Καλύτερη Κωμωδία??

Re: Καλύτερη κωμωδία??

Οχι Petesouli ο ηθοποιός ήτανε πολυ καλός αλλά ο σκηνοθέτης προσπάθησε να βάλει ένα ρεαλισμό στην ταινία με σκηνές όπως εκείνη με τον χοντρό που ήτανε αηδιαστική.

Την προσωπική μου άποψη για την ταινία την έχω καταθέσει στο σχετικό θέμα. Τι πάει να πει "Οχι"?

Απάντηση: Καλύτερη κωμωδία??

Ξέρει κανένας για μια ταινία , που είχε χαθεί η κόρη κάποιου πλούσιου και προσέλαβε έναν γκαφατζή ,γκαντέμη να τον πω ,δεν ξέρω και εγώ τι , πάντως την είχε βρει σε κάποια ιεραποστολή με αμνησία και το έργο τελείωνε με τους δυο τους πάνω σε μια σχεδία με κατεύθυνση σε έναν καταρράκτη.
Μιλάμε για πολύ γέλιο .

Ξέρει κανένας για μια ταινία , που είχε χαθεί η κόρη κάποιου πλούσιου και προσέλαβε έναν γκαφατζή ,γκαντέμη να τον πω ,δεν ξέρω και εγώ τι , πάντως την είχε βρει σε κάποια ιεραποστολή με αμνησία και το έργο τελείωνε με τους δυο τους πάνω σε μια σχεδία με κατεύθυνση σε έναν καταρράκτη.
Μιλάμε για πολύ γέλιο .

Νομίζω πως εννοείς το Pure Luck: ***.imdb.com/title/tt0102729/
Χαζοκωμωδιούλα, την οποία όμως όταν την είχα δει πιτιρικάς σε VHS είχα ξεκαρδιστεί στα γέλια!:flipout::flipout::flipout::popcorn:

Ε καλά , εγώ πιτσιρικάς είμαι ακόμα . :BDGBGDB55:

Ούτε ...άντα δεν είμαι. -bye-

Από καινούργιες μου άρεσε πολύ ο Λεμπόφσκι cause he's the DUDE!!!
Επίσης τα hot fuzz, Fat Pizza, KingPin, Δείπνο Ηλιθίων, οι ταινίες του Woody με αγαπημένες από τις τελευταίες το mighty Aphrodite και το bullets over broadway, ενώ από πιο παλιές ξεχωρίζω τις
The Party, The Blues Brothers, Life Of Brian, Holy Grail, a fish called Wanda, 1941, Radio days, Beyond the valley of the dolls, Pink Panther series, Dr. Strangelove, one two three, some like it hot και πολλές άλλες που τώρα απλά δεν μου έρχονται στο μυαλό.

PIERRE RICHARD
Je suis timide... mais je me soigne
Le Grand Blond Avec Une Chaussure Noire
και ένα άλλο που ο Ελληνικός τίτλος ήταν
"Ξανθός γρουσούζης γκαφατζής"

κατά απόλυτη σειρά προτίμησης (σύμφωνα με τα πόσα κιλά γέλιου έχω ρίξει) εχουμε τα εξης παρακατω....

1.ERIK THE VIKING (15κιλα)

2.LIFE OF BRIAN (14,9κιλα)

3.THE PARTY (14.85κιλα)

4.THE HOLY GRAIL (14.8κιλα)
:BDGBGDB55:

Από καινούργιες μου άρεσε πολύ ο Λεμπόφσκι cause he's the DUDE!!!
Επίσης τα hot fuzz, Fat Pizza, KingPin, Δείπνο Ηλιθίων, οι ταινίες του Woody με αγαπημένες από τις τελευταίες το mighty Aphrodite και το bullets over broadway, ενώ από πιο παλιές ξεχωρίζω τις
The Party, The Blues Brothers, Life Of Brian, Holy Grail, a fish called Wanda, 1941, Radio days, Beyond the valley of the dolls, Pink Panther series, Dr. Strangelove, one two three, some like it hot και πολλές άλλες που τώρα απλά δεν μου έρχονται στο μυαλό.

Συμφωνώ 100% με τον Φώτη, εγώ όμως θα προσέθετα και το "αρσενικό και παλιά δαντέλλα".

Πέρα από αυτές που αναφέρετε, και Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ, ΤΡΕΛΛΟΙΟΠΙΛΟΤΟΙ ΣΕ F16. Λίγο παλιές, αλλά τρελό γέλιο!!!

ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ (με διαφορά)

το βλέπω μια φορά το μηνα για εκτόνωση:award:

Για εμενα οι καλυτερες κωμωδιες ειναι οι εξης:
1)ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ
2)Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ
3)ΤΡΕΛΛΟΙΟΠΙΛΟΤΟΙ ΣΕ F16
4)ΠΡΑΚΤΟΡ ΘΒ 000(Τρελο γελιο)και γενικα οι ταινιες του Θαναση Βεγγου

Αυτες μου ερχονται τωρα.

Έχουν αναφερθεί κορυφαίες κωμωδίες στο thread αλλά ξεχάσατε μία απολύτως κορυφαία μετά τη Γουάντα:

IL MOSTRO (Το Τέρας) του Μπενίνι.

Την είχα δει όταν βγήκε, αλλά δεν μου έκανε καμιά τρελλή εντύπωση. Η χρυσή γεννιά του Σάντανς μαζί με Ταραντίνο σκηνοθέτησαν απλά για να σκηνοθετήσουν και να εκμεταλλευτούν το momentum που είχαν. Δεν την θεωρώ κακή ταινία αλλά δεν την συγκρίνω με τις ταινίες που έκανε κάθε ένας από τους δημιουργούς της, μόνος του.

ΒΙG LEBOWKSI:))))
Πρεπει να την δειτε στα αγγλικα, αλλιως χανει πολυ στη μεταφραση, best evar!!!
αλλες πολυ καλες ειναι Napoleon dynamite, Natcho libre , The Royal Tenenbaums, ΒΟRAT, down by law, zolotoi telenok (USSR) και συγουρα πολλες αλλες

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

ΜΠΑΝΑΝΕΣ

ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ..

Υ.Γ Ομολογω οτι γελασα και τρελα με το Μπιν στην ταινια που που τον περασαν για κριτικο τεχνης....και σε καποια σκηνη ξεβαφει τον πινακα και ζωγραφιζει ενα ...:flipout:

edit : KΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΓΟΥΑΝΤΑ..

Εκτός από όσες αναφέρθηκαν, να προσθέσω άλλες δύο :

- Office Space
- Idiocracy