- 20 October 2007
- 179
Τη Πέμπτη που μας πέρασε γυρνώντας από τη δουλειά βρήκα τον υπολογιστή κλειστό. Ο συγκεκριμένος είναι ο βασικός υπολογιστής, τον έχω συναρμολόγήσει εγώ (όπως και τους άλλους βέβαια), δεν κλείνει (σχεδόν) ποτέ και έχει χρόνο ζωής περίπου τέσσερα χρόνια. Εδώ και δύο εβδομάδες λόγω της απεργίας έχω διακοπή ρεύματος καθημερινά (ευτυχώς κυρίως τα πρωινά που λείπω). Τέλος πάντων πήγα να τον ανοίξω αλλά δεν... Κανένα μπιπ από τη μητρική, σήμα δε δίνει η κάρτα γραφικών κτλ. Ρεύμα πάντως το τροφοδοτικό δίνει σε ανεμιστηράκια.
Επειδή δεν είχα χρόνο, έπρεπε να φύγω για ταξίδι, είμαι εκτός αθηνών ακόμα, δε πρόλαβα να μετρήσω τροφοδοτικό.
Θέλω να ελπίζω ότι έχει χαλάσει το τροφοδοτικό (και δε πήρε στο διάβα του και τη μητρική). Να σημειώσω ότι τον υπολογιστή τον έχω πάνω σε ups (αλλά η μπαταρία του χρειάζεται αλλαγή).
Πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Τι άλλο να κοιτάξω; (άλλαξα στα γρήγορα κάρτα γραφικών αλλά ούτε αυτή δούλεψε οπότε το πρόβλημα δεν είναι εκεί).
Επειδή δεν είχα χρόνο, έπρεπε να φύγω για ταξίδι, είμαι εκτός αθηνών ακόμα, δε πρόλαβα να μετρήσω τροφοδοτικό.
Θέλω να ελπίζω ότι έχει χαλάσει το τροφοδοτικό (και δε πήρε στο διάβα του και τη μητρική). Να σημειώσω ότι τον υπολογιστή τον έχω πάνω σε ups (αλλά η μπαταρία του χρειάζεται αλλαγή).
Πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Τι άλλο να κοιτάξω; (άλλαξα στα γρήγορα κάρτα γραφικών αλλά ούτε αυτή δούλεψε οπότε το πρόβλημα δεν είναι εκεί).