Καλησπέρα σε όλους τους φίλους κ συντονιστές του Forum εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά υγεία,κ προσωπική ευτυχία.Θα ήθελα με τις αρχες του καινούργιου χρόνου να σας ρωτήσω κάτι μιας κ οι γνώσεις σας είναι πολύτιμες.Διάβάσα εδώ μέσα για την κατασκευή ενός καλωδίου ρεύματος,κ τον τρόπο που το κατασκεύασε ο φίλος είδα κ τις φωτογραφίες,κ πραγματικά το θέμα που παρουσίασε είναι εντυπωσιακό.Αν με τον ίδιο τρόπο κατασκευάσω κ εγώ ένα τέτοιο καλώδιο το οποίο προορίζεται νε περάσει μέσα απο κανάλι,που θα συνδέσω την τηλεόραση με έναν σταθεροποιητή τάσης.Στο παραπάνω κανάλι που αναφέρομαι διέρχονται όμως 2 καλωδια scart μια οπτική ίνα ,κ ένα καλώδιο HDMI το παρπάνω καλώδιο θα επηρεάσει την λειτουργία όλων αυτών των καλωδίων θα έχω πρόβλημα με την εικόνα της τηλεόρασης,σε αναπαραγωγή ταινιών HD,η με τον Home cinema γενικά?Επειδή δεν έχω κάποιο άλλο τρόπο να περάσω το συγκεκριμένο καλώδιο για την σύνδεση της TV ρωτάω την γνώμη σας αν πιθανών θα μπορούσε να παρουσιαστει κάπιο άλλο πρόβλημα,με τις παραπάνω λειτουργείες.Σας ευχαριστώ πολύ.