Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end
Please, μην γράφεις μέσα στο quote γιατί είναι δύσκολο να απαντήσω μετά.
Δεν θέλει να συναντηθεί με τον Κόγια, αυτό είναι λογικό; Εσείς θα δίνατε 800 ευρώ για στοίχημα που δεν θα μαθαίνατε από κοντά το αποτέλεσμα;
Εντάξ, αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό. Άμα σκιάζεται το παλικάρι τι να κάνουμε; Ας το μάθει μέσω τηλεφώνου πια! Ας κάνουν μία βιντεοσυνδιάσκεψη!
Ο Κόγιας δεν έκανε πίσω. Έβαλε 10 λογικούς όρους με τους οποίους κανένας δεν συμφώνησε. Από την άλλη ο Kharmacoma δεν δέχτηκε το στοίχημα όπως ήταν αλλά μετέβαλλε μερικούς από τους όρους και πρόσθεσε έναν παράλογο
Ο όρος "καλώδιο αξίας >500 ευρώ" βγήκε αφού κάποιος συμφορουμίτης σήκωσε το γάντι.
Όταν κάποιος βάζει 10 όρους πρέπει να είναι λίγο ελαστικός σε έναν όρο που μπορεί να βάλει κάποιος.
Δηλαδή αν βάλω εγώ όρο να είναι ο άλλος κρεμασμένος ανάποδα σε άλλο δωμάτιο και με ωτοασπίδες θα πρέπει να περιμένουμε να δεχτεί κάποιος;
Επίσης είναι πολύ σημαντικό το αν είναι παράλογος ο όρος. Αν βάλουμε εμείς οι δύο ένα στοίχημα στο οποίο εγώ ζητάω να μου δώσετε 1.000.000 ευρώ αν χάσετε και εγώ 1 αν χάσω θα είναι παράλογο. Αν κάνετε πίσω σε τέτοιους όρους θα σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο. Αν την δεύτερη φορά αλλάξω τους όρους σε 500.000 πάλι θα κάνετε πίσω. Θα έχει αποδειχτεί για δεύτερη φορά το δίκιο μου; Ας μην είμαστε παράλογοι...
Μα δεν είναι μόνο ο κ. Κόγιας εδώ που υποστηρίζει το ίδιο.
Κάλλιστα θα μπορούσε μία ομάδα χρηστών να βάλει ρεφενέ και να ορίσει αντιπρόσωπο. Βλέπω ότι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τα καλώδια ρεύματος είναι μπούρδες.
Ο Κόγιας έθεσε τους όρους. Κανένας δεν τους δέχτηκε όπως τέθηκαν από την αρχή. Ποίος φταίει που δεν γίνεται το συγκριτικό, αυτός που ζητάει κάτι παράλογο ή αυτός που δεν το δέχεται;
Προανέφερα ότι κάποιος τους δέχτηκε και ο κ. Κόγιας (καλά, θα έχει πιάσει τον Κώστα μία φαγούρα τόσες φορές που αναφέρεται το όνομά του... άλλο πράμα!) έβαλε έναν όρο για να τον πετάξει εκτός;
Εγώ δεν έχω την δυνατότητα να βάλω αυτό το στοίχημα. Θέλετε γιατί οικονομικά δεν μου περισσεύουν, θέλετε γιατί δεν έχω χρόνο, θέλετε γιατί είμαι εκτός Αθηνών, όπως και να έχει δεν γίνεται.
Άρα αν λέτε ότι δεν σας περισσεύουν δεν είσαστε σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αν εγώ ήμουν 100% σίγουρος π.χ. ότι ο Κακαλιός είναι στη Θεσσαλονίκη (μην κουνηθείς κορμάδι και χάσω το στοίχημα, σε έφαγα!) δεν θα με ένοιαζε αν θα έβαζες στοίχημα και 1.000.000 ευρώ για αυτό. Θα το πήγαινα με τα χίλια (ικινήθεις! Κάτσε χαμέ!)
Η κόντρα προτάθηκε από τον Κόγια! Διαβάστε τα ποστ αν δεν με πιστεύετε. Δεν προτάθηκε από κανέναν απο τους μεν να γίνει κόντρα, απλά ανταπάντησαν στην κόντρα του Κόγια με διαφορετικούς όρους!
Ω μα σας πιστεύω και για αυτό έχω πει ότι τον παραδέχομαι!
Το πρόβλημά μου είναι ότι ως τώρα δεν έχει κάνει πίσω σε απλούς όρους.
Για να βάζεις ένα τέτοιο στοίχημα θέλει @@! Και από τη στιγμή που ο κ. Κόγιας δεν είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία (από ότι λέει τουλάχιστον) δεν είναι δα και το τρομερό να κάνει αυτή την υποχώρηση! Εκτός και αν δεν έχει εμπιστοσύνη στο άτομο που σκέφτεται να στείλει!