Με γειά Σπύρο!
Οι JJ Tesla έχουν γενικά μαλακό ήχο. Αυτό διαπίστωσα τουλάχιστον εγώ που άλλαξα τις JAN Philips στο X-Can με JJ Tesla και τα πράματα μαλάκωσαν και ισορρόπησαν. Θα σε συμβούλευα να μην τις αλλάξεις προς το παρόν.
Μαλακές οι JJ ? Δέ νομίζω....Μάλλον πρός τό σκληρό - ξηρό καί φτωχό σέ αρμονικές θά χαρακτήριζα τόν ηχο τους.
ΟΙ ΜΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ WBT;ιδού μερικές φωτος
Δημοκηδή μεγειά το μωρό!
Από λάμπες έχε στο νου σου για το μέλλον και τις χρυσοπόδαρες (gold) Electroharmonix.
Καλορίζικος...
Και οι μεγάλοι μόνομπλοκ φαίνονται ενδιαφέροντες. Μήπως τους άκουσες ή έχει άλλος εμπειρία?
Εντυπωσιακόν πως τα ξίντακ γινόνται ολοξάφνου προιόντα με προϊ-διαγραφές.
Ειλικρινά εξεπλάγην...
Είναι δε τόσο δυνατόν brand name που απέκτησαν και παραεισαγωγές και χαρακτηριστικά λογοπαίγνια και αρτικόλεξα.... ποίοτητας ή βου διαλογής...
Μάλλον αυτοί που βαράνε... βρίσκουνε και βαράνε...
Και τα R&D και τα συναφή.... πάνε περίπατο με την μία...
Χωρίς παρεξήγα... μεσιέ ΙΚ.
Όλους μας αφορούν τα σχόλια...
Πάντως και εμένα μου κάνουν 'κάπως' όλα αυτά τα καμώματα της εταιρείας. Νομίζω ότι εάν θέλει πραγματικά να κλείσει την 'κάνουλα' για όλα αυτά τα προιόντα που ενώ προορίζονται για την τοπική αγορά, τελικά κυκλοφορούν μέσω του WEB, είναι πολύ έυκολο να το κάνει, αντί να βάζει όλα αυτά τα προειδοποιητικά, κλπ.
Καλύτερα να αφοσοιωθεί στην ανάρτηση στην ιστοσελίδα της πλήρων χαρακτηριστικών / μετρήσεων των προιόντων, την παραγωγή άρτιων εγχειριδίων, κλπ. (δηλ. στα σημεία που πράγματι χωλαίνει ) και να αφήσει την παραφιλολογία ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.