Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
τι εννοεις που το εβαλα???:chinscratch:
Μόλις είδα ότι είναι καλώδιο ηχείων.
Μπερδεύτηκα γιατί μιλούσαμε για ρεύματος.
Ήρθε και η γέννα μετά και έγινε μπέρδεμα!

τι εννοεις που το εβαλα???:chinscratch:
Μήπως κάνουν και διόρθωση συνημητόνου;
Μόλις είδα ότι είναι καλώδιο ηχείων.
Μπερδεύτηκα γιατί μιλούσαμε για ρεύματος.
Ήρθε και η γέννα μετά και έγινε μπέρδεμα!![]()
διπλο ποστ
Αυτο το κανουν οι αναγεννητες ρευματος η αλλιως power conditioners
p.x. Exact Power , PS audio , ISOTEC κλπ.
Αληθεια γιατι σου φαινεται παραξενη η εξηγηση οσον αφορα την "δουλεια" των ειδικων καλωδιων ρευματος ;;
...
Το καλώδιο του ρεύματος μπορεί να λειτουργεί και ως φίλτρο (RLC).
Γιατί απλούστατα έχω μετρήσει και έχω συγκρίνει άπειρες φορές, ξέρω από την εργασία μου αλλά και από τις σπουδές μου, ότι η απόσβεση προέρχεται από την διατομή την ειδική αντίσταση και το μήκος του αγωγού ταυτόχρονα και ο εξωγενής θόρυβος ενισχύετε με το μήκος των αγωγών* .
Έδωσα απτά παραδείγματα, στο κάτω μετρήστε με ένα απλό παλμογράφο πριν το καλώδιο και μετά από αυτό.
** Άλλωστε εμπιστεύομαι περισσότερο τα εργαστηριακά όργανα από τα ''χρυσά αυτιά'' μερικών.
Ποια η διαφορά στο αποτέλεσμα ;* Ο εξωγενης θορυβος (θα εννοεις τις RF παρεμβολες) δεν ενισχυεται με το μηκος . Απλα λογω του μηκους αναλογα μεγαλυτερη ειναι η προσληψη .
Ένας ραυματολήπτης τύπου IEC με ενσωματωμένο choke άντε να κοστίζει 20Ε.Ορθόν, αλλ' αυτό δεν είναι προνόμιο των ακριβών καλωδίων. Εκτός αυτού, ένα σωστό καλώδιο, είτε είναι ένα πάμφθηνο κομπιουτεροκαλώδιο, είτε ένα πανάκριβο φιρμάτο, οφείλει να έχει χαμηλά τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του, διότι ο κατασκευαστής του δεν είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποια συσκευή θα συνδεθεί. Για κάθε συσκευή χρειάζεται και διαφορετικό φίλτρο RLC για τη βελτιστοποίηση του συντελεστή ισχύος. Δηλαδή, το επιχείρημα του ρόλου του καλωδίου ως φίλτρου, εκμεταλλεύεται εντέχνως την άγνοια του κόσμου, ο οποίος καλείται να αγοράσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
....
Το ψέμα είναι πως στον αγωγό δεν υπάρχει διαφορά δυναμικού μεταξύ δύο
γειτονικών σημείων δύο κλώνων και επομένως τα ηλεκτρόνια κάθονται στα
αυγά τους και δεν "πηδάνε" από κλώνο σε κλώνο εκτός και αν είναι "θερμά".
.....
Χα χα! Τρομερό επιχείρημα! Δηλαδή, αν φτιάχνω βαλβίδες για εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς από συνθετικά υλικά και μπαλάκια του τένις, μοστράρω τα πρώτα για να πουλάω τα δεύτερα σε τιμή μεταχειρισμένου αντιτορπιλικού.
Καμία!!!!Υπάρχει καμία ελπίδα για ασύρματο Hi End;:blink:
πχ. αυτός που αναφέρεις και εσύ στο ποστ σου στην αρχή, λέει πως τα ηλεκτρόνια στο πολύκλωνο καλώδιο που είναι φτιαγμένα από χαλκό "πηδάνε" από κλώνο σε κλώνο
Φιλαρακι ξερεις ποσο κοστιζει μια μηχανη wire drawing?
Tι προδιαγραφες πρεπει να εχει (πιεσεις), μηδανικες ανοχες, ποσο υλικο παει στραφι επειδη δεν ειναι εντος προδιαγραφων?
Α ρε Ελληναρα που πρεπει να τα ξερεις ολα αλλιως δεν μπορεις να κοιταχτεις στο καθρεφτη το πρωι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.