καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Φίλε Μαρίνο
Αυτό λέω. Τα είχαν ακούσει πρώτα. Απλά με 4-5 αλλαγές στο Α/Β έχασαν τη μπάλα.
Και βέβαια έχεις δίκιο για πικάπ που ξύνουν και για cd που παίζουν γλυκά.
Δεν μιλάω ποτέ για το σύνολο.
Απλά έτυχε στη συγκεκριμένη δοκιμή να είναι χομπίστες που έχουν αλλάξει δεκάδες μηχανήματα, έχουν ακριβά συστήματα, γενικά ασχολούνται συστηματικά.

Ομολόγησα πως και εγώ δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά απλά δεν πήρα το ρίσκο. Όλοι οι άλλοι ήταν βέβαιοι.
Βέβαια μιλάμε και για πλατό όλο ''σίδερα''.
Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Αν ειναι ετσι Δημητρη , ειναι αλλη μια περιπτωση κακης αυτοεκπαιδευσης των ακροατων του συγκεκριμενου συγκριτικου . Πραγματι πολλοι ανθρωποι θελουν να πειστουν οτι το ακριβοτερο ειναι καλυτερο (και δεν αναφερομαι μονο εις τα του ηχου) . Οποτε "παιρνω πισω" το επικριτικη διατυπωση του προηγουμενου post μου .

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Για να γραψει ετσι καποιος πρεπει και να το επιθυμει.

Ρολο φυσικα παιζει και η αγωγη του καθενα......

Ευτυχως η πλειοψηφια δεν κινειται σε τετοια επιπεδα.

Δεν με ενδιαφερει που κινειται η πλειοψηφια κυριοι, διοτι κανεις απο αυτην δεν εχει δεχθει τις κακεντρεχεις και υποχθονια κατευθυνομενες βολες που δεχτηκα εγω.

Για την αγωγη μου αρμοδιοι να μιλησουν και να την κρινουν ειναι εκεινοι που με γνωριζουν σαν οντοτητα κι οχι σαν μια αφηρημενη φιγουρα του πληκτρολογιου η οποια βαλεται συνεχως απο καποιους ανεκδιηγητους.

Ειναι γνωστο πλεον το παρασκηνιο σε πολλους, δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαστε.

Μην ανησυχειτε. Στους ΣΩΣΤΟΥΣ απαντω κοσμια.

Οσο για τους υπολοιπους (λιγοστους) συκοφαντες θα ειμαι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ..

Κε DIPIE εχετε απολυτο δικιο αλλα οπως φαινεται ο φανατισμος εχει μετατραπει σε εργαλειο πωλησης. Ως εκ τουτου δεν μπορει να γινει σοβαρη συζητηση, ειδικα με καποιους που αρεσκονται στην αγνοια, εθελοτυφλουν και δεν θελουν να υιοθετησουν καποια αντικειμενικη διαδικασια αξιολογησης, πιθανως διοτι ετσι βολευει την επαγγελματικη τους υποσταση. Αυτο δεν ειναι θεμα χομπιστα, ειναι θεμα ανθρωπου, ειναι θεμα επιπεδου και ανατροφης. Καποια πραγματα ειναι ηλιου φαεινοτερα. Εδω δεν υπαρχει απλα προβλημα επικοινωνιας και συμφωνιας σε βασικα στοιχεια του προς διερευνηση αντικειμενου. Εδω η κουβεντα κινδυνευει να αποκτησει υφη λιμενεργατικου επιπεδου. Δεν αρκει να ομιλει καποιος για "γευσιγνωσια", "τεχνη", "αγαπη για το χομπι και την μουσικη". Για να τα υπηρετησει χρειαζεται και καποιο επιπεδο. Συμπερασματικα, αν δεν αποβαλλετε απο την κουβεντα οσους ριχνουν χαμηλα τον μεσο ορο, λυπαμαι αλλα δεν θα βγαλετε ποτε ακρη.

Το επιπεδο το δικο σας "κυριε" ειναι ΥΠΟ του ΜΗΔΕΝΟΣ.

Ειστε ο πρωτος που επιτεθηκατε υποκριτικα, συκοφαντησατε και λασπολογησατε.

Ειστε αυτος που μιλησε για σκατα μυγας.

ΞΕΡΟΥΜΕ ποιος ειστε!

Καντε μας λοιπον την χαρη και επιστρεψτε εκει που ανηκετε, στο παραδιπλα site (avsite για οσους δεν το γνωριζουν), στα σκατα της μυγας, και αφηστε μας εμας στην ησυχια μας να κανουμε την συζητηση μας την οποια υποβαθμισατε απιστευτα και μονο με την παρουσιας σας!

Moνο που εδω μεσα δεν γραφετε μονος σας ουτε σας διαβαζει μονο ο συνομιλητης σας.

Αν για καποιο λογο θεωρειτε οτι το να σεβεστε τους συνφορουμιτες αποτελει ευγενολαγνεια θα πρεπει να ξαναδιδαχθειτε την εννοια του ορου.

Αν παλι θελετε ντε και καλα να μιλησετε κατα πως σας γουσταρει δεν εχετε παρα να ανταλλαξετε ζουμερα pm με το μελος ωστε αφενος να εκδηλωσετε τα συναισθηματα σας και αφεταιρου να δειξετε οτι προσπαθειτε να σεβαστειτε τους υπολοιπους.

Η ειλικρινεια μπορει να εχει πολλες πλευρες, αναλογα τι μας βολευει.

Κυριε Kosh επειδη μου την πεφτετε ευθεως και κοπτεστε μονοσημαντα για την ευγενεια και τον αλληλοσεβασμο δηθεν των συνφορουμιτων,

Καλο θα ηταν να κοιτατε λιγο και τις επιθεσεις που ΠΡΩΤΟΣ δεχθηκα εγω εν ειδη προβακατσιας,

και να αφησετε τα μεγαλα λογια και τις βαρυγδουπες δηλωσεις!

Τον "κυριο" walker και τα ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΓΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ??

Τα δικα μου λογια σας πειραξανε????

Αναρωτιεμαι........

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Απρόσωπη φιγούρα του πληκτρολογίου.......................................

Δεν ειμαι απροσωπος.

Το αφηρημενη φιγουρα το ειπα ως αφηρημενη εννοια.

H καρμανιολα ηταν καπως υπερβολικη αλλα..

Anyway

Κυριε Kosh επειδη μου την πεφτετε ευθεως και κοπτεστε μονοσημαντα για την ευγενεια και τον αλληλοσεβασμο δηθεν των συνφορουμιτων,

Καλο θα ηταν να κοιτατε λιγο και τις επιθεσεις που ΠΡΩΤΟΣ δεχθηκα εγω εν ειδη προβακατσιας,

και να αφησετε τα μεγαλα λογια και τις βαρυγδουπες δηλωσεις!

Τον "κυριο" walker και τα ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΥΓΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ??

Τα δικα μου λογια σας πειραξανε????

Αναρωτιεμαι........

Aν επιθυμειτε δικηγορο σε λαθος πορτα χτυπατε.

Με ενοχλει καθε οχετολογια.
Αν σας πειραζει που επελεξα εσας ανατρεξτε στους δικους σας τροπους καταρχην.
Αν νομιζετε οτι με το να απαντατε σε αυτο το υφος προσδιδει κατι στην αξιοπρεπεια σας να το γνωστοποιησετε.
Αν το εχετε αναγκη παλι μαλλον δεν ειστε στον καταλληλο χωρο.
Αν παλι καποιου μελους η συμπεριφορα σας ερεθισε δεν εχετε παρα να ζητησετε την συνδρομη της διαχειρησης.
Αν για τον οποιοδηποτε βλακα που ξεστομιζει οτιδηποτε και μας εκνευριζει απανταμε με τις ιδιες βλακειες+ μου εξηγειτε τι νοημα βρισκετε στην τακτικη αυτη??

ekeino poy diakrinw einai to aghos(stress) aytwn poy exoyn dikio gia na to apodeixoyn...o panikos twn 'allwn' gia na dikaiologisoyn tin asxetila kai to adiko toys...kai akoma to kalopiasma merikwn-merikwn pros toys admins...mipws kai lavoyn tipota benefits...(koinws glypsimo)...oi teleytaioi einai kai oi pio epikindynoi...

Last edited:

Και μάλιστα έλεγαν πόσο πιο αναλογικά ακουγόταν το πικαπ.Μόλις έγινε το τεστ ,όλοι μα όλοι έκαναν λάθος.
Καλησπερα σας, αν μου επιτρεπετε θελω να κανω μερικες ερωτησεις. Που νομιζετε οτι οφειλεται αυτο που βιωσατε; Τελικα οποιοδηποτε χαρακτηριστικο εντοπιζουμε στον ηχο ειναι τοσο πλασματικο; Αν ακομη και τα εμπειρα αυτια στηριζονται τελικα στα ματια, τοτε ολη αυτη η υπερβολη που χαρακτηριζει το χομπι φαινεται να πηγαζει απο μια εξαισια μαρκετιστικη συνομωσια, που βρισκει επιπλεον στηριγμα στην αναγκη του καταναλωτη να ξεχωριζει, αγοραζοντας παντα το ακριβοτερο - καλυτερο.

Για να σας προλαβω, σας δηλωνω οτι κατα την ταπεινη μου αποψη, η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Αυτη ομως δεν ειναι παντα αποδεκτη, ειδικα οταν υπαρχει φανατισμος η στενα εμπορικα συμφεροντα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν αυτοι οι τυχεροι ανθρωποι που ασχολουνται επαγγελματικα με το χομπι τους και ειναι απαγκιστρωμενοι απο παρωπιδες παντος ειδους. Νομιζω οτι η δουλεια του χομπιστα του ηχου, ειναι πολυ ομορφη και αφορα στην διερευνηση ολων των συναφων θεματων με καθε δυνατο μεσο το οποιο θα τον φερει πιο κοντα στην αληθεια. Αρα τετοιου ειδους δοκιμες σαν αυτη που περιγραφετε, προαγουν το χομπι. Το αν αντιδρουν η οχι καποιοι επαγγελματιες δεν αφορα το χομπι, αλλα την δουλεια τους. Αν αντιδρουν καποιοι χομπιστες, αργα η γρηγορα νομιζω οτι θα αναθεωρησουν.

Κάποια στιγμή θα σας πω και κόλπα που χρησιμοποιούν διάφοροι έμποροι (προς θεού δεν μιλάω για τους φίλους που γράφουν από πάνω) δεν τους γνωρίζω εξάλλου, όταν θέλουν να πουλήσουν στο μαγαζί τους καλώδια.
Παρακαλω πολυ να επεκταθειτε σε αυτο. Δεν χρειαζετε να πειτε ονοματα, ουτως η αλλως θα μας βοηθησετε.

υ.γ. Δεν θελω να απαντω καθε φορα στον κυριο που τα εχει βαλει μαζι μου και αναφερεται μαλιστα σε μενα σαν να γνωριζομαστε. Ουτως η αλλως ειναι αδυνατον να συνεννοηθουμε διοτι δεν μπορω να μιλησω στην γλωσσα του. Παρακαλω ομως θερμα την διαχειριση για προστασια διοτι δεν εννοει να σταματησει να ασχολειται μαζι μου.

Kάποιοι υποστηρίζουν ότι το αυτι εκπαιδεύεται.
Δεν μπορώ να πω ότι είναι λάθος.
Μήπως όμως εκπαιδεύεται με λάθος βιβλία...????
Και όταν "διαβάσει" το μόνο σωστό "βιβλίο" που υπάρχει... καταλαβαίνει ότι μερικά πράγματα τα έμαθε λάθος...???

Κατά τα άλλα μεγάλο σχολείο το θέμα...
Γνωρίζεις κόσμο και κοσμάκη!

Κατά τα άλλα μεγάλο σχολείο το θέμα...
Γνωρίζεις κόσμο και κοσμάκη!

Σωστο αυτο. Ισχυει και για πολλα αλλα θεματα. Αναρωτιεμαι ομως (ψεματα, δεν αναρωτιεμαι καν, διοτι γνωριζω την απαντηση) αν μπορω να εμπιστευθω τη γνωμη καποιου που θεωρω καραγκιοζη, για ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως το παθος μου για τη μουσικη. Προσωπικα, δεν εχω γνωρισει κανεναν πραγματικο (κατα την κριση μου) φιλοτεχνο που να εχει κακη συμπεριφορα. Παντα το λαμβανω αυτο υπ'οψην μου...

υ.γ. Δεν θελω να απαντω καθε φορα στον κυριο που τα εχει βαλει μαζι μου και αναφερεται μαλιστα σε μενα σαν να γνωριζομαστε. Ουτως η αλλως ειναι αδυνατον να συνεννοηθουμε διοτι δεν μπορω να μιλησω στην γλωσσα του. Παρακαλω ομως θερμα την διαχειριση για προστασια διοτι δεν εννοει να σταματησει να ασχολειται μαζι μου.

Μερικοι νομιζουν οτι.....γεννηθηκαμε χθες, κι οτι εχουμε i.q. αγελαδας...

Νομιζουν οτι τις κουτοπονηρες και ανανδρες λογω ανωνυμιας εμβολιμες συκοφαντικες ενεσεις λασπης σε επιλεγμενα σημεια της συζητησης δεν θα τις καταλαβουμε...
Θα περασουν ισως απαρατηρητες απο τον θιγομενο και τελικα θα επιτελεσουν το ΒΡΩΜΙΚΟ εργο τους..........
Την ΖΗΜΙΑ δηλαδη στον ΣΤΟΧΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ που στην συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι εγω.

Το γλυψιμο στο οποιο προαναφερθηκε ο leonor goumas συνεχιζεται αδιακοπα....γιατι αραγε?

"Κυριε" walker N.T. δεν ειμαι ο μονος που εχει ανακαλυψει την ταυτοτητα σας. Mε p.m. διαφοροι συνομιλητες μας μου επιβεβαιωσαν την αρχικη μου αποψη για αυτην.

Το κακοηθεστατο υφος σας και η αηδιαστικη γλωσσα που χρησιμοποιειτε (π.χ. σκατα μυγας), ειναι σημα κατατεθεν της προσωπικοτητας σας.

Επαναλαμβανω επιστρεψτε εκει που ανηκετε και σταματηστε τον βρωμικο πολεμο συμφεροντων εναντιον εμου και της επιχειρησης μου.

Εως τοτε θα απανταω με τον τροπο που σας αρμοζει. Πολυ σκληρα και με βδελυγμια στις οποιες λασποριπτικες ενεργειες σας.

Αν για τον οποιοδηποτε βλακα που ξεστομιζει οτιδηποτε και μας εκνευριζει..

ΣΩΣΤΟΣ!
icon14.gif

Βεβαια ο συγκεκριμενος δεν ειναι δα κι ο......οποιοσδηποτε...:flipout:

κυριοι ο Ν. Τ. που πολυ φωτογραφιζετε στο μελος walker
α π ο κ λ ε ι ε τ ε να ξαναμπει στο Φορουμ μας διοτι για λογους που μονο εκεινος γνωριζει και ειναι απολυτοι σεβαστοί ζητησε απο καιρου να κλειδωθει ο λογαριασμος του και να πεταχθει και το κλειδι

οποτε ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι μεχρι ο ιδιος να εμφανιστει (Ν.Τ)να αντιμετωπιζουμε το μελος walker ως ενα νεο μελος και να μην του προσαπτουμε χαρακτηρα και χαρακτηριστικα τριτων

τελος στην περιπτωση που εχετε δικιο και ο walker ειναι ο Ν.Τ τοτε δεν χαιρεστε που καποιος αποποιείται τον πραγματικο του εαυτο και μαλιστα ενδοξο σαν τον Ν.Τ υποβιβαζοντας τον μαλιστα ισον με σκατα μυγας?

κυριοι ο Ν. Τ. που πολυ φωτογραφιζετε στο μελος walker
α π ο κ λ ε ι ε τ ε να ξαναμπει στο Φορουμ μας διοτι για λογους που μονο εκεινος γνωριζει και ειναι απολυτοι σεβαστοί ζητησε απο καιρου να κλειδωθει ο λογαριασμος του και να πεταχθει και το κλειδι

οποτε ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι μεχρι ο ιδιος να εμφανιστει (Ν.Τ)να αντιμετωπιζουμε το μελος walker ως ενα νεο μελος και να μην του προσαπτουμε χαρακτηρα και χαρακτηριστικα τριτων

τελος στην περιπτωση που εχετε δικιο και ο walker ειναι ο Ν.Τ τοτε δεν χαιρεστε που καποιος αποποιείται τον πραγματικο του εαυτο και μαλιστα ενδοξο σαν τον Ν.Τ υποβιβαζοντας τον μαλιστα ισον με σκατα μυγας?

ΠΟΛΥ!:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout:

Και να ειστε σιγουρος! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ!

Γιωργο παρακληση δικη μου και παρτη οπως θες να γυρισουμε στο θεμα μας και 100 σελιδες δεν ειναι ο Ν.Τ

Status
Not open for further replies.