- 26 May 2011
- 34
Απο το πλαισιο μου προτεινουν ως καλυτερη ολων αυτη:
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE40D8000-LED-TV-3D-40.htm
ισχυει?
Ως καλύτερη όλων μια LCD και μάλιστα samsung? Θα σε φάνε ζωντανό εδώ αν γράφεις τέτοια πράγματα...
Ο τεράστιος αριθμός πωλήσεων των LCD σε σχέση με τις plasma δε μετράει διότι ο κόσμος είναι πρόβατα και αγοράζει ότι του σερβίρουν.
Σοβαρά τώρα, η D7000 κάνει τα ίδια και με λιγότερα μπικικίνια.
Κρίμα τόσα χρήματα για 40 ίντσες.
Ότι πλεονεκτήματα και να έχει η εικόνα της "καλής" τηλεόρασης 40'', ΔΕΝ θα τα δεις πραγματικά, σε απόσταση κοντά στα 2 μέτρα και πάνω.
Ίσως θα έπρεπε να ψάξεις περισσότερο ΤΙ είναι αυτό που σε ενοχλεί, π.χ. χρειάζεσαι κάποια διόρθωση αν φοράς γυαλιά (ελπίζω να μην παρεξηγήσεις αυτό που γράφω, πολλοί φίλοι μου πείθουν το εαυτό τους πως δεν χρειάζονται γυαλιά, ενώ έχουν ενοχλήσεις στην όραση).
Επίσης υπάρχει περίπτωση να σε ενοχλεί η υπερβολική φωτεινότητα που έχουν πολλές LCD-LED τηλεοράσεις, ψάξτο, είναι κρίμα να στερηθείς την ευχαρίστηση μιας μεγαλύτερης οθόνης, ειδικά όταν παρακολουθείς HD ταινία ή αθλητικό γεγονός ψηφιακής, είναι μέρα με τη νύχτα οι περισσότερες ίντσες...
Καλά φίλε παραλίγο να πέσω απ'τη καρέκλα μου!
Δηλαδή επειδή του φαίνεται μεγάλη η 40άρα σημάινει πως έχει προβήματα όρασης? Εκτός κι αν εννοείς πρεσβυωπία. Που για τόσο μεγάλο δεν τον κόβω το φίλο. Δηλαδή αν σου'λεγε πως δε μπορεί μικρότερη από 50άρα στα 2 μέτρα, θα είχε καλή όραση?:worshippy:
Ελπίζω να μη το παρεξηγήσεις, να κάνω και μια πλάκα που και που!
Πιστεύω πως όλοι εδώ γράφουμε με καλές προθέσεις.
Ο καθένας δίνει τα ωραία του λεφτά για να αγοράσει στο τέλος αυτό που νομίζει καλύτερο. Εγώ γράφω, σύμφωνα με όσα έχω μάθει μετά από πολύ καιρό που ασχολούμαι, πως είναι προς το συμφέρον του αγοραστή να βρει τη χρυσή τομή μεγέθους/κόστους/χαρακτηριστικών.
Οι 40 ίντσες είναι το ελάχιστο, προφανώς ΔΕΝ είναι η χρυσή τομή...
Δεν σε παρεξηγώ, μπορεί σε κάποιον ακόμη και να φαίνεται αστείο, ο λόγος όμως είναι πως δεν το έχει ψάξει αρκετά.
Το "μου φαίνεται" καταρρίπτει κάθε άλλο επιχείρημα, αν μάλιστα υπολογίσουμε σε πόσους "φαινόταν" μικρή και λάθος αγορά η 40άρα τηλεόραση μετά από λίγο καιρό...
Ο καθένας ενδιαφερόμενος διαλέγει ό,τι θέλει, κι ο καθένας από μας τον συμβουλεύει όσο μπορεί καλύτερα...
Ψαχνω την απολυτη 40αρα για ενα σαλονι μικρο με αποσταση θεασης 2-2,5 μετρα. Απο τιμη μεχρι 1500! Για μεγαλυτερη απο 40 με τιποτα θα μου βγουν τα ματια. Ηδη εχω μια 40ρα τωρα και ειμαι στο οριο καποιες φορες με ενοχλει.
Λοιπον ποια λετε?
Η απόλυτη 40αρα για μένα είναι η Βάνα Μπάρμπα
Και επειδή έχεις λίγο καιρό στο forum (δεν ξέρω αν διάβαζες και πριν γραφτείς) θα ήθελα να σου επισημάνω κάτι σχετικά με τον Yperion, αυτή τη στιγμή που γράφουμε δεν υπάρχει τόσο φανατικός fan των LCD σε όλο το forum, όσο ήταν ο Yperion πριν από μερικά χρόνια!!!!!!
Ο yperion του χθες, είναι ο petasis του σήμερα. :grandpa:
Φιλικά πάντα, χιούμορ κάνουμε και sorry για τοfftopic:.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.