Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end
Την εμονη του κ. ΚΟΓΙΑ για χρηματικο στοιχημα δεν την καταλαβαινω.
Αν ενθυμούμαι καλά δεν ήταν ιδέα του κ. Κόγια το χρηματικό έπαθλο αλλά και πάλι μπορεί να κάνω λάθος μετά από τόσα post.
Ξεκίνησε με το γεγονός ότι ο κ. Κόγιας αν κέρδιζε θα έπαιρνε το ακριβό καλώδιο.
Αν έχανε όμως τι θα έδινε; Της τοστιέρας που στην τελική θα υπήρχε απόδειξη ότι είναι άχρηστο;
Οπότε μπήκε στη μέση το χρηματικό έπαθλο για να ισορροπήσει την κατάσταση και από τα δύο μέρη, κάτι που πρότεινα εγώ να χαμηλώσει σε τιμή αλλά κανείς δεν δέχτηκε τελικά.
Αυτό που προτείνω είναι...
Σε περίπτωση που χάσει το ακριβό καλώδιο το παίρνει ο κ. Κόγιας και το κάνει ότι θέλει.
Σε περίπτωση που χάσει το καλώδιο της τοστιέρας ο νικητής το παίρνει σαν έπαθλο για τα μάτια του κόσμου και ο κ. Κόγιας πρέπει να αγοράσει ένα ίδιο καλώδιο με αυτό της δοκιμής και να το παραδώσει στον διαγωνιζόμενο.
Άντε, θα βάλω εγώ τη χασούρα του κ. Κόγια η οποία είναι κάπου στο 1 ευρώ από ότι είπε.
Όσον αφορά τον High End κουμπαρά, είμαι τελείως αντίθετος από τη στιγμή που γίνεται σε επίπεδο στοιχήματος (και ας μην έχει σημασία ποιός χάνει και ποιός κερδίζει).
Αν ενδιαφέρεται κάποιος να προσφέρει πραγματικά σε άτομα που το έχουν ανάγκη μπορεί να το κάνει χωρίς να εμπλέκονται στοιχήματα στη μέση.
Οι περισσότεροι που έχουν ανάγκη από κάτι συνήθως δεν ζητάνε λεφτά αλλά λίγο χρόνο από τη ζωή μας.
Μία επίσκεψη σε ένα γηροκομείο, σε ανθρώπους που έχουν πεταχτεί στην αχρηστία και έχουν ξεχαστεί είναι ότι πιό πολύτιμο μπορείς να τους δώσεις.
Μία κουβέντα μαζί τους, λίγη παρέα, ένα χαζό δωράκι και η φράση "Θα ξανάρθω να τα πούμε" τους προσφέρει το νόημα για να ζήσουν ακόμη μία μέρα.
Προς Θεού, δεν κρίνω κανέναν, ιδέες ρίχνω που και σε μένα μου τις έριξαν άλλοι και είδα ότι μισή ώρα από τη ζωή μου προσφέρει πολύ περισσότερη χαρά από οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.