καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Μηπως εχει ψειρες αυτος ο ανθρωπος; Τι ποιο λογικο για καποιον που βαζει υψηλο χρηματικο στοιχημα να θελει να ειναι παρων. Δεν μπορω να καταλαβω πως θα επηρεαστει η δοκιμη απο την παρουσια του ενος εκ των δυο διεκδικητων ουτε τον λογο να μην ειναι και οι δυο εκει, ασε που στο τελος μπορουν να μας δωσουν και μια ωραια φωτογραφια. Νομιζω οτι αν δεν γινει η δοκιμη γι αυτον τον λογο, τοτε ο κος που προσφερθηκε το εκανε για τα ματια του κοσμου. Επιπλεον η αρνηση του να επιβλεψει ο αλλος την διαδικασια αυτοπροσωπως, ισως τελικα ηταν εκ του πονηρου. Τα υπολοιπα ειναι περιττες δικαιολογιες.

Walker και για σενα ισχυει η απαντση που εδωσα παραπανω.

Ειναι που δεν παιρνεις το μερος κανενος. Θα μπορουσε καλλιστα να πεις οτι ο Κογιας κανει πισω γιατι ηξερε πολυ καλα τον ορο που εθεσα.

Όπως έκανα quote σε κάποιο πολύ παλιό μήνυμα ο Kharmacoma το είχε δηλώσει.
Το ότι κάποιος δεν διαβάζει με προσοχή τα μηνύματα που αναφέρονται σε αυτόν δεν είναι καν δικαιολογία (ούτε καν στη σφαίρα του περιττού).

Από εκεί και πέρα είναι θέμα του Kharmacoma το αν θα δεχτεί να γίνει η δοκιμή.
Αλλιώς, two down more to go;

Ελλάς εστί.....
ότι δηλώσεις είναι θεμελιώδες ....συνταγματικό θεώρημα...
απλά καταθέτω την άποψή μου....

..ότι είναι εσφαλμένη η τοποθέτηση του Kharmacoma να δέχεται μεν την πρόκληση χωρίς όμως την παρουσία του αντιπάλου....

Αφού το θέμα έφτασε εκεί ας γίνουν πια οι στοιχειώδες αμοιβαίες υποχωρήσεις....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Ναι, και αν θυμάσε το έθεσε ο Κόγιας πρώτος, σωστά;

Αν θυμάμαι καλά έκανα quote μήνυμα του Kharmacoma και όχι του κ. Κόγια.
Φυσικά μιλάω για το γεγονός ότι ο Kharmacoma δεν θέλει να συναντηθεί με τον κ. Κόγια και φαίνεται καθαρά στο quote μου.

Δηλαδή θα δεχτούν όλοι ότι είναι σωστή η άποψη σας επειδή θέτετε παράλογους όρους;

Όχι. Επειδή για δεύτερη φορά στο ίδιο thread ο κ. Κόγιας κάνει πίσω.
Παράλογος, λογικός, δεν θα τον αναλύσουμε εδώ.
Ο κ. Κόγιας έβαλε 10 όρους και ο Kharmacoma έναν.
Προφανώς κάποιος δεν έχει εμπιστοσύνη στα άτομα που επιλέγει; Δεν ξέρω.

Μπορείτε να έχετε ότι ιδέα επί του θέματος επιθυμείτε. Αν δεν γίνει το συγκριτικό όμως δεν αποδεικνύεται τίποτα.

Μα το θέμα είναι ότι άλλος φταίει που δεν γίνεται το συγκριτικό.
Εγώ όπως είπα περιμένω τα αποτελέσματα.
Ξέρω τι ακούω αλλά θέλω να μάθω αν φταίει το μυαλό ή το αφτί μου.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε έτσι και αλλιώς. Ποιούς θεωρείτε υπεύθυνους για την μη πραγματοποίηση; Μόνο ο Κόγιας φταίει ή είναι και άλλοι που τους παίρνει η μπάλα;

Δεν ονοματίζω κανέναν από ότι είδατε.
Κάλλιστα αν εσείς έχετε τα ίδια πιστεύω με τον κ. Κόγια μπορείτε να ανανεώσετε το στοίχημα και να έχουμε και άλλο γάντι στο τερέν.

Το δεχόμαστε ή σωπαίνουμε; Γιατί δεν το δέχεστε ή να σωπάσετε εσείς; Γιατί δηλαδή φταίει ο Κόγιας; Μήπως εθελοτυφλείτε;

Αυτό που βλέπω είναι δύο στρατόπεδα. Οι μεν ακούνε διαφορές οι δε λένε ότι όλα αυτά είναι χαζομάρες.
Οι μεν έχουν προτείνει ήδη δύο φορές να γίνει η "κόντρα" οι δε βρίσκουν λόγους να μην γίνει.
Εγώ είπα τους λόγους. Οι δικοί σας ποίοι είναι ακριβώς;

Ελλάς εστί.....
ότι δηλώσεις είναι θεμελιώδες ....συνταγματικό θεώρημα...
απλά καταθέτω την άποψή μου....

..ότι είναι εσφαλμένη η τοποθέτηση του Kharmacoma να δέχεται μεν την πρόκληση χωρίς όμως την παρουσία του αντιπάλου....

Αφού το θέμα έφτασε εκεί ας γίνουν πια οι στοιχειώδες αμοιβαίες υποχωρήσεις....

.............

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Ειναι που δεν παιρνεις το μερος κανενος. Θα μπορουσε καλλιστα να πεις οτι ο Κογιας κανει πισω γιατι ηξερε πολυ καλα τον ορο που εθεσα.
Ποσως με ενδιαφερουν τα προσωπικα σας. Εμενα με ενδιαφερει να γινει επιτελους η δοκιμη και να δουμε το αποτελεσμα. Νομιζω οτι δικαιουμαι αποψης. Κατα την προσωπικη μου αποψη, η απαιτηση σας για την μη παρουσια του αντιπαλου ειναι αδικαιολογητη και υπερβολικη. Γι αυτο και οι υποψιες περι μεθοδευσεως. Εν παση περιπτωσει, εφοσον δεν θελετε τον αντιπαλο στο σπιτι σας και εφοσον εξακολουθειτε να πιστευετε στα λεγομενα σας ακολουθηστε την καθολα δικαια τριτη οδο, αυτην του εναλλακτικου χωρου. Δεν νομιζω οτι εχετε δικαιολογιες γι αυτο. Προσωπικα εχω βαρεθει να παρακολουθω το ανουσιο αυτο θεμα. Αυτα ειναι παιδικα πραγματα.........

Αυτό λέμε. Δεν βλέπω όμως ούτε μία υποχώρηση από τον κ. Κόγια και αυτό μου ξενίζει.

Μιχαλη εδωσε και την εναλλακτικη ουδετερου χωρου.

Αλλα να εχει προκαλεσει καποιος επι τοσο καιρο για ενα τεστ , και μετα να του απαγορευτει η εισοδος κοινως...ε πολυ παει...ποιος θα το δεχοταν ?

Αυτό λέμε. Δεν βλέπω όμως ούτε μία υποχώρηση από τον κ. Κόγια και αυτό μου ξενίζει.
Υπαρχει. Ο εναλλακτικος χωρος. Εκτος αν πρεπει σωνει και καλα για να γινει η δοκιμη, να μην παει αυτος στην δοκιμη, πραγμα ιδιαιτερως υποπτο............

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra h

Μα και εγώ αυτό λέω, ίσως με διαφορετικά λόγια, το μόνο που είπα είναι να τεκμηριωθεί εργαστηριακά ο εξωτικός χαρακτήρας των καλωδίων, δεν αναφέρομαι στο πόσο καλά και τι ακούει ο καθένας αυτό εργαστηριακά δεν μπορείς να το αποδείξεις.
Πάντως για το bandpass επιμένω οτι αν υπήρχε μια διάταξη ενός lowpass και ενός highpass σε σειρά θα μπορούσαμε με μεγαλύτερη ακρίβεια να ρυθμίσομε το εύρος ζώνης και την συχνότητα αποκοπής.
Καλό βράδυ -bye-
Απλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν πως αυτό απ'αυτο το ζωνοπερατό "φίλτρο" θα πρέπει να περνάει και το ρεύμα των 50Hz...
Καλό βράδυ και σε σένα. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Αν θυμάμαι καλά έκανα quote μήνυμα του Kharmacoma και όχι του κ. Κόγια.
Φυσικά μιλάω για το γεγονός ότι ο Kharmacoma δεν θέλει να συναντηθεί με τον κ. Κόγια και φαίνεται καθαρά στο quote μου.

Δεν θέλει να συναντηθεί με τον Κόγια, αυτό είναι λογικό; Εσείς θα δίνατε 800 ευρώ για στοίχημα που δεν θα μαθαίνατε από κοντά το αποτέλεσμα;

Όχι. Επειδή για δεύτερη φορά στο ίδιο thread ο κ. Κόγιας κάνει πίσω.
Παράλογος, λογικός, δεν θα τον αναλύσουμε εδώ.
Ο κ. Κόγιας έβαλε 10 όρους και ο Kharmacoma έναν.
Προφανώς κάποιος δεν έχει εμπιστοσύνη στα άτομα που επιλέγει; Δεν ξέρω.

Ο Κόγιας δεν έκανε πίσω. Έβαλε 10 λογικούς όρους με τους οποίους κανένας δεν συμφώνησε. Από την άλλη ο Kharmacoma δεν δέχτηκε το στοίχημα όπως ήταν αλλά μετέβαλλε μερικούς από τους όρους και πρόσθεσε έναν παράλογο
Επίσης είναι πολύ σημαντικό το αν είναι παράλογος ο όρος. Αν βάλουμε εμείς οι δύο ένα στοίχημα στο οποίο εγώ ζητάω να μου δώσετε 1.000.000 ευρώ αν χάσετε και εγώ 1 αν χάσω θα είναι παράλογο. Αν κάνετε πίσω σε τέτοιους όρους θα σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο. Αν την δεύτερη φορά αλλάξω τους όρους σε 500.000 πάλι θα κάνετε πίσω. Θα έχει αποδειχτεί για δεύτερη φορά το δίκιο μου; Ας μην είμαστε παράλογοι...

Μα το θέμα είναι ότι άλλος φταίει που δεν γίνεται το συγκριτικό.
Εγώ όπως είπα περιμένω τα αποτελέσματα.
Ξέρω τι ακούω αλλά θέλω να μάθω αν φταίει το μυαλό ή το αφτί μου.

Ο Κόγιας έθεσε τους όρους. Κανένας δεν τους δέχτηκε όπως τέθηκαν από την αρχή. Ποίος φταίει που δεν γίνεται το συγκριτικό, αυτός που ζητάει κάτι παράλογο ή αυτός που δεν το δέχεται;

Δεν ονοματίζω κανέναν από ότι είδατε.
Κάλλιστα αν εσείς έχετε τα ίδια πιστεύω με τον κ. Κόγια μπορείτε να ανανεώσετε το στοίχημα και να έχουμε και άλλο γάντι στο τερέν.

Εγώ δεν έχω την δυνατότητα να βάλω αυτό το στοίχημα. Θέλετε γιατί οικονομικά δεν μου περισσεύουν, θέλετε γιατί δεν έχω χρόνο, θέλετε γιατί είμαι εκτός Αθηνών, όπως και να έχει δεν γίνεται.

Αυτό που βλέπω είναι δύο στρατόπεδα. Οι μεν ακούνε διαφορές οι δε λένε ότι όλα αυτά είναι χαζομάρες.
Οι μεν έχουν προτείνει ήδη δύο φορές να γίνει η "κόντρα" οι δε βρίσκουν λόγους να μην γίνει.
Εγώ είπα τους λόγους. Οι δικοί σας ποίοι είναι ακριβώς;

Η κόντρα προτάθηκε από τον Κόγια! Διαβάστε τα ποστ αν δεν με πιστεύετε. Δεν προτάθηκε από κανέναν απο τους μεν να γίνει κόντρα, απλά ανταπάντησαν στην κόντρα του Κόγια με διαφορετικούς όρους!

Πάντως , εάν αντιπαθούσα κάποιον τόσο , όσο φαίνεται να αντιπαθεί ο Kharmacoma τον Κώστα , πολύ θα το ευχαριστιόμουν να τον αναγκάσω να έρθει τόσα χιλιόμετρα μακριά , να τον ρεζιλέψω και να του πάρω και τα λεφτά . Κι ας έπρεπε να τον ανεχθώ μιά ώρα στο σπίτι μου . Ενδεχομένως να τον καλούσα να βγούμε και φωτογραφίες κουνώντας το παραδάκι , μπροστά στην μούρη του ...

Τους βλεπω να γινονται φιλαρακια μετα το συγκριτικο.
Εχω δει παρομοιες καταστασεις,ακομα και μετα απο ξυλο!

Υπαρχει. Ο εναλλακτικος χωρος. Εκτος αν πρεπει σωνει και καλα για να γινει η δοκιμη, να μην παει αυτος στην δοκιμη, πραγμα ιδιαιτερως υποπτο............

Αγαπητέ φίλε....

..αυτού του είδους οι τοποθετήσεις είναι ατυχείς και δεν βοηθούν στο να επιτευχθεί το εγχείρημα....

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Κυριε Κογια η σιωπη σας αυτες τις μερες με εκανε να πιστεψω οτι εχετε δεχτει τους ορους μου.

Εκανα λαθος.

Νομιζω κατεστησα σαφη την επιθυμια μου να μην παριβρεσκεσται στο σπιτι μου για λογους που εξηγησα. Μαλιστα ανεφερα οτι μπορειται να αναθεσεται σε οποιοδηποτε αλλο ατομο αυτην την αποστολη.

Ας λυσουμε πρωτα αυτο και συνεχιζουμε. Οι ενστασεις μου για τα υπολοιπα ειναι μικρες.

Εδω που τα λεμε αν ειχα και γω τον....Κογια πανω απο το κεφαλι μου να με κοιταει με αυτο το.... απλανες βλεμμα θα με επιανε....ψυχοακουστικο τραλαλα...!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πω πω αγχος!

Εδω μιλαμε για στοιχημα με λεφτα ρε παιδια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Τοτε γιατι ενοχληθηκατε κυριε;
Να τα χαιρεστε αγαπητε, αν και ειλικρινα δεν αφηνετε αυτην την εντυπωση οταν "πιστευετε" πχ τα παρακατω: Δικαιωμα σας να "πιστευετε" οτι θελετε. Δικαιωμα τους να "πιστευουν" και αυτοι διαφορα για εσας, πιθανως πχ οτι ειστε ΧΑΖΟΙ. Αν αποδεχτειτε οτι εχετε τις ιδιες (στην πραγματικοτητα ειναι λιγοτερες) πιθανοτητες με τους αλλους να κανετε λαθος, ολα θα ειναι καλυτερα. Αν νομιζετε οτι οσοι δεν "πιστευουν" στο "δογμα" σας, το κανουν σκοπιμως για να υποθαλψουν την δουλεια σας, τοτε θα επρεπε ως επαγγελματιες να εχετε ηδη ανακαλυψει τροπους για να μετατρεψετε το "δογμα" σε "κανονα" με επαρκεις αποδειξεις και οχι να καλειτε τους πιστους να συσπειρωθουν εναντια στους απιστους γνωστες που επιδεικνυουν γνωσεις και ζητουν αποδειξεις. Απλα πραγματα, χωρις πτυχια και πανεπιστημια. Μονο κοινη λογικη χρειαζεται και φυσικα αποδοχη των προκλησεων. Στην θεση σας θα ελαμβανα κι εγω μερος στην δοκιμη για να υποστηριξω την θεση μου. Εκτος κι αν φοβομουν οτι μπορει μια στο εκατομμυριο να κανω λαθος. Τι λετε;

Ενταξει αν το παμε ετσι....και ΚΟΥΦΟΙ και ΧΑΖΟΙ!

Μπράβο σου... :SFGSFGSF:

...γιατί έτσι πρέπει να είναι.....

Last edited:
Ο κανονας κυριε walker δεν ειναι ο δικος σας και του Κογια.

Εσεις απλα ειστε οι εξαιρεσεις που τον επιβεβαιωνετε!

Ο κανονας ειναι αυτος που εχει ακολουθησει η πλειοψηφια των ενεργων χαιφιντελιστων στην χωρα μας. Εχουν επενδυσει οι ανθρωποι σε hifi καλωδια ρευματος και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!

Δεν νομιζω...

Το χασμα ειναι πολυ βαθυ.

Αν μιλησω για τον εαυτο μου καποιοι κυριοι (2-3) ειναι ανεπιθυμητα προσωπα για εισοδο στο καταστημα μου.

Αυτοι ξερουν ποιοι ειναι!

Πάντως , εάν αντιπαθούσα κάποιον τόσο , όσο φαίνεται να αντιπαθεί ο Kharmacoma τον Κώστα , πολύ θα το ευχαριστιόμουν να τον αναγκάσω να έρθει τόσα χιλιόμετρα μακριά , να τον ρεζιλέψω και να του πάρω και τα λεφτά . Κι ας έπρεπε να τον ανεχθώ μιά ώρα στο σπίτι μου . Ενδεχομένως να τον καλούσα να βγούμε και φωτογραφίες κουνώντας το παραδάκι , μπροστά στην μούρη του ...

επιτελους!

Status
Not open for further replies.