καλώδια ultra high end

Status
Not open for further replies.
Εμείς ήμασταν στο θέμα (κάποτε). Εσύ όμως δεν έρχεσαι στο θέμα σχετικά με τις ρακές με τίποτα!
Άσε που τα ηχεία μου δεν παθαίνουν τίποτα επειδή χρησιμοποιώ αντικραδασμικά Feng Suei και αν πας να τους ρίξεις κατάρα στη γυρίζει και χαλάνε οι μαγνήτες των δικών σου ηχείων.

Ένας που το έκανε στοίχειωσε τα ηχεία του η Έφη Θώδη.
Ένας άλλος βρήκε τα πάνελ των ηχείων του στρωμένα για κατωσέντονα.
Λέγεται ότι γνωστός διευθυντής πήδηξε από το μπαλκόνι του γραφείου του επειδή αγόρασε τα Odin από τον Μιχαήλο και δεν ματσάρανε με το blue sky.

Αν δεν το στείλεις αυτό σε πέντε φίλους σου σε περιμένουν 3 χρόνια ατυχίας με γρέζι και συντονισμούς.
-Κατ' αρχάς πρέπει να ομολογήσεις πως οφείλεις τα μάλα στον Master Ongaku που όντας λάτρης και φανατικός υποστηριγκτής του Εγγλέζικου monitor ήχου σου συνέστησε τα διαμάντια που έχεις και ακούς...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=180321&postcount=49
-Ακολούθως οι ρακές περιμένουν και μάλιστα τώρα χειμώνα καιρό καρα_συστήνονται...
-Και καταλήγοντας...αγοράζοντας τα atc μπήκες στον μαγικό κόσμο του hi-end γι αυτό μη πορεύεσαι με τίποτις μπασκλασαρίες...(αγόρασε και καμιά βαλχάλα.....)

Γιωργο (Music Lover)η φωτο δεν ειναι ο Κογιας ειναι ο συγχωρεμενος ο Σπύρος και καλο θα ηταν να μην βαζεις την φωτογραφια του κατω απο αυτο το κειμενο

Για να μην τρελλαθούμε αυτή την φωτογραφία δεν έβαζε Κόγιας πριν????
Γιατί τώρα την λέτε στον Γιώργο και όχι στον Κόγια...
Μην ξεχνάτε οτι ο κόγιας έβαλε την φωτό για ορισμένους λόγους...
που δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε..
Τώρα άν ο Κύριος Κόγιας δεν έχει το θάρος να βάλει δική του φωτό
αυτό είναι άλλο θέμα ο music lover δεν φταίει

δεν καταλαβες το σκεπτικο μου το εξηγησα παρακατω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Έχετε δίκιο, σας ζητώ συγγνώμη. Μάλιστα, στοιχηματίζετε το σπίτι σας και τη δισκοθήκη σας. Επειδή έχω την πεποίθηση πως δεν είστε σε θέση να καταλάβετε γρί μεταξύ οποιουδήποτε καλωδίου ρεύματος και του καλωδίου τοστιέρας που έχω στην κατοχή μου, δεν μπορώ να σας πάρω το σπίτι για ένα καπρίτσιο, και εκτός αυτού, είναι και παράνομο. Πέραν αυτού, έχω να σας πω πως δεν διαθέτω την οικονομική επιφάνεια που διαθέτετε εσείς, για να παίξω το σπίτι μου σε στοίχημα. Είναι δεδομένο πως είστε πλουσιότερος από μένα, και αυτό ενδεχομένως να σας κάνει θρασύτερο, αλλά όχι και ικανότερο ακροατή.

Έτσι, λοιπόν, επειδή είμαι σίγουρος πως δεν είστε σε θέση να διακρίνετε την παραμικρή διαφορά, σας προτείνω ένα άλλο στοίχημα, με μετρητά βεβαίως, και στα μέτρα μου, στρογγυλά 1000 , με τους ίδιους όρους που έχω θέσει στον κ. Κανακάκη. Αν θέλετε καλώς, αν δεν θέλετε, να χαίρεστε το σπίτι σας και τη δισκοθήκη σας. Δεν είναι του στυλ μου να παίρνω σπίτια έτσι.

Αγαπητέ Κόγια επι τέλους μίλησες! Δεν σου έπερνε να κάνεις άλλο την πάπια.
Τελικά τί είπες; Τίποτα στην ουσία.
"Στρίβεις δια του αρραβώνος".

Εξήγησέ μας το πώς, χωρίς να γνωρίζεις κάποιον, βγάζεις συμπέρασμα και με θεωρείς ανίκανο στο να διακρίνω την παραμικρή διαφορά μεταξύ καλωδίων.

Δεν χαίρεσαι!! Έχεις σίγουρα εξασφαλίσει το στοίχημα!!! Και τί στοίχημα!!!
Μην το παίζεις και πονόψυχος!!! Μην με λυπάσαι. ΛΕγώ θα χάσω.
Αφού εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι θα κερδίσεις ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΩΝΕΙΣ;;;;;
Δεν νομίζω να μπορείς να μας το εξηγήσεις.

Όσο για το ποιος είσαι τελικά, αν και δεν σε γνωρίζω, μου είναι πανεύκολο να σε καταλάβω από το πως, χωρίς να με γνωρίζεις, έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου για μένα!!Λ.Σ.

-Κατ' αρχάς πρέπει να ομολογήσεις πως οφείλεις τα μάλα στον Master Ongaku που όντας λάτρης και φανατικός υποστηριγκτής του Εγγλέζικου monitor ήχου σου συνέστησε τα διαμάντια που έχεις και ακούς...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=180321&postcount=49

Ήταν και αυτό ένας λόγος οσονούπω. Βέβαια μπηχτές έπεσαν από πολλούς, και τελικά υπέκυψα όταν τα άκουσα σπίτι μου. :p

-Ακολούθως οι ρακές περιμένουν και μάλιστα τώρα χειμώνα καιρό καρα_συστήνονται...

Μέρα, ώρα, μέρος...
Σήμερα θα έρθει συμφορουμίτης να τα ακούσει. Είσαι ευπρόσδεκτος για κρασάκι ή ρακές. Αν θέλεις και μπορείς να έρθεις στείλε μου pm.
(Είδες; πέταξα την κάλτσα μου και εγώ στο forum και περιμένει να τη μαζέψεις!)

-Και καταλήγοντας...αγοράζοντας τα atc μπήκες στον μαγικό κόσμο του hi-end γι αυτό μη πορεύεσαι με τίποτις μπασκλασαρίες...(αγόρασε και καμιά βαλχάλα.....)

Μα; Τα καλώδια να είναι πιό ακριβά από το ίδιο το ηχείο; :flipout:
Τα Heimdal τους κάθησαν μιά χαρά. Από εκεί και πέρα τα powercords δεν προσφέρουν τόσα πολλά στο ήδη πεντακάθαρο ρεύμα μου (το πλένω με Essex).

:grandpa: Εχμ, sorry που επεμβαίνω αλλά ο κ. Κόγιας έχει στείλει και άλλα μηνύματα όπου προτείνει να γίνουν οι δοκιμές χωρίς στοιχήματα για το καλό του χόμπυ μας. Δεν υπάρχει λόγος για πισωγυρίσματα. :-)

Εξήγησέ μας το πώς, χωρίς να γνωρίζεις κάποιον, βγάζεις συμπέρασμα και με θεωρείς ανίκανο στο να διακρίνω την παραμικρή διαφορά μεταξύ καλωδίων.

Όσο για το ποιος είσαι τελικά, αν και δεν σε γνωρίζω, μου είναι πανεύκολο να σε καταλάβω από το πως, χωρίς να με γνωρίζεις, έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου για μένα!!Λ.Σ.

14 Μαρτιου θα ειμαι Θεσσαλονικη ελπιζω να με δεκτεις!!!
θα φερω και καλωδιο τοστιερας χωρις πλακα

θα ακολουθησω το τροπο του ΚΚ και θα μου επιτρεψεις να μεταφερω το αποτελεσμα εδω

τι χανεις? ενα τραπεζωμα με Κυρ Γιαννη (Γιαννακοχωρι του 1999)
τι χανω? ενα τραπεζωμα με Κυρ Γιαννη (Γιαννακοχωρι του 1999)

Tzimisce περιμενω αμα ακουσω για ρακες και τιποτα μεζελελελικια και ειμαι στην απ εξω

ψαξε ip για να κρυφτεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλώδια ultra high end

Αγαπητε κε Στεφανίδη,
η ΓΔ του φόρουμ τοποθετήθηκε σε σχέση με το θέμα των στοιχημάτων.
Ζητήθηκε να μην συνεχιστούν αναφορές και δραστηριότητες που άπτονται τέτοιων μορφών στα πλαίσια του φόρουμ.
Ευχαριστώ.

ετσι ριχνουμε τα γαντια.... αμ πως

Βρε Larry, εκεί που έριχνες το δικό σου μήπως είδες το δικό μου γιατί μου έχει πέσει κατά λάθος και θα ψαχνόμαστε; :bigcry:

Tzimisce περιμενω αμα ακουσω για ρακες και τιποτα μεζελελελικια και ειμαι στην απ εξω

ψαξε ip για να κρυφτεις

H πρόσκληση για σήμερα ισχύει και για σένα, οπότε στείλε pm...
Μόνο που από ότι φαίνεται θα το ρίξουμε στο Gewurstraminer γιατί ο Κρητικός πάλι την έκανε!

ως παλιος sommelier θα φροντισω να εχουμε καλο κρασι και επειδη αυτο το ΣΚ ειναι αφιερωμενο σε καποιες δραστηριοτητες του Φορουμ θα φροντισω να συναντηθουμε λιαν συντομως
το γαντι αυτο δεν θα μεινει κατω

προτεινομενη ταινια του Σαββατοκυριακου

τα Κιτρινα Γαντια

ως παλιος sommelier θα φροντισω να εχουμε καλο κρασι και επειδη αυτο το ΣΚ ειναι αφιερωμενο σε καποιες δραστηριοτητες του Φορουμ θα φροντισω να συναντηθουμε λιαν συντομως
το γαντι αυτο δεν θα μεινει κατω

Εγώ λέω για σήμερα...
Είναι από τα ελάχιστα ελεύθερα βράδια που έχω και δεν κάνει να πάει χαμένο. Εκτός και αν σκέφτεσαι να τα πιούμε πρωινιάτικα. Δούλεψε υπερωρίες αύριο βρε συ!

Χμμ... αυτή η κάλτσα είναι του Kharmacoma; :blink:

14 Μαρτιου θα ειμαι Θεσσαλονικη ελπιζω να με δεκτεις!!!
θα φερω και καλωδιο τοστιερας χωρις πλακα

θα ακολουθησω το τροπο του ΚΚ και θα μου επιτρεψεις να μεταφερω το αποτελεσμα εδω

τι χανεις? ενα τραπεζωμα με Κυρ Γιαννη (Γιαννακοχωρι του 1999)
τι χανω? ενα τραπεζωμα με Κυρ Γιαννη (Γιαννακοχωρι του 1999)
Γεια σου Λάρυ.
Έχω Γιανακοχώρι όσο θέλεις. Μπορείς να διαλέξεις και άλλη ημερομηνία παραγωγής αν θέλεις. Και Ράμνιστα του Κυρ-Γιάννη διαφόρων ετών που νομίζω είναι καλύτερο. Κτήμα Φουντή ή Ναουσαία. Κτήμα Δαλαμάρα. Για να μείνουμε στη Νάουσα.
Θα πρέπει να φέρεις 8 καλώδια τοστιέρας δίμετρα [το ένα μπορεί να είναι και του ενός μέτρου]. Τόσα χρειάζεται το σύστημα:
1 για τον Atma-sphere MP-1 MK III [εδώ μπαίνει το 1 μ.]
2 για κάθε τελικό Atma-sphere MA-2 [4 τεμάχια]
2 για τα ηχεία Soundlab A-1 +
1 για το πικάπ Symphonic Line.
Φρόντισε να έχεις μαρκαρισμένη τη φάση στην αρχή και στο τέλος των καλωδίων [σούκο και IEC].
Αυτό είναι το σύστημα στον ιδιωτικό μου χώρο. Παίζει μόνο βινύλιο.
Θα ακούσουμε ένα δίσκο με τα δικά μου καλώδια, όλα Silver audio Wattmaster 600 ευρώ έκαστο. [Αν επιθυμείς φέρε, έστω και από ένα, και άλλα σούπερ καλώδια για μια κόντρα αν έχεις κέφια.]
Μετά θα αλλάζουμε ένα-ένα τα καλώδια ρεύματος [όπως έκανα όταν έκανα την αλλαγή στο δικό μου σύστημα]ξεκινώντας από το πικάπ και κάθε φορά ακούγοντας τον ίδιο δίσκο θα αλλάζουμε το επόμενο που θα είναι του προ και μετά οι τελικοι και τελευταία τα ηχεία.
Λοιπόν οποιος χάσει θα κεράσει το τραπέζι στην ταβέρνα του Μαντοβάνη στην άλλη πλευρά του κόλπου της Θεσ/νίκης. Σούπερ ταβέρνα, σούπερ Χάι- νετ με εξ ίσου σούπερ χάι-εντ κρασί με πολλά διεθνή βραβεία.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το εξής: επειδή σε είδα ότι τρώς .... πολύ, [στην κοπή της πίτας των βορείων] τρομάζω μόνο με τη ιδέα το πόσο θα μου κοστίσει στου Μαντοβάνη σε περίπτωση που χάσω!!!Λ.Σ.

Γεια σου Λάρυ.
Έχω Γιανακοχώρι όσο θέλεις. Μπορείς να διαλέξεις και άλλη ημερομηνία παραγωγής αν θέλεις. Και Ράμνιστα του Κυρ-Γιάννη διαφόρων ετών που νομίζω είναι καλύτερο. Κτήμα Φουντή ή Ναουσαία. Κτήμα Δαλαμάρα. Για να μείνουμε στη Νάουσα.
Θα πρέπει να φέρεις 8 καλώδια τοστιέρας δίμετρα [το ένα μπορεί να είναι και του ενός μέτρου]. Τόσα χρειάζεται το σύστημα:
1 για τον Atma-sphere MP-1 MK III [εδώ μπαίνει το 1 μ.]
2 για κάθε τελικό Atma-sphere MA-2 [4 τεμάχια]
2 για τα ηχεία Soundlab A-1 +
1 για το πικάπ Symphonic Line.
Φρόντισε να έχεις μαρκαρισμένη τη φάση στην αρχή και στο τέλος των καλωδίων [σούκο και IEC].
Αυτό είναι το σύστημα στον ιδιωτικό μου χώρο. Παίζει μόνο βινύλιο.
Θα ακούσουμε ένα δίσκο με τα δικά μου καλώδια, όλα Silver audio Wattmaster 600 ευρώ έκαστο. [Αν επιθυμείς φέρε, έστω και από ένα, και άλλα σούπερ καλώδια για μια κόντρα αν έχεις κέφια.]
Μετά θα αλλάζουμε ένα-ένα τα καλώδια ρεύματος [όπως έκανα όταν έκανα την αλλαγή στο δικό μου σύστημα]ξεκινώντας από το πικάπ και κάθε φορά ακούγοντας τον ίδιο δίσκο θα αλλάζουμε το επόμενο που θα είναι του προ και μετά οι τελικοι και τελευταία τα ηχεία.
Λοιπόν οποιος χάσει θα κεράσει το τραπέζι στην ταβέρνα του Μαντοβάνη στην άλλη πλευρά του κόλπου της Θεσ/νίκης. Σούπερ ταβέρνα, σούπερ Χάι- νετ με εξ ίσου σούπερ χάι-εντ κρασί με πολλά διεθνή βραβεία.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι το εξής: επειδή σε είδα ότι τρώς .... πολύ, [στην κοπή της πίτας των βορείων] τρομάζω μόνο με τη ιδέα το πόσο θα μου κοστίσει στου Μαντοβάνη σε περίπτωση που χάσω!!!Λ.Σ.

Με την ορχήστρα του Madovani έχει κάποια σχέση η ταβέρνα?:ADFADF1:

Αν είναι χαιεντ η ταβέρνα μήπως να ανέβουμε και εμείς?:ernaehrung004:

Με την ορχήστρα του Madovani έχει κάποια σχέση η ταβέρνα?:ADFADF1:

Αν είναι χαιεντ η ταβέρνα μήπως να ανέβουμε και εμείς?:ernaehrung004:
ΚΟΨ δεν έχει καμία σχέση με την ορχήστρα του γνωστού Mantovani μόνο ότι ο τύπος είναι Ιταλός παντρεμένος με Ελληνίδα. Όλα τα πιάτα βασίζονται στα μακαρόνια που φτιάχνουν επι τόπου.
Μου αρέσει ο τύπος γιατί έχει κοινά στοιχεία με ανθρώπους όπως ένας είμαι και εγώ. Δηλαδή έχει μεράκι γιαυτό που κάνει, είναι περήφανος και τι βρίσκει με αυτό που κάνει.
Αυτό σημαίνει πρόοδος! Λ.Σ.

Επίσης ΚΟΨ έχω να προσθέσω ότι και οι τιμές είναι ανάλογες χάι-εντ. Έχω πάει 4 φορές, αλλά και τις 4 φορές πλήρωνε το Παν/μιο του Cambridge, όταν ερχόταν οι υπεύθυνοι για εκπαιδευτικά βιβλία που γράφει η Κάθριν για τον εκδοτικό του Παν/μίου. Λ.Σ.

ΚΟΨ δεν έχει καμία σχέση με την ορχήστρα του γνωστού Mantovani μόνο ότι ο τύπος είναι Ιταλός παντρεμένος με Ελληνίδα. Όλα τα πιάτα βασίζονται στα μακαρόνια που φτιάχνουν επι τόπου.
Μου αρέσει ο τύπος γιατί έχει κοινά στοιχεία με ανθρώπους όπως ένας είμαι και εγώ. Δηλαδή έχει μεράκι γιαυτό που κάνει, είναι περήφανος και τι βρίσκει με αυτό που κάνει.
Αυτό σημαίνει πρόοδος! Λ.Σ.

Αυτοί οι άνθρωποι μου αρέσουν και εμένα Λουκά, life's too short for γκρίνια!
Ελπίζω μια μέρα να βρεθούμε στου Μαντοβάνη μαζί!:ernaehrung004: με καλό κρασί! Εγώ λόγω καταγωγής είμαι Μοσχοφιλεράκιας αλλά και του κυρ Γιάννη τα κρασιά τα αγαπώ πολύ!

Καλό ΣΚ σε όλους.

Κυριε Λουκα το γαντι σας

μεχρι τοτε au revoir !!!!!!

Ακολουθώντας την επιτυχημένη «συνταγή» του πρώτου εστιατορίου στους Νέους Επιβάτες, το δεύτερο εστιατόριο Casa Mantovani άνοιξε στο κέντρο της πόλης, συνεχίζοντας την περιήγηση σας στην ιταλική κουζίνα.

Ο χώρος είναι μεγάλος και άνετος. Σας υποδέχονται τα καλοστρωμένα τραπέζια με τις μαύρες ή βυσσινί αναπαυτικές καρέκλες, οι προθήκες με τα σερβίτσια, τα καλόγουστα φωτιστικά αλλά και το πιάνο που δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με τη συνοδεία ζωντανής ιταλικής μουσικής.

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι σίγουρα η κουζίνα. Εξάλου το αποδυκνείει και το βραβείο Αυθεντικότητας Ιταλικού Εστιατορίου που έλαβε το Casa Mantovani το 2006 από το ιταλικό κράτος. Σημειωτέον είναι το μοναδικό ιταλικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με αυτή την διάκριση. Η μοσχαρίσια γλώσσα με μαριναρισμένα λαχανικά σε ελαιόλαδο και το καρπάτσιο μόσχου με ρόκα και λέπια παρμεζάνας ανοίγουν ευχάριστα την όρεξη. Η ποικιλία σε ζυμαρικά ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα πολύ απλό πιάτο, όπως σπαγγέτι Ναπολιτέν μέχρι βίδες αλά Ρούσα με χαβιάρι, σολομό και βότκα ή λινγκουίνι αλά Καλαμπρέζε με μελιτζάνες, ντοματίνια και αντσούγιες. Στα κύρια πιάτα, ξεχωρίζουν το συκώτι αλά Βενετσιάνα και η ψητή τσιπούρα με πέστο λιαστής ντομάτας.

Συνοδέψτε το γεύμα σας με κάποιον από τους βραβευμένους οίνους του Κτήματος Mantovani, είτε με κάποιους επιλεγμένους ιταλικούς. Στο τέλος σας περιμένουν κλασικά ιταλικά γλυκά αλλά και κάποια πρωτότυπα.

Status
Not open for further replies.