panosxgr said:Πάντως, από ότι βλέπω υπάρχει ήδη και στην Ελλάδα.
http://www.technixx.gr/
Sapporo said:Καλησπέρα!
Ψάχνω κι εγώ για DVD Player με τιμή το πολύ 200 , που να κάνει το καλύτερο δυνατό upscale σε 1080i/720p, το οποίο θα συνδεθεί σε 26" LCD HD Ready TV με ανάλυση 1366χ768.
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1. Ποια από τα παρακάτω DVD Players δίνουν 1080i/720p και από την HDMI καιαπό την Component?
Samsung HD860
Sony 76
LG DVX-9900H
Pioneer 696
2. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να δωθεί σωστά upscaled HD σήμα από κάποιο από τα παραπάνω players στην LCD TV λόγω του HDCP?
Ntinos1972 said:Για ριξε και μια ματια στο pioneer 490V. To πηρα χτες 150ευρω, και δεν μου φαινεται και τοσο υποδεεστερο απο το denon 1920 (350 ευρω) το οποιο εχω επεισης
Μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι εγραψα.panosxgr said:Ντίνο, πιστεύω κι εγώ ότι το Denon 1920 είναι πάρα πολύ καλό, αλλά δεν προτίθεμαι να δώσω τόσα λεφτά τώρα. Απλά θέλω ένα ικανοποιητικό μέχρι 150-170 , να το κρατήσω 1-2 χρόνια μέχρι να πάρω κάτι σε HD. Για το Pionner που λες, σκεφτόμουνα το καινούριο 696. Το έχεις δει καθόλου να παίζει? Γιατί ακούω καλές κριτικές και υποστηρίζει και DivX format, που είναι επίσης κάτι που ζητάω να έχει. Τι λες?
Ntinos1972 said:Μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι εγραψα.
Λεω οτι το pioneer ειναι παρα πολυ καλο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.