Καλύτερος player για mkv

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλύτερος player για mkv

εγω δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχει και χαλαει η εικονα.
δες της φωτο και πες

Καταρχιν, το συγκεκριμενο που αναφερει ο Μπαμπης ειναι απλο. Ο mediaplayer επαιζε vmr9 Και το vlc σε overlay . Δεν εχει να κανει τιποτα αυτο ? ΟΙ codecs που ειναι αλλοι??

Οσον αφορα τις φωτο , ειναι screenshot η capture ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλύτερος player για mkv

Καταρχιν, το συγκεκριμενο που αναφερει ο Μπαμπης ειναι απλο. Ο mediaplayer επαιζε vmr9 Και το vlc σε overlay . Δεν εχει να κανει τιποτα αυτο ? ΟΙ codecs που ειναι αλλοι??

Οσον αφορα τις φωτο , ειναι screenshot η capture ?

δεν ξερω τι ειναι..με ενα προγραμματακι της τραβηξα την ωρα που επαιζε το εργο

Απάντηση: Re: Καλύτερος player για mkv

Στραβός είναι που δεν βλέπω διαφορά στα χρώματα;

:flipout:

Καταρχιν , οντως ειναι capture και δευτερον , στα χρωματα ειλικρινα δεν βλεπω καμμια μα καμμια διαφορα.
Η διαφορετικη αναλυση κανει μπαμ, τα χρωματα ομως , οχι.

λοολ δες της παραξενες γραμμες που κανει στην κουρτηνα,στην 1080 δεν της εχει.

Τι σχεση εχουν οι γραμμες με την αναλυση? Για σκεψου το λιγο ....μηπως αυτο που βλεπεις και μας παραθετεις εχει να κανει και μονον με την αναλυση ?

ισως το ειπα λαθως εγω σορρυ...
τα χρωματα δεν ειναι διαφορετικα,δητε της πλαγιες περιπου γραμμες που κανει..

ισως το ειπα λαθως εγω σορρυ...
τα χρωματα δεν ειναι διαφορετικα,δητε της πλαγιες περιπου γραμμες που κανει..

:ernaehrung004:

να προσθεσω οτι ναι μεν στης φωτο φαινονται κατι παραξενες γραμμoυλες μονο αλλα...οταν παιζει το εργο και σαφος κινητε η καμερα,αυτες η γραμμες γινονται ουρανιο τοξο style..δλδ τρεμοπαιζουν τα χρωματα και σε μερικα σημεια τα αλιωνει.

edit:
τωρα τα ειδες?

Last edited:
Αυτό που βλέπεις είναι αποτέλεσμα του μέτριας ποιότητας scaling που γίνεται από 1080p -> 720p. Το scaling ποιος το κάνει; Ο media player σου; Παίζεις με ffdshow?

τον mpc εχω + coreavc pro,ffdshow δεν εχω βαλει.

Υ.Γ οσο για το "ειναι"
μπορει να εισαι στην "Συντακτική ομάδα" η απλως "user" αλλα οπως και να εχει,να προσεχεις τα λογια σου.

Προφανως γραφτηκε απο λαθος leventis . Δεν συνηθιζει ο Δημητρης σε τετοιο υφος !

Προφανώς και γράφτηκε λάθος... Άντί γιά "είμαι" γράφτηκε "είναι"...

Πάντως εγώ δεν μιλάω γι' αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες που είναι συμπτώματα ανάλυσης... Μιλάω για τεχνουργήματα και κολοραϊζέϊσιον...

Re: Απάντηση: Καλύτερος player για mkv

Προφανώς και γράφτηκε λάθος... Άντί γιά "είμαι" γράφτηκε "είναι"...

Πάντως εγώ δεν μιλάω γι' αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες που είναι συμπτώματα ανάλυσης... Μιλάω για τεχνουργήματα και κολοραϊζέϊσιον...
το προβλημα με την αναλυση γινεται να διορθοθει με καπιο προγραμμα?
στα χρωματα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι κοκκινιζει αρκετα σε μερικα εργα, πχ στα προσωπα τον ηθοποιων,σαν πατζαρια γινονται ωρες-ωρες..

στην αρχη ετσι νομιζα αλλα δεν ειδα να το διορθωνει.

Φίλτατε leventis, φυσικά και είναι λάθος πληκτρολόγησης! Το είδα όταν είχαν μαζευτεί ήδη μπόλικες απαντήσεις, αλλά είχε εκπνεύσει το περιθώριο edit (10 λεπτά).

Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, μιας και φαντάστηκα ότι δύσκολα θα δημιουργούσε πρόβλημα. Προφανώς έκανα λάθος, και θα ζητούσα από τους mods να το διορθώσουν.

Εγώ χρησιμοποιώ mpc και, δυστυχώς, έχω προβλήματα, κάνει κάποια σπασίματα στην κίνηση. Έχω δοκιμάσει αρκετούς codecs (ffdshow, coreavc, cyberlink h264) και αρκετούς συνδυασμούς στις επιλογές direct show video tou player (overlay mixer, vmr7+9 windowed kai renderless) χωρίς αποτέλεσμα. Παντού κάνει τα σπασιματάκια του. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει το μηχάνημα (p4, 384mb ram, onboard κάρτα γραφικών) γι' αυτό και επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω με καλύτερο υπολογιστή. Ίσως δοκιμάσω και τους players που έχουν προταθεί από τους υπόλοιπους (kmplayer, vlc, theatertek).

Φίλτατε leventis, φυσικά και είναι λάθος πληκτρολόγησης! Το είδα όταν είχαν μαζευτεί ήδη μπόλικες απαντήσεις, αλλά είχε εκπνεύσει το περιθώριο edit (10 λεπτά).

Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, μιας και φαντάστηκα ότι δύσκολα θα δημιουργούσε πρόβλημα. Προφανώς έκανα λάθος, και θα ζητούσα από τους mods να το διορθώσουν.
οκ ενταξει συγνωμη για τη κουβεντα που ειπα,στην αρχη καταλαβα οτι μαλλον ηταν λαθος πληκτρολογηση αλλα μετα μου μπηκαν σαταναδες στο μυαλο.

Εγώ χρησιμοποιώ mpc και, δυστυχώς, έχω προβλήματα, κάνει κάποια σπασίματα στην κίνηση. Έχω δοκιμάσει αρκετούς codecs (ffdshow, coreavc, cyberlink h264) και αρκετούς συνδυασμούς στις επιλογές direct show video tou player (overlay mixer, vmr7+9 windowed kai renderless) χωρίς αποτέλεσμα. Παντού κάνει τα σπασιματάκια του. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει το μηχάνημα (p4, 384mb ram, onboard κάρτα γραφικών) γι' αυτό και επιφυλάσσομαι να δοκιμάσω με καλύτερο υπολογιστή. Ίσως δοκιμάσω και τους players που έχουν προταθεί από τους υπόλοιπους (kmplayer, vlc, theatertek).
νομιζω το προβλημα ειναι στο PC,εχθες εβαλα σε ενα φιλο εργο 1080p με ΜPC + Coreavc,το PC ηταν P4 3.0Ghz + 512 ram και εκανε αρκετα σπασιματα,ο cpu πηγε στα 100%

νομιζω το προβλημα ειναι στο PC,εχθες εβαλα σε ενα φιλο εργο 1080p με ΜPC + Coreavc,το PC ηταν P4 3.0Ghz + 512 ram και εκανε αρκετα σπασιματα,ο cpu πηγε στα 100%

ειμαι της ιδιας γνωμης !!!!!!!

θελεις αναβαθμιση αφου και εγω εχω Ρ4 3,2 και στα 1080ρ ματροσκα αρχεια αρχιζει το σπασιμο και ο επεξεργαστης βγαζει φωτια........-bye-