Καλώς όρισες.Ασχολούμαι με ξύλινες κατασκευές
Καλωσηρθες Κώστα!
Καλυτερα να δώσεις την πιστωτική σου στη σύζυγο, αλλιως θα έχεις απρόβλεπτες συνεπειες με μας που πας να μπλέξεις!![]()
αφού δεν έμπλεξες με τον 2κάναλο και ακόμα χειρότερα με τα πολυκάναλα, δεν έχεις φόβο!Η αλήθεια είναι ότι επειδή συνήθως φτιάχνω κάτι που μου ζητάει η σύζυγος αλλά και η ίδια ασχολείται με χειροτεχνικά της το φέρνω "γλυκά"...
Την κρυάδα την είχε πάρει με τα φωτογραφικά![]()
καλά να περάσεις στην παρέα εύχομαι!Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!
Έτσι, τώρα μπήκε η απαλλαγή...Δηλαδή εγώ πλέον θεωρούμαι παλιός;
Καλώς όρισες!!!
Θυμάμαι κάτι εποχές που έτρεχα σε κάτι εκθέσεις στα Ledra Marriot, τα Park και τα Πεντελικά.....αφού δεν έμπλεξες με τον 2κάναλο και ακόμα χειρότερα με τα πολυκάναλα, δεν έχεις φόβο!
το εργαλείο το παίρνεις, σου μένει!
Επειδή όμως δεν συμβιβαζόμουν με κάτι λιγότερο από KEF reference και musical fidelity μου έλειπαν όμως κάτι ψιλά, εγκατέλειψα το σπορ....![]()
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ !!!!Κι αν είχες τα «ψιλά» νομίζεις οτι θα συμβιβαζόσουν με KEF reference και musical fidelity;
Ποτέ δε φτάνουν τα «ψιλά», κι όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο πιο ήρεμος θα είσαι.
ηδη ειμαστε στην διαδικασια να αλλαξουμε την επωνυμία μας σε Φιλων Εικονας Ηχου Μουσικων Εργαλειων
Έλα ντε, δίκιο έχεις.Κι αν είχες τα «ψιλά» νομίζεις οτι θα συμβιβαζόσουν με KEF reference και musical fidelity;
Ποτέ δε φτάνουν τα «ψιλά», κι όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο πιο ήρεμος θα είσαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.