Καλύτερο upscale DVD player

σωστα αυτα που λες αλλα μου αρεσει το 9000s re gamwto!To pionner yparxei sta magazia??oute pou to exw parei xampari...Mporei kapoios apo edw mesa pou exei to 9000s na mou pei thn gnwmh tou???

Εγώ πήρα πρόσφατα το Oppo 971 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτά που προσφέρει.

To Oppo το πήρα από τη Laserland, που δυστυχώς δεν υπάρχει πια. Αν θυμάμαι καλά η τιμή ήταν γύρω στα 230 .

Το ιδιο πηρα κι εγω την προηγουμενη βδομαδα απο το εδω για να το χρησιμοποιησω με την LG RZ-42 PX 11 plasma που εχω μεσω DVI. To περιμενω στις επομενες 2-3 μερες, θα ποσταρω εντυπωσεις για την συνεργασια του με την τηλεοραση μου αλλα απο οτι εχω διαβασει ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι πολυ καλο..:music-smiley-005:

Καλησπέρα!
Ψάχνω κι εγώ για DVD Player με τιμή το πολύ 200€, που να κάνει το καλύτερο δυνατό upscale σε 1080i/720p, το οποίο θα συνδεθεί σε 26" LCD HD Ready TV με ανάλυση 1366χ768.

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Ποια από τα παρακάτω DVD Players δίνουν 1080i/720p και από την HDMI καιαπό την Component?

Samsung HD860
Sony 76
LG DVX-9900H
Pioneer 696

2. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να δωθεί σωστά upscaled HD σήμα από κάποιο από τα παραπάνω players στην LCD TV λόγω του HDCP?

Sapporo said:
Καλησπέρα!
Ψάχνω κι εγώ για DVD Player με τιμή το πολύ 200 , που να κάνει το καλύτερο δυνατό upscale σε 1080i/720p, το οποίο θα συνδεθεί σε 26" LCD HD Ready TV με ανάλυση 1366χ768.

Θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Ποια από τα παρακάτω DVD Players δίνουν 1080i/720p και από την HDMI καιαπό την Component?

Samsung HD860
Sony 76
LG DVX-9900H
Pioneer 696

2. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να δωθεί σωστά upscaled HD σήμα από κάποιο από τα παραπάνω players στην LCD TV λόγω του HDCP?

Επειδή τον τελευταίο καιρό ήμουνα κι εγω σε ψάξιμο, μετά από πολλές έρευνες κατέληξα ότι το Pioneer 696 είναι η καλύτερη αγορα. Γιατί κι εγώ δεν θέλω να δωσω πάνω από 160-170 . Και τόσα ακριβώς κάνει το Pioneer.

Παιδιά,αυτά τα δυο που προτείνετε κάνουν upscale και από την HDMI και από την component?
Εγώ απ' όσο ξέρω μόνο το LG έχει αυτή τη δυνατότητα.
Παρακαλώ αν κάνω λάθος να με διορθώσετε.
Επίσης,με ένα πολύ απλό remote hack έχει HDCP off+macrovision off

Eυχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις.Το DVD Player θα αγοραστεί (δυστυχώς) από Κωτσόβολο γιατί είναι για τον αδερφό μου ο οποίος έχει λίστα γάμου εκεί.Πήγα και κοίταξα σήμερα και είχαν μόνο το Sony 76 και το LG 9900.Μάλλον θα καταλήξω στο LG που ξέρω 100% πλέον ότι δίνει 1080i/720p και από την HDMI αλλά και απο την Component.Eπίσης εκτός από HDCP off+macrovision off που αναφέρει ο συνφορουμίτης doctor-x γίνεται και Region Free!:music-smiley-005: Τι άλλο να ζητήσεις από ένα DVD player?

Η τηλεόραση που θα συνδεθεί θα είναι τελικά η LG LC2R το μοντέλο στις 26" και είναι η πιο όμορφη λεπτή TV που έχω δει ποτέ!Μάλιστα είναι και βραβευμένη για το design της. :ernaehrung004: :music-smiley-005: :grinning-smiley-043 :firstprize: :award: :award: :award: :award:

Επίσης ο πωλητής μου είπε ότι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ του LG 9900 και των Samsung LCD μέσω HDMI (άσχετο αλλά ενδιαφέρον).

..το τελευταίο που έγραψες έχει λυθεί πλέον με αναβάθμιση του λογισμικού τους...
στο forum είχε-πράγματι-ανοιχθεί ένα θέμα από κάποιο φίλο(γι αυτή ακριβώς την ασυμβατότητα) ο οποίος-κατόπιν-μας έγραψε και για το πως δόθηκε λύση...
Καλό απόγευμα!!

Τελικά ποια θεωρούνται αυτή τη στιγμή τα καλύτερα upscaling players της αγοράς σε τιμή μέχρι 200€?

Για ριξε και μια ματια στο pioneer 490V. To πηρα χτες 150ευρω, και δεν μου φαινεται και τοσο υποδεεστερο απο το denon 1920 (350 ευρω) το οποιο εχω επεισης

Απάντηση: Re: Καλύτερο upscale DVD player

Ntinos1972 said:
Για ριξε και μια ματια στο pioneer 490V. To πηρα χτες 150ευρω, και δεν μου φαινεται και τοσο υποδεεστερο απο το denon 1920 (350 ευρω) το οποιο εχω επεισης

Ντίνο, πιστεύω κι εγώ ότι το Denon 1920 είναι πάρα πολύ καλό, αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω τόσα λεφτά τώρα. Απλά θέλω ένα ικανοποιητικό μέχρι 150-170 , να το κρατήσω 1-2 χρόνια μέχρι να πάρω κάτι σε HD. Για το Pionner που λες, σκεφτόμουνα το καινούριο 696. Το έχεις δει καθόλου να παίζει? Γιατί ακούω καλές κριτικές και υποστηρίζει και DivX format, που είναι επίσης κάτι που ζητάω να έχει. Τι λες?

Re: Απάντηση: Re: Καλύτερο upscale DVD player

panosxgr said:
Ντίνο, πιστεύω κι εγώ ότι το Denon 1920 είναι πάρα πολύ καλό, αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω τόσα λεφτά τώρα. Απλά θέλω ένα ικανοποιητικό μέχρι 150-170 , να το κρατήσω 1-2 χρόνια μέχρι να πάρω κάτι σε HD. Για το Pionner που λες, σκεφτόμουνα το καινούριο 696. Το έχεις δει καθόλου να παίζει? Γιατί ακούω καλές κριτικές και υποστηρίζει και DivX format, που είναι επίσης κάτι που ζητάω να έχει. Τι λες?
Μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι εγραψα.
Λεω οτι το pioneer ειναι παρα πολυ καλο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλύτερο upscale DVD player

Ntinos1972 said:
Μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι εγραψα.
Λεω οτι το pioneer ειναι παρα πολυ καλο

Κατάλαβα Ντίνο τι μου έγραψες :firstprize:
Απλά σου λεώ για το άλλο μοντέλο, όχι για αυτό που αγόρασες εσύ. Επειδή διαβάζω κι εδώ στο αγγλικό forum ότι είναι καλύτερο ίσως κι απο το 490. Απλά σε ρωτάω αν έτυχε να το έχεις δει να πάιζει, γιατί σε όσα μαγαζιά πήγα εδώ στην Αγγλία, έχει εξαντληθει! Ακόμα και από το Amazon είχε πριν 10 μέρες αναμονή 4 εβδομάδες!!!