Εντυπώσεις λοιπόν.
Να πω κατ' αρχήν πως δεν περίμενα να διαπιστώσω αυτά που διαπίστωσα.
Η ανάλυση έχει ανέβει 10 φορές,ακούγονται καθαρά λεπτομέρειες που πριν διακρίνονταν μεν αλλά πιο δύσκολα.
Με τα θετικά και τα αρνητικά του βέβαια αυτό ανάλογα την ηχογράφηση,άλλωστε είναι θέμα γούστου,εγώ το θεωρώ μέρος της πιστότητας και με έχω μάθει να μου αρέσει.
Τα πολύ υψηλά παραμένουν ένα τι πίσω βέβαια αλλά αυτό ήταν επιλογή κατά την κατασκευή των ηχείων.Παρ' όλα αυτά διέκρινα μια αύξηση στην έκτασή τους προς τα επάνω,χωρίς να ενοχλούν όμως σε καμία περίπτωση.
Χαμηλά ο έλεγχος και η ταχύτητα παρέμεινε.Τα σώματα επίσης είναι μεγάλα όπως ήταν κι αν υπάρχει κάποια διαφορά είναι ίσως στα πολύ χαμηλά που ένιωσα να σβήνουν γρηγορότερα απ' ότι είχα συνηθίσει.
Το θέμα είναι στις μεσαίες...
Εκεί είναι και οι μεγαλύτερες διαφορές.Οι φωνές απέκτησαν όγκο η όλη περιοχή τραβήχτηκε λίγο πίσω,οι ακουστικές κιθάρες ακούγονται σαν να παίζουν φυσικά.Η όλη περιοχή φαίνεται να άλλαξε προς το καλύτερο.
Επίσης διέκρινα και ένα μικρό άπλωμα στην σκηνή,στα ζωντανά φυσικά,αλλά εκεί δεν θα έπαιρνα και όρκο μπορεί να το ένιωσα λόγω των πιο πάνω αλλαγών.
Και για να δώσω και μια πιο τεχνική νότα,μέχρι χθες κρόσαρα στους 160,από σήμερα το έχω κατεβάσει στους 120 αν αυτό σαν δίνει να καταλάβετε κάπως τις αλλαγές.
Φυσικά θα πρέπει να πω πως οι αλλαγές που προανέφερα δεν είναι τίποτα συγκλονιστικό,θα τις κατέτασσα στο 3-5%,όμως σε αυτά που έχω συνηθίσει να ακούω και ξέρω καλά,είναι εμφανείς.
Κι επίσης να διορθώσω πως οι αγωγοί είναι 21 χ 0.75 κι όχι 21χ 0.50.
Τελικά ο αγαπητός Στέλιος Π. είχε δίκιο,μια δοκιμή δεν κάνει ποτέ κακό.