καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Γιωργο παρακληση δικη μου και παρτη οπως θες να γυρισουμε στο θεμα μας και 100 σελιδες δεν ειναι ο Ν.Τ

Μου αρεσει πολυ ο τροπος σoυ φιλε μου και σε ευχαριστω.

Οκ παω πασο. Επιστροφη στο θεμα.

(Βεβαια....ειναι ο Ν.Τ. απο αλλο i.p.)

Επιτρέψτε μου να πώ-επαναλάβω κάποια πράγματα:

-Για μένα δεν είναι αποδεκτό να μεταφέρεται ο "τζόγος" μεταξύ μας και στο φόρουμ.Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις,αλλά είναι λάθος να περνάει ένα τέτοιο κλίμα.Μόνο την πόλωση αντικειμενικά εξυπηρετεί κι όχι τον διάλογο,την πληροφόρηση και την σύνθεση των απόψεων.
-Αν θεωρείται υποκειμενικό γεγονός το τι ακούει-ακούνε χομπίστες μέσω αλλαγής καλώδίων ρεύματος,εξίσου επιστημονικοφανή κι υποκειμενικού χαρακτήρα είναι τέστς,που υλοποιούνται βασιζόμενα στην "δημιουργική" φαντασία ερασιτεχνών.Επιπλέον,θεωρώ δεδομένο,ότι όσα κι άν γίνουν με τον τρόπο αυτό θα αμφισβητηθούν ανεξαρτήτου αποτελέσματος απο τους αντίθετα φρονούντες(και φυσικό είναι γιατί είναι αυθαίρετα-αυθύπαρκτα-μοναδιαία-μη επαληθεύσιμα........).

Δεδομένης της ελευθερίας διατύπωσης άποψης στα πλαίσια του φόρουμ,ο καθένας είναι αντίστοιχα ελεύθερος να διατυπώνει την θέση του,αλλά παράλληλα είναι υπεύθυνος και κρίνεται γι' αυτήν.

Είναι πολύ αργά για τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα μετά από 86 σελίδες.
Θα μπορούσατε να τον είχατε προλάβει εν τη γενέσει του τον επικείμενο "τζόγο"

Συνεχίζουμε.
Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει 500 ευρώ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Όσες μέρες εσείς ασχολείστε με τα καλώδια, κάποιοι άλλοι θα συγκεντρωνουν χρήματα για αυτά τα παιδιά.

Αυτό δεν είναι τζόγος ούτε έχει σχέση με την επικείμενη κόντρα.

Απλώς εύχομαι να μαζευτούν πολυ περισσότερα χρήματα.

Μέχρι τώρα έχουμε μαζέψει 500 ευρώ στον ανεξάρτητο High End κουμπαρά μας και παίζουν ακόμα 800 ευρώ από την κόντρα μεταξύ Kharrmakoma και Κόγια και άλλα 1.000 ευρώ μεταξύ Λ. Στεφανίδη Κ.Κόγια.
Ητοι συνολικά : 500+800+1000=2.300 ΕΥΡΏ .

Το συνολικό ποσόν προβλέπω να ξεπεράσει τα 20.000 ευρώ,
Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Last edited:
Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Είναι πολύ αργά για τέτοιου είδους δηλώσεις και μάλιστα μετά από 86 σελίδες.
Θα μπορούσατε να τον είχατε προλάβει εν τη γενέσει του τον επικείμενο "τζόγο"

Η κριτική σε όλο της το μεγαλείο :SFGSFGSF:

Συνεχίζουμε.
Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει 500 ευρώ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Όσες μέρες εσείς ασχολείστε με τα καλώδια, κάποιοι άλλοι θα συγκεντρωνουν χρήματα για αυτά τα παιδιά.

Αυτό δεν είναι τζόγος ούτε έχει σχέση με την επικείμενη κόντρα.

Απλώς εύχομαι να μαζευτούν πολυ περισσότερα χρήματα.

Μέχρι τώρα έχουμε μαζέψει 500 ευρώ στον ανεξάρτητο κουμπαρά μας και παίζουν ακόμα 800 ευρώ από την κόντρα μεταξύ Kharrmakoma και Κόγια και άλλα 1.000 ευρώ μεταξύ Λ. Στεφανίδη Κ.Κόγια.
Ητοι συνολικά : 500+800+1000=2.300 ΕΥΡΏ .

Το συνολικό ποσόν προβλέπω να ξεπεράσει τα 20.000 ευρώ,
Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Μπορεί μέν ο θεωρητικός σκοπός να είναι οντως Ιερός , αλλά θα μπορούσατε να βρείτε άλη αφορμή και σε κατηγορία με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα δε.
Εφόσον βέβαια θα σας ενδιέφερε μόνον ο σκοπός...πράγμα απίθανο.

Μπορεί μέν ο θεωρητικός σκοπός να είναι οντως Ιερός , αλλά θα μπορούσατε να βρείτε άλη αφορμή και σε κατηγορία με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα δε.

Πολυ σωστο...αλλωστε ειχε ηδη ανοιχτει τετοιο θεμα σε αλλη κατηγορια..που ποτε δεν το επισκεφτηκαν καποιοι ...ας μην δωρισουν (οπως δεν εκανα και εγω )..απλως να το επισκεφτουν.Τεσπα ..φιλανθρωπιες..και μαλιστα με ξενα λεφτα (του στοιχηματος δηλαδη..εκτος αν δεχτηκαν οι συμμετεχοντες και δεν το προσεξα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Το γάντι σηκώθηκε λέμεεεεε :Banane0:
BTW δεν ηρεμούμε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις;

Χαρακτηρισμοί και ύβρεις; Από εμένα; Που; Δεεεν νομίζω...

Και όχι φίλε μου, το γάντι δεν σηκώθηκε. Σηκώθηκε ΜΟΝΟ από τον μάλον σιωπηλό σε σχέση με κάποιους kharmacoma, που φαίνεται ότι... τα πήρε και δέχτηκε να κανει κάτι τρομακτικα δυσκολο, πράγματι. Οι υπόλοιποι ΔΕΝ δέχθηκαν. Και να μην χαίρεται η μία πλευρά, γιατί σε πρόσφατη αντίστοιχη πρόκληση από την άλλη πλευρά (argi) με θέμα τα ψηφιακά καλώδια, οι... άλλοι υπόλοιποι πάλι δεν δέχονταν.

musiclover said:
...Η κοντρα που επιτελειται δεν θα λυσει τιποτα απολυτως παρα μονο το αν ο Μιχαλης ακουει καλα η οχι..
Σωστό...

- Αν ο kharmacoma πετύχει 4 στα 10, θα θριαμβολογούν οι τοστ-καλώδια, αλλά οι χάι-καλώδια θα λένε ότι ο kharmacoma απλά δεν ακούει καλά ενώ οι ίδιοι ακούνε καλά, για τις συνθήκες της κόντρας, ότι στα τεστ δεν ακούς αλλά μετά από ένα μήνα στο σπίτι σου ακούς, κλπ κλπ.
- Αν ο kharmacoma πετύχει 6 στα 10, θα γίνει το έλα να δεις, οι τοστ-καλώδια θα λένε ότι κέρδισαν το στοίχημα, οι χάι-καλώδια ότι αποδείχθηκε οτι υπάρχουν διαφορές, οι τοστ-καλώδια ότι και τα 6 στα 10 ήταν θέμα τύχης, και μετά ο γνωστός χείμαρρος μπινελικίων.
- Αν ο kharmacoma πετύχει 9 στα 10 (λέμε τώρα...), ποιός τους πιάνει τους χάι-καλώδια, οι τοστ-καλώδια μπορεί και να το βουλώσουν (λέμε τώρα), αλλά... δεν θα το βουλώσω εγώ!!
Που ξέρω αν ο kharmacoma δεν είναι μοναδικό φαινόμενο, και ναι αυτός τα ακούει τα χάι-καλώδια, αλλά δεν τα ακούει άλλος κανείς στον πλανήτη;
musiclover said:
Εγω προτεινω την κοντρα με ανοικτα χαρτια και ενα πανελ χαιενταδων (αποδεδειγμενα) ακροατων με πειρα.......Εκει θα βγουν τα σωστα συμπερασματα για τον πολυ κοσμο!
Όχι, δεν θα βγουν (για τον πολυ κοσμο). Ο πολύς κόσμος θα δει ίσως αν οι αποδεδειγμένα έμπειροι χαιεντάδες μπορούν όντως να ξεχωρίσουν τα χάι-καλώδια, αλλά δεν θα ξέρει αν μπορεί να τα ξεχωρίσει αυτός. Δεν θα ξέρει επίσης, καθότι απών, την ποιοτική υφή των διαφορών και αν αξίζει τον κόπο, το κόστος, και την βαβούρα όλη αυτή η ιστορία.
Με ένα τυχαίο, πολυπληθές όσο το δυνατόν πάνελ ακροατών θα έβγαιναν αντίθετα πολύ πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Μακροσκελές το προηγούμενο ποστ μου, αλλά ακούστε και αυτό:

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!!

Εξήντα-οκτώ, ναι ΕΞΗΝΤΑ-ΟΚΤΩ, σελίδες ποστς το τελευταίο τετραήμερο, με ελάχιστα να θίγουν θέματα ουσίας, μόνο προσωπικές διαμάχες, εξυπναδίτσες, βρισιές, και τους λίγους πραγματικά καταρτισμένους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην θεωρητική διάσταση του θέματος, στην πλειοψηφία τους να λάμπουν δια της απουσίας τους. Και όχι άδικα.
Ομολογώ ότι άντεξα την ανάγνωση μόνο μέχρι την σελίδα 67 και μετά πήδηξα στην 94. Αν έχασα κάτι σημαντικό, παρακαλώ ενημερώστε με με pm.

Ίσως πάλι να είμαι απλά ένας σνομπ παράξενος, και να πρέπει να χαλαρώσω και να ενταχθώ στη γενικότερο πνεύμα. Πάμε λοιπόν μία στη τύχη:
Ας μην μπούμε στον κόπο να πούμε πως είναι οι γνώμες.
Σαν και... τη δικιά σας Κύριε magellan;

Ααααχχχχχχ, πόσο το 'φχαριστήθηκα!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Αυτό το θέμα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Πολυ σωστο...αλλωστε ειχε ηδη ανοιχτει τετοιο θεμα σε αλλη κατηγορια..που ποτε δεν το επισκεφτηκαν καποιοι ...ας μην δωρισουν (οπως δεν εκανα και εγω )..απλως να το επισκεφτουν.Τεσπα ..φιλανθρωπιες..και μαλιστα με ξενα λεφτα (του στοιχηματος δηλαδη..εκτος αν δεχτηκαν οι συμμετεχοντες και δεν το προσεξα).

Τα λεφτά δεν είναι ξένα. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 500 ευρώ. από τα 5 μέλη που είδαν το θέμα του τζόγου με διαφορετικό μάτι.

Τα χρήματα θα δοθούν εκει που πρέπει, είτε γίνουν οι κόντρες είτε δεν γίνουν.

Last edited:
Αλλο δωρεά και άλλο τζόγος. Τα 5 μέλη που έδωσαν από 100 ευρώ ο καθένας δεν περιμένουν κάποιο χρηματικό όφελος από το αποτέλεσμα της "κόντρας" . Συνεπώς τα χρήματα που προσφέρθηκαν δεν επηρρεάζουν το αποτέλεσμα της κόντρας των καλωδίων.

Μερικοι νομιζουν οτι.....γεννηθηκαμε χθες, κι οτι εχουμε i.q. αγελαδας...
Νομιζουν οτι τις κουτοπονηρες και ανανδρες λογω ανωνυμιας εμβολιμες συκοφαντικες ενεσεις λασπης σε επιλεγμενα σημεια της συζητησης δεν θα τις καταλαβουμε...
Θα περασουν ισως απαρατηρητες απο τον θιγομενο και τελικα θα επιτελεσουν το ΒΡΩΜΙΚΟ εργο τους..........
Την ΖΗΜΙΑ δηλαδη στον ΣΤΟΧΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι εγω.
Το γλυψιμο στο οποιο προαναφερθηκε ο leonor goumas συνεχιζεται αδιακοπα....γιατι αραγε?

"Κυριε" walker N.T. δεν ειμαι ο μονος που εχει ανακαλυψει την ταυτοτητα σας. Mε p.m. διαφοροι συνομιλητες μας μου επιβεβαιωσαν την αρχικη μου αποψη για αυτην.

Το κακοηθεστατο υφος σας και η αηδιαστικη γλωσσα που χρησιμοποιειτε (π.χ. σκατα μυγας), ειναι σημα κατατεθεν της προσωπικοτητας σας.

Επαναλαμβανω επιστρεψτε εκει που ανηκετε και σταματηστε τον βρωμικο πολεμο συμφεροντων εναντιον εμου και της επιχειρησης μου.

Εως τοτε θα απανταω με τον τροπο που σας αρμοζει. Πολυ σκληρα και με βδελυγμια στις οποιες λασποριπτικες ενεργειες σας.
Λυπαμαι για την εκτροπη του θεματος αλλα αυτο δεν ειναι δυνατον να συνεχιζεται. Καλω την διαχειριση να πει αν συμφωνει με τον εν λογω κυριο και αν ναι, να μου υποδειξει τα σημεια που υπηρξα αηδιαστικος, κακοηθης, συκοφαντης, λασπολογος και λοιπα. Τα λιγοστα μου μηνυματα στο φορουμ σας ειναι θεμα δυο λεπτων για να διαβαστουν. Αν δεν συμφωνει ομως με τον κυριο, πρεπει να παψει να ανεχεται-συνδιαλεγεται με αυτον. Ουδεποτε και σε κανενα μου μηνυμα ασχοληθηκα με τον κυριο αυτο. Αντιθετως αυτος ασχολειται μαζι μου συνεχως και απο την ωρα που με ειδε αναφερεται σε μενα με υβρεις.

Δηλαδη σε ποιο υφος πρεπει να απαντησει καποιος για να μπαναριστει; Η υπομονη εχει και τα ορια της. Εφοσον το επικροτειτε, να αρχισω να γραφω ετσι κι εγω και ολοι οι υπολοιποι.

Παρακάλεσα ζητήματα που αφορούν σε προσωπικές διαφορές που ξεκίνησαν,απο αντιπαραθέσεις σε άλλο χώρο και σε παρελθόντα χρόνο να σταματήσουν.
Στο βαθμό που υφίστανται ακόμη,δεν είναι το φόρουμ ο κατάλληλος χώρος για την συνέχισή τους.Αυτές μπορούν να επιλυθούν σε προσωπική βάση και βέβαια δεν αφορούν τα μέλη,που ενδιαφέρονται να μάθουν-συζητήσουν για το συγκεκριμένο θέμα.Παρακαλώ άς σεβαστούμε τον χώρο και τα εκατοντάδες μέλη που συμμετέχουν στο θέμα.

Επίσης πρότεινα το ζήτημα του εράνου να μεταφερθεί αλλού γιατί πολύ απλά,πέρα απο την αναμφισβήτητη αξία του,είναι εκτός θέματος.Αν σε κάθε θέμα,που έχει υψηλή επισκεψιμότητα βάζει ο καθένας ότι άλλο θέμα νομίζει καταλαβαίνετε τι θα γίνει.Δέστε επίσης-και το έχω αφήσει επίτηδες σε κοινή θέα χωρίς να διαγράψω τίποτα-το θέμα με τους Ελληνες κατασκευαστές πως κατάντησε απο τις εκτός θέματος παρεμβάσεις.

Παρακαλώ λοιπόν,επί του θέματος μόνο κύριοι.

Άλλο έψαχνα και άλλο βρήκα..
Δείτε εδώ
10 μεγαλύτερα ψέματα για το hi-fi

Δεν ξέρω να σας πω τι ισχύει.
Στην περιπτωση μας δείτε το 8.

και εδώ
http://theaudiocritic.com/blog/index.php?op=ViewArticle&articleId=32&blogId=1

attachment.php

Attachments

• Aczel1.gif
    Aczel1.gif
    26.5 KB · Views: 138
I fully appreciate your desire for information on cables that will match
the quality of your new system. However, *******’s worldwide network of
dealers support numerous brands of cables and we cannot be seen to support
a single one. For this reason I cannot recommend any brand of cable or
suggest that you invest in a particular product. I hope you understand the
reasons I cannot be of assistance in this matter. I am confident that your
dealer will be delighted to assist you and would suggest that you discuss
this matter with them.

I hope this information is helpful.

To "matching" εκ των έσω. (Η έμφαση δική μου).

(Άντε Τζίμη, πες καμιά ιστορία με πωλητές καλωδίων να γελάσουμε, σαββατοκύριακο έρχεται, τί φοβάσαι, μη σου κόψουν την καλημέρα; Ή τους έχεις καμιά ανάγκη) ;

Μακροσκελές το προηγούμενο ποστ μου, αλλά ακούστε και αυτό:

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!!

Εξήντα-οκτώ, ναι ΕΞΗΝΤΑ-ΟΚΤΩ, σελίδες ποστς το τελευταίο τετραήμερο, με ελάχιστα να θίγουν θέματα ουσίας, μόνο προσωπικές διαμάχες, εξυπναδίτσες, βρισιές, και τους λίγους πραγματικά καταρτισμένους που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην θεωρητική διάσταση του θέματος, στην πλειοψηφία τους να λάμπουν δια της απουσίας τους. Και όχι άδικα.
Ομολογώ ότι άντεξα την ανάγνωση μόνο μέχρι την σελίδα 67 και μετά πήδηξα στην 94. Αν έχασα κάτι σημαντικό, παρακαλώ ενημερώστε με με pm.

Ίσως πάλι να είμαι απλά ένας σνομπ παράξενος, και να πρέπει να χαλαρώσω και να ενταχθώ στη γενικότερο πνεύμα. Πάμε λοιπόν μία στη τύχη:

Σαν και... τη δικιά σας Κύριε magellan;

Ααααχχχχχχ, πόσο το 'φχαριστήθηκα!!!!! :flipout::flipout::flipout:

Kε Τουρλου λες μπούρδες!
Είδες πουθενά να εκφέρω γνώμη ?:p

Δηλαδη σε ποιο υφος πρεπει να απαντησει καποιος για να μπαναριστει;

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΒΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AVSITE!

Η υπομονη εχει και τα ορια της.

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!

Εφοσον το επικροτειτε, να αρχισω να γραφω ετσι κι εγω και ολοι οι υπολοιποι.

ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ...:rifle:

:BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout:

Παρακάλεσα ζητήματα που αφορούν σε προσωπικές διαφορές που ξεκίνησαν,απο αντιπαραθέσεις σε άλλο χώρο και σε παρελθόντα χρόνο να σταματήσουν.
Στο βαθμό που υφίστανται ακόμη,δεν είναι το φόρουμ ο κατάλληλος χώρος για την συνέχισή τους.

Αγαπητε Dipie,

Φυσικα εχεις δικιο. Ο υποφαινομενος σταματησε να ασχολειται με τον αλλο διαδικτυακο χωρο που προειπες (avsite) ακριβως για αυτο τον λογο.

Για να αποφυγω το χαμηλοτατο επιπεδο καποιων συγκεκριμενων κυριων απο εκει μεσα και τον ελεεινο και κατευθυνομενο πολεμο ανωνυμων οι οποιο ειναι ουσιαστικα τα ιδια (2-3) χαμαιλεοντικα προσωπα.

Γραφω εδω γιατι θεωρω οτι πραγματικα τηρουνται καποιοι σωστοι κανονες δεοντολογιας.

Προφανως για να συντηρησει αυτο το νοσηρο κλιμα εναντιον μου ο "κυριος walker" Ν.Τ. εκρινε σωστο να μεταπηδησει απο το αλλο site εδω και να αρχισει παλι τα ιδια με κομψοτερο ομως τροπο για να μην γινει αντιληπτος κατευθειαν. Π.χ. εκφρασεις οπως κομπογιανιτης-παντελης ελλειψη σχεσης υμων με γνωσεις επι του αντικειμενου-απουσια πανεπιστημιακης εκπαιδευσης(κοινως οτι ειμαι αμορφωτος)-σκατα της μυγας....και πολλα αλλα.

Παρακαλω ξανα ο "κυριος" αυτος να μας αφησει στην ησυχια μας. Ετσι κι αλλιως δεν εχει προσφερει τιποτα ουσιαστικο στην συζητηση μας, παρα μονο την συνεχη υποχθονια και υπογεια λασποριπτικη τακτικη του εναντιον μου.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

Επιστροφη λοιπον στο θεμα..

Status
Not open for further replies.