supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Ε, όχι η σφαιρική δεν έχει καλή ανάλυση. Οι σφαιρικές βελόνες απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματική χρήση, ραδιοφωνικούς σταθμούς, clubs κλπ. εκεί όπου δεν παίζει τόσο ρόλο η ποιότητα του ήχου, αλλά η αντοχή στην κακομεταχείρηση, και η ανοχή στην κατάσταση του δίσκου. Επίσης και σε φθηνά συστήματα όπου και εκεί δεν παίζει μεγάλο ρόλο η ποιότητα του ήχου.
Αντίθετα η ελειπτική έχει πολύ μεγαλύτερη ανάλυση χωρίς να είναι τόσο απαιτητική στην άψογη κατάσταση των δίσκων. Γι αυτό και είναι και πιο διαδεδομένη. Σε λίγο φθαρμένους δίσκους παίζει καλύτερα από την υπερελειτική γιατί παιρνάει αρκετά ελατώματα χωρίς να τα διαβάσει.
Έτσι νόμιζα κι εγώ...
Άκουσε την και θα "την ακούσεις"...
... DL-304... και το σουσάμι απ'τον ταμπλά![]()
Το μόνο αδύνατό της σημείο είναι η χαμιλή έξοδος...
... εκεί όμως βρίσκεται και το ζουμί της ...
... το ελάχιστο τύλιγμα ανάμεσα στο αυλάκι και το αυτί:fahne90:
Ναι, αλλα παλι αυτο σηκωνει πολυ συζητηση. Λιγοτερερες σπειρες, αλλα και ενα τουλαχιστον περισσοτερο (πολυ δυσκολο και ευαισθητο) σταδιο στον προενισχυτη...
Γι αυτό λέμε έναν σωστό προενισχυτή. Γιατί άμα είναι κανάς φτηνιάρικος άστα καλύτερα...
Komhst, χαίρομαι που κατάφερες με λιγα χρήματα να αναβαθμίσεις το θαυμάσιο πικάπ σου χωρίς να του χαλάσεις τον ήχο. Το κόστος της ανακαλωδίωσης πιστεύω ότι είναι πολύ χαμηλό. Εχει αρκετή δουλίτσα.
Θέλεις να μας πεις ότι με 135 σου άλλαξε και τα καλώδια που φεύγουν από τον βραχίονα του πικάπ και πάνε στον προενισχυτή phono με βύσματα WBT ?
Πες μου ναι , πες μου....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.