Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Status
Not open for further replies.
Ναι αλλά δικαιολογείς τον κυρ Τάκη που το κυκλοφορεί ανασφάλιστο λόγω ανάγκης. QUOTE]

Τον δικαιολογώ????????????????Δείξε μου σε παρακαλώ πολύ σε πιο σημείο του ποστ μου έστω υπονόησα ότι δικαιολογώ τον κύριο Τάκη. Σταμάτα να διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μόνο και μόνο για να επιβάλεις τις απόψεις σου.
Εγκληματίας δεν είναι ο κύριος Τάκης όμως, σε καμία περίπτωση. Και αυτό δεν το δήλωσα ΚΑΝ στο προηγούμενο μου ποστ, το δηλώνω τώρα...

Αν προκύψει ανθρωποκτονία εξ' αμελείας να είσαι σίγουρος ότι θα έχει ποινικές κυρώσεις.

Ώστε δεν τον δικαιολογείς; ΟΚ μένω σε αυτό. Φυσικά και δεν πρέπει να δικαιολογούμε κανέναν που έχει ανασφάλιστο αυτοκίνητο και το κυκλοφορεί. Γιατί μπορεί να διαπράξει ανθρωποκτονία. Η οποία δεν δικαιολογείται ούτε εξ' αμελείας.

Re: Απάντηση: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Τι θα αλλαξει μετα τις 15 Ιουλιου για αυτον που δεν ειχε να πληρωσει ασφαλεια πριν, αλλα ουτε και τωρα + το προστιμο; Θα καταθεσει πινακιδες;

ακριβώς, ούτε πινακίδες μπορεί να καταθέσει γιατί χρωστάει τέλη...

Ναι αλλά δικαιολογείς τον κυρ Τάκη που το κυκλοφορεί ανασφάλιστο λόγω ανάγκης. QUOTE]

Τον δικαιολογώ????????????????Δείξε μου σε παρακαλώ πολύ σε πιο σημείο του ποστ μου έστω υπονόησα ότι δικαιολογώ τον κύριο Τάκη. Σταμάτα να διαστρεβλώνεις τα γραφόμενα μόνο και μόνο για να επιβάλεις τις απόψεις σου.
Εγκληματίας δεν είναι ο κύριος Τάκης όμως, σε καμία περίπτωση. Και αυτό δεν το δήλωσα ΚΑΝ στο προηγούμενο μου ποστ, το δηλώνω τώρα...

δυό άτομα τουλάχιστον το ίδιο καταλάβαμε....

μια και το δηλώνεις λοιπόν ότι δεν είναι εγκληματίας, πες μας ποιός θα πληρώσει την οικογένεια αυτών που ΜΠΟΡΕΙ να σκοτώσει.
μήπως το επικουρικό?

Αν προκύψει ανθρωποκτονία εξ' αμελείας να είσαι σίγουρος ότι θα έχει ποινικές κυρώσεις.

Ώστε δεν τον δικαιολογείς; ΟΚ μένω σε αυτό. Φυσικά και δεν πρέπει να δικαιολογούμε κανέναν που έχει ανασφάλιστο αυτοκίνητο και το κυκλοφορεί. Γιατί μπορεί να διαπράξει ανθρωποκτονία.

τελικά τον δικαιολογώ ή όχι, δεν έχω καταλάβει τι αποφάσισες...

μια και το δηλώνεις λοιπόν ότι δεν είναι εγκληματίας, πες μας ποιός θα πληρώσει την οικογένεια αυτών που ΜΠΟΡΕΙ να σκοτώσει.
μήπως το επικουρικό?

Οταν αυτό συμβεί θα σου απαντήσω. Προς το παρόν απάντησε μου εσύ ποια είναι η λύση για τον κύριο Τάκη αυτή τη στιγμή που μιλάμε...

(πιστεύεις ότι με νοιάζει ότι δυο άτομα καταλάβανε κάτι που δεν έχω πει?οχι βέβαια...)

Τι θα αλλαξει μετα τις 15 Ιουλιου για αυτον που δεν ειχε να πληρωσει ασφαλεια πριν, αλλα ουτε και τωρα + το προστιμο; Θα καταθεσει πινακιδες;

Αυτός που πραγματικά δεν έχει να πληρώσει θα παραδώσει πινακίδες και θα βρεί άλλη λύση .Εσύ βρίσκεις κάποια άλλη λύση ;

Re: Απάντηση: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Αυτός που πραγματικά δεν έχει να πληρώσει θα παραδώσει πινακίδες και θα βρεί άλλη λύση .Εσύ βρίσκεις κάποια άλλη λύση ;

δεν μπορεί να παραδώσει πινακίδες, πρέπει να πληρώσει τα τέλη, για τα οποία δεν έχει χρήματα...

Απάντηση: Re: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

μήπως το επικουρικό?
Ας βρει το κρατος προνοιας τροπο να αποζημιωνει.
Και αφου χαρακτηριζεται ως ανθρωποκτονια. Τους γονεις του μικρου παιδιου στο Μενιδι ποιος τους αποζημιωσε;

Λύση για τον κύριο Τάκη δεν θα βρώ εγώ, και λυπάμαι ιδιαίτερα που το κράτος μας έφερε στην κατάσταση αυτή (και μένα και τον κύριο Τάκη)

θα παρακαλούσα πάρα πολύ την διαχείριση να ξανακαθαρίσει το νήμα, διότι έχει πάρει πάλι τροπή υποστήριξης αναξιοπαθούντων
και χάνεται και πάλι η χρηστική πληροφορία.

Οταν αυτό συμβεί θα σου απαντήσω. Προς το παρόν απάντησε μου εσύ ποια είναι η λύση για τον κύριο Τάκη αυτή τη στιγμή που μιλάμε...

(πιστεύεις ότι με νοιάζει ότι δυο άτομα καταλάβανε κάτι που δεν έχω πει?οχι βέβαια...)

Αυτό κατάλαβα κι εγώ και ο υπέρηχας και όλοι. Μην έχεις αμφιβολία. Εξακολουθείς να αναζητάς λύση για τον κυρ Τάκη που εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανασφάλιστο όχημα; Και μας λες ότι δεν τον δικαιολογείς;

Η μόνη λύση είναι να μην έχει ανασφάλιστο όχημα. Αν δεν μπορεί να το ασφαλίσει, να μην το κυκλοφορεί. Εάν το κυκλοφορήσει και προκύψει ότι περιέγραψα, είναι εγκληματίας και με τη βούλα του νόμου, αφού δεν θέλεις να το καταλάβεις αλλιώς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Οχι βρε, ο κύριος Τάκης να βγει Συγγρού και να τα μαζέψει τα χρήματα, αλλιώς καμία δικαιολογία...συμφωνώ...

Το τι θα κάνει ο κ Τάκης και τι λύση θα βρεί είναι δικό του πρόβλημα
Το δικό του πρόβλημα ο κάθε Τάκης δεν γίνεται να το μεταφέρει στους υπολοίπους που δεν φταίνε απολύτως τίποτε .
Και κάτι ακόμη
Οι εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα δεν ανήκουν σε περιπτώσεις σαν του κ Τάκη .
Αν εσύ θέλεις να βλέπεις το δένδρο ,οι υπόλοιποι δεν έχουμε την οπτική του δένδρου αλλά του δάσους

Λύση για τον κύριο Τάκη δεν θα βρώ εγώ, και λυπάμαι ιδιαίτερα που το κράτος μας έφερε στην κατάσταση αυτή (και μένα και τον κύριο Τάκη)

θα παρακαλούσα πάρα πολύ την διαχείριση να ξανακαθαρίσει το νήμα, διότι έχει πάρει πάλι τροπή υποστήριξης αναξιοπαθούντων
και χάνεται και πάλι η χρηστική πληροφορία.

Οκ, μην βρεις λύση, άλλα δεν σου καίγεται καρφί για το τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος?αντιθέτως σου καίγεται καρφί για αυτόν που θα τρακάρει ε?Φίλτατε ή μας νοιάζει η ανθρώπινη ζωή και ύπαρξη ή όχι. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν υπάρχουν...

Το οτι θα παραδώσει πινακιδες θα το δουμε απο τα στατιστικα μετα το μετρο και κατα ποσο θα αποδοσει στον αριθμο των ανασφαλιστων. Αν και ξερω περιπτωσεις που παραδιδουν πινακιδες και το οχημα κνειται κανονικα σε απομακρυσμενες περιοχες και χωρια.

Το οτι θα παραδώσει πινακιδες θα το δουμε απο τα στατιστικα μετα το μετρο και κατα ποσο θα αποδοσει στον αριθμο των ανασφαλιστων. Αν και ξερω περιπτωσεις που παραδιδουν πινακιδες και το οχημα κνειται κανονικα σε απομακρυσμενες περιοχες και χωρια.

Το τελευταίο το έγραψα και και στην αρχή ,ετσι είναι

Οκ, μην βρεις λύση, άλλα δεν σου καίγεται καρφί για το τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος?αντιθέτως σου καίγεται καρφί για αυτόν που θα τρακάρει ε?Φίλτατε ή μας νοιάζει η ανθρώπινη ζωή και ύπαρξη ή όχι. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν υπάρχουν...

ναι
διότι του ενός είναι επιλογή
του αλλουνού δεν είναι.

αλλά τα αυτονόητα για μερικούς εδω μέσα είναι μόνο αιτία για τρολλ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλώς τα δέχτηκα..πρόστιμο ανασφάλιστου οχήματος

Το τι θα κάνει ο κ Τάκης και τι λύση θα βρεί είναι δικό του πρόβλημα
Το δικό του πρόβλημα ο κάθε Τάκης δεν γίνεται να το μεταφέρει στους υπολοίπους που δεν φταίνε απολύτως τίποτε .
Και κάτι ακόμη
Οι εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα δεν ανήκουν σε περιπτώσεις σαν του κ Τάκη .
Αν εσύ θέλεις να βλέπεις το δένδρο ,οι υπόλοιποι δεν έχουμε την οπτική του δένδρου αλλά του δάσους

Για αυτούς που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι επειδή έτσι γουστάρουν ή την έχουν δει "μάγκες" δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε Πέτρο. Οχι μόνο πρόστιμο, εγώ θα προχωρούσα και σε πιο αυστηρά μέτρα αν ήμουν κυβέρνηση. Μιλάω για τους υπόλοιπους, μπορεί εσένα ή και σε άλλους να μην τους ενδιαφέρει, εμένα και αρκετούς άλλους μας ενδιαφέρει, μας ενδιαφέρει που κάποιος συμπολίτης μας έχει πρόβλημα και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα πούμε "ας κόψει τον λαιμό του", "ας βρει λύση μόνος του". Ετσι είμαστε κάποιοι, πως να το κάνουμε...

Το πρόβλημα είναι ότι έτσι ζητάς να κόψουν το λαιμό τους και όσοι είναι ανυποψίαστοι. Οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτε.

ναι
διότι του ενός είναι επιλογή
του αλλουνού δεν είναι.

αλλά τα αυτονόητα για μερικούς εδω μέσα είναι μόνο αιτία για τρολλ

Ποιος, ποιος είναι αυτός που τρολάρει?κατευθείαν τρολ όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου ε?τι να πω...περιμένω μετά να ενδιαφερθείς για τον κύριο Τάκη και τον κάθε κύριο Τάκη...πόσο βαθιά νυχτωμένος είμαι...

Το πρόβλημα είναι ότι έτσι ζητάς να κόψουν το λαιμό τους και όσοι είναι ανυποψίαστοι.

αλήθεια ε?που έγραψα ή υπονόησα κάτι τέτοιο?ξεκίνησες πάλι το ίδιο τροπάριο?σηκώνω τα χέρια ψηλά...

αλήθεια ε?που έγραψα ή υπονόησα κάτι τέτοιο?ξεκίνησες πάλι το ίδιο τροπάριο?σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Σε όλα τα τελευταία post το γράφεις. Σου έκαναν κι άλλοι παράθεση με το παράδειγμα. Δεν γίνεται να μας λες για τον κυρ Τάκη και να μη δίνεις δεκάρα για τα θύματα του κυρ Τάκη. Μην το παίζεις φιλάνθρωπος, δεν περνάει.

Status
Not open for further replies.