Καλώδιο

μπορεις αν δεν βαριεσαι,να κανεις μια πιο αραιη συστροφη των αγωγων.
Δοκιμασε το κι ετσι.

Αυτή την στιγμή τα έχω ισιώσει μεν στα σημεία που έχω γυμνώσει (και είναι αρκετό το γυμνό μήκος ώστε να φτάνει στις ξεχωριστές μονάδες των ηχείων αλλά και στους διαφορετικούς τελικούς) αλλά οι αγωγοί που είναι μέσα στο καλώδιο είναι ελαφρώς στριμμένοι όπως ξαναείπα.
Αυτό που θα κάνω λοιπόν,είναι να το αφήσω για λίγο όπως είναι,να το συνηθίσω και μετά θα κάνω αυτό που μου λες για να δω και να είμαι και πιο σίγουρος για το αν ακούσω κάτι.
Πάντως όπως είναι μ' αρέσει πολύ και ταιριάζει με τις μουσικές μου.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις και συμβουλές κι αν υπάρχουν κι άλλες,ευπρόσδεκτες με χαρά!

οπως ακουσε διαφορες απο πυκνοσυστραμενα τα καλωδια σε τελειως ισιωμενα,ετσι ειναι πολυ πιθανο ν'ακουσει διαφορες με αραιο πλεξιμο.
Οταν με το καλο θελει να ξαναπειραματιστει,ας το δοκιμασει.

Σίγουρα να περαματιστεί δεν στοιχίζει,αλλά και εγώ ασχολούμε χρόνια με τα καλώδια,γι'αυτό και το προηγούμενο σχολιό μου.

Εγω θα λεγα και το αλλο.. Βαλε τη γυναικα, σε τυχαιες μερες, μια να βαζει τα monster και μια δαυτο! Διχως να ξερεις ποιο καλωδιο ακους την καθε μερα.. Καντο 5-6 φορες εναλαξ και κρατα σημειωσεις.. Αν οντως ακους διαφορα τοτε δε ειναι placebo.. Αν οχι... Τοτε απλα συνδεσε τα ποιο "ομορφα" στο συστημα!! :-))

Χαχαχαχαχα,Σήφη μου φοβερή ιδέα στην θεωρία.
Όμως.
1. Πρώτα πρέπει να πείσω την καλή μου να πλησιάσει.
2. Να την εκπαιδεύσω να τα αλλάζει,(Διπλοενίσχυση,κατάλαβες...)
3. Να την πείσω πως δεν είμαι για το Δαφνί.

Οπότε για τους παραπάνω λόγους τα αφήνω όπως είναι.Και για έναν ακόμα.
Οσονούπω πάω για τριενίσχυση.Οπότε λέω από τους 21 αγωγούς να βάλω 5+5 (+ -) (2x3.25 mm συνολική διατομή ) στα χαμηλά,3+3 στα μεσαία (2x2.25 mm) και 2+2 στα ψηλά (2x1.5 mm).Και περισσεύει κι ένας.
Πως με βρίσκεις;

Χαχαχαχαχα,Σήφη μου φοβερή ιδέα στην θεωρία.
Όμως.
1. Πρώτα πρέπει να πείσω την καλή μου να πλησιάσει.
2. Να την εκπαιδεύσω να τα αλλάζει,(Διπλοενίσχυση,κατάλαβες...)
3. Να την πείσω πως δεν είμαι για το Δαφνί.

Οπότε για τους παραπάνω λόγους τα αφήνω όπως είναι.Και για έναν ακόμα.
Οσονούπω πάω για τριενίσχυση.Οπότε λέω από τους 21 αγωγούς να βάλω 5+5 (+ -) (2x3.25 mm συνολική διατομή ) στα χαμηλά,3+3 στα μεσαία (2x2.25 mm) και 2+2 στα ψηλά (2x1.5 mm).Και περισσεύει κι ένας.
Πως με βρίσκεις;
Για τον 3ο λόγο δεν βλεπω να την πείθεις!:ADFAD2: