καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
ΙΜΗΟ το ζητούμενο είναι συνειδητοί κι ενημερωμένοι χομπίστες ΟΧΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ".Δεν μας χρειάζονται "παρατάξεις",η ποδοσφαιροποίηση κι ο τζόγος.Δεν μας χρειάζεται ο φανατισμός.

Ολα αυτά μας ευτελίζουν σαν άτομα και σαν χομπίστες κύριοι...

Ανοιχτή πληροφόρηση,δημιουργικός και πολιτισμένος διάλογος,σύνθεση απόψεων και τίποτα άλλο.

Last edited:
Κε Κόγια, αντάλλαξα το καλώδιό μου με ένα ακριβότερο, πληρωτέα τιμή 600€.

Είναι, πάνω από τα 500€, οπότε κάνουμε τη δοκιμή, όπως αρχικά είχαμε συζητήσει;

Το καλώδιό μου αν δε καταλάβω τη διαφορά από το δικό σας ή η δική σας παραδοχή ότι μπορεί κάποιος στο σύστημά του να ακούει διαφορές ΚΑΙ στα καλώδια ρεύματος.

Η παρουσία σας στο χώρο μου θα με τιμήσει, δε θα με επηρεάσει αρνητικά, δε θα επηρεάσει το υποκειμενικό μου κριτήριο (υποκειμενικό έως την απόδειξη του αντίθετου),

9 στις 10 ελάχιστος όρος επιτυχίας (αν τώρα δεχθείτε στις 5 συνεχόμενες επιτυχημένες προβλέψεις να σταματήσουμε ακόμα καλύτερα, αν θέλετε 10, είπαμε ΟΚ),

Επιλέξτε το χρώμα και το είδος υφάσματος για το μαντήλι του blind test,

Επιλέξτε τον καφέ ή αναψυκτικό ή ποτό της αρέσκεια σας,

Επιλέγω τα… «μπινελίκια» που θα φαγωθούν κατά τη διάρκεια του τεστ,

Δε με ενοχλεί ποιος θα κάνει τις αλλαγές των καλωδίων (αρκεί να γίνουν κάποια στιγμή!),

Το είδος μουσικής είναι της επιλογής μου (Έφη Θώδη σε Κ2 HD mastering από την First Impression Music).

Αυτή η πρόταση, γίνεται καθαρά για να μη μετονομαστεί το AVClub, σε AVbetclub και χαθεί η όποια σοβαρότητα του οφείλεται λόγω των ατόμων που συμμετέχουν και το τιμούν με τα γραπτά τους.

Αν τώρα, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει χρηματικό έπαθλο, αποσύρω τη συμμετοχή μου, γιατί είναι ενάντια στα όσα έγραψα παραπάνω (δέχομαι την παραχώρηση του καλωδίου μου, γιατί ουσιαστικά θα μου έχει αποδειχθεί στην περίπτωση «ήττας» ότι δεν το χρειάζομαι).

Τι λέτε, θα το κάνουμε ή πλέον να επιλέξουμε την εντολή ignore για τα γραπτά σας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

O υπολογισμός βασίστηκε σε ένα εξιδανικευμένο ισοδύναμο φίλτρο το οποίο όσο μπουρί και να είναι είναι βαθυπερατό και όχι ζωνοπερατό.

Επισήμανα όμως, πως στον υπολογισμό δεν λήφθηκε υπ'όψιν ούτε η αυτεπαγωγή (πολύ σημαντικό), ούτε το φορτίο που είναι συνδεδεμένο παράλληλα με τον πυκνωτή (η τιμή του οποίου θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη) και θεωρήσαμε μια ιδανική πηγή τάσης ως την πηγή του θορύβου. Αγνοήσαμε φαινόμενα όπως το επιδερμικό και μεγέθη όπως την απορρόφηση του διηλεκτρικού. Άρα η εξιδανίκευση αυτή δεν είναι ό,τι καλύτερο ειδικά σε αυτή την περίπτωση που αυτά τα μεγέθη παίζουν ρόλο. Οι απλοποιήσεις που εισάγαμε ευνοούν και το αποτέλεσμα (αν τις λάβουμε υπόψιν η συχνότητα κατεβαίνει, το πόσο κατεβαίνει είναι άλλο θέμα). Εν ολίγοις, αν συνδέσω μια γεννήτρια συχνοτήτων μέσω του καλωδίου δεν πρόκειται να "περάσουν" αλώβητα τα 1.6 γίγα!

Το ξαναλέω (μάλλιασε η γλώσσα μου βρε): δεν υποστηρίζω πως το καλώδιο του ρεύματος λειτουργεί ως φίλτρο RF. Κάτι τέτοιο υποστήριξε ο LUXMAN. Εφ'όσον δεν το έχω ψάξει δεν μπορώ ούτε να το δεχθώ (για παρόμοιους λόγους με τους δικούς σου) αλλά ούτε και το αποκλείω εξ'αρχής. Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα πρέπει να το ψάξουμε. Και είναι σχετικά εύκολο να το ψάξουμε! Αν είναι λοιπόν να βρούμε το λόγο (το ξαναλέω: στην περίπτωση που το καλώδιο ρεύματος "ακούγεται") ή έστω να προσπαθήσουμε, ας ξεκινήσουμε από τα απλά. -bye-

Αν θελετε σας διαθετω τερματισμενο η ατερματιστο καλωδιο της ULTRALINK η της XLO προκειμενου να τα μετρησετε .
Σας περιμενω .

Από ότι διαβάζω, ήδη έχει γίνει πρόταση μετονομασίας! … :-(

(-Χιούμορ-)

Μήπως το αναβάλετε για λίγο καιρό, μέχρι να στρώσει ;

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

ΙΜΗΟ το ζητούμενο είναι συνειδητοί κι ενημερωμένοι χομπίστες ΟΧΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ".Δεν μας χρειάζονται "παρατάξεις",η ποδοσφαιροποίηση κι ο τζόγος.Δεν μας χρειάζεται ο φανατισμός.
Ολα αυτά μας ευτελίζουν σαν άτομα και σαν χομπίστες κύριοι...
Ανοιχτή πληροφόρηση,δημιουργικός και πολιτισμένος διάλογος,σύνθεση απόψεων και τίποτα άλλο.
Κε DIPIE εχετε απολυτο δικιο αλλα οπως φαινεται ο φανατισμος εχει μετατραπει σε εργαλειο πωλησης. Ως εκ τουτου δεν μπορει να γινει σοβαρη συζητηση, ειδικα με καποιους που αρεσκονται στην αγνοια, εθελοτυφλουν και δεν θελουν να υιοθετησουν καποια αντικειμενικη διαδικασια αξιολογησης, πιθανως διοτι ετσι βολευει την επαγγελματικη τους υποσταση. Αυτο δεν ειναι θεμα χομπιστα, ειναι θεμα ανθρωπου, ειναι θεμα επιπεδου και ανατροφης. Καποια πραγματα ειναι ηλιου φαεινοτερα. Εδω δεν υπαρχει απλα προβλημα επικοινωνιας και συμφωνιας σε βασικα στοιχεια του προς διερευνηση αντικειμενου. Εδω η κουβεντα κινδυνευει να αποκτησει υφη λιμενεργατικου επιπεδου. Δεν αρκει να ομιλει καποιος για "γευσιγνωσια", "τεχνη", "αγαπη για το χομπι και την μουσικη". Για να τα υπηρετησει χρειαζεται και καποιο επιπεδο. Συμπερασματικα, αν δεν αποβαλλετε απο την κουβεντα οσους ριχνουν χαμηλα τον μεσο ορο, λυπαμαι αλλα δεν θα βγαλετε ποτε ακρη.

Κε Κόγια, αντάλλαξα το καλώδιό μου με ένα ακριβότερο, πληρωτέα τιμή 600 .

Είναι, πάνω από τα 500 , οπότε κάνουμε τη δοκιμή, όπως αρχικά είχαμε συζητήσει;

Το καλώδιό μου αν δε καταλάβω τη διαφορά από το δικό σας ή η δική σας παραδοχή ότι μπορεί κάποιος στο σύστημά του να ακούει διαφορές ΚΑΙ στα καλώδια ρεύματος.

Η παρουσία σας στο χώρο μου θα με τιμήσει, δε θα με επηρεάσει αρνητικά, δε θα επηρεάσει το υποκειμενικό μου κριτήριο (υποκειμενικό έως την απόδειξη του αντίθετου),

9 στις 10 ελάχιστος όρος επιτυχίας (αν τώρα δεχθείτε στις 5 συνεχόμενες επιτυχημένες προβλέψεις να σταματήσουμε ακόμα καλύτερα, αν θέλετε 10, είπαμε ΟΚ),

Επιλέξτε το χρώμα και το είδος υφάσματος για το μαντήλι του blind test,

Επιλέξτε τον καφέ ή αναψυκτικό ή ποτό της αρέσκεια σας,

Επιλέγω τα… «μπινελίκια» που θα φαγωθούν κατά τη διάρκεια του τεστ,

Δε με ενοχλεί ποιος θα κάνει τις αλλαγές των καλωδίων (αρκεί να γίνουν κάποια στιγμή!),

Το είδος μουσικής είναι της επιλογής μου (Έφη Θώδη σε Κ2 HD mastering από την First Impression Music).

Αυτή η πρόταση, γίνεται καθαρά για να μη μετονομαστεί το AVClub, σε AVbetclub και χαθεί η όποια σοβαρότητα του οφείλεται λόγω των ατόμων που συμμετέχουν και το τιμούν με τα γραπτά τους.

Αν τώρα, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει χρηματικό έπαθλο, αποσύρω τη συμμετοχή μου, γιατί είναι ενάντια στα όσα έγραψα παραπάνω (δέχομαι την παραχώρηση του καλωδίου μου, γιατί ουσιαστικά θα μου έχει αποδειχθεί στην περίπτωση «ήττας» ότι δεν το χρειάζομαι).

Τι λέτε, θα το κάνουμε ή πλέον να επιλέξουμε την εντολή ignore για τα γραπτά σας?
Σας συγχαιρω αγαπητε για το ηθος σας. Ειστε παραδειγμα προς μιμηση για καποιους στον χωρο σας. Κε Κογια κατα την αποψη μου οφειλετε να δεχθειτε την εν λογω προσκληση.

(-Χιούμορ-)

Μήπως το αναβάλετε για λίγο καιρό, μέχρι να στρώσει ;

Το έχω ήδη βάλει στη... ψηστιέρα μου και από προχθές έχω γεμίσει το χώρο με τοστ, μπριζολάκια, λουκανικάκια! :chef:

Γι αυτό και ο... όρος που πρόσθεσα στα γραπτά του Κου Κόγια

«Επιλέγω τα… «μπινελίκια» που θα φαγωθούν στη διάρκεια του τεστ.» :silly:

βαζω τα μπινελικια βαζω τα ποτα
βαλτε τα καλωδια να παρουνε φωτια

αντε κανονιστε βρε σεις !!!!!!!

Φίλε Pai Mei μόνο εμπειρικά μπορώ να μιλήσω για τις αλλαγές.
Αυτό σημαίνει και αφορά τον ηχητικό χαρακτήρα τους.
Τώρα αν αυτό προέρχεται από μετρήσεις ,κράματα, μόνωση, κολλήσεις, διατομές, δεν το εξετάζω. Και στην τελική αδιαφορώ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι για π.χ. σε ένα ''γλυκερό'' λαμπάτο setup να μη βάλω cardas (κυρίως οι πιο προσιτές σειρές) γιατί θα ακούω σούπες.
Ενώ τα παραπάνω καλώδια σε ένα setup εγκληματία ζώων, θα του κάτσουν και δεν θα σφάζει ζώα ή θα ξυρίζει τα χαλιά του.
Το έχουμε ξαναπεί. Απόλυτα ουδέτερο σύστημα που να βγάζει το 100% μιας ηχογράφησης δεν υπάρχει ούτε πρόκειται.
Τα καλώδια μπορούν να τιουνάρουν μία κατάσταση ή ακόμη καλύτερα να τη φέρουν στα μέτρα μας.
Όπως και οι λάμπες.
Απλά είναι τα πράγματα.

Όσο για έμπειρους hi-Endαδες σας έγραψα ένα περιστατικό.
Αν θέλετε μπορώ να συνεχίσω.
Έχω και καιρό να κλάψω πάνω από το πληκτρολόγιο.

Αγαπητοί φίλοι,

δεν είναι καινούργιο φαινόμενο να δημιουργούνται στρατόπεδα, όταν ένα θέμα εμπλέκει εξειδικευμένες γνώσεις, εξάσκηση οργάνων, καμιά φορά μύθος και πάντα πολλά χρήματα.

Φοβάμαι όμως, ότι στην προκείμενη περίπτωση αρχίζει μια επικίνδυνη ολίσθηση, με τελικό θύμα την ίδια μας την αξιοπρέπεια. Η οποία, για εμένα, μετριέται στο αν διατηρούμε την ψυχραιμία μας και όχι το παράστημά μας, και αν απαντάμε με επιχειρήματα και όχι με προκλήσεις. Θα παρακαλούσα, λοιπόν, να κάνουμε λίγο κράτει στους τόνους μας. Μας δίνεται μια ευκαιρία να μάθουμε κάτι παραπάνω - ας μην τη χαλαλίσουμε.

Να γίνουν τα τεστ. Όχι μόνο ένα, πολλά, με πολλές διαφορετικές συνθήκες και κανόνες. Διότι όταν η επιστήμη εμπλέκει σχεδιασμό πειραμάτων και στατιστική ανάλυση, δεν μπορεί να δώσει μονοσήμαντες απαντήσεις. Ίσως μετά από μια σειρά δοκιμών να αρχίσουμε να παίρνουμε μια μυρωδιά της αλήθειας και των ορίων της.

Τέλος, όσον αφορά στα στοιχήματα, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί το avclub να είναι αρωγός σε τέτοιες καταστάσεις, όταν έχουμε ξεπεράσει το στάδιο του φιλικού παιχνιδιού και η ψυχραιμία σπανίζει. Παρακαλώ τα μέλη που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία να αναθεωρήσουν. Οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά υπό τέτοιες συνθήκες δεν θα γίνει ανεκτή.

Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Κε Κόγια, αντάλλαξα το καλώδιό μου με ένα ακριβότερο, πληρωτέα τιμή 600 .

...
Να ρωτήσω κάτι σοβαρά ;

Ακούσατε αλλαγές στον ήχο με το νέο καλώδιο (που έχει την διπλάσια αξία) ;

γιατι δεν μαζευονται 10-15 ατομα στο μαγαζι του μιχαηλου, και απο τις 2 παραταξεις, και να γινει εκει το τεστ?
εαν θελουμε να βγει συμπερασμα στο αν ακουγονται διαφορες αναμεσα στα καλωδια, σε τι θα βοηθησει η κοντρα κογια-μιχαλη?
απλα καποιος θα εχει 800 ευρω παραπανω

Συμφωνω απολυτα.
Παιδια εχει καταντησει πολυ βαρετο το θεμα.
Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει.
Τωρα οσο αφορα το χρηματικο στοιχημα αυτο ειναι αχαρακτηριστο, ειναι ντροπη για να μην πω κατι αλλο και παρεξηγηθω.
Αυτα τα φτιαχναμε οταν ειμασταν παιδια.
Τωρα νομιζω μεγαλωσαμε.
Την εμονη του κ. ΚΟΓΙΑ για χρηματικο στοιχημα δεν την καταλαβαινω.
Ειναι παιδικη συμπεριφορα.
Δεν ειναι συμπεριφορα μεγαλου ανδρα, ενοω στην ηληκια.

Φίλε Pai Mei μόνο εμπειρικά μπορώ να μιλήσω για τις αλλαγές.
Αυτό σημαίνει και αφορά τον ηχητικό χαρακτήρα τους.
Τώρα αν αυτό προέρχεται από μετρήσεις ,κράματα, μόνωση, κολλήσεις, διατομές, δεν το εξετάζω. Και στην τελική αδιαφορώ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι για π.χ. σε ένα ''γλυκερό'' λαμπάτο setup να μη βάλω cardas (κυρίως οι πιο προσιτές σειρές) γιατί θα ακούω σούπες.
Ενώ τα παραπάνω καλώδια σε ένα setup εγκληματία ζώων, θα του κάτσουν και δεν θα σφάζει ζώα ή θα ξυρίζει τα χαλιά του.
Το έχουμε ξαναπεί. Απόλυτα ουδέτερο σύστημα που να βγάζει το 100% μιας ηχογράφησης δεν υπάρχει ούτε πρόκειται.
Τα καλώδια μπορούν να τιουνάρουν μία κατάσταση ή ακόμη καλύτερα να τη φέρουν στα μέτρα μας.
Όπως και οι λάμπες.
Απλά είναι τα πράγματα.
....
....
Είναι μια άποψη και είναι σεβαστή.

Όπως είπα πριν ένας χομπίστας που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να ξέρει τι ζητά και αυτό να ψάχνει. (αλλαγή στον ήχο του συστήματος).
Μια κίνηση όπως η αγορά καλωδίου , που το αποτέλεσμα του είναι 'τυχαίο' δεν προσφέρει τίποτα στον αγοραστή, από θέμα εμπειρίας -γνώσης.

Πάντα θα έχει την υποψία ότι ίσως να υπάρχει κάποιο άλλο καλώδιο , μπορεί και φθηνότερο , που θα του φέρει καλύτερο αποτέλεσμα....

Re: Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Να ρωτήσω κάτι σοβαρά ;

Ακούσατε αλλαγές στον ήχο με το νέο καλώδιο (που έχει την διπλάσια αξία) ;

Επέλεξα της ίδιας εταιρείας, τα βασικά «χαρακτηριστικά» παραμένουν, για περισσότερες λεπτομέρειες θα περιμένω την Κυριακή, όπου θα μου δοθεί η ευκαιρία να έχω κάποιες παραπάνω ακροάσεις, με ησυχία και χωρίς το άγχος της καθημερινότητας.

Αγαπητοί φίλοι,

δεν είναι καινούργιο φαινόμενο να δημιουργούνται στρατόπεδα, όταν ένα θέμα εμπλέκει εξειδικευμένες γνώσεις, εξάσκηση οργάνων, καμιά φορά μύθος και πάντα πολλά χρήματα.

Φοβάμαι όμως, ότι στην προκείμενη περίπτωση αρχίζει μια επικίνδυνη ολίσθηση, με τελικό θύμα την ίδια μας την αξιοπρέπεια. Η οποία, για εμένα, μετριέται στο αν διατηρούμε την ψυχραιμία μας και όχι το παράστημά μας, και αν απαντάμε με επιχειρήματα και όχι με προκλήσεις. Θα παρακαλούσα, λοιπόν, να κάνουμε λίγο κράτει στους τόνους μας. Μας δίνεται μια ευκαιρία να μάθουμε κάτι παραπάνω - ας μην τη χαλαλίσουμε.

Να γίνουν τα τεστ. Όχι μόνο ένα, πολλά, με πολλές διαφορετικές συνθήκες και κανόνες. Διότι όταν η επιστήμη εμπλέκει σχεδιασμό πειραμάτων και στατιστική ανάλυση, δεν μπορεί να δώσει μονοσήμαντες απαντήσεις. Ίσως μετά από μια σειρά δοκιμών να αρχίσουμε να παίρνουμε μια μυρωδιά της αλήθειας και των ορίων της.

Τέλος, όσον αφορά στα στοιχήματα, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί το avclub να είναι αρωγός σε τέτοιες καταστάσεις, όταν έχουμε ξεπεράσει το στάδιο του φιλικού παιχνιδιού και η ψυχραιμία σπανίζει. Παρακαλώ τα μέλη που ενεπλάκησαν σε αυτή τη διαδικασία να αναθεωρήσουν. Οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά υπό τέτοιες συνθήκες δεν θα γίνει ανεκτή.

Ευχαριστώ πολύ.

Λευτέρη, άψογος.
Τα στρατόπεδα φανατισμένων είναι για απολίτιστους και απορώ πως μπορούν και συμμετέχουν -ή έστω παρασύρονται- και μορφωμένοι άνθρωποι.´
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΑ
γιατί όλα προκύπτουν από διαφορετικές εμπειρίες, γνώσεις, προσεγγίσεις, σε αυτή την κατηγορία ο κοινός παρονομαστής είναι η ΜΟΥΣΙΚΗ, που πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.

Σεβαστές ΟΛΕΣ οι διαφορετικές απόψεις που εκφράζονται, απλά σκεφθείτε ότι με τα δεδομένα του καθενός (ηχοσύστημα, χώρο, εμπειρίες, εμβάθυνση, γνώσεις στο αντικείμενο, εύρος δοκιμών, πολλαπλές ακροάσεις με όλες τις τοπολογίες, διεθνείς ανταλλαγές εμπειριών κλπ) μπορεί όλοι να έχετε δίκιο ( ηπροσωπική αλήθεια, ΑΛΛΑ μπορεί και όχι.

Στα πλαίσια ενός χόμπυ και μιας διαδικτυακής παρέας όλες οι ´"δράσεις" είναι θεμιτές και οι δοκιμές και τα μικρο-πειράγματα και οι μαζώξεις κλπ αλλά όχι σε πλαίσια οπαδισμού και οπαδών αλλά πραγματικής αγάπης για την ενασχόληση.

Το μίσος δεν ωφέλησε ποτέ, και όσο κάποιοι το τροφοδοτούν θα τους παρασύρει σε αβαθή.

υ.γ. αφήστε και τον συμπαθή μακάκα στην υσυχία του, θέλετε να πλακώσει κάνας Μάκης εδώ και να μας βγάλει στη ζούγκλα...:HTEHETH63:

υ.γ. όχι άλλος τζόγος και όχι και εδώ.

και επιτέλους δεν είναι όλα στη ζωή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.................υπάρχει και ο Αστέρας Τρίπολης!!!

Συμφωνώ Pai Mei.

Γι αυτό το ζητάμε το καλωδιάκι και το ακούμε σπίτι μας. Ζούμε μαζί του.
Ναι και όταν μας ικανοποιήσει και το αγοράσουμε πάντα θα υπάρχει η αγωνία ότι εκεί έξω θα υπάρχει κάποιο καλύτερο για την περίπτωσή μας.

Last edited:

Την εμονη του κ. ΚΟΓΙΑ για χρηματικο στοιχημα δεν την καταλαβαινω.

Αν ενθυμούμαι καλά δεν ήταν ιδέα του κ. Κόγια το χρηματικό έπαθλο αλλά και πάλι μπορεί να κάνω λάθος μετά από τόσα post.
Ξεκίνησε με το γεγονός ότι ο κ. Κόγιας αν κέρδιζε θα έπαιρνε το ακριβό καλώδιο.
Αν έχανε όμως τι θα έδινε; Της τοστιέρας που στην τελική θα υπήρχε απόδειξη ότι είναι άχρηστο;
Οπότε μπήκε στη μέση το χρηματικό έπαθλο για να ισορροπήσει την κατάσταση και από τα δύο μέρη, κάτι που πρότεινα εγώ να χαμηλώσει σε τιμή αλλά κανείς δεν δέχτηκε τελικά.

Αυτό που προτείνω είναι...
Σε περίπτωση που χάσει το ακριβό καλώδιο το παίρνει ο κ. Κόγιας και το κάνει ότι θέλει.
Σε περίπτωση που χάσει το καλώδιο της τοστιέρας ο νικητής το παίρνει σαν έπαθλο για τα μάτια του κόσμου και ο κ. Κόγιας πρέπει να αγοράσει ένα ίδιο καλώδιο με αυτό της δοκιμής και να το παραδώσει στον διαγωνιζόμενο.

Άντε, θα βάλω εγώ τη χασούρα του κ. Κόγια η οποία είναι κάπου στο 1 ευρώ από ότι είπε.

Όσον αφορά τον High End κουμπαρά, είμαι τελείως αντίθετος από τη στιγμή που γίνεται σε επίπεδο στοιχήματος (και ας μην έχει σημασία ποιός χάνει και ποιός κερδίζει).
Αν ενδιαφέρεται κάποιος να προσφέρει πραγματικά σε άτομα που το έχουν ανάγκη μπορεί να το κάνει χωρίς να εμπλέκονται στοιχήματα στη μέση.
Οι περισσότεροι που έχουν ανάγκη από κάτι συνήθως δεν ζητάνε λεφτά αλλά λίγο χρόνο από τη ζωή μας.
Μία επίσκεψη σε ένα γηροκομείο, σε ανθρώπους που έχουν πεταχτεί στην αχρηστία και έχουν ξεχαστεί είναι ότι πιό πολύτιμο μπορείς να τους δώσεις.
Μία κουβέντα μαζί τους, λίγη παρέα, ένα χαζό δωράκι και η φράση "Θα ξανάρθω να τα πούμε" τους προσφέρει το νόημα για να ζήσουν ακόμη μία μέρα.

Προς Θεού, δεν κρίνω κανέναν, ιδέες ρίχνω που και σε μένα μου τις έριξαν άλλοι και είδα ότι μισή ώρα από τη ζωή μου προσφέρει πολύ περισσότερη χαρά από οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Status
Not open for further replies.