v4mp1r3
Senior Member
Re: Απάντηση: κανόνες οδήγησης
Μεθυσμένος τύφλα κάνει όπισθεν σε κόκκινο φανάρι της πειραιώς και μου ξύνει τον προφυλακτήρα. Ήθελε βάψιμο έτσι κι αλλιώς οπότε του τη χάρισα και δεν φώναξα τροχαία. Εκείνος με "πλάσαρε" σε γνωστό του φαναρτζή που θα μου έφτιαχνε τσάμπα τη ζημιά. Μετά απο 3 φορές πήγαινε-έλα Μαρούσι, το μόνο που έγινε ήταν να πληρώσω τα άντερά μου σε βενζίνες και φυσικά ο προφυλακτήρας μου δεν βάφτηκε ποτέ...
Την πάτησα μια φορά. Είναι νομίζω αρκετή.
Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι αν ήθελε να το "τρέξει" το θέμα, μπορεί να μην εύρισκες το δίκιο σου!!!
Έχει συμβεί σε ξάδελφο. Του έκαναν την πάπια, δύο <<κυρίες>> και τελικά, αντί να κάνουν δήλωση, τους πήρε καινούριο προφυλακτήρα.:bang: Είχε αρκεστεί μόνο στο να αλλάξουν τηλέφωνα.
Γι αυτό, Τροχαία πάντα, όσο ασήμαντη και να είναι η ζημιά.
Μεθυσμένος τύφλα κάνει όπισθεν σε κόκκινο φανάρι της πειραιώς και μου ξύνει τον προφυλακτήρα. Ήθελε βάψιμο έτσι κι αλλιώς οπότε του τη χάρισα και δεν φώναξα τροχαία. Εκείνος με "πλάσαρε" σε γνωστό του φαναρτζή που θα μου έφτιαχνε τσάμπα τη ζημιά. Μετά απο 3 φορές πήγαινε-έλα Μαρούσι, το μόνο που έγινε ήταν να πληρώσω τα άντερά μου σε βενζίνες και φυσικά ο προφυλακτήρας μου δεν βάφτηκε ποτέ...
Την πάτησα μια φορά. Είναι νομίζω αρκετή.