Θάνο, πως τα πήρες ;
Τι έπαιξε με το τελωνείο ;
Συμφωνώ πάντως ότι αυτά τα μονομπλοκ είναι εκπληκτικά.
Στην Ελλαδα ζουμε φιλε μου..και δεν με τιμα γιατι ειμαι δικηγόρος και οφειλα να σεβομαι τους νομους...(τους φορολογικους) ή μαλλον οχι εγω...οι υπευθυνοι των δημοσιων αυτων υπηρεσιων που αν δεν τους ταισεις, σου βγαζουν τα χιλια μυρια προβληματα, αλλα με λιγο "κασερακι" (απο το κασερι..,cash στα αγγλικα!!) , τα κωλυματα απλα εξαλειφονται!!!
Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, όπως τα λες .
Στην Αθήνα πάντως τα μηχανήματα δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν το τελωνείο χωρίς το πιστοποιητικό CE. Ακόμα στο τελωνείο θα ήταν οι ενισχυτές και μάλιστα για κάθε μία ημέρα αποθήκευσης θα μας χρέωναν επιπλέον 40 ευρώ. Με το κασεράκι μπορεί να βολεύονται οι Θεσσαλονικείς αλλά όχι οι Αθηναίοι που έχουν συνηθίσει το χαβιάρι.
Πιθανότατα η μόνη διαφορά να είναι η στάμπα "CE", που έχει κάποιο κόστος για να μπει.
Ξέχασες το κόστος για το μελάνι που θα χρειαστεί για να προσθέσεις το γράμμα "Ε" μετά το "ΜΝ".
Για όλα τα υπόλοιπα που μας ανέφερε η εκπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου της Xindak και αφορούν τις διαφορές στον ήχο, ουδέν σχόλιο ?
Εχχχμμ.... Νομίζω ότι ο Guybrush μιλούσε για το κόστος του να παρθεί η πιστοποίηση και όχι για το κόστος του μελανιού για τη στάμπα! :singer:
Εχχχμμ.... Νομίζω ότι ο Guybrush μιλούσε για το κόστος του να παρθεί η πιστοποίηση και όχι για το κόστος του μελανιού για τη στάμπα! :singer:
Καλα ειναι δυνατον αυτος που τα παραγει να μην εχει φωτο απο τις 2 εκδοσεις?Τι πιο απλο να τις παρεθετε με σχολιο που εντοπιζονται οι διαφορες,εκτος αν ειναι επτασφραγιστο μυστικο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.