καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Παιδια με συγχωρειτε πολυ αλλα εγω εθεσα εναν ορο. Ο κυριος Κογιας δεν βγηκε πουθενα να πει οτι δεν συμφωνει και οτι το στοιχημα θα γινει με τους δικους του ορους αλλα αφησε να εννοηθει οτι προχωραμε κανονικα.

Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει. Τα συμπερασματα δικα σας.

Ο κανονας ειναι αυτος που εχει ακολουθησει η πλειοψηφια των ενεργων χαιφιντελιστων στην χωρα μας. Εχουν επενδυσει οι ανθρωποι σε hifi καλωδια ρευματος και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!
Αυτο μου θυμιζει οτι τοσες χιλιαδες μυγες που τρωνε σκ..τα ειναι αδυνατον να κανουν λαθος, οποτε ας φαμε κι εμεις. Να ηταν και τζαμπα τα καλωδια παει στο διαλο. Αν ηταν ομως, δεν θα σας ενδιεφεραν ε;........

Θα ηθελα να σας επισημανω αφ' ενος να μην προτρεχετε, διοτι ουδεποτε δηλωσα αν ακουγονται η οχι τα καλωδια ρευματος (συνεπως δεν πηρα το μερος κανενος) και αφ' ετερου οτι καθως φαινεται, μονον στα λογια υποστηριζετε τις θεσεις σας. Αν οχι, λαβετε μερος στην τυφλη δοκιμη, μην φοβαστε να αντιμετωπισετε μια αληθινα ορθη και αντικειμενικη διαδικασια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Please, μην γράφεις μέσα στο quote γιατί είναι δύσκολο να απαντήσω μετά. :)

Δεν θέλει να συναντηθεί με τον Κόγια, αυτό είναι λογικό; Εσείς θα δίνατε 800 ευρώ για στοίχημα που δεν θα μαθαίνατε από κοντά το αποτέλεσμα;

Εντάξ, αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό. Άμα σκιάζεται το παλικάρι τι να κάνουμε; Ας το μάθει μέσω τηλεφώνου πια! Ας κάνουν μία βιντεοσυνδιάσκεψη!

Ο Κόγιας δεν έκανε πίσω. Έβαλε 10 λογικούς όρους με τους οποίους κανένας δεν συμφώνησε. Από την άλλη ο Kharmacoma δεν δέχτηκε το στοίχημα όπως ήταν αλλά μετέβαλλε μερικούς από τους όρους και πρόσθεσε έναν παράλογο

Ο όρος "καλώδιο αξίας >500 ευρώ" βγήκε αφού κάποιος συμφορουμίτης σήκωσε το γάντι.
Όταν κάποιος βάζει 10 όρους πρέπει να είναι λίγο ελαστικός σε έναν όρο που μπορεί να βάλει κάποιος.
Δηλαδή αν βάλω εγώ όρο να είναι ο άλλος κρεμασμένος ανάποδα σε άλλο δωμάτιο και με ωτοασπίδες θα πρέπει να περιμένουμε να δεχτεί κάποιος;

Επίσης είναι πολύ σημαντικό το αν είναι παράλογος ο όρος. Αν βάλουμε εμείς οι δύο ένα στοίχημα στο οποίο εγώ ζητάω να μου δώσετε 1.000.000 ευρώ αν χάσετε και εγώ 1 αν χάσω θα είναι παράλογο. Αν κάνετε πίσω σε τέτοιους όρους θα σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο. Αν την δεύτερη φορά αλλάξω τους όρους σε 500.000 πάλι θα κάνετε πίσω. Θα έχει αποδειχτεί για δεύτερη φορά το δίκιο μου; Ας μην είμαστε παράλογοι...

Μα δεν είναι μόνο ο κ. Κόγιας εδώ που υποστηρίζει το ίδιο.
Κάλλιστα θα μπορούσε μία ομάδα χρηστών να βάλει ρεφενέ και να ορίσει αντιπρόσωπο. Βλέπω ότι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τα καλώδια ρεύματος είναι μπούρδες.

Ο Κόγιας έθεσε τους όρους. Κανένας δεν τους δέχτηκε όπως τέθηκαν από την αρχή. Ποίος φταίει που δεν γίνεται το συγκριτικό, αυτός που ζητάει κάτι παράλογο ή αυτός που δεν το δέχεται;

Προανέφερα ότι κάποιος τους δέχτηκε και ο κ. Κόγιας (καλά, θα έχει πιάσει τον Κώστα μία φαγούρα τόσες φορές που αναφέρεται το όνομά του... άλλο πράμα!) έβαλε έναν όρο για να τον πετάξει εκτός;

Εγώ δεν έχω την δυνατότητα να βάλω αυτό το στοίχημα. Θέλετε γιατί οικονομικά δεν μου περισσεύουν, θέλετε γιατί δεν έχω χρόνο, θέλετε γιατί είμαι εκτός Αθηνών, όπως και να έχει δεν γίνεται.

Άρα αν λέτε ότι δεν σας περισσεύουν δεν είσαστε σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αν εγώ ήμουν 100% σίγουρος π.χ. ότι ο Κακαλιός είναι στη Θεσσαλονίκη (μην κουνηθείς κορμάδι και χάσω το στοίχημα, σε έφαγα!) δεν θα με ένοιαζε αν θα έβαζες στοίχημα και 1.000.000 ευρώ για αυτό. Θα το πήγαινα με τα χίλια (ικινήθεις! Κάτσε χαμέ!)

Η κόντρα προτάθηκε από τον Κόγια! Διαβάστε τα ποστ αν δεν με πιστεύετε. Δεν προτάθηκε από κανέναν απο τους μεν να γίνει κόντρα, απλά ανταπάντησαν στην κόντρα του Κόγια με διαφορετικούς όρους!

Ω μα σας πιστεύω και για αυτό έχω πει ότι τον παραδέχομαι!
Το πρόβλημά μου είναι ότι ως τώρα δεν έχει κάνει πίσω σε απλούς όρους.
Για να βάζεις ένα τέτοιο στοίχημα θέλει @@! Και από τη στιγμή που ο κ. Κόγιας δεν είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία (από ότι λέει τουλάχιστον) δεν είναι δα και το τρομερό να κάνει αυτή την υποχώρηση! Εκτός και αν δεν έχει εμπιστοσύνη στο άτομο που σκέφτεται να στείλει!

Θα ηθελα να σας επισημανω αφ' ενος να μην προτρεχετε, διοτι ουδεποτε δηλωσα αν ακουγονται η οχι τα καλωδια ρευματος (συνεπως δεν πηρα το μερος κανενος) και αφ' ετερου οτι καθως φαινεται, μονον στα λογια υποστηριζετε τις θεσεις σας.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ φίλτατε...
Δεν παίρνετε το μέρος κανενός, το μόνο που κάνετε είναι να εντείνετε τα πνεύματα και να επιτίθεστε σε διάφορους.
Το γιατί η ιστορία θα το δείξει...

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ φίλτατε...
Δεν παίρνετε το μέρος κανενός, το μόνο που κάνετε είναι να εντείνετε τα πνεύματα και να επιτίθεστε σε διάφορους.Το γιατί η ιστορία θα το δείξει...
Για το μονο που εχω τοποθετηθει ειναι η διαδικασια και μαλιστα με συμβουλευτικο και ηπιο τροπο. Ουδεποτε επιτεθηκα σε καποιον, αντιθετως εισεπραξα φραστικες επιθεσεις για τις οποιες δεν ιδρωσατε. Εσεις λοιπον εντεινετε τα πνευματα αλλα εγω σε αντιθεση με εσας κατανοω καλα το γιατι.

Ουδεποτε επιτεθηκα σε καποιον, αντιθετως εισεπραξα φραστικες επιθεσεις για τις οποιες δεν ιδρωσατε.
Για να ιδρώσω με τέτοιο καιρό δεν παίζει, αλλά ακόμα και δαγκώνοντας το κ@βλί μου από το κρύο μιας και κυκλοφορώ με μηχανή παρατηρώ μία ανεξήγητη επιθετικότητα προς κάποιους χρήστες.

Εσεις λοιπον εντεινετε τα πνευματα αλλα εγω σε αντιθεση με εσας κατανοω καλα το γιατι.

Μιάς και το έχετε κατανοήσει μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε σε αυτό γιατί έχω πιεί και κανα δυό ουισκάκια βράδυ ώρα (είπαμε, το έχω δαγκώσει);

Αυτο μου θυμιζει οτι τοσες χιλιαδες μυγες που τρωνε σκ..τα ειναι αδυνατον να κανουν λαθος, οποτε ας φαμε κι εμεις. Να ηταν και τζαμπα τα καλωδια παει στο διαλο. Αν ηταν ομως, δεν θα σας ενδιεφεραν ε;........

Θα ηθελα να σας επισημανω αφ' ενος να μην προτρεχετε, διοτι ουδεποτε δηλωσα αν ακουγονται η οχι τα καλωδια ρευματος (συνεπως δεν πηρα το μερος κανενος) και αφ' ετερου οτι καθως φαινεται, μονον στα λογια υποστηριζετε τις θεσεις σας. Αν οχι, λαβετε μερος στην τυφλη δοκιμη, μην φοβαστε να αντιμετωπισετε μια αληθινα ορθη και αντικειμενικη διαδικασια.

Οι τυφλες δοκιμες ειναι εφευρεσεις των κουφων ωστε να εκμεταλλευονται την συγχυση του εγκεφαλου και της αισθησης της ακοης μετα απο απανωτες αλλαγες (Ακου 10 αλλαγες...! Και μερικοι τις θεωρουν και λιγες...:twoguns::twoguns::smash:. Παναγια μου!)

Μια το πολυ 2 αλλαγες φτανουν κυριοι!

Ο Κογιας ειναι πονηρος και πονταρει σε αυτο για να τα κονομησει...και να μας ψαλλει τον εξαψαλμο μετα..

Εγω προτεινω το εξης:

Ανοιχτη κοντρα με την φυσικη παρουσια πραγματικων χαιενταδων μουσικοφιλων με πειρα και κορυφαια συστηματα, π.χ.:

Magellan, Dolfon, Kharmacoma, Kops, Dipie, Β.Τσαντουλης, η ταπεινοτητα μου και μερικοι ακομη.

Ελατε στο καταστημα μου.

Κορυφαιο υπεραναλυτικο συστημα (π.χ.Kharma crm3.2fe-emm labs cdsa-nuforce ref9sev2-p9-acoustic zen absolute καλωδιωση).

Αλλαγη του καλωδιου της πηγης με αυτο της...τοστιερας:ADFAD2:...2 ΦΟΡΕΣ ΦΑΝΕΡΑ και εξαγωγη συμπερασματων απο τους ειδημονες κι οχι απο....... ακροατες της μετριοτητας.

Φερτε κυριε Κογια και την....τοστιερα μαζι δεν με απασχολει:smash::Banane0::worshippy:

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

Ελατε να πεσει πολυ ΓΕΛΙΟ!:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Please, μην γράφεις μέσα στο quote γιατί είναι δύσκολο να απαντήσω μετά. :)

Ναι έχεις δίκιο το σκέφτηκα αμέσως μετά.

Εντάξ, αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό. Άμα σκιάζεται το παλικάρι τι να κάνουμε; Ας το μάθει μέσω τηλεφώνου πια! Ας κάνουν μία βιντεοσυνδιάσκεψη!

Είπαμε ας είμαστε σοβαροί... Τι να μάθει μέσω τηλεφώνου; Να του λέει ο Τσαντουλής ότι έβαλε το φτηνό και το βρήκε;

Ο όρος "καλώδιο αξίας >500 ευρώ" βγήκε αφού κάποιος συμφορουμίτης σήκωσε το γάντι.
Όταν κάποιος βάζει 10 όρους πρέπει να είναι λίγο ελαστικός σε έναν όρο που μπορεί να βάλει κάποιος.
Δηλαδή αν βάλω εγώ όρο να είναι ο άλλος κρεμασμένος ανάποδα σε άλλο δωμάτιο και με ωτοασπίδες θα πρέπει να περιμένουμε να δεχτεί κάποιος;

Πράγματι εμφανίστηκε αργότερα αυτός ο όρος, όμως ήταν καθ' όλα λογικός και με επιχειρήματα ορθά. Ήταν ελαστικός στους όρους που έθεσε αν δεν κάνω λάθος. Ίσως όχι αρκετά (σύμφωνα με τα δικά μου κριτίρια) όμως ήταν. Ο όρος όμως του Kharmacoma είναι παράλογος!

Μα δεν είναι μόνο ο κ. Κόγιας εδώ που υποστηρίζει το ίδιο.
Κάλλιστα θα μπορούσε μία ομάδα χρηστών να βάλει ρεφενέ και να ορίσει αντιπρόσωπο. Βλέπω ότι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως τα καλώδια ρεύματος είναι μπούρδες.

Μα ο Κόγιας θα βάλει τα λεφτά. Δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται;

Προανέφερα ότι κάποιος τους δέχτηκε και ο κ. Κόγιας (καλά, θα έχει πιάσει τον Κώστα μία φαγούρα τόσες φορές που αναφέρεται το όνομά του... άλλο πράμα!) έβαλε έναν όρο για να τον πετάξει εκτός;

Ναι πράγματι όμως ο λόγος που έβαλε είχε λογική υπόσταση!

Άρα αν λέτε ότι δεν σας περισσεύουν δεν είσαστε σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Αν εγώ ήμουν 100% σίγουρος π.χ. ότι ο Κακαλιός είναι στη Θεσσαλονίκη (μην κουνηθείς κορμάδι και χάσω το στοίχημα, σε έφαγα!) δεν θα με ένοιαζε αν θα έβαζες στοίχημα και 1.000.000 ευρώ για αυτό. Θα το πήγαινα με τα χίλια (ικινήθεις! Κάτσε χαμέ!)

Δεν δήλωσα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Επίσης να σας πω ότι είμαι φοιτήτης. Σίγουρα δεν βρίσκομαι σε θέση να βάζω στοιχήματα. Ειδικά για καλώδια.

Ω μα σας πιστεύω και για αυτό έχω πει ότι τον παραδέχομαι!
Το πρόβλημά μου είναι ότι ως τώρα δεν έχει κάνει πίσω σε απλούς όρους.
Για να βάζεις ένα τέτοιο στοίχημα θέλει @@! Και από τη στιγμή που ο κ. Κόγιας δεν είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία (από ότι λέει τουλάχιστον) δεν είναι δα και το τρομερό να κάνει αυτή την υποχώρηση! Εκτός και αν δεν έχει εμπιστοσύνη στο άτομο που σκέφτεται να στείλει!

Όπως ορθώς είπε και ο Ντοκ, ο Κόγιας μπορεί να θέλει να βρίσκεται εκεί και για να θριαμβολογήσει σε περίπτωση νίκης. Τι να τον κάνεις τον αντιπρόσωπο σε αυτή την περίπτωση;

Για να ιδρώσω με τέτοιο καιρό δεν παίζει, αλλά ακόμα και δαγκώνοντας το κ@βλί μου από το κρύο μιας και κυκλοφορώ με μηχανή παρατηρώ μία ανεξήγητη επιθετικότητα προς κάποιους χρήστες.

Μιάς και το έχετε κατανοήσει μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε σε αυτό γιατί έχω πιεί και κανα δυό ουισκάκια βράδυ ώρα (είπαμε, το έχω δαγκώσει);

Ελα ρε tzimisce...

Δεν εχεις καταλαβει ακομα ποιος ειναι ο walker???

Απο το παραδιπλα site ειναι ο....ανθρωπος, γνωστος αγνωστος.

Η δουλεια τους εχει να κανει με σκατα μυγας οπως λεει κι ο ιδιος.

Τα σκατα ομως τα τρωνε και θα τα τρωνε οι ιδιοι, γιατι ο κοσμος τους πηρε χαμπαρι.

Μας περναει για μακακες ο "κυριος" οτι και καλα δεν τον αντιληφθηκαμε, καταλαβες? Το παιζει κι ευγενικος:twoguns::smash::HTEHETH63::Banane0:

Ρε συ ΞΕΡΟΥΜΕ ποιος εισαι!

Αυτο που προτεινετε κυριε musiclover στερειται της παραμικρης σοβαροτητος. Δεν μπορει να αποτελεσει δοκιμη για ασφαλες συμπερασμα αλλα μεθοδο αποπροσανατολισμου. Οι διπλες τυφλες δοκιμες δεν ειναι εφευρεσεις του καθενος, ειναι επιστημονικη και η μονη αντικειμενικη μεθοδολογια. Λυπαμαι αλλα αδυνατειτε να ακολουθησετε μια λογικη σειρα επιχειρηματων, λειτουργειτε σε δικη σας διασταση. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα η συζητηση μαζι σας οποτε την σταματω.

Αυτο που προτεινετε κυριε musiclover στερειται της παραμικρης σοβαροτητος. Δεν μπορει να αποτελεσει δοκιμη για ασφαλες συμπερασμα αλλα μεθοδο αποπροσανατολισμου. Οι διπλες τυφλες δοκιμες δεν ειναι εφευρεσεις του καθενος, ειναι επιστημονικη και η μονη αντικειμενικη μεθοδολογια. Λυπαμαι αλλα αδυνατειτε να ακολουθησετε μια λογικη σειρα επιχειρηματων, λειτουργειτε σε δικη σας διασταση. Δεν εχει κανενα απολυτως νοημα η συζητηση μαζι σας οποτε την σταματω.

:SFGSFGSF::smash::twoguns::Banane0::behead::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Αφου την παρατηρησατε, ξεκινηστε να διαβαζετε τα μηνυματα μου στο θεμα απο την αρχη και παρακαλω να μου την υποδειξετε. Θα παρακαλουσα επισης να μου πειτε αν δεχτηκα εγω επιθεσεις.

Μα εχετε εκφρασει αποψη κυριε για τα καλωδια. Εκτος αυτου στον εναν αναφερεστε ως κο Κογια και στον αλλον ως Μαικ.

Τυφλες δοκιμες και συγκριτικα τεστ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ κυριε εκτος απο καποιους ανεγκεφαλους κουφους που τις προτεινουν στο χωρο του hifi.

Εγω δεν εχω δει πουθενα τυφλο συγκριτικο τεστ σε κατι αλλο περαν του hifi.

Επαναλαμβανω βασιζεστε στην συγχυση και την ακουστικη κοπωση επειτα απο τις απανωτες αλλαγες!

Ρε συ ΞΕΡΟΥΜΕ ποιος εισαι!
Παραβαινω την υποσχεση μου γιατι αυτο εχει ιδιαιτερη πλακα. Σας πληροροφορω πως ουτε ξερετε ποιος ειμαι, ουτε μπορει να παει το μυαλο σας στο ποιος ειμαι. Εφιαλτες βλεπετε.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Οι τυφλες δοκιμες ειναι εφευρεσεις των κουφων ωστε να εκμεταλλευονται την συγχυση του εγκεφαλου και της αισθησης της ακοης μετα απο απανωτες αλλαγες (Ακου 10 αλλαγες...! Και μερικοι τις θεωρουν και λιγες...:twoguns::twoguns::smash:. Παναγια μου!)

Μαλιστα... Μια δοκιμη ειναι αρκετη. Και ασε την επιστημη των πιθανοτητων να λεει τα δικα της.

Τι να πει κανεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Ναι έχεις δίκιο το σκέφτηκα αμέσως μετά.
;)

Είπαμε ας είμαστε σοβαροί... Τι να μάθει μέσω τηλεφώνου; Να του λέει ο Τσαντουλής ότι έβαλε το φτηνό και το βρήκε;

"Έλα μήτσοοοοο; Δεν σε ακούωωωω Πάρε το μηδέν!"
Μα δεν είναι "στρατόπεδο"; Έχει σημασία ποιός θα κατέβει στη "μάχη";

Πράγματι εμφανίστηκε αργότερα αυτός ο όρος, όμως ήταν καθ' όλα λογικός και με επιχειρήματα ορθά. Ήταν ελαστικός στους όρους που έθεσε αν δεν κάνω λάθος. Ίσως όχι αρκετά (σύμφωνα με τα δικά μου κριτίρια) όμως ήταν. Ο όρος όμως του Kharmacoma είναι παράλογος!

Όπως είπα, δεν εξετάζω αν ήταν παράλογος ή λογικός αλλά το ότι ο Κώστας τον ανακάλυψε 600 post μετά!

Ναι πράγματι όμως ο λόγος που έβαλε είχε λογική υπόσταση!
Ο καθένας μπορεί να βρεί λογική υπόσταση για οποιονδήποτε λόγο.
Αυτό που λέω είναι ότι φαίνεται σαν να προσπαθεί ο κ. Κόγιας να το αποφύγει. Δεν είμαι απόλυτα θετικός σε αυτό, απλά παραθέτω την ιδέα που παίρνω.

Δεν δήλωσα σίγουρος για το αποτέλεσμα. Επίσης να σας πω ότι είμαι φοιτήτης. Σίγουρα δεν βρίσκομαι σε θέση να βάζω στοιχήματα. Ειδικά για καλώδια.

Καλά περνάς! ;) Να το χαίρεσαι όσο διαρκεί.
Σε αυτό έχεις δίκιο. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Μπορείς όμως να βάλεις για στοίχημα σουβλάκια, μπύρες ή κάτι άλλο που στην τελική πιό πολλά θα αποκομίσει το club από το αποτέλεσμα παρά ο κερδισμένος από τη νίκη του.
Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνουμε σε χρηματικά ποσά και το έχω αναφέρει ήδη.

Όπως ορθώς είπε και ο Ντοκ, ο Κόγιας μπορεί να θέλει να βρίσκεται εκεί και για να θριαμβολογήσει σε περίπτωση νίκης. Τι να τον κάνεις τον αντιπρόσωπο σε αυτή την περίπτωση;

Ε, καλά, θα σκάσει μύτη στο σπίτι του Kharmacoma με πανό και cheerleaders;
Για μένα πιό μεγάλη σημασία έχει το αποτέλεσμα της "αναμέτρησης" από το να δω τον Κώστα να τον μεταφέρουν 4 Ρωσσίδες στα χέρια τους γύρω γύρω από την Ακρόπολη.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Ο Κογιας ειναι πονηρος και πονταρει σε αυτο για να τα κονομησει...και να μας ψαλλει τον εξαψαλμο μετα..

Αν γίνει μια αλλαγή τότε τι μας λέει ότι δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα;
Δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα ότι ο Κόγιας προσπαθεί να βγάλει λεφτά από όλο αυτό. Τα χρήματα μπαίνουν για άλλο λόγο...

Ανοιχτη κοντρα με την φυσικη παρουσια πραγματικων χαιενταδων μουσικοφιλων με πειρα και κορυφαια συστηματα, π.χ.:

Magellan, Dolfon, Kharmacoma, Kops, Dipie, Β.Τσαντουλης, η ταπεινοτητα μου και μερικοι ακομη.

Ελατε στο καταστημα μου.

Κορυφαιο υπεραναλυτικο συστημα (π.χ.Kharma crm3.2fe-emm labs cdsa-nuforce ref9sev2-p9-acoustic zen absolute καλωδιωση).

Χρειάζονται ειδικοί χαιεντάδες για να καταλάβουν την διαφορά δηλαδή. Αλήθεια υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει ότι οι χαιεντάδες ακούνε καλύτερα; Εγώ ξέρω ότι όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είσαι, τόσο χειρότερα ακούς. Αυτό δεν το είχα ακούσει όμως!

Αλλαγη του καλωδιου της πηγης με αυτο της...τοστιερας:ADFAD2:...2 ΦΟΡΕΣ ΦΑΝΕΡΑ και εξαγωγη συμπερασματων απο τους ειδημονες κι οχι απο....... ακροατες της μετριοτητας.

Φερτε κυριε Κογια και την....τοστιερα μαζι δεν με απασχολει:smash::Banane0::worshippy:

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!

Ελατε να πεσει πολυ ΓΕΛΙΟ!:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Γιατί φανερά; Ολο το θέμα είναι να μην ξέρεις τι παίζει και να το καταλάβεις. Αν ξέρεις τι παίζει τότε εννοείται ότι θα πεις ότι είναι καλύτερο...
Τι κάνει κάποιον ειδήμον περί καλωδίων; Είναι κάτι αντίστοιχο με την σουπερμαντολίνη που είχε αναφερθεί νωρίτερα στην συζήτηση;

Εγω δεν εχω δει πουθενα τυφλο συγκριτικο τεστ σε κατι αλλο περαν του hifi.
[off topic]Θα είχε πολύ πλάκα να βλέπαμε blind τεστ προβολέων ή αυτοκινήτων για παράδειγμα...[/off topic]

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Αν γίνει μια αλλαγή τότε τι μας λέει ότι δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα;
Δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα ότι ο Κόγιας προσπαθεί να βγάλει λεφτά από όλο αυτό. Τα χρήματα μπαίνουν για άλλο λόγο...

Χρειάζονται ειδικοί χαιεντάδες για να καταλάβουν την διαφορά δηλαδή. Αλήθεια υπάρχει κάποια επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει ότι οι χαιεντάδες ακούνε καλύτερα; Εγώ ξέρω ότι όσο μεγαλύτερος σε ηλικία είσαι, τόσο χειρότερα ακούς. Αυτό δεν το είχα ακούσει όμως!

Γιατί φανερά; Ολο το θέμα είναι να μην ξέρεις τι παίζει και να το καταλάβεις. Αν ξέρεις τι παίζει τότε εννοείται ότι θα πεις ότι είναι καλύτερο...
Τι κάνει κάποιον ειδήμον περί καλωδίων; Είναι κάτι αντίστοιχο με την σουπερμαντολίνη που είχε αναφερθεί νωρίτερα στην συζήτηση;

Και γιατι παρακαλω εννοειται οτι θα πεις καλυτερο κατι που ειναι 100 φορες ακριβοτερο, αν ΔΕΝ ειναι?????

ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο HIFI ΚΟΣΜΟΣ???

Status
Not open for further replies.