Κανάλι στο you tube

Θα έβαζες λοιπόν άλλο καλώδιο ρεύματος στο apple tv και θα οδηγούσες ηχείο που θέλει από 60W και πάνω, με 10W. Γιατί το λέει ο Randy.

Μαζί σου...

εσύ το λες.
εγώ δεν είπα τίποτα.
Είπα ποιόν προτιμώ να βλέπω

και οι δυό έμποροι είναι, λεφτά βγάζουν στο ιντερνετ είναι, ίσως έχουν και μαγαζιά. Ο ένας σίγουρα.
Καλόγρηες δεν είναι

εσύ το λες.
εγώ δεν είπα τίποτα.
Είπα ποιόν προτιμώ να βλέπω

και οι δυό έμποροι είναι, λεφτά βγάζουν στο ιντερνετ είναι, ίσως έχουν και μαγαζιά. Ο ένας σίγουρα.
Καλόγρηες δεν είναι

Χωρίς κοστούμι και με καφέ στο χέρι. ΟΚ... Τον Darko Audio δηλαδή. Μαζί σου...

Δε μου λες, το βίντεο το είδες καθόλου ή κρίνεις από τη γραμματοσειρά του λογότυπου;

Χωρίς κοστούμι και με καφέ στο χέρι. ΟΚ... Τον Darko Audio δηλαδή. Μαζί σου...

Δε μου λες, το βίντεο το είδες καθόλου ή κρίνεις από τη γραμματοσειρά του λογότυπου;

φυσικά

δεν σου είπα α πα πα ?
καλε γίνονται αυτά στο νετ?

φυσικά

δεν σου είπα α πα πα ?
καλε γίνονται αυτά στο νετ?

Κι επειδή γίνονται αυτά στο net προτείνεις τον cheapaudioman;

Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Μιλάμε για τον master του shill.

Όπως είπα, ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστεύει ότι μπορεί καλύτερα με λιγότερα, ότι τον κλέβουν, κλπ. Εκεί πιάνει δουλειά ο Randy.

Κι επειδή γίνονται αυτά στο net προτείνεις τον cheapaudioman;

Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Μιλάμε για τον master του shill.

Όπως είπα, ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστεύει ότι μπορεί καλύτερα με λιγότερα, ότι τον κλέβουν, κλπ. Εκεί πιάνει δουλειά ο Randy.

άλλος τον πρότεινε και είπα ότι τον βλέπω και γω
και ότι έχει κάνει εχθρούς

(νομίζω το έγραψα ευανάγνωστα και ΚΑΘΑΡΑ)

Γιατί; Δεν είναι καλός;
Πολύ καλός. Εχει πολύ ωραίο στήσιμο, ωραία κούπα, ενδιαφέρον background, μιλάει απλά. Τον προτιμώ γενικά απο haters.
Γενικά αποφεύγω να προτείνω. Υπάρχουν παντού καλοθελητές. Ας τον δει ο φίλος και ας αποφασίσει.

Πολύ καλός. Εχει πολύ ωραίο στήσιμο, ωραία κούπα, ενδιαφέρον background, μιλάει απλά. Τον προτιμώ γενικά απο haters.
Γενικά αποφεύγω να προτείνω. Υπάρχουν παντού καλοθελητές. Ας τον δει ο φίλος και ας αποφασίσει.

Δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο.

Δεν σε βλέπω και πολύ σίγουρο.
Παρακολουθώ την κουβέντα είναι αυτός που ξεκίνησε και ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να παρουσιάζει προϊόντα και να εξηγεί κάποια τεχνικά θέματα πχ για εμένα τον άσχετο στον ήχο... Η απορία μου ήταν να πει πχ με 800€ κάνεις αυτο το στήσιμο κτλ κάπου χάθηκε το νόημα της ερώτησης αν παπατζης η όχι αυτός που πρότεινε ο φίλος. Φιλικά το λέω πάντα 😀

Παρακολουθώ την κουβέντα είναι αυτός που ξεκίνησε και ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να παρουσιάζει προϊόντα και να εξηγεί κάποια τεχνικά θέματα πχ για εμένα τον άσχετο στον ήχο... Η απορία μου ήταν να πει πχ με 800€ κάνεις αυτο το στήσιμο κτλ κάπου χάθηκε το νόημα της ερώτησης αν παπατζης η όχι αυτός που πρότεινε ο φίλος. Φιλικά το λέω πάντα 😀

Φιλικά εννοείται κι εγώ γράφω.

Μακριά από τον παπατζή. Ούτε εξηγεί τίποτε τεχνικά, ούτε έχει μεθοδολογία στις δοκιμές του, και κάθε φορά το επόμενο που δοκιμάζει καταστρέφει/ ξεσκίζει/όλοι πρέπει να το έχουν/ διαλύει οτιδήποτε. Ακόμα και το αμέσως προηγούμενο που είχε δοκιμάσει το οποίο έκανε το ίδιο όταν το δοκίμασε.

• Like
Reactions: Haagenti
ok... μακρια απο τον παπατζη λοιπον!
Δεν ειδα ομως καμια αλλη προταση για καποιο καναλι με οικονομικες/φτηνες λυσεις με μετρησεις οπως λες κλπ για οσους δεν εχουν μεγαλες τσεπες.

Καλο ειναι οταν απορρίπτεις κατι, να κανεις και μια προταση για κατι αλλο.

ΥΓ... προσωπικα στον ηχο τις μονες μετρησεις που κανω και δεχομαι ειναι τα (γερασμενα ) αυτια μου...τιποτε αλλο.
Ετσι διαλεξα αυτα που εχω και χαιρομαι ν ακουω , μαζι βεβαια και με μπολικη δοση νοσταλγιας.

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
ok... μακρια απο τον παπατζη λοιπον!
Δεν ειδα ομως καμια αλλη προταση για καποιο καναλι με οικονομικες/φτηνες λυσεις με μετρησεις οπως λες κλπ για οσους δεν εχουν μεγαλες τσεπες.

Καλο ειναι οταν απορρίπτεις κατι, να κανεις και μια προταση για κατι αλλο.

ΥΓ... προσωπικα στον ηχο τις μονες μετρησεις που κανω και δεχομαι ειναι τα (γερασμενα ) αυτια μου...τιποτε αλλο.
Ετσι διαλεξα αυτα που εχω και χαιρομαι ν ακουω , μαζι βεβαια και με μπολικη δοση νοσταλγιας.

Εγώ δεν έγραψα καν για μετρήσεις. Δεν ξέρω γιατί λες ότι είπα κάτι τέτοιο. Για μεθοδολογία δοκιμής έγραψα.
Ο τύπος δεν έχει καμία μεθοδολογία, κανένα μπουσουλα που να ακολουθεί στις δοκιμές του.

Κοινώς λέει ο,τι του κατέβει.

Έχω ήδη γράψει πως πρέπει να κρίνεις. Ανάμεσα από τις γραμμές από πολλά και διαφορετικά review.
Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, δυστυχώς προϋποθέτει αναζήτηση το χόμπι και δεν υπάρχει έτοιμο σερβιρισμενο φαγητό.

Να το ξαναγράψω;

Πρέπει να κάνεις γύρα μόνος σου και να ξεσκαρταρεις ο ίδιος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Πρόταση ξεσκαρταρισματος έκανα ήδη. 😉
O άνθρωπος ζητησε τη γνωμη αυτων που ξερουν. Αν ειναι να απανταμε, εμεις ξέρουμε, κοιτα να μαθεις και συ...σιγουρα δεν βοηθαμε

Συμπαθητικός είναι και αυτός ο Σέρβος.

Δεν έχει μόνο φτηνά, έχει και αρκετά υψηλής τιμής, αλλά τα φτηνά δεν τα σνομπάρει.

Λίγες μετρήσεις δίνει, αλλά πολλές ακουστικές εντυπώσεις. Αν δεις 3-4 βίντεος αρχίζεις και καταλαβαίνεις περίπου τι εννοεί με τις περιγραφές του.

Βέβαια και αυτός πέφτει στη λούμπα του καλύτερου, του καλυτερότερου κλπ. Αλλά έχει πλάκα.

• Like
Reactions: platon