Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

χμ.....μήπως να ρίξετε μιά ματιά κάτω δεξιά απο την πίσω μεριά μπάς και έχει ημερομηνία λήξης όπως τα γάλατα?:rifle:
Πέραν του αστείου, απο την στιγμή που το κόστος είναι μεγάλο ακριβώς για να μήν υπάρξουν τα παραπάνω προβλήματα, τότε θα πρέπει εφόσον αποκλειστεί το οποιοδήποτε σφάλμα στην τοποθέτηση που μπορεί να δημιούργησε το πρόβλημα, όπως επίσης και των συνθηκών στο χώρο προβολής, να ειδοποιηθεί ο αντιπρόσωπος ώστε να δεί στον χώρο το πρόβλημα και να αναλάβει τις ευθύνες του! :7SFGSFG:

πάντα είχα την άποψη ότι δίνοντας μερικές χιλιάδες ευρώ για ένα κομμάτι πανί αγγίζει τα όρια 'τρέλας'. Τώρα απλά ενισχύεται η άποψη μου..τι να πω..κρίμα..

οσο και παλαβο να το νομιζεται αυτο με το πιστολακι δουλευει .
απλα θελει σταθερες κυκλικες κινησεις με σταθερη χαμηλη ροη και φισικα απο την πισω μερια σε σταθερη αποσταση . δοκιμασμενο ...
για καντε και κανενα search να δειτε τι θα βγει ...

Το ίδιο πρόβλημα έχω και 'γω με το πανί μου το οποίο είναι ένα DALITE 106", το οποίο κάνει ζάρες κάθε καλοκαίρι λόγο υψηλής θερμοκρασίας & τον χειμώνα μαζεύει. (Υπόψειν οτι δεν έχω κλιματισμό στον χώρο ούτε παράθυρα).:bang:

Όπως και νάχει είναι μεγάλο κρίμα τόσο ακριβή οθόνη να παρουσιάσει τέτοιας μορφής πρόβλημα. Μήπως να έκανες μια ...καλή κουβεντούλα με τον αντιπρόσωπο?

μαλλον ξερουμε την μια πλευρα του νομισματος ...
οποιος θελει μπαινει στο αλλο σαιτ να μαθει και την αντιδραση του αντιπροσωπου αλλα και την σιωπη του πραγματικου ιδιοκτητη ...

Αυτό το πραγμα με το πιστολακι καλο να μη λέγεται ώστε να αποφευχθούν γκαφες από καποιον που θα το προσπαθήσει..
Δεν ξερω από πού ξεκίνησε αλλα καμια Stewart δεν χρειάζεται πιστολάκια και μπικουτί…
Ακομα και αν εξ αρχης λογο κακου πακεταρίσματος από την Stewart παρατηρηθούν τσακίσματα καλο είναι να αποφευχθεί η χρήση σεσουάρ ( αυτά είναι για τους δολοφόνους)
Η Stewart είναι η μοναδική σταθερη οθονη που χάρη του υλικού της μπορεί να ισιώσει μετα από λιγες εβδομάδες ακομα και αν εχει το χειρότερο τσακισμα.
Τωρα βεβαια στην περίπτωση μας είχαμε την ατυχία να το παρακάνει με το τσίτωμα…

Άλλα λέει ο αντιπρόσωπος στο άλλο site. Από την απάντηση του πήρα τα ακόλουθα:

1. Να εξασφαλίσει, βγάζοντας την οθόνη απο τον τοίχο και ξεκουμπώνοντας την, οτι η πλευρά που γράφει TOP είναι κουμπώμένη στην άνω και η Bοttom στη κάτω αντίστοιχα.
2. Να εξασφαλίσει οτι η οθόνη κρέμεται-στηρίζεται και στα 4 επίτοιχα στήριγματα.
3. Αν όλα τα παραπάνω είναι ήδη σωστα να κάνει με κυκλικές κινήσεις πιστολάκι σε απόσταση 30 εκατοστών απο τη πίσω πλευρά της οθόνης.
4. Αν ούτε αυτο βοηθήσει να δει αν στο μοντέλο της σταθερής οθόνης που έχει, μεταφέρονται συρταρωτά οι κόπιστες επί του πλαισίου προς τη πλευρά που δημιουργείται η παράκεντρη τέντωση.

μαλλον ξερουμε την μια πλευρα του νομισματος ...
οποιος θελει μπαινει στο αλλο σαιτ να μαθει και την αντιδραση του αντιπροσωπου αλλα και την σιωπη του πραγματικου ιδιοκτητη ...

1) Δεν μας χρειάζονται υποδείξεις που παραπέμπουν "στο άλλο σάϊτ" όποιο κι αν είναι αυτό!
2) Ο πραγματικός ιδιοκτήτης και ο αντιπρόσωπος εάν ήθελαν καλά θα έκαναν να έγραφαν εδώ ο καθένας τη σκοπιά του για να έχουμε πλήρη εικόνα του θέματος, αλλά και για να απαντήσουμε κατάλληλα, κι όχι να μαθαίνουμε "τμήμα" της αλήθειας απο κάποιον "άλλο"!

Last edited:
Προς το παρον μονο υποθέσεις μπορουμε να κάνουμε για τα αίτια που έφεραν μια οθονη stewart να παρουσιάζει αυτή την εικονα…
Ως τωρα εχουμε αποκλείσει ολες της πιθανες αιτίες συμπεριλαμβανομένου και τις υγρασίας (που ρωτήθηκε παραπανω) και το μονο που μενει να πουμε είναι πως τελικα αυτά συμβαίνουν και στις καλυτερες οικογενειες…
Άλλωστε όπως λεει και ο φιλος ο Παναγιώτης πράγμα που είναι φτιαγμένο από άνθρωπο πως μπορει να είναι τέλειο..

Τωρα σχετικά με την διάρκεια της εγγύησης είναι κατι που δεν το γνωρίζω ουτε εγω ουτε ο Παναγιώτης , αλλα και παλι δεν πιστευω να υπερτερεί τα δυο χρονια ,συνεπώς δεν τίθεται θεμα κάλυψης εφοσον δεν υπάρχει υποχρέωση.
Η οθόνη κοντεύει τα τρια χρονια για αυτό αλλωστε εξ αρχης δεν υπήρχε λόγος ενόχλησης αλλα και απαίτησης προς τον αντιπρόσωπο.

Άλλα λέει ο αντιπρόσωπος στο άλλο site. Από την απάντηση του πήρα τα ακόλουθα:

1. Να εξασφαλίσει, βγάζοντας την οθόνη απο τον τοίχο και ξεκουμπώνοντας την, οτι η πλευρά που γράφει TOP είναι κουμπώμένη στην άνω και η Bοttom στη κάτω αντίστοιχα.
2. Να εξασφαλίσει οτι η οθόνη κρέμεται-στηρίζεται και στα 4 επίτοιχα στήριγματα.
3. Αν όλα τα παραπάνω είναι ήδη σωστα να κάνει με κυκλικές κινήσεις πιστολάκι σε απόσταση 30 εκατοστών απο τη πίσω πλευρά της οθόνης.
4. Αν ούτε αυτο βοηθήσει να δει αν στο μοντέλο της σταθερής οθόνης που έχει, μεταφέρονται συρταρωτά οι κόπιστες επί του πλαισίου προς τη πλευρά που δημιουργείται η παράκεντρη τέντωση.

Η οθόνη εχει περίπου 8-10 ζαρες στο πανω μερος και άλλες τοσες στο κατω…
Ποσο σοβαρό και συνάμα αποτελεσματικό θεωρείς ότι είναι να παρει καποιος ενα σεσουαρ και να "ζαλίσει" μια οθονη σε περίπου 20 σημεια της λες και εχει να κανει με το κεφάλι του Γιοκαρίνη;;;
nostalgos2cd.jpg

Εφόσον διάβασες ολη την απάντηση νομίζω πως είναι κατανοητό με πιο πνευμα δόθηκε..

Καλα τώρα, προφανώς (δεν γνωρίζω αλλα υποπτεύομαι) ο αντιπρόσωπος θα γνωρίζει και γράφει δημόσια για πιστολάκι. Κανένας δεν θα ρισκαριζε να κάνει κακό στην εταιρία που αντιπροσωπέυει εκτός και αν θέλει να τη "κλείσει".

Εγω έχω ηλεκτρική stewart 120 ιντζών έξι χρόνια και βάλε και η οθόνη είναι σαν καινούργια. Οχι μόνο αζαρωτη αλλά και σε τέλεια κατασταση. Βεβαια οι τεχνικοί που την κρέμασαν την εγκαθιστούσαν 3 ώρες με αλφαδια και laser, δεν ήταν τίποτα χθεσινοί, ήξεραν τη δουλειά τους.

Τωρα που κολλάει ο Γιοκαρίνης, φωτό και οι μπούκλες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που ανοίγεται μετα απο τόσο καιρό, τι να πω. Τα έχω ξαναπεί. Για άλλη μια φορά το κάνουν τσίρκο.....

Πιστεύω όμως οτι η αντιμετώπιση του geodengr ως διαχειριστού είναι αξια σχολιασμού και συζήτησης:
Συμμετέχει απο την αρχή στη συζήτηση χωρίς να απασχολείται (ή ενοχλείται) αν ο ιδιοκτήτης ως ο πραγματικά "παραπονούμενος" ανοίγει το θέμα ή εστω συμμετέχει και οταν το μέλος Makis γράφει τι συζητείται περί του θέματος στο άλλο site τον πιάνει υπέρμετρος "πατριωτισμός" και ζητα να συμμετέχουν εδω μέσα το όλο γεγονός απο τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Δεν το έκανε ως όφειλε εν τη γεννηση του θέματος, αν υπήρχε η πρεμούρα της αντικειμένικης επιλυσης" αλλά οταν κάποιο μέλος αντέγραψε τις κινήσεις για τη λύση του προβλήματος που ενεφερε ο αντιπρόσωπος απο άλλο site.
Δεν είμαστε καλά!

"Τμήμα της αλήθειας" όπως αναγράφεις, μπορεί να μαθαινες κ.Geodengr στις 3πρωτες σελίδες αλλά δεν κοπτόσουν μέχρι που έγραψε το μέλος Makis.....
Αχ, παρακαλώ μην μας περνατε για ηλιθίους.

Το ξαναλέω:
Οι γνώστες εδω μέσα δυστυχώς δεν γίνανε οι διοικούντες για να μοιράσουν γνώση και εμπειρία όπως κάποτε αξέχαστα, άλλα διορίστηκαν όσοι έχουν χρόνο να ρίχνουν συρματοπλέγματα.
Κρίμα-bye-

Μην το τραβατε βρε παιδια αλλο ειναι το θεμα μας .......τι μπορει να γινει με την παμθυνη οθονη των 3.500 ευρω

Καλα τώρα, προφανώς (δεν γνωρίζω αλλα υποπτεύομαι) ο αντιπρόσωπος θα γνωρίζει και γράφει δημόσια για πιστολάκι. Κανένας δεν θα ρισκαριζε να κάνει κακό στην εταιρία που αντιπροσωπέυει εκτός και αν θέλει να τη "κλείσει".

Εγω έχω ηλεκτρική stewart 120 ιντζών έξι χρόνια και βάλε και η οθόνη είναι σαν καινούργια. Οχι μόνο αζαρωτη αλλά και σε τέλεια κατασταση. Βεβαια οι τεχνικοί που την κρέμασαν την εγκαθιστούσαν 3 ώρες με αλφαδια και laser, δεν ήταν τίποτα χθεσινοί, ήξεραν τη δουλειά τους.

Τωρα που κολλάει ο Γιοκαρίνης, φωτό και οι μπούκλες σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που ανοίγεται μετα απο τόσο καιρό, τι να πω. Τα έχω ξαναπεί. Για άλλη μια φορά το κάνουν τσίρκο.....

Κώστα με αναγκάζεις να σου ζητήσω να αφήσεις σε εμάς να αποφασίσουμε το πότε ένα νήμα έχει καταντήσει τσίρκο. Ένα ή δυο "ελαφριά" μηνύματα στα 30τόσα σαφώς και δεν χαρακτηρίζουν ένα νήμα ως "τσίρκο".

Πιστεύω όμως οτι η αντιμετώπιση του geodengr ως διαχειριστού είναι αξια σχολιασμού και συζήτησης:
Συμμετέχει απο την αρχή στη συζήτηση χωρίς να απασχολείται (ή ενοχλείται) αν ο ιδιοκτήτης ως ο πραγματικά "παραπονούμενος" ανοίγει το θέμα ή εστω συμμετέχει και οταν το μέλος Makis γράφει τι συζητείται περί του θέματος στο άλλο site τον πιάνει υπέρμετρος "πατριωτισμός" και ζητα να συμμετέχουν εδω μέσα το όλο γεγονός απο τους άμεσα εμπλεκόμενους.

Ο Γιώργος (geodengr) όπως και εγώ αλλά και τα περισσότερα μέλη που παρακολουθούν την συζήτηση συμμετέχουμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε. Τα δεδομένα στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτά που διαβάζουμε στο παρόν νήμα. Προφανώς είναι παρανοϊκό το να ζητάει κανείς από τους συμμετέχοντες να ψαχουλεύουν όλο το internet "μήπως έχει γραφτεί και κάτι αλλού" πριν ποστάρουν. Ο Ανδρέας δεν έχει προσπαθήσει να παραπλανήσει σε καμία περίπτωση. Ποτέ δεν υποστήριξε ότι η οθόνη είναι δικιά του. Επίσης, σαφώς και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του ζητήσει το λόγο που γράφει για κάτι που δεν είναι δικό του, με εξαίρεση τον ιδιοκτήτη.

Τώρα, όταν έρχεται ο Makis και γράφει "δεν έχετε όλα τα δεδομένα - να πάτε δίπλα να διαβάσετε" φυσικά και μας προκαλεί, και πολύ σωστά του απάντησε ο geodengr.

Ο αντιπρόσωπος απ' όσο γνωρίζω έχει πρόσβαση στο internet, και μπορεί κάλλιστα να υπερασπιστεί το προϊόν του εφόσον το θελήσει. Ανοιχτό φόρουμ είμαστε. Κανείς δεν θα τον εμποδίσει.

Δεν το έκανε ως όφειλε εν τη γεννηση του θέματος, αν υπήρχε η πρεμούρα της αντικειμένικης επιλυσης" αλλά οταν κάποιο μέλος αντέγραψε τις κινήσεις για τη λύση του προβλήματος που ενεφερε ο αντιπρόσωπος απο άλλο site.
Δεν είμαστε καλά!

Όπως έγραψα και παραπάνω, κανείς μας δεν έχει μαντικές ικανότητες και δεν είμαστε το Google να έχουμε διαρκώς εικόνα για το τι γράφεται παντού στο Internet. Κρίνουμε με βάση αυτά που διαβάζουμε εδώ.

"Τμήμα της αλήθειας" όπως αναγράφεις, μπορεί να μαθαινες κ.Geodengr στις 3πρωτες σελίδες αλλά δεν κοπτόσουν μέχρι που έγραψε το μέλος Makis.....
Αχ, παρακαλώ μην μας περνατε για ηλιθίους.

Δεν θα γράψω ξανά τα ίδια.

Ξέρω ότι τα μέλη της Κατηγορίας δεν είναι καθόλου ηλίθια, και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ..

Το ξαναλέω:
Οι γνώστες εδω μέσα δυστυχώς δεν γίνανε οι διοικούντες για να μοιράσουν γνώση και εμπειρία όπως κάποτε αξέχαστα, άλλα διορίστηκαν όσοι έχουν χρόνο να ρίχνουν συρματοπλέγματα.
Κρίμα-bye-

Άποψή σου. Κανονικά βάσει κανονισμού θα έπρεπε να τη σβήσω και να επιβάλλω και ποινή, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη να μην μπορείς να απαντήσεις στα υπόλοιπα.

Last edited:
οτι εγραψα το εγραψα γιατι απλα δεν ειναι ολοι μελη και στα αλλα σαιτ .
απλα ξερω οτι ο αντιπρωσωπος ασχοληθηκε αμεσως με το θεμα και απαντησε αμεσα μεχρι και να το περασει εγγυηση προσφερθηκε !
το μονο που ζητησε ηταν να επικοινωνησει μαζι του ο ιδιοκτητης γιατι δεν ηξερε ποιανου ηταν !
μακαρι ολοι οι αντιπροσωποι να αντιδρουσαν ετσι στα προβληματα μας .
οσοι την εχουν πατησει ξερουν ...

εαν νομιζετε οτι δεν ειναι πρεπον τα μυνηματα μου παρακαλω να σβηστουν .

οτι εγραψα το εκανα απλως για πληροφορηση ολων μας ...

Απάντηση: Re: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

οτι εγραψα το εγραψα γιατι απλα δεν ειναι ολοι μελη και στα αλλα σαιτ .
απλα ξερω οτι ο αντιπρωσωπος ασχοληθηκε αμεσως με το θεμα και απαντησε αμεσα μεχρι και να το περασει εγγυηση προσφερθηκε !
το μονο που ζητησε ηταν να επικοινωνησει μαζι του ο ιδιοκτητης γιατι δεν ηξερε ποιανου ηταν !

εαν νομιζετε οτι δεν ειναι πρεπον τα μυνηματα μου παρακαλω να σβηστουν .

οτι εγραψα το εκανα απλως για πληροφορηση ολων μας ...

Μάκη αν θέλει ο αντιπρόσωπος (και αφού έχει τον χρόνο να μπαινει σε αλλο site) μπορεί να μπει και εδώ να πεί την γνωμη του.

Απάντηση: Re: Καμπύλες σε σταθερή Stewart…

Κάτω από ποιές προυποθέσεις?? Γιατί αν οι προυποθέσεις δίνουν την άνεση να τάζουν λαγούς με πετραχήλια, όλοι οι αντιπρόσωποι θα το κάνουν.

Εδώ δημιουργείς εντυπώσεις (που μπορεί να είναι σωστές αλλά μπορεί να είναι και λάθος).

Λευτεριά στον Κώστα Τρούσσα! :fahne90:
Προσωπικά δεν μου αρέσει να κλείνουν στόματα & Posts, ειναι κατι που το βλέπω καθημερινά.Τι να πω ισως οι ανοχές μου είναι μεγαλύτερες σε αυτα που διαβάζω.