καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Παρακαλω μην δινεται σημασια στο troll :afro: ......αγνοηστε το !!

Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Oχι φιλαρακο δεν ειναι ετσι. Η Nordost φτιαχνει καλωδια για εγχειρησεις ανοιχτης καρδιας, καλωδια για τη Nasa κτλ. Αν ησουν στη παρουσιαση της Nordost και τα εβλεπες (χρειαζεται μεγενθυτικος φακος) θα καταλαβαινες οτι το extraction pressure καθως και το μηχανημα που χρειαζεται για να γινει κατι τετοιο ειναι πολυ βαρβατο.

Χα χα! Τρομερό επιχείρημα! Δηλαδή, αν φτιάχνω βαλβίδες για εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς από συνθετικά υλικά και μπαλάκια του τένις, μοστράρω τα πρώτα για να πουλάω τα δεύτερα σε τιμή μεταχειρισμένου αντιτορπιλικού.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

H Electraglide ειχε βγαλει πριν χρονια καλωδια ρευματος με λιανικη περιπου $3500 -$5000, και μεσα σε λιγο καιρο τα εβρισκες "ευκαιρια" για περιπου $500. ( Βαρεθηκα να ψαξω τις τιμες και το μοντελο νομιζω το Ultrakahn).
Μου φαινεται περιεργο πως κανεις δεν σχολιασε την περιπτωση της Tara Labs-η παραπομπη ηταν σε αρθρο τοπικης εφημεριδας το 2004 οπου εκαναν εφοδο εφοριακοι και τελωνιακοι στο εργοστασιο με την κατηγορια οτι τα καλωδια δεν ηταν made in the USA αλλα απο εξωτερικο και ο ρολος της εταιριας περιοριζοταν στο να κολλαει ετικεττες.
Το ιδιο εγινε και με την JPS.
Και στις 2 περιπτωσεις δεν ξερω τελικα τι εγινε.
Τωρα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η τεχνογνωσια και ερευνα οδηγουν σε τιμες π.χ Odin στα $14000.
Οπως και το "επιχειρημα" οτι εβαλε 40 χρονια εμπειριας στην κατασκευη του Χ μηχανηματος αρα στην τιμη των $25000 αγοραζεις και την εμπειρια του Χ κατασκευαστη.
Πιο ειλικρινες μου φαινεται να πεις " ΟΚ ειναι ειδος πολυτελειας και χρεωνω οσο νομιζω"

Που ειναι το παραξενο να υπαρχουν 2 η και 10 εταιρειες που πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελλες ;;;
Σκιντζηδες και αργυρωνητοι γιατροι , δικαστες , αστυνομικοι δεν υπαρχουν ;; Κακοι δικηγοροι , οδηγοι ταξι , μηχανικοι , αρχιτεκτονες κλπ κλπ κλπ δεν υαπρχουν ;;;
Αρα ολοι ειναι κακοι ;; ΟΛΟΙ ;; Τι λογικη ειναι αυτη ;

Καθηκον του καθενος ειναι να εχει τα ματια και τ αυτια του ανοιχτα και να μην πεφτει θυμα απατεωνων και κακων επαγγελματιων . Καθηκον του καθενος ειναι ν αναπτυσσει κριτηρια ωστε να ξεχωριζει και ν αποφευγει τους "κακους" .

Τι σημαινει αυτο ; Οτι επιεδη υπαρ

Τα υπολοιπα τα ειπα για να αποδειξω οτι η Nordost ειναι μια πολυ σοβαρη και καθιερωμενη εταιρια και ΔΕΝ περιμενει να κονομισει απο τσα καλωδια ηχειων. Ειναι τεραστια εταιρια ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι. Οπως επισης και η Siltech.

Ως μη ειδικός.
Τι γνώμη έχετε για τα λεγόμενα "μονοκρυσταλλικής" δομής ή με παρόμοιους προσδιορισμούς καλώδια,τα οποία χρεώνονται σαν ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο-ξέρω ότι έχουν πουληθεί κι εν Ελλάδι κάποια.Υπάρχουν μερικές ελάχιστες εταιρείες,που πουλάνε και τέτοια.

Τσαρουχας :Ότι θες, εδώ είμαι για να σου τα θυμίσω εγώ.
Ο δανεισμός καλωδίων, ενώ φαινομενικά είναι μια κίνηση προς όφελος του καταναλωτή, επί της ουσίας και όταν οι προϋποθέσεις δεν είναι σωστές, πρόκειται για ένα φθηνό κόλπο, έναν τρόπο να βάλεις κάποιον στο τρυπάκι. Για να σου το εξηγήσω διαφορετικά, είναι ψιλοαπατεωνιά να δώσεις ένα καλώδιο προς ακρόαση και δοκιμή σε κάποιον, έχοντας ως μοναδικό στοιχείο, μια π@παριά του τύπου "έχω μια ψιλοασάφεια χαμηλά" ή "έχω μια έλλειψη διαύγειας στα μεσαία". Η καλωδιομανία, από κάτι τέτοια έχει ξεφύγει και έχει αναχθεί σε Νο1 χαϊεντική ενασχόληση, αδιαφορώντας για τα βασικά. Η δε "εμπιστοσύνη στα αυτιά μας" είναι η μεγαλύτερη φόλα του high end.

Να και μια αποψη για την αξια του δανεισμου καλωδιων .

Τι λετε εσεις ;; Εγω :hanged:

Ως μη ειδικός.
Τι γνώμη έχετε για τα λεγόμενα "μονοκρυσταλλικής" δομής ή με παρόμοιους προσδιορισμούς καλώδια,τα οποία χρεώνονται σαν ένα μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο-ξέρω ότι έχουν πουληθεί κι εν Ελλάδι κάποια.Υπάρχουν μερικές ελάχιστες εταιρείες,που πουλάνε και τέτοια.

Όχι απαραίτητα,

έχω δοκιμάσει κάποια προσιτά της Eccose που γιά τα χρήματά τους έπαιζαν καλά. Όχι σπουδαία, αλλά καλά! Τα μεσαία τους ήταν ζεστά, αλλά τα άκρα τους κάπως υποτονισμένα και με μειωμένη ανάλυση.
Θυμάμαι είχαν ματσάρει πολύ καλά με τα εφτάρια της Harbeth.
Μόλις θυμιθώ και τον τύπο θα σας πώ και την τιμή :ernaehrung004:

Να και μια αποψη για την αξια του δανεισμου καλωδιων .

Τι λετε εσεις ;; Εγω :hanged:

Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην μεταφέρονται εδώ διαδραματισθέντα αλλού.Πολύ περισσότερο,όταν το αναφερόμενο πρόσωπο δεν συμμετέχει στην εδώ συζήτηση.

Ευχαριστώ.

Ιδού δύο hints. Tα ακριβά ρολόγια, είτε πωλούνται ως κοσμήματα, καθώς φέρουν πολυτίμους λίθους και κατασκευή από ευγενή μέταλλα, είτε πωλούνται ακριβά ως προϊόντα υψηλής πολυπλοκότητας, για την παραγωγή των οποίων απαιτείται ο ανάλογος παραγωγικός εξοπλισμός και το ανάλογο προσωπικό.

Ακριβως ετσι. Και μενει σε εσενα να αποφασισεις ποσο τοις εκατο φυκι ή ποση μεταξωτη κορδελλα ή ποιον συνδυασμο των δυο προτιμας να παρεις.

Αλλος αγοραστης θα παρει Seiko αλλος Rolex αλλος Jaeger Lecoultre αλλος Patek Phillipe για τελειως διαφορετικους λογους.

Βασιλης.

Χα χα! Τρομερό επιχείρημα! Δηλαδή, αν φτιάχνω βαλβίδες για εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς από συνθετικά υλικά και μπαλάκια του τένις, μοστράρω τα πρώτα για να πουλάω τα δεύτερα σε τιμή μεταχειρισμένου αντιτορπιλικού.

:flipout::flipout:

lies.jpg

http://www.theaudiocritic.com/downloads/article_1.pdf
μην πυροβολήσετε εμένα ,, τον πιανίστα !!!! βαράτε !!!!

Οπως υπαρχει στο user cp "Ignore User" πρεπει να βαλετε αλλη μια επιλογη να κανεις ignore με βαση μια λεξη. "Ignore καλωδια".

Eχει καταντησει αηδια πια. Λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο να συζητησουμε.
Ακρη δεν θα βγει ποτε.

http://www.theaudiocritic.com/downloads/article_1.pdf

Ανευ αξιας . Το εγραψε καποιος ο οποιος εχει σπασμενα τυμπανα και ενα βημα να γραφει αρκετες βλακειες .

Κύριε Ντόκο, αλλού, εκεί και εκεί, έχω προκαλέσει επανειλημμένως οποιονδήποτε έχοντα τα τύμπανά του γερά, και εσάς φυσικά, σε τυφλή σύγκριση με έπαθλο τα καλώδια, καθ' όσον τυχόν χρηματικό έπαθλο θα ήγειρε τυχόν αντιρρήσεις. Μέχρι στιγμής, κανένας δεν είχε το θάρρος να σηκώσει το γάντι. Σας προκαλώ, λοιπόν, και εδώ, με τους ίδιους όρους. Λοιπόν, τί λέτε; Έχετε το θάρρος;

Δεν είναι on the go; Τί έγιναν τα σούπερ ακριβά μηχανήματα που φτιάχουν καλώδια για εγχειρήσεις καρδιάς; Τα πήρε ο αέρας; Μήπως είναι αυτά on the go;

Κύριοι, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η διαφορά τιμής είναι τεράστια. Καμιά 30ριά ευρώ τα δικά μου καλώδια (μαζί με τις μπανάνες, και πολλά λέω αλλά τέλος πάντων), κανένα 5χίλιαρο τα δικά σας, ακόμα και περισσότερο. Θέλετε καλώδιο ηχείων των 10 χιλιάδων το μέτρο; Των 20 χιλιάδων το μέτρο; Των 50 χιλιάδων; Όσο θέλετε, οροφή δεν υπάρχει, αλλά αν αποτύχετε πάνω από μια φορά, θα φύγετε από το χώρο της δοκιμής χωρίς αυτό. Αν δεν έχετε σπασμένα τύμπανα, ορίστε, όποιος τολμά ας κοπιάσει, να δει πόσα απίδια βάνει ο σάκκος. Όχι μόνο λόγια.

Απάντηση: Re: καλώδια ultra high end

Κύριε Ντόκο, αλλού, εκεί και εκεί, έχω προκαλέσει επανειλημμένως οποιονδήποτε έχοντα τα τύμπανά του γερά, και εσάς φυσικά, σε τυφλή σύγκριση με έπαθλο τα καλώδια, καθ' όσον τυχόν χρηματικό έπαθλο θα ήγειρε τυχόν αντιρρήσεις. Μέχρι στιγμής, κανένας δεν είχε το θάρρος να σηκώσει το γάντι. Σας προκαλώ, λοιπόν, και εδώ. Λοιπόν, τί λέτε; Έχετε το θάρρος;

Θαρρος εχω . Δεν μ ενδιαφερει να αποδειξω τιποτα σε εσας*

*(πληθυντικος ευγενειας αναλογος του δικου σας)

Εφαρμοζω τις οδηγιες περι αποφυγης των troll του διαδικτου . Τα αγνοοω !

Οι "παρομοιώσεις" είναι απαραίτητες;

Παρακαλώ...

Status
Not open for further replies.