Μάλλον χαζή ερώτηση . Πρέπει το καλώδιο του σαμγουφερ να εχει το ιδιο μήκος με τα καλώδια των ηχείων ?¨
Νο!..
Μαλλον θα πρεπει να κοιταξεις καλα τις ρυθμισεις του RELL σε σχεση με τα αλλα δυο ηχεια.Δεν φταιει το καλωδιο.
Πιθανον να εχεις ρυθμισμενο το sub σε χαμηλοτερη συχνοτητα/ενταση απ'οτι πρεπει.
ειναι το σωστο αφου κουμπώνει ακριβως στην εισοδο του σαμπ απο την μια και απο την άλλη συνδεεται με τις εξοδους του ενισχυτή για τα ηχεια σύμφωνα με τις οδηγιες του κατασκευαστη Εχω κατι χρονια να το συνδεσω γιατι το αποτέλεσμα με απογοητευσε και δεν θυμαμαι ακριβως πως συνδεεται στην εξοδο ηχειων.
Αλλα δεν καταλαβαινω αν συνδεσεις τα δυο ηχεια με διαφορετικου μηκους καλωδια δεν θα έχεις προβλημα Γιατι δεν ισχυει το ιδιο με το σαμπ?
Σε τι ενισχυτη το εχεις συνδεσει ?
Τι γραφουν οι εξοδοι αυτοι?
(εχω το ιδιο, σαμπακι, δεν σε ρωταω τυχαια, ουτε τυχαια εγραψα το παραπανω ποστ....)
διορθώνω το sub είναι το REL III
Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις ...τέλος πάντων ίσως περιμένω πολλά απο το sub αν και το συγκεκριμένο θεωρείται κατάληλο για μουσική. Πρόλα αυτά θα μου μείνει η απορία
Ισως πρέπει να κόψω το καλώδιο στα 2 και 1/2μέτρα για να δω μόνος μου με κίνδυνο να μη μπορω να το τοποθετήσω βολικά
Ο κυριος Θέμις μήπως μπορεί να μας δώσει τα φωτα του ?
με το συμπάθειο φίλε μου....
τι βαθμό φυσική είχες στο σχολείο?
Οταν λες εχεις δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις εννοεις ακουστικα,η πηρες και μετρησεις οσον αφορα την συχνοτητα και ενταση;
η πιθανότητα που λες όντως υπάρχει και η σκέψη σου είναι λογική....
μόνο που το ηλεκτρικό ρεύμα ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός. Δηλαδή περίπου 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο...
συνεπώς θα καταλαβαίνεις τα 2 και τα 5 και τα 50 μέτρα δεν γίνονται αντιληπτά από το αυτί μας
αρα λες οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλουμε πχ στο δεξί ηχείο καλώδιο 2 μέτρων και στο αριστερο 5 ας πούμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.