους συνοδεύει και ποδαράκια αντικραδασμικά έχουν...
Αυτά όταν τους τα αλλάζεις δεν πάνε τσάμπα η έρευνα, τα reviews, οι κοινές εντυπώσεις κτλ.;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Και Interconnect τους συνοδεύει και ποδαράκια αντικραδασμικά έχουν...
Αυτά όταν τους τα αλλάζεις δεν πάνε τσάμπα η έρευνα, τα reviews, οι κοινές εντυπώσεις κτλ.;
Από εκεί και πέρα η ευθύνη είναι δική σου :smile:

Κάποιος που έχει έναν καλό και ακριβό ενισχυτή ας κάνει ένα γράμμα στην 'μαμα' εταιρεία και να ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει που ο ενισχυτή του παίζει καλύτερα με ένα νέο καλώδιο ρεύματος.
Είμαι περίεργος να δω την απάντηση.
Ας το κάνει κάποιος...δεν χάνουμε τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Όχι , το σύστημά μου είναι 'φθηνό' και θέλει άλλες αλλαγές πρώτα.
Έχω πειραματιστεί όμως με έναν φίλο που ήθελε να αλλάξει τα καλώδια του....και ήταν χάος.

Αυτά που γράφω όμως δεν είναι απαραίτητα δικές μου εντυπώσεις (υποκειμενικό), έτσι δεν κερδίζουμε τίποτα. Θα λέει ο καθένας ότι θέλει.
Προσπαθώ να βρω αντικειμενικές απόψεις απόδειξης του ρόλου των καλωδίων ρευματος, αλλά ...... δεν γράφετε κάτι με στοιχεία ή μετρήσεις...

ΟΚ.
Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι,ότι και τα "blind tests" υποκειμενικό χαρακτήρα έχουν και κάθε άλλο παρά σταθερά-μόνιμα αποτελέσματα μπορούν επίσης να έχουν.Σ' εντυπώσεις ανθρώπων στηρίζονται κι αυτά και βασίζονται σε κάποιο σύστημα,που επίσης δεν προσεγγίζει κάν το αντικειμενικό γεγονός της μέτρησης...
Αφού όμως το θέλετε κάντε το.

Κύριε Κόγια,

Δεν κατάλαβα, αλήθεια γράφω, δεν κατάλαβα τον τρόπο σκέψης σας.

Αν υπάρχει διαφορά, μεταξύ δύο καλωδίων των 30€, ισχυρίζεστε ότι δεν θα υπάρχει μεταξύ ενός «κοινού» και ενός, κατά πολύ, ακριβότερου?

Επίσης, σας ενδιαφέρει να βγάλετε μεροκάματο, από την πώληση του ακριβότερου καλωδίου στην περίπτωση που κερδίσετε σε αυτή την ακρόαση?

Τελικά, το συμπέρασμα που βγάζω προσωπικά, είναι ότι με το «τσαμπουκά» του πληκτρολογίου, τη «δύναμη» του ιντερνέτ ως παροχή πρόσθετων γνώσεων στην, αν μη τι άλλο, ήδη υπάρχουσα γνώση σας (πραγματικά σέβομαι τις γνώσεις σας), επιτρέπει τη θεωρητική άποψη επί παντός επιστητού και ταυτόχρονα ένα «μίσος» στο χώρο πώλησης μηχανημάτων ήχου!

Δε φταίμε εμείς για το τι μπορεί να σας έχει συμβεί από ανθρώπους του χώρου, δε φταίμε εμείς για το αν σας έχουν υποτιμήσει ως επιστήμονα, ως γνώσεις, ως άνθρωπο γενικά…

Μπορώ, λοιπόν, να έχω μία ξεκάθαρη απάντηση?

Ζητήσατε κάποιον να ακούσει σε τυφλή δοκιμή το καλώδιό σας εναντίον του δικού του και να σας πει αν άκουσε διαφορά, αν αναγνώρισε το δικό του.
Δέχομαι αυτή την πρόσκληση δοκιμής.
Σας παρακαλώ να επιλέξετε την ημέρα που θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο για εσάς.

Αν αυτή η ημέρα, μπορεί να είναι εκτός Κυριακής, λόγω οικογένειας, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Αντε ισοβίτα μου απάντησε...

Ούτε νύφη νάσουνα.

Συνιστώ κανά Shyninata (έτσι γράφεται?) του χιλιάρικου κι αλλαγή σε Esoteric-bye-

Κε Dipie,

Δεν είμαι συνέχεια εδώ.

Το nickname, μπορεί να φαίνεται στη λίστα επισκεπτών, δε βρίσκομαι όμως εδώ :-(

Επίσης, το σύστημα, είναι ένα κοινό σύστημα, βατό για τον, μεσαίου εισοδήματος, καταναλωτή.
Αυτά τα χρήματα μπορούσα να διαθέσω για τη μουσική μου απόλαυση, το χώρο μου, το μεράκι μου, αυτά διέθεσα. :-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Κε Dipie,

Δεν είμαι συνέχεια εδώ.

Το nickname, μπορεί να φαίνεται στη λίστα επισκεπτών, δε βρίσκομαι όμως εδώ :-(

Επίσης, το σύστημα, είναι ένα κοινό σύστημα, βατό για τον, μεσαίου εισοδήματος, καταναλωτή.
Αυτά τα χρήματα μπορούσα να διαθέσω για τη μουσική μου απόλαυση, το χώρο μου, το μεράκι μου, αυτά διέθεσα. :-)

Συγνώμη ισοβίτα μου-bye-

Εσείς αποφασίζετε το τί και πώς...

Κάποιος σήκωσε το γάντι...
Κάποιος σφυράει αδιάφορα και κάνει ότι δεν είναι δικό του...
Τελικά εγώ δεν κατάλαβα τι θα πάρει ο κ. Ισοβίτης αν κερδίσει το στοίχημα. Το καλώδιο της τοστιέρας;

Τελικά εγώ δεν κατάλαβα τι θα πάρει ο κ. Ισοβίτης αν κερδίσει το στοίχημα. Το καλώδιο της τοστιέρας;

Μα δε δέχομαι την ακρόαση για λόγους κέρδους!

Και με κλειστές τις πόρτες να γίνει, μόνο εγώ με τον Κο Κόγια, δε θα βγω μετά να γράψω αν «κέρδισα» ή αν «έχασα».

Το αποτέλεσμα θα φανεί, μόνο και μόνο από τη σιωπή ή τη θριαμβολογία του κου Κόγια.

Το μόνο που επιθυμώ, είναι να αποδείξω ή να ενισχύσω στον κο Κόγια, ότι ο καθένας στο σύστημα του μπορεί να ακούει διαφορές μεταξύ καλωδίων, μεταξύ υλικών στήριξης, μεταξύ αλλαγής επίπλων ή ότι άλλο «χλευάζει».

"Tης κοντής ψ@@@ς της φταίνε οι τρίχες"

Αρχαίο κινέζικο ρητό

λοιπόν είτε το πιστεύετε είτε όχι διάβασα όλες τις σελίδες του topic.Πιστεύω ότι είναι απο τα πλεον ενδιαφέροντα που έχω διαβάσει .Δυστυχώς έχω πολύ φτηνιάρικο σύστημα οπότε ούτε λόγος για κάποια άποψη επι του θέματος....αλλά αυτή η ιδέα της μονομαχίας πιστεύω ότι είναι το κάτι άλλο.Και αν κάποιος απο τους μονομάχους φοβάται ότι στην ιδέα της απώλειας του ακριβοπληρωμένου καλωδίου ας το κάνετε για μπύρες-πίτσες ή οτιδήποτε σε "γήινες" διαστάσεις.Αλλά κάντε το ρε παιδιά,και καλό θα ήταν οι admin να βοηθήσουν αυτή την "μονομαχία".
Μαζευτείτε σε 1 χώρο καμμιά 10 νοματαίοι με τουλάχιστον 3-4 "χρυσά αυτιά" και εντελώς τυφλά χωρίς καμμιά ενημέρωση για το ποιο καλώδιο χρησιμοποιείται εκέινη την στιγμή δοκιμάστε να δείτε αν υπάρχει διαφορά.Αλλά κάντε το ρε παιδιά όλοι μας περιμένουμε το αποτέλεσμα.....

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

λοιπόν είτε το πιστεύετε είτε όχι διάβασα όλες τις σελίδες του topic.Πιστεύω ότι είναι απο τα πλεον ενδιαφέροντα που έχω διαβάσει .Δυστυχώς έχω πολύ φτηνιάρικο σύστημα οπότε ούτε λόγος για κάποια άποψη επι του θέματος....αλλά αυτή η ιδέα της μονομαχίας πιστεύω ότι είναι το κάτι άλλο.Και αν κάποιος απο τους μονομάχους φοβάται ότι στην ιδέα της απώλειας του ακριβοπληρωμένου καλωδίου ας το κάνετε για μπύρες-πίτσες ή οτιδήποτε σε "γήινες" διαστάσεις.Αλλά κάντε το ρε παιδιά,και καλό θα ήταν οι admin να βοηθήσουν αυτή την "μονομαχία".
Μαζευτείτε σε 1 χώρο καμμιά 10 νοματαίοι με τουλάχιστον 3-4 "χρυσά αυτιά" και εντελώς τυφλά χωρίς καμμιά ενημέρωση για το ποιο καλώδιο χρησιμοποιείται εκέινη την στιγμή δοκιμάστε να δείτε αν υπάρχει διαφορά.Αλλά κάντε το ρε παιδιά όλοι μας περιμένουμε το αποτέλεσμα.....

Ασχέτως του τι θα γίνει τελικά κι άν ο κος Κόγιας αποδεχτεί την "πρόκληση" του ισοβίτη,στην διάρκεια των ακροάσεων που οργανώνονται-που σημειωτέον θα είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες-να είσθε σίγουροι,ότι θα "παίξουμε" και με διάφορα καλώδια.Ορεξη και χρόνο να έχετε...

Κύριε Κόγια,

Δεν κατάλαβα, αλήθεια γράφω, δεν κατάλαβα τον τρόπο σκέψης σας.

Αν υπάρχει διαφορά, μεταξύ δύο καλωδίων των 30 , ισχυρίζεστε ότι δεν θα υπάρχει μεταξύ ενός «κοινού» και ενός, κατά πολύ, ακριβότερου?

Επίσης, σας ενδιαφέρει να βγάλετε μεροκάματο, από την πώληση του ακριβότερου καλωδίου στην περίπτωση που κερδίσετε σε αυτή την ακρόαση?

Τελικά, το συμπέρασμα που βγάζω προσωπικά, είναι ότι με το «τσαμπουκά» του πληκτρολογίου, τη «δύναμη» του ιντερνέτ ως παροχή πρόσθετων γνώσεων στην, αν μη τι άλλο, ήδη υπάρχουσα γνώση σας (πραγματικά σέβομαι τις γνώσεις σας), επιτρέπει τη θεωρητική άποψη επί παντός επιστητού και ταυτόχρονα ένα «μίσος» στο χώρο πώλησης μηχανημάτων ήχου!

Δε φταίμε εμείς για το τι μπορεί να σας έχει συμβεί από ανθρώπους του χώρου, δε φταίμε εμείς για το αν σας έχουν υποτιμήσει ως επιστήμονα, ως γνώσεις, ως άνθρωπο γενικά…

Μπορώ, λοιπόν, να έχω μία ξεκάθαρη απάντηση?

Ζητήσατε κάποιον να ακούσει σε τυφλή δοκιμή το καλώδιό σας εναντίον του δικού του και να σας πει αν άκουσε διαφορά, αν αναγνώρισε το δικό του.
Δέχομαι αυτή την πρόσκληση δοκιμής.
Σας παρακαλώ να επιλέξετε την ημέρα που θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο για εσάς.

Αν αυτή η ημέρα, μπορεί να είναι εκτός Κυριακής, λόγω οικογένειας, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Ευχαρίστως να το εξηγήσω. Είμαστε δύο αντίπαλοι. Εσείς λέτε πως θα διακρίνετε την ηχητική διαφορά με εναλλαγή του καλωδίου τροφοδοσίας, και εγώ αμφισβητώ αυτόν τον ισχυρισμό σας, υποστηρίζοντας πως δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσει κάποιος ένα ακριβό καλώδιο τροφοδοσίας, διότι από τεχνικής άποψης, ένα τέτοιο καλώδιο δεν προσφέρει κάποια βελτίωση. Από άποψης γοήτρου, υποκειμενικής ικανοποίησης ή ό,τι άλλο, φυσικά, ένα τέτοιο καλώδιο προσφέρει πολλά, αλλά καθαρά από τεχνικής άποψης δεν προσφέρει τίποτα, κατά τον δικό μου ισχυρισμό.

1. Εάν, λοιπόν, κάνουμε την τυφλή δοκιμή, συγκρίνοντας δύο φθηνά καλώδια, το καλώδιο της τοστιέρας και ένα άλλο λίγο ακριβότερο, με τιμή ας πούμε 30 , και εσείς εντοπίσετε εύστοχα τη διαφορά, προσδιορίζοντας με επιτυχία ποιο καλώδιο έπαιξε κάθε φορά, τότε, ναι, έχετε δίκιο, θα έχετε κερδίσει το στοίχημα, και θα έχουμε βγάλει το συμπέρασμα, ότι ακόμη και μεταξύ φθηνών καλωδίων υπάρχουν διαφορές.
2. Εάν, όμως, δεν προσδιορίσετε επιτυχώς ποιο καλώδιο θα έχει παίξει κάθε φορά, και το ποσοστό επιτυχίας σας κυμανθεί γύρω από την τυχαία πιθανότητα, δηλαδή 40 – 60%, τότε, υπηρετώντας τον εγωισμό του, το συμπέρασμα που θα εξαγάγει κάποιος κάτοχος ακριβού καλωδίου τροφοδοσίας θα είναι, πως, ναι μεν, δεν εντοπίσατε διαφορές, διότι και τα δύο καλώδια ήταν φθηνά, ενώ το δικό του, που το αγόρασε 3000 , θα του φανερώνει μέχρι και την οπτασία του Αγίου Ευλαμπίου του χαϊεντά.

Έτσι, λοιπόν, εάν αντί του φθηνού, ή σχετικά φθηνού καλωδίου που προτείνετε εσείς, συγκρίνουμε το καλώδιο της τοστιέρας με ένα πραγματικά ακριβό καλώδιο, τότε καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις, και την (1) και τη (2), ελαττώνοντας τα περιθώρια δικαιολογιών από μέρους των κατόχων ακριβών καλωδίων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, περί του «μίσους», όπως λέτε εσείς, ότι τρέφω για τα καταστήματα του χώρου, ή για το αν με έχουν υποτιμήσει ως επιστήμονα, ή ως άνθρωπο, ή ό,τι άλλο, εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα; Εκεί κολλήσατε; Εδώ υπάρχουν άτομα «του χώρου» (του «high end» εννοώ) που ακούν το όνομά μου και βγάζουν σπυριά, και θα με πειράξει τι θα σκεφθείτε εσείς; Δημοκρατία έχουμε, ελεύθερος άνθρωπος είστε, νομίστε ό,τι θέλετε. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι να σκεφθείτε για μένα.

Και κάτι τελευταίο για τα ελατήριά μου. Εάν εγώ αναζητώ στοίχημα με ακριβό καλώδιο για να βγάλω μεροκάματο, είναι ένα ερώτημα, και επ’ αυτού σας λέω το εξής. Εάν χάσω το στοίχημα, δεν θα έχω βγάλει μεροκάματο, έτσι δεν είναι; Πάμε παρακάτω. Εάν κερδίσω το στοίχημα –το έγραψα «εκεί», το γράφω και εδώ, δύο είναι τα ενδεχόμενα για το καλώδιο που θα κερδίσω. Πρώτον, να το βάλω σε αγγελία και να το πουλήσω για μεταχειρισμένο, οπότε θα έχετε να λέτε ότι το έκανα για να «βγάλω μεροκάματο». Καλύτερα έτσι, όμως. Διότι αν το κρατήσω και το χρησιμοποιώ στο σύστημά μου, τότε θα γίνω περίγελως, κοινώς ρεντίκολο των σκυλιών, και δικαίως, καθώς θα ασπασθώ κάτι που αμφισβητούσα, κι ας το επιβεβαίωσα με τυφλή δοκιμή. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να το καταστρέψω, τέλος πάντων να το ανοίξω να δω τι έχει μέσα, να δω πώς είναι φτιαγμένο. Αν παρ’ όλ’ αυτά θέλετε να με κατηγορήσετε ότι ψάχνω για «μεροκάματο», με γεια σας – με χαρά σας.

Γι’ αυτό λοιπόν, παρακαλώ, προτείνετε ένα ακριβό καλώδιο, με street price άνω των 500 . Αλλιώς, λυπούμαι, δεν δέχομαι δοκιμή με φθηνά καλώδια.

Μα καλά, κανείς δεν θυμάται το τεστ με τα καλώδια που έγινε στο παρελθόν ???
Η τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που «κανείς» δεν θέλει να το θυμάται ?

Ευχαρίστως να το εξηγήσω. Είμαστε δύο αντίπαλοι.* Εσείς λέτε πως θα διακρίνετε την ηχητική διαφορά με εναλλαγή του καλωδίου τροφοδοσίας, και εγώ αμφισβητώ αυτόν τον ισχυρισμό σας, υποστηρίζοντας πως δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσει κάποιος ένα ακριβό καλώδιο τροφοδοσίας, διότι από τεχνικής άποψης, ένα τέτοιο καλώδιο δεν προσφέρει κάποια βελτίωση. Από άποψης γοήτρου, υποκειμενικής ικανοποίησης ή ό,τι άλλο, φυσικά, ένα τέτοιο καλώδιο προσφέρει πολλά, αλλά καθαρά από τεχνικής άποψης δεν προσφέρει τίποτα, κατά τον δικό μου ισχυρισμό.

1. Εάν, λοιπόν, κάνουμε την τυφλή δοκιμή, συγκρίνοντας δύο φθηνά καλώδια, το καλώδιο της τοστιέρας και ένα άλλο λίγο ακριβότερο, με τιμή ας πούμε 30 , και εσείς εντοπίσετε εύστοχα τη διαφορά, προσδιορίζοντας με επιτυχία ποιο καλώδιο έπαιξε κάθε φορά, τότε, ναι, έχετε δίκιο, θα έχετε κερδίσει το στοίχημα, και θα έχουμε βγάλει το συμπέρασμα, ότι ακόμη και μεταξύ φθηνών καλωδίων υπάρχουν διαφορές.
2. Εάν, όμως, δεν προσδιορίσετε επιτυχώς ποιο καλώδιο θα έχει παίξει κάθε φορά, και το ποσοστό επιτυχίας σας κυμανθεί γύρω από την τυχαία πιθανότητα, δηλαδή 40 – 60%, τότε, υπηρετώντας τον εγωισμό του, το συμπέρασμα που θα εξαγάγει κάποιος κάτοχος ακριβού καλωδίου τροφοδοσίας θα είναι, πως, ναι μεν, δεν εντοπίσατε διαφορές, διότι και τα δύο καλώδια ήταν φθηνά, ενώ το δικό του, που το αγόρασε 3000 , θα του φανερώνει μέχρι και την οπτασία του Αγίου Ευλαμπίου του χαϊεντά.

Έτσι, λοιπόν, εάν αντί του φθηνού, ή σχετικά φθηνού καλωδίου που προτείνετε εσείς, συγκρίνουμε το καλώδιο της τοστιέρας με ένα πραγματικά ακριβό καλώδιο, τότε καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις, και την (1) και τη (2), ελαττώνοντας τα περιθώρια δικαιολογιών από μέρους των κατόχων ακριβών καλωδίων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, περί του «μίσους», όπως λέτε εσείς, ότι τρέφω για τα καταστήματα του χώρου, ή για το αν με έχουν υποτιμήσει ως επιστήμονα, ή ως άνθρωπο, ή ό,τι άλλο, εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα; Εκεί κολλήσατε; Εδώ υπάρχουν άτομα «του χώρου» (του «high end» εννοώ) που ακούν το όνομά μου και βγάζουν σπυριά, και θα με πειράξει τι θα σκεφθείτε εσείς; Δημοκρατία έχουμε, ελεύθερος άνθρωπος είστε, νομίστε ό,τι θέλετε. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι να σκεφθείτε για μένα.

Και κάτι τελευταίο για τα ελατήριά μου. Εάν εγώ αναζητώ στοίχημα με ακριβό καλώδιο για να βγάλω μεροκάματο, είναι ένα ερώτημα, και επ’ αυτού σας λέω το εξής. Εάν χάσω το στοίχημα, δεν θα έχω βγάλει μεροκάματο, έτσι δεν είναι; Πάμε παρακάτω. Εάν κερδίσω το στοίχημα –το έγραψα «εκεί», το γράφω και εδώ, δύο είναι τα ενδεχόμενα για το καλώδιο που θα κερδίσω. Πρώτον, να το βάλω σε αγγελία και να το πουλήσω για μεταχειρισμένο, οπότε θα έχετε να λέτε ότι το έκανα για να «βγάλω μεροκάματο». Καλύτερα έτσι, όμως. Διότι αν το κρατήσω και το χρησιμοποιώ στο σύστημά μου, τότε θα γίνω περίγελως, κοινώς ρεντίκολο των σκυλιών, και δικαίως, καθώς θα ασπασθώ κάτι που αμφισβητούσα, κι ας το επιβεβαίωσα με τυφλή δοκιμή. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να το καταστρέψω, τέλος πάντων να το ανοίξω να δω τι έχει μέσα, να δω πώς είναι φτιαγμένο. Αν παρ’ όλ’ αυτά θέλετε να με κατηγορήσετε ότι ψάχνω για «μεροκάματο», με γεια σας – με χαρά σας.

Γι’ αυτό λοιπόν, παρακαλώ, προτείνετε ένα ακριβό καλώδιο, με street price άνω των 500 . Αλλιώς, λυπούμαι, δεν δέχομαι δοκιμή με φθηνά καλώδια.

Κύριε Κόγια,

Το καλώδιο μου έχει τιμή 300€.
Λυπάμαι, αν τα οικονομικά μου δε μου επιτρέπουν να έχω καλύτερο και ακριβότερο καλώδιο…

Είναι ικανοποιητικό για εσάς?

Όσο για το μεροκάματο, ήταν καθαρά μία σκέψη που επιτρέψτε μου να έχω, όταν διαβάζω τα κείμενά σας και την εμμονή σας στην αναφορά του καλωδίου και της εταιρείας που το κατασκευάζει.
Η σκέψη του «θα ξοδέψω βενζίνη, να μη κερδίσω και κάτι άξιο λόγου;», πέρασε από το μυαλό μου.

Για να μην υπάρχει λοιπόν τέτοια σκέψη, επιτρέψτε μου να σας γεμίσω το ντεπόζιτο βενζίνης στην επιστροφή σας.

Επίσης, αν οι πρώτες πέντε περιπτώσεις ακρόασης είναι επιτυχημένες, δε βλέπω το λόγο συνέχειας της ακρόασης.
Εκτός και αν προσπαθήσετε μέσα από τη βαρεμάρα που φυσιολογικά θα επέλθει, να βρείτε λάθη.
Δε γράφω κόπωση, την πλάκα μας κάνουμε*, έτσι το βλέπω προσωπικά, ειδικά όταν γράφουμε και συζητάμε για ένα «κοινό» χόμπι.

Μα καλά, κανείς δεν θυμάται το τεστ με τα καλώδια που έγινε στο παρελθόν ???
Η τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που «κανείς» δεν θέλει να το θυμάται ?

Για πε! Πού και πότε έγινε τέτοιο πράγμα; :)
Να διαιωνίζουμε το είδος βρε παιδί μου αλλά όχι την ίδια συζήτηση...

Το καλώδιο μου έχει τιμή 300 .

Για μένα το γάντι έχει σηκωθεί.

Επίσης, αν οι πρώτες πέντε περιπτώσεις ακρόασης είναι επιτυχημένες, δε βλέπω το λόγο συνέχειας της ακρόασης.

Συμφωνώ και εδώ μιας και μιλάμε για 100% επιτυχία, κάτι που είναι εκτός "τύχης" και "στατιστικών".

Μήπως να "ψηφίσουν" και οι υπόλοιπο ενδιαφερόμενοι;

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Δεν μου φάνηκε παράλογο , .......

Εγω παλι παραλογο το βλεπω.
Οταν λεμε ακουγονται η οχι διαφορες, αφορα ολα τα διαφορετικα καλωδια.
Οταν το τεντωνουμε απο δω το τραβαμε απο εκει, θα συμφωνησω με το "κινεζικο" της στραβιας "αυτης" της φταινε ξερω γω τι, που αναφερθηκε παραπανω.

Τι παει να πει απο τοσο κι επανω?
Αυτο δεν αφορα κανενα φορουμ, παρα με το "κολλημα" του Κ.Κ.

Αλλα προφανως "μασαει" με την δοκιμη οπως την εθεσε ο φιλος, οποτε ας σταματησει να κανει γυρω γυρω.

Επι της ΟΥΣΙΑΣ η δοκιμη που προσφερετε απο τον Ισοβιτη, ειναι ακριβως η ιδια.
Ετσι οπως τη θελει ο Κωστας ειναι για να καλυψει "δικα" του θεματα, οχι ουσιας...

Status
Not open for further replies.