Καλώς το μωρό μου (Xindak XA 6200)

Θάνο, πως τα πήρες ;

Τι έπαιξε με το τελωνείο ;

Συμφωνώ πάντως ότι αυτά τα μονομπλοκ είναι εκπληκτικά.

Θάνο, πως τα πήρες ;

Τι έπαιξε με το τελωνείο ;

Συμφωνώ πάντως ότι αυτά τα μονομπλοκ είναι εκπληκτικά.

Λιγο πονεμενη ιστορια!!! παρηγγειλα μεσω Ε-μπευ, τελωνειο δηλωσαμε 150$, στην αθηνα δεν τα βγαζαν εξω....κολλησαν στο τελωνειο και ζητουσαν επισημο τιμολογιο (καθως μου ειπαν οτι αυτα τα μηχανηματα δεν αξιζουν μονο 150$) το οποιο ο εμπορος δεν ειχε φυσικα να μου στειλει...απο οτι εμαθα εκει (στην Ανατολη!!) εχουν τελειως διαφορετικο φορολογικο συστημα..δεν εκδιδουν τιμολογια με την εννοια την δικη μας.και φυσικα δεν ειχε ιδεα ο εμπορος τι του ζητουσα για να μου στειλει....

να μην τα πολυλογω, τα μεταφορτωσα θεσσαλονικη και.... οποιος ρωταει, βρισκει...(ο νοοων νοείτω!!) εδωσα 180Ευρω για "ολα" τα εξοδα των εκτελωνιστων του αεροδρομιου και ....βουαλά!!! τα μηχανηματα βγήκαν σε μιση μερα!!!!

Στην Ελλαδα ζουμε φιλε μου..και δεν με τιμα γιατι ειμαι δικηγόρος και οφειλα να σεβομαι τους νομους...(τους φορολογικους) ή μαλλον οχι εγω...οι υπευθυνοι των δημοσιων αυτων υπηρεσιων που αν δεν τους ταισεις, σου βγαζουν τα χιλια μυρια προβληματα, αλλα με λιγο "κασερακι" (απο το κασερι..,cash στα αγγλικα!!) , τα κωλυματα απλα εξαλειφονται!!!

Απάντηση: Re: Καλώς το μωρό μου (Xindak XA 6200)

Στην Ελλαδα ζουμε φιλε μου..και δεν με τιμα γιατι ειμαι δικηγόρος και οφειλα να σεβομαι τους νομους...(τους φορολογικους) ή μαλλον οχι εγω...οι υπευθυνοι των δημοσιων αυτων υπηρεσιων που αν δεν τους ταισεις, σου βγαζουν τα χιλια μυρια προβληματα, αλλα με λιγο "κασερακι" (απο το κασερι..,cash στα αγγλικα!!) , τα κωλυματα απλα εξαλειφονται!!!

Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, όπως τα λες .
Στην Αθήνα πάντως τα μηχανήματα δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν το τελωνείο χωρίς το πιστοποιητικό CE. Ακόμα στο τελωνείο θα ήταν οι ενισχυτές και μάλιστα για κάθε μία ημέρα αποθήκευσης θα μας χρέωναν επιπλέον 40 ευρώ. Με το κασεράκι μπορεί να βολεύονται οι Θεσσαλονικείς αλλά όχι οι Αθηναίοι που έχουν συνηθίσει το χαβιάρι.

Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, όπως τα λες .
Στην Αθήνα πάντως τα μηχανήματα δεν υπήρχε περίπτωση να περάσουν το τελωνείο χωρίς το πιστοποιητικό CE. Ακόμα στο τελωνείο θα ήταν οι ενισχυτές και μάλιστα για κάθε μία ημέρα αποθήκευσης θα μας χρέωναν επιπλέον 40 ευρώ. Με το κασεράκι μπορεί να βολεύονται οι Θεσσαλονικείς αλλά όχι οι Αθηναίοι που έχουν συνηθίσει το χαβιάρι.

Πάντως (και τελείως εκτός θέματος) αυτοί στα τελωνεία είναι κουκουρούκου.

Άκουσα περίπτωση όπου κάποιος πλήρωσε για ένα κιβώτιο μεταχειρισμένα κομικς από Αμερική 160 ευρουλάκια! :rifle:

Kαλησπέρα σε όλους,

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πήλιος και είμαι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας AUDITORIUM, η οποία είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών XINDAK (προφέρεται ΖΙΝΤΑΚ), DUSSUN, LADIVA και AUDIOEPILOG για την Ελλάδα.
Με αφορμή τα σχόλια για τις διαφορετικές εκδόσεις των μοντέλων XINDAK XA8800MNE (Ευρωπαϊκη έκδοση) και XA8800MN (Κινέζικη έκδοση) και προκειμένου να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για τις διαφορές των προοαναφερομένων μοντέλων σας παραθέτω την απάντηση του εργοστασίου προς ενημέρωση σας.

Dear Constantinos,
Greetings from Xindak!

1.Regarding the differences between XA8800MNE and XA8800MN. We confirm that XA8800MN is for sale in domestic market only, since it does not comply with the requirements from Chinese governement on export products and also does not comply with local safety and environment requirements from European countries governement at all. In addition, as our warranty regulation, the customer in oversea market who purchased the XA8800MN could not enjoy any warranty, spare parts or after-sale service from our authorized distributors or us at all.

Respecting the differences between those two models are mainly on the elements and materials adopted. Besides the WBT original loudspeaker binding ports on the rear panels for XA8800MNE, all of the materials and elements inside are Rohs-complied, including the resistors, capacitors, PCB board and so on. But for XA8800MN, all of such material are common ones, except the a part of elements which are directly from factory in other countries instead of China.

In addition, from the start of 2007, we adjusted the sound color for XA8800MNE and XA8800MN a little. Compared with XA8800MN after that, the sound from XA8800MNE will be more warmer and smoother, which is obviously. That is because we adopted new patent technology "Capacitor Bias Adjustment Technology" inside XA8800MNE.

2. Other for XA8800MN
We are afraid that we could not send you the photo of XA8800MN inside for you show the difference purpose. I have checked all the resistors at my end, since the common one and Rohs-one are always purcahsed from same factory in same specification, there is almost no difference on their appearance.

Best wishes,

Ruby

International trade department,
Chengdu Xindak electronic co.Ltd.
No.126, Section 2, East 1 Round,
CHENGDU,SICHUAN CHINA
PR 610051
Tel +86 028 84711993
Fax +86 028 84710965
E-Mail: [email protected]

Τα συμπεράσματα δικά σας…
Ευχαριστώ για την φιλοξενία και σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και ένα 2008 γεμάτο υγεία, ευτυχία, αγάπη και πολλές, μα πολλές ακροάσεις!!!

Καλως ηρθες Κωστα Πηλιο στο avclub,και ευχαριστουμε για την διευκρινιστικη επιστολη του κατασκευαστη που μας παραθετεις.Βεβαια οι θεσεις του κατασκευαστη αφηνουν καποιες αποριες,οπως και η αδυναμια του να στειλει φωτο για να δουμε τις διαφορες των δυο εκδοσεων,αλλα σε εσενα αξιζει ενα μπραβο για την ευαισθησια σου να δωσης απαντηση και πληροφοριες

Πιθανότατα η μόνη διαφορά να είναι η στάμπα "CE", που έχει κάποιο κόστος για να μπει.

Οπότε, για να μειώσουν τα έξοδα, δεν παίρνουν πιστοποιήσεις για τα προϊόντα της τοπικής αγοράς.

Πιθανότατα η μόνη διαφορά να είναι η στάμπα "CE", που έχει κάποιο κόστος για να μπει.

Ξέχασες το κόστος για το μελάνι που θα χρειαστεί για να προσθέσεις το γράμμα "Ε" μετά το "ΜΝ".

Για όλα τα υπόλοιπα που μας ανέφερε η εκπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου της Xindak και αφορούν τις διαφορές στον ήχο, ουδέν σχόλιο ?

Re: Απάντηση: Re: Καλώς το μωρό μου (Xindak XA 6200)

Ξέχασες το κόστος για το μελάνι που θα χρειαστεί για να προσθέσεις το γράμμα "Ε" μετά το "ΜΝ".

Για όλα τα υπόλοιπα που μας ανέφερε η εκπρόσωπος του κατασκευαστικού οίκου της Xindak και αφορούν τις διαφορές στον ήχο, ουδέν σχόλιο ?

Εχχχμμ.... Νομίζω ότι ο Guybrush μιλούσε για το κόστος του να παρθεί η πιστοποίηση και όχι για το κόστος του μελανιού για τη στάμπα! :singer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλώς το μωρό μου (Xindak XA 6200)

Εχχχμμ.... Νομίζω ότι ο Guybrush μιλούσε για το κόστος του να παρθεί η πιστοποίηση και όχι για το κόστος του μελανιού για τη στάμπα! :singer:

Μιλούσε για την μοναδική (κατά τη γνώμη του πάντα) διαφορά που ήταν μόνο το κόστος για την πιστοποίηση κατά CE. Απλώς σας υπενθυμίζω ότι η Xindak αναφέρει και διαφορές σε υλικά, αλλά βασικότερο όλων (IMO) αυτό που ακολουθεί :

Compared with XA8800MN after that, the sound from XA8800MNE will be more warmer and smoother, which is obviously *. That is because we adopted new patent technology "Capacitor Bias Adjustment Technology" inside XA8800MNE.

* which is obviously = αυτό είναι άμεσα αντιληπτό.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Καλώς το μωρό μου (Xindak XA 6200)

Ακριβώς!

ΙΚ, εσύ έχεις αυτά με την πιστοποίηση???

Ο Thanos77 τα έχει χωρίς. Αν μας αφήσει να τα ανοίξουμε θα τα φωτογραφίσουμε και οι...ειδικοί θα μας πουν.

Εγώ έχω την εντύπωση ότι θα είναι τα ίδια.

Ποια η διαφορά της τιμής αν αγοράσει κάποιος από την Ελληνική αντιπροσωπεία σε σχέση με το να τα φέρει μόνος του απ'έξω?

ΥΓ: Πάντως γίνεται μεγάλος ντόρος με αυτά τα μονομπλόκια...Πρέπει να είναι καλά.

Καλα ειναι δυνατον αυτος που τα παραγει να μην εχει φωτο απο τις 2 εκδοσεις?Τι πιο απλο να τις παρεθετε με σχολιο που εντοπιζονται οι διαφορες,εκτος αν ειναι επτασφραγιστο μυστικο

παρότι κατέχω ήδη Ζιντάκ, παρότι όσο περνάνε οι μέρες και το μωρό στρώνει είμαι κατενθουσιαμένος, αν αρχίσω να προβαίνω σε συγκρίσεις με ιερά τέρατα (που είτε είχα στο παρελθόν, είτε ακούω στους πολλούς χαιφιντελιστές φίλους μου) θα με πείτε ιερόσυλο, παρότι τα μονομπλοκ είναι γαμ...ατα, παρότι παρότι, κλπ. αυτά που λέει η εταιρεία, η μη κατάθεση φωτος, κλπ. κλπ. μου φαίνονται ασόβαρα. Όπως προείπα, αν θέλει μπορεί να κλείσει την κάνουλα των παραεξαγωγών ......

Καλα ειναι δυνατον αυτος που τα παραγει να μην εχει φωτο απο τις 2 εκδοσεις?Τι πιο απλο να τις παρεθετε με σχολιο που εντοπιζονται οι διαφορες,εκτος αν ειναι επτασφραγιστο μυστικο

Αν δεν υπάρχουν διαφορές, αυτό θα είναι πρόβλημα.

Δεν "ευλογώ" τις αγορές "κατευθείαν από την πηγή", γιατί για να υπάρχει ο ενισχυτής στη χώρα μου προς δοκιμαστική ακρόαση θα πρέπει να υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος ο οποίος θα πρέπει να στοκάρει 4-5 μηχανάκια.

Και αυτός ο αντιπρόσωπος θα πρέπει να μπορεί να ζει από αυτό, να έχει μια βιώσιμη επιχείρηση.

Εφόσον θα μου παρέχει τη δυνατότητα της δοκιμής, της εγγύησης, της τεχνικής κάλυψης σε οποιαδήποτε περίπτωση, της δυνατότητας "τράμπας" αργότερα και όταν χρειαστεί, της δυνατότητας του διακανονισμού, νομίζω ότι η σύγκριση τιμών από την εγχώρια αγορά σε σχέση με την...Κίνα αν θα πρέπει να γίνει, θα πρέπει να γίνει σε άλλη βάση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Δημοκηδή πήραμε μια γεύση από σωστή εξυπηρέτηση του αντιπροσώπου όπου αν θυμάμαι καλά είχε τη δυνατότητα δοκιμής τριών ενισχυτών στο σπίτι του.

Αυτή η υπηρεσία πρέπει να πληρωθεί, όπως και να το κάνουμε.

O ενισχυτής τοιυ Θάνου δεν χρειάζεται να ανοίξει για να δούμε αν υπάρχουν διαφορες. Απλώς να διαπιστώσουμε αν οι μπόρνες εξόδου γράφουν WBT.
Επίσης αν υπάρχουν επάνω στο σασί και στα κουτιά τα serial numbers του ενισχυτή.