Αντε με το καλό σου εύχομαι!!! Παίζει τίποτα δηλαδή καλό με καμια κάτω από τα μέρη μου? Πάντως αυτό που πρέπει να ξέρει ο Τάκης είναι ότι η Ρόδος είναι νησί που χρειάζεται οπωσδήποτε αμάξι ή μεγάλη μηχάνη. Αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου στο νησί από τους τουρίστες με τα ενοικιάζομενα αμάξια και το πως οδηγούν (Αγγλοι ξεχνιούνται και πιάνουν μερικές φορές αριστερα!!) καλύτερα να πάρει αμάξι ή να νοικιάσει.
Για μπάνιο, αν του αρέσει αμμουδιά, Τσαμπίκα όπως είπες στον Αρχάγγελο, αλλά η κορυφαία σε αμμουδιά παραλία του νησιού με κρύσταλλο νερό είναι στην Αγάθη. Για καφέ μεσημεράκι προτείνω είτε "Chaplins" στο Φαληράκι, είτε στο "Θάλασσα" στην πόλη. Για παραλία με πετραδάκι (τις προτιμώ καθότι πολύ πιο καθαρές) πολύ καλή και τεράστια στο Αφάντου και μετά αμέσως για ψαράκι στου "Πέρου" ή στου "Αβάντη", όπου θεωρείται το καλύτερο με θαλασσινά στο νησί (στέκι Παπανδρέου, Καραμανλή,...). Το Πρασονήσι είναι επίσης αμμουδιά, αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιάτερο η παραλία. Η θέα όμως που έχει είναι το κάτι άλλο.
Φυσικά και θα πάει να φάει παγωτό στη "Στάνη" ή στου "Μike". Πίστεψέ με, Τάκη, δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο παγωτό. Εχει παντού σε όλο το νησί καταστήματα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Βραδάκι για καφεδάκι, πριν πας Παλιά Πόλη, θα περάσεις από τα "100 μαγαζιά", όπου θα πας "EL DIVINO" για καφε, όπου μαζεύεται όλος ο κόσμος εκεί (Ελληνες).Αν δεν βρεις εκεί επειδή θα γίνεται χαμός, 2η επιλογή το "FLOCAFE" ακριβώς απέναντι.
Παλιά πόλη, αν πας με αμάξι, πρόσεχε που θα παρκάρεις γιατί γράφουν!!! Καλύτερα να το βάλεις στο λιμάνι, θα καταλάβεις που. Πάντως μέσα, απέφυγε να το βάλεις.
Από μαγαζιά τώρα γίνεται χαμός μέσα στην Παλιά Πόλη. Δεν θα σου προτείνω κάποιο, γιατί παντού έχει κόσμο. Οπου είσαι τυχερός και βρεις να σταθείς (να σταθείς, γιατί να κάτσεις...χλωμό, και ιδίως 15Αύγουστο που θέλεις να πας).
Τι γίνεται τώρα κάτω...Μέχρι 2:00-2:30 ο κόσμος κινείται Παλιά Πόλη. Μετά φεύγει και καταλήγει είτε "TAZ MAHAL", όπως ανέφερε και ο Θοδωρης, είτε στο "Paradiso". Αλλά στο 2ο μαζεύονται μικρότερες ηλικίες, οπότε θα σου πρότεινα κι εγώ "TAZ MAHAL". Βέβαια αν τύχει και είσαι Ν. Ρόδο το βραδυ, τότε θα πας στη Λίνδο στο "Αμφιθέατρο", όπου κι εκεί γίνεται πανικός.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα...
Οτι θέλετε ρωτήστε πάντως...Εγώ δυστυχώς θα φάω όλο το καλοκαίρι στην Αγγλία και Ρόδο θα κατέβω αρχές Σεπτέμβρη...

((