Oχι φιλαρακο δεν ειναι ετσι. Η Nordost φτιαχνει καλωδια για εγχειρησεις ανοιχτης καρδιας, καλωδια για τη Nasa κτλ. Αν ησουν στη παρουσιαση της Nordost και τα εβλεπες (χρειαζεται μεγενθυτικος φακος) θα καταλαβαινες οτι το extraction pressure καθως και το μηχανημα που χρειαζεται για να γινει κατι τετοιο ειναι πολυ βαρβατο.
H Electraglide ειχε βγαλει πριν χρονια καλωδια ρευματος με λιανικη περιπου $3500 -$5000, και μεσα σε λιγο καιρο τα εβρισκες "ευκαιρια" για περιπου $500. ( Βαρεθηκα να ψαξω τις τιμες και το μοντελο νομιζω το Ultrakahn).
Μου φαινεται περιεργο πως κανεις δεν σχολιασε την περιπτωση της Tara Labs-η παραπομπη ηταν σε αρθρο τοπικης εφημεριδας το 2004 οπου εκαναν εφοδο εφοριακοι και τελωνιακοι στο εργοστασιο με την κατηγορια οτι τα καλωδια δεν ηταν made in the USA αλλα απο εξωτερικο και ο ρολος της εταιριας περιοριζοταν στο να κολλαει ετικεττες.
Το ιδιο εγινε και με την JPS.
Και στις 2 περιπτωσεις δεν ξερω τελικα τι εγινε.
Τωρα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η τεχνογνωσια και ερευνα οδηγουν σε τιμες π.χ Odin στα $14000.
Οπως και το "επιχειρημα" οτι εβαλε 40 χρονια εμπειριας στην κατασκευη του Χ μηχανηματος αρα στην τιμη των $25000 αγοραζεις και την εμπειρια του Χ κατασκευαστη.
Πιο ειλικρινες μου φαινεται να πεις " ΟΚ ειναι ειδος πολυτελειας και χρεωνω οσο νομιζω"
Τσαρουχας :Ότι θες, εδώ είμαι για να σου τα θυμίσω εγώ.
Ο δανεισμός καλωδίων, ενώ φαινομενικά είναι μια κίνηση προς όφελος του καταναλωτή, επί της ουσίας και όταν οι προϋποθέσεις δεν είναι σωστές, πρόκειται για ένα φθηνό κόλπο, έναν τρόπο να βάλεις κάποιον στο τρυπάκι. Για να σου το εξηγήσω διαφορετικά, είναι ψιλοαπατεωνιά να δώσεις ένα καλώδιο προς ακρόαση και δοκιμή σε κάποιον, έχοντας ως μοναδικό στοιχείο, μια π@παριά του τύπου "έχω μια ψιλοασάφεια χαμηλά" ή "έχω μια έλλειψη διαύγειας στα μεσαία". Η καλωδιομανία, από κάτι τέτοια έχει ξεφύγει και έχει αναχθεί σε Νο1 χαϊεντική ενασχόληση, αδιαφορώντας για τα βασικά. Η δε "εμπιστοσύνη στα αυτιά μας" είναι η μεγαλύτερη φόλα του high end.
Ως μη ειδικός.
Τι γνώμη έχετε για τα λεγόμενα "μονοκρυσταλλικής" δομής ή με παρόμοιους προσδιορισμούς καλώδια,τα οποία χρεώνονται σαν ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο-ξέρω ότι έχουν πουληθεί κι εν Ελλάδι κάποια.Υπάρχουν μερικές ελάχιστες εταιρείες,που πουλάνε και τέτοια.
Να και μια αποψη για την αξια του δανεισμου καλωδιων .
Τι λετε εσεις ;; Εγω :hanged:
Ιδού δύο hints. Tα ακριβά ρολόγια, είτε πωλούνται ως κοσμήματα, καθώς φέρουν πολυτίμους λίθους και κατασκευή από ευγενή μέταλλα, είτε πωλούνται ακριβά ως προϊόντα υψηλής πολυπλοκότητας, για την παραγωγή των οποίων απαιτείται ο ανάλογος παραγωγικός εξοπλισμός και το ανάλογο προσωπικό.
Χα χα! Τρομερό επιχείρημα! Δηλαδή, αν φτιάχνω βαλβίδες για εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς από συνθετικά υλικά και μπαλάκια του τένις, μοστράρω τα πρώτα για να πουλάω τα δεύτερα σε τιμή μεταχειρισμένου αντιτορπιλικού.
http://www.theaudiocritic.com/downloads/article_1.pdf
Ανευ αξιας . Το εγραψε καποιος ο οποιος εχει σπασμενα τυμπανα και ενα βημα να γραφει αρκετες βλακειες .
Κύριε Ντόκο, αλλού, εκεί και εκεί, έχω προκαλέσει επανειλημμένως οποιονδήποτε έχοντα τα τύμπανά του γερά, και εσάς φυσικά, σε τυφλή σύγκριση με έπαθλο τα καλώδια, καθ' όσον τυχόν χρηματικό έπαθλο θα ήγειρε τυχόν αντιρρήσεις. Μέχρι στιγμής, κανένας δεν είχε το θάρρος να σηκώσει το γάντι. Σας προκαλώ, λοιπόν, και εδώ. Λοιπόν, τί λέτε; Έχετε το θάρρος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.