Κανόνες οδήγησης

Re: Απάντηση: κανόνες οδήγησης

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι αν ήθελε να το "τρέξει" το θέμα, μπορεί να μην εύρισκες το δίκιο σου!!!
Έχει συμβεί σε ξάδελφο. Του έκαναν την πάπια, δύο <<κυρίες>> και τελικά, αντί να κάνουν δήλωση, τους πήρε καινούριο προφυλακτήρα.:bang: Είχε αρκεστεί μόνο στο να αλλάξουν τηλέφωνα.
Γι αυτό, Τροχαία πάντα, όσο ασήμαντη και να είναι η ζημιά.

Μεθυσμένος τύφλα κάνει όπισθεν σε κόκκινο φανάρι της πειραιώς και μου ξύνει τον προφυλακτήρα. Ήθελε βάψιμο έτσι κι αλλιώς οπότε του τη χάρισα και δεν φώναξα τροχαία. Εκείνος με "πλάσαρε" σε γνωστό του φαναρτζή που θα μου έφτιαχνε τσάμπα τη ζημιά. Μετά απο 3 φορές πήγαινε-έλα Μαρούσι, το μόνο που έγινε ήταν να πληρώσω τα άντερά μου σε βενζίνες και φυσικά ο προφυλακτήρας μου δεν βάφτηκε ποτέ...

Την πάτησα μια φορά. Είναι νομίζω αρκετή.

Ο 18λογος του Έλληνα οδηγού...
Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου.. Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Δείτε εδώ τα υπόλοιπα...

Εμενα παντως μετά απο 2 χρόνια επί Ιταλικού .... οδοστρώματος μετά από αυτά που ειδα εκεί, οι Ελληνες οδηγοι μου φαίνονται .. Ελβετοί :flipout:

Ο 18λογος του Έλληνα οδηγού...
Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου.. Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.
Δείτε εδώ τα υπόλοιπα...

από όσο γνωρίζω αυτό που κάνεις να πηγαίνεις κίνηση σε άλλο μπλογκ απαγορεύεται...

Γιατι βρε παιδια? Σε αρκετα θεματα υπαρχουν παραπομπες σε blogs. Ενδεικτικα αναφερω παραμομπες στον Πιτσιρικο στο Που Παει η Χωρα. Εκτος βεβαια αν εκει επιτρεπονται κατ' εξαιρεση επειδη χρειαζεται συχνα τεκμηρίωση αποψεων?

Μη βάζετε ιδέες και μας φορολογήσουν και τα ποδήλατα βρε...

Αν και το βλέπω...αν γίνει έστω και ένας ποδηλατόδρομος στην Αττική δεν θα το γλυτώσουμε το "σηματάκι".

878d1be0a7c17159995ee613f476f24f.jpg

Ο Χάρος βγήκε παγανιά....

Ένας μεσήλικας, που μάλιστα συνηθίζει να επιδεικνύει παραβατική συμπεριφορά, πήρε το αυτοκίνητό του και με θράσος αγνόησε κάθε κανόνα ... και κάθε λογική!

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας μπήκε, ανάποδα, στην εθνική οδό, από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Χωστού και οδήγησε (ανάποδα πάντα!) ως την είσοδο της πόλης από Ρέθυμνο! Απίστευτό; Κι όμως αληθινό!

Re: Απάντηση: Κανόνες οδήγησης

Eχω ακουσει απο πολλους που εκαναν διακοπες στο πανεμορφο νησι οτι στην Κρητη οδηγουν λιγο αναρχα.Ειναι αληθεια;;;

Δεν ξέρεις τον άγραφο νόμο ? Όλοι έχουν προτεραιότητα στο νησί τους.....

Re: κανόνες οδήγησης

Καλύτερα να μη πω το τι έχουν δει τα ματάκια μου στην Κρήτη, γιατί θα τρώω ban κάθε μέρα από κανέναν Κρητικό admin (αν έχουμε) :flipout:

ααα καλα εχουνε δει τα ματια μας εεε???? Κηφησιας στο υψος του μεντια μαρκ και να εχει παρκαρει καθετα στο πεζοδρομιο ο αθεοφοβος !!! φερτεεεε το πριονι ρε σας λεω!!!

Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος 8 μήνες περίπου το χρόνο, να περιμένω από 13:30 έως 14:00 ενίοτε και περισσότερο, στη διασταύρωση Γούναρη και Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Το τι έχουν δει τα μάτια μου δεν περιγράφεται. Μπορούν να γεμίσουν εκατοντάδες σελίδες. Αυτό που σκέφτομαι, είναι ότι αν το κράτος ήθελε να μαζέψει χρήματα, θα μπορούσε να τα πάρει από τις παραβάσεις. Και ΝΟΜΙΜΑ παρακαλώ!