Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Απάντηση: Re: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Κώστα με γειες , οτι πρέπει για την περίοδο της καραντίνας , κουτί σου ήρθε ...

ιδανικά θα ήταν να την είχες όταν κατέβαινες Βαριαδες από βόλτα για τσάι στην Ολυτσικα και τοτε να έριχνες πάνω οτι τραβάει η ψυχή σου !

Σας ευχαριστώ

Την αγόρασα από τον Κωτσόβολο με μια προσφορά που είχε τον Οκτώβριο στα 725.
Βέβαια, την είχα βάλει σκοπό εδώ και έναν χρόνο και είχα προσπαθήσει ξανά τον Ιούνιο να την αγοράσω από την αντιπροσωπεία (General Gas) αλλά τότε δεν είχε απόθεμα λόγω της καραντίνας.

Μεγειες! Θα την καταευχαριστηθεις!

Εγω εχω την μεγαλυτερη σειρα (Baron 590) εδω και δυο χρονια και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.
ΥΓ. Προσοχη στο σχολαστικο καθαρισμα και λαδωμα της σχαρας (μια φορα την εβδομαδα).

Attachments

• IMG_8263.jpg
    IMG_8263.jpg
    135.7 KB · Views: 351
  • 3ED892BC-EBD2-4F96-9BAF-107ECCD6DD3B.jpg
    3ED892BC-EBD2-4F96-9BAF-107ECCD6DD3B.jpg
    224.4 KB · Views: 349
Αυτά είναι !!!

Σήμερα πέρασα και από την General Gas και πήρα μαντεμένιο πλατό καθώς και την πέτρα για την pizza.

Ολα απαραίτητα για την κλεισούρα που θα ακολουθήσει

Απάντηση: Re: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Αυτά είναι !!!

Σήμερα πέρασα και από την General Gas και πήρα μαντεμένιο πλατό καθώς και την πέτρα για την pizza.

Ολα απαραίτητα για την κλεισούρα που θα ακολουθήσει

Παρε και ενα ηλεκτρονικο θερμομετρο, θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη ;)

Α, καλό θα ήταν να πάρεις και ένα καλό κάλυμμα προστασίας και μια βούρτσα καθαρισμού σχάρας, έχουν στην αντιπροσωπία.

Re: Απάντηση: Καλοκαίρι με Ψησταριές Υγραερίου ή Ηλεκτρικές?

Κουκούλα ναι θα πάρω αλλά όχι την Original γιατί τα λυπάμαι τα 60.

Πήγα σήμερα με την σύζυγο στην General Gas και μόνο που δεν κατέβασε τα ράφια, άσε που μετά περάσαμε από τον Χασάπη και πήραμε κρέατα για ένα τάγμα. Πολύ πιθανό να την κάψω το Σ/Κ και να κάνω το πρώτο ψήσιμο.

Για την δικιά μου,πήρα μια κουκούλα από τον Σκλαβενίτη στα 11 ευρώ και είναι μια χαρα...οσο αντέξει!

Το πρώτο ψήσιμο είχε σουβλάκια μαριναρισμένα με πιτούλες. Μιλάμε πρέπει να ξεσήκωσα την γειτονιά από την τσίκνα. Βγήκαν νόστιμα τα άτιμα !