Καλωσορισμα νεων μαστορων

καλωσορίζουμε τα νέα μέλη στο θεάρεστο φόρουμ μας , και τους ευχόμαστε καλή φώτιση .Μετά τη εγγραφή τους εδώ , ο Θεός να συγχωρέσει τις αμαρτίες τους , τα πάθη τους τις ακολασίες τους ...α , και τις αγορές τους.

τι καλά που τα λες πάτερ Ευάγγελε :flipout:

Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Καλημέρα,δε γράφω συχνά αλλά όλη μέρα διαβάζω και χαζεύω τις ομορφιές σας.βρισκομαι στη φάση του "μαζέματος" ακόμη χωρίς να έχω φτιάξει πολλά πράγματα.εχω κάποια πλανα-αντιγραφες που θέλω να κανω και βρίσκομαι σε καλό δρόμο.

Last edited by a moderator:
Ειναι αλήθεια! πάντως το youtube έχει πάρει φωτιά.νομιζω ότι τα έχω φτιάξει ήδη όλα νοερα.
Φτιάχνω κι ένα μίνι εργαστήριο στην αποθήκη,όλα πτυσσόμενα βέβαια αλλά γίνεται όλο και πιο χρηστικό.θα ανεβάσω και φωτό όταν το συμμόρφωση λίγο ακομη

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειναι αλήθεια! πάντως το youtube έχει πάρει φωτιά.νομιζω ότι τα έχω φτιάξει ήδη όλα νοερα.
Φτιάχνω κι ένα μίνι εργαστήριο στην αποθήκη,όλα πτυσσόμενα βέβαια αλλά γίνεται όλο και πιο χρηστικό.θα ανεβάσω και φωτό όταν το συμμόρφωση λίγο ακομη

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ανεβασεις και να εισαι σιγουρος πως θα το βελτιωνεις καθε μερα!
Αν μπορουμε και εμεις να βοηθησουμε χαρα μας!

Καλώς ήλθες στήν παρέα Αλέξανδρε,καλώς να φτιάξεις τό νέο σου εργαστήριο,μέ πολλές και καλές κατασκευές.

Νέος στη παρέα!!!

Την καλησπέρα μου σε όλα τα παιδιά του φορουμ. Αιτία για την εγγραφή είναι ο φίλος και συνφορουμητης @wolfegolas. Υπάρχουν τρομερά ενδιαφέροντα πράγματα, ιδέες και συμβουλές εδώ μέσα, αλλά το σαράκι για τα μαστορέματα δε με αφήνει σε ησυχία. Ελπίζω να αποκτήσω γνώσεις που μου λείπουν καθώς και να ποστάρω φωτογραφίες με κατασκευές, σκοπός των οποίων είναι η βελτίωση μου απο τις κριτικές σας.*

(Χρήστος από Περιστέρι)

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλώς μας ήρθες.
Ετοίμασε κάποιο χώρο στο σπίτι που θα στηθεί ο πάγκος εργασίας, γιατί είναι θέμα χρόνου η έλευση πριονοκορδέλας, κολωνάτου δραπάνου και ενδεχομένως παγκοπρίονου και τόρνου. Κανείς δεν την έχει βγάλει καθαρή από εδώ μέσα, μέχρι και στα υπνοδωμάτια έχουμε βάλει κορδέλα κάποιοι.
Αν έχεις γυναίκα που αντιδρά κανένα πρόβλημα, θα βρεις τρόπους να την καταφέρεις να τα δεχτεί όλα, έχει λύσεις για τα πάντα εδώ μέσα.
Καλό διάβασμα, ας πρόσεχες... Χαχαχαχαχα ;-)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς ηρθες στην παρεα Χρηστο.
Σίγουρα ο Κωστής θα σου έχει πει με την είσοδο στο φόρουμ να εχεις στην ακρη κανενα χιλιαρικακι για νεα εργαλεια....
Χαχαχαχαχα

κοίταξε kawachris , αν μετά από όλα αυτά posts εξακολουθείς να θέλεις να γίνεις μέλος στο θεάρεστο αυτό φόρουμ , τότε η ψυχή σου παιδί μου δεν σώζεται πλέον με τίποτα , αφού κυλιέται στον βούρκο των .....εργαλείων.
Παρόλα αυτά , αφού είσαι και φίλος με τον Κωστή , καλώς όρισες στο φόρουμ. Εγκράτεια και νηστεία είναι τα μυστικά της μακροημέρευσης εδώ , αλλά πόσοι τα έχουν αυτά είναι άλλο θέμα.

Νέος στη παρέα!!!

Την καλησπέρα μου σε όλα τα παιδιά του φορουμ. Αιτία για την εγγραφή είναι ο φίλος και συνφορουμητης @wolfegolas. Υπάρχουν τρομερά ενδιαφέροντα πράγματα, ιδέες και συμβουλές εδώ μέσα, αλλά το σαράκι για τα μαστορέματα δε με αφήνει σε ησυχία. Ελπίζω να αποκτήσω γνώσεις που μου λείπουν καθώς και να ποστάρω φωτογραφίες με κατασκευές, σκοπός των οποίων είναι η βελτίωση μου απο τις κριτικές σας.*

(Χρήστος από Περιστέρι)

Καλώς τον έτερο γείτονα. ο άλλος σου έκανε τα καλωσορίσματα ήδη (Weather 1967)

ένα θα σου πω εγώ, ''καλό εμπλουτισμό των γνώσεών σου '' όρεξη μόνο να έχεις. -bye-

Re: Απάντηση: Καλωσορισμα νεων μαστορων

Νέος στη παρέα!!!

(Χρήστος από Περιστέρι)

Kαλως ορισες στην παρεα μας Χρηστο!
Απο μαστορεματα, ιδεες και γνωσεις αλλο τιποτα, ηρθες στην πιο καταλληλη γωνια του διαδικτυου :))

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την θερμή υποδοχή. Η αλήθεια είναι ότι έχω λιώσει διαβάζοντας ποστ εδώ μέσα και έχω βομβαρδιστει με πληροφορίες και ιδέες κατάλληλες για μαστορέματα. Όσον αφορά για εργαστήριο έχω στήσει πρόσφατα έναν μικρό πάγκο στο μπαλκόνι μου και έχω κάποια βασικά εργαλεία. Όρεξη υπάρχει και ενθουσιασμός για κατασκευές. Σύντομα θα ποστάρω και "καλλιτεχνιες"μου . Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν γείτονες με "ιδιαίτερες ανησυχίες" και ευελπιστώ να μοιραστώ κάποιες μαζί τους.
Υ.Γ Μεράκι και αγάπη στο οτιδήποτε κάνουμε....

Νέος στη παρέα!!!

(Χρήστος από Περιστέρι)

Καλώς τονε!

Καλως τον............Αν και kawasakiας.
Αντε και με ενα Honda σου ευχομαι!!!!!:flipout::flipout::flipout:

ξερει κανεις καποιον ηλεκτρονικο (μαστορα) για να μου επισκευασει ενα Tivoli ραδιο FM , σε βορεια προαστια (αθηνα) ?

Eχει χαλασει το DC Female Barrel Jack 5.5x2.1 , εκει που μπαινει δηλ. το βυσμα του ρευματος....και θελω να μου το αλλαξει.

Ειναι αυτο εδω ...

DC Female Barrel Jack 5.5x2.1.jpg