hxostil
AVClub Addicted Member
ααα γεια σου...Δεν εννοω το ηλεκτρικο ρευμα φιλε velatis panos
ρευμα "πελατειας",ρευμα "οπαδων",κτλ
ααα γεια σου...Δεν εννοω το ηλεκτρικο ρευμα φιλε velatis panos
ρευμα "πελατειας",ρευμα "οπαδων",κτλ
Φίλε Dis83 ποιά τηλεόραση έχεις μέχρι τώρα;
Θελετε και τα λετε αυτα τα πραγματα?Αυτό που δεν σου προτείνω με τίποτα είναι να ξεπέσεις σε κανένα μικρομεσαίο μοντέλο led (πχ. samsung f6500), διότι τότε θα έχεις μια all around τηλεόραση που θα είναι μέτρια σε όλα και πραγματικά καλή σε τίποτα.
Εχω εμπειρία και από plasma πάντως γιατί γι αυτό μάλλον ρωτάς και είναι γεγονός ότι θα χάσει πάρα πολύ στο δικό μου χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Γι'αυτό η πρώτη ερώτηση ήταν για τον χώρο σου. Ευτυχώς που έχεις εμπειρία και αποφεύγεις τις κακοτοπιές.
Μέχρι στιγμής η 50ET60 δείχνει να με καλύπτει. Από μια βόλτα σε αρκετά θέματα μου φάνηκε οτι προτείνεται πιο συχνά από άλλες και με θετικά σχόλια. Καλή γνώμη μου έχουν πει και δυο γνωστοί που την έχουν. Θα περιμένω να βρω χρόνο ώστε να τη δώ από κοντά για να σχηματίσω σωστή άποψη.
Υπάρχει θέμα με τις Plasma λόγω αντανακλάσεων όταν τοποθετούνται σε "TV cabinet" όπως διάβασα σε ένα ξένο site ? Γιατί σε μια τέτοια κλειστή περιμετρικά βάση θα μπει τύπου ΙΚΕΑ.
Μετά από 3000 ώρες λειτουργίας, δεύτερο πάνελ(αντικατάσταση μετά από έντονο dse), έχω διαπιστώσει ότι το μαύρο σε απόλυτο σκοτάδι, έχει γίνει πιο <φωτεινό> σε σχέση με τις πρώτες εκατοντάδες ώρες.
Πόσο φυσιολογικό είναι αυτό?
Στην αρχή το πάνελ άρχισε από τις πλευρές να χάνει το μαύρο μεχρι που απλώθηκε σε όλο το κάδρο.
Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ.
Ως κάτοχος της et60 την προτείνω ανεπιφύλακτα στα λεφτα της.
Αντί της 50PN6500 προτείνω την Samsung PS51F5000. Aπαλαγμένη και αυτή από smart & 3D, με καλύτερο μαύρο, (η LG έχει μείνει λίγο πίσω στο θέμα), ένα υποτυπώδες φίλτρο για το φως, πιστεύω πως είναι μια χαρά ακόμα και για σχετικά φωτεινό χώρο αν κρίνω απ'τον περυσινό προκάτοχό της. Καλά δεν είναι επιπέδου LED σε αυτόν τον τομέα αλλά με κάποιους μικρούς συμβιβασμούς πιστεύω βλέπεις άνετα και την ημέρα.
Ένα άλλο + της samsung είναι η υποστήριξη 24p σε 4:4 mode (96 hz). H LG υποστηρίζει 24p 3:3 (72 hz) και πιθανόν να βλέπεις flickering στις ταινίες. Εγώ πχ στην δικιά μου TV (panasonic ut30) βλέπω flickering στο desktop του pc (60 hz), ενώ εξαφανίζετε όταν παίζω ταινία (96 hz).
O κίνδυνος του ir/burn in στις plasma υπήρχε, υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Αν δεν υπήρχε δεν θα υπήρχαν και τα συστήματα καταπολέμησής του, αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό ή εύκολο να γίνει (το burn in τουλάχιστον).
Ως κάτοχος της et60 την προτείνω ανεπιφύλακτα στα λεφτα της.
Μπορεί να έχετε δίκιο, δεν ξέρω. Ως προς το value for money εννοώ. Κι εγώ έχω σχηματίσει την άποψη ότι είναι από τις πιο αξιόλογες LED χωρίς όπως είπα να την έχω δει ακόμα. Αλλά μιλάμε για +400€ στην τιμή των 2 τελευταίων προταθέντων plasma. Να δώσω τα διπλά περίπου λεφτά για 3D και smart που δε χρειάζομαι δεν μου φαίνεται λογικό.+1 απο μένα η 50et60 είναι απο τα καλύτερα value for maney με εικόνα (για τα δικά μου γούστα) πολύ ανώτερη απο την st60.
Αν είναι πολύ κλειστή η βάση και δεν έχει περιμετρικά τουλάχιστον 4-5 cm θα έχεις πρόβλημα από την θερμότητα που βγάζουν οι πλάσμα (ειδικά το καλοκαίρι). Αλλιώς δεν παίζει ρόλο.
Στην περίπτωση που μπορείς ελέγξεις τις ανακλάσεις δες και την F5000 που αναφέρουν μέλη με προσφορά στο avclub όπως ο host.
Μια 50" θα έχει περίπου 10cm περιθώριο από κάθε πλευρά. Οπότε θα είναι εντάξει υποθέτω. Ευχαριστώ.
Η 50PN6500 και η F5000 σε ποιά συχνότητα δουλεύουν ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.