Κανονισμος αγγελιων

ref600

Established Member
11 March 2007
298
Οι αγγελιες μου εγιναν delete απο τον κυριο Ανδρονιδη χωρις καμια ειδοποιηση.
Σε ποιο σημειο του forum αναγραφεται ακριβως ο κανονισμος λειτουργιας των αγγελιων ?

Παρά το προχωρημένο της ώρας σας απαντώ και δημοσίως ακριβώς το ίδιο που σας απάντησα και με π.μ

Τους κανονισμους των αγγελιών μπορειτε να τους δειτε εδω
http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1

Στην περίπτωση σας με το που συμπληρώσατε ακριβώς 70 μηνύματα ανεβάσατε ταυτόχρονα 10 διαφορετικές αγγελίες, η μια εκ αυτών με 6 είδη.
Σύνολο δηλαδή 15 αντικείμενα.

Αναλυτικά ανεβάσατε ταυτοχρονα:
3 αγγελίες στις πηγές
2 αγγελίες στα ηχεία
2 αγγελίες στους ενισχυτές
2 αγγελίες στους υπολογιστές
1 αγγελία στα διαφορά είδη με 6 κινητά.

Εγώ ως συντονιστής έχω την υποχρέωση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη του AVclub να ελέγχω την ομαλή λειτουργία της κατηγορίας.
Εκλαμβάνω την συγκεκριμένη (και μονo) ενεργεία ως κατάχρηση του δικαιώματος σας.

Kαι μια που επικαλείστε τον κανονισμό δεν μιλάμε για 15 συστηματικές πωλήσεις, μιλάμε για 15 ταυτόχρονες πωλήσεις.

Όπως σας έγραψα πιστεύω ότι αν το κάθε μέλος ανέβαζε αγγελίες 15 διαφορετικών ειδών με το που έπιανε το όριο των 70 μηνυμάτων η ακόμα και γενικότερα (διότι μιλάμε για ταυτόχρονες αγγελίες) το AVclub θα είχε άλλο χαρακτήρα.

Αυτό βεβαίως είναι προσωπική μου άποψη.

Όπως σας έγραψα και δημοσίως αλλά και στα π.μ αναμένω την τοποθέτηση του Γ.Δ η του Προέδρου.

Στην περίπτωση που οι 10 ταυτόχρονες αγγελίες των 15 διαφορετικών ειδών δεν αποτελούν κατάχρηση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη του AVclub θα επανέλθουν στο ακέραιο.

Επιτρεψτε μου να αποσυρθώ.

Καληνύχτα

Last edited:
Επειδη τις τελευταιες ημερες εχει παραγινει το θεμα με τους επιδοξους πωλητες των 70 ποστ....και η εξυπναδα παει συννεφο....
τωρα που εχει περασει καποιος καιρος που εχει μπει αυτο το οριο "γνωριμιας" μηπως θα ηταν σκοπιμο να βγουν καποια συμπερασματα για το αν εξυπηρετει η οχι ?

Προσωπικα πιστευω οτι επειδη παντα θα υπαρχουν εξυπνακηδες η θα πρεπει να αφαιρεθει τελειως το οριο ωστε να παυσει αυτη η ασχημια των ανουσιων ποστς η να παμε σε μια λυση των 500 ποστς οπου πραγματικα αγγελιες θα βαζουν μονο τα παλαια μελη τους οποιους και γνωριζουμε καπως.

500 ποστ και ετσι που καθομαι θα τα κανω σε 10 χρονια .χιχιχι -bye--bye-

typing.jpg

εαν ομως καποιος θελει να ειναι μελος αλλα δεν εχει τις γνωσεις για να γραφει , τι γινεται ?
με αυτο το σκεπτικο να καταργηθει το οριο ...
ποσες αγγελιες μπορει να βαλει καποιος ???
ασε που θα γινεται μπαχαλο μονο στις αγγελιες ετσι !!!

Απάντηση: Re: Κανονισμος αγγελιων

εαν ομως καποιος θελει να ειναι μελος αλλα δεν εχει τις γνωσεις για να γραφει , τι γινεται ?

Γιατι ολοι οσοι γραφουμε εχουμε και τις γνωσεις? Και για να εχεις συμμετοχη εστω και στην καφε χρειαζεσαι γνωσεις? Και στην τελικη αν δεν ξερεις ρωτας. Και μονο απο τις ερωτησεις θα ανεβασεις τα post σου.

Απάντηση: Re: Κανονισμος αγγελιων

Γιατι ολοι οσοι γραφουμε εχουμε και τις γνωσεις? Και για να εχεις συμμετοχη εστω και στην καφε χρειαζεσαι γνωσεις? Και στην τελικη αν δεν ξερεις ρωτας. Και μονο απο τις ερωτησεις θα ανεβασεις τα post σου.

+1
Και μην ξεχνατε οτι τη δικη σου απορρια μπορει να την έχουν και άλλοι συμφορουμιτες και να τους λυθεί. Κανείς δε γενήθηκε και να τα ξέρει όλα.

Kαι να πουμε και κατι αλλο.....

το φορουμ εδω ειναι ενημερωτικο και ψυχαγωγικο καποιες φορες.

Οποιος θελει να πουλησει γρηγορα υπαρχει και η Χρυση Ευκαιρια.

Οι ιδιοι πελατες θα τα δουνε εφοσον ψαχνουν.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝΚΑΙ 2-3 ΣΑΙΤ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

Όντως, το κακό έχει παραγίνει.
Ήμουν απ αυτούς που θεωρούσα λάθος την ύπαρξη αυτού το ορίου.
Τελικά αποδεικνύεται ότι το λάθος ήταν δικό μου.
500 ποστ και τουλάχιστον 3 μήνες, είναι πλέον η πρόταση μου.

Παρά το προχωρημένο της ώρας σας απαντώ και δημοσίως ακριβώς το ίδιο που σας απάντησα και με π.μ

Τους κανονισμους των αγγελιών μπορειτε να τους δειτε εδω
http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1

Στην περίπτωση σας με το που συμπληρώσατε ακριβώς 70 μηνύματα ανεβάσατε ταυτόχρονα 10 διαφορετικές αγγελίες, η μια εκ αυτών με 6 είδη.
Σύνολο δηλαδή 15 αντικείμενα.

Αναλυτικά ανεβάσατε ταυτοχρονα:
3 αγγελίες στις πηγές
2 αγγελίες στα ηχεία
2 αγγελίες στους ενισχυτές
2 αγγελίες στους υπολογιστές
1 αγγελία στα διαφορά είδη με 6 κινητά.

Εγώ ως συντονιστής έχω την υποχρέωση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη του AVclub να ελέγχω την ομαλή λειτουργία της κατηγορίας.
Εκλαμβάνω την συγκεκριμένη (και μονo) ενεργεία ως κατάχρηση του δικαιώματος σας.

Kαι μια που επικαλείστε τον κανονισμό δεν μιλάμε για 15 συστηματικές πωλήσεις, μιλάμε για 15 ταυτόχρονες πωλήσεις.

Όπως σας έγραψα πιστεύω ότι αν το κάθε μέλος ανέβαζε αγγελίες 15 διαφορετικών ειδών με το που έπιανε το όριο των 70 μηνυμάτων η ακόμα και γενικότερα (διότι μιλάμε για ταυτόχρονες αγγελίες) το AVclub θα είχε άλλο χαρακτήρα.

Αυτό βεβαίως είναι προσωπική μου άποψη.

Όπως σας έγραψα και δημοσίως αλλά και στα π.μ αναμένω την τοποθέτηση του Γ.Δ η του Προέδρου.

Στην περίπτωση που οι 10 ταυτόχρονες αγγελίες των 15 διαφορετικών ειδών δεν αποτελούν κατάχρηση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη του AVclub θα επανέλθουν στο ακέραιο.

Επιτρεψτε μου να αποσυρθώ.

Καληνύχτα

Δεν ξερω σε τι εξηπηρετουν αυτες οι αυθαιρετες κινησεις απο μερους σας τη στιγμη που δεν εχει παραβιαστει κανενας κανονας λειτουργειας του forum,ορους τους οποιους ΕΣΕΙΣ εχετε θεσπισει.
Παρακαλω πολυ να ΜΗΝ ξανασβησετε δικα μου threads χωρις ειδοποιηση.
Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Κανονισμος αγγελιων

500 ποστ και τουλάχιστον 3 μήνες, είναι πλέον η πρόταση μου.

Kαι πάλι χάνουμε την ουσία. Σε 3 μήνες μπορεί κάποιος να συγκεντρώσει γύρω στα 100 "χρόνια πολλά", καμιά 50αριά "ωραίο το σύστημα σου να το χαίρεσαι", και καμιά 200αριά "στείλε μου τιμή με πμ".

Σε 1 χρόνο, τα μηνύματα αυτά μπορεί να γίνουν και 1000 με αρκετή προσπάθεια. Άρα καλύτερα να μην λειτουργούμε βάσει των τύπων ,αλλά βάσει ουσίας.

Όπως έχω αναφέρει και άλλες φορές στο παρελθόν, το να μην έχουν δικαίωμα τα μη ενεργά μέλη στις αγγελίες δεν συμφέρει κανέναν, ούτε τα ενεργά μέλη που ψάχνουν κάποια ευκαιρία, ούτε τους πωλητές που μένουν με μια συσκευή παραμάσχαλα όσο χάνεται η αξία της με τον καιρό.

Το μόνο πρόβλημα θα ήταν ατομα που πουλάνε πραγματα κλεμμένα, είτε παραεισαγωγές κλπ, πράγμα που ήδη συμβαίνει σε επικίνδυνο βαθμό. (Ας θυμηθούμε πόσα iphone έχουν πωληθεί εδώ μεσα την εποχή που δεν εισάγονταν στην ελλάδα, με πωλητές που έβαζαν και έξτρα φέσι για το κέρδος της παραεισαγωγής τους, με λίγα λόγια ήμασταν στα όρια του λαθρεμπορίου).

Για μένα λοιπόν ο μοναδικός όρος θα ήταν να υπάρχει στις συσκευες απόδειξη αγοράς, ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι δεν είναι κλεμμένα κλπ.

ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΟΡΙΟ 2-3 ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΕΩ ΙΣΩΣ....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 200-300 ΠΟΣΤ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΩΡΙΜΑΣΕ. ΧΕ-ΧΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΟΝΗΡΟ ΗΤΑΝ ΔΕ ΛΕΩ!

ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΟΡΙΟ 2-3 ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΕΩ ΙΣΩΣ....

Κι αυτό δεν είναι κακό... βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιος να θέλει να πουλήσει τα πάντα, εγώ πχ το σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να πάω φαντάρος, οπότε τότε παίζει να βάλω και καμιά 20αριά αγγελίες :flipout::flipout:

Δεν ξερω σε τι εξηπηρετουν αυτες οι αυθαιρετες κινησεις απο μερους σας τη στιγμη που δεν εχει παραβιαστει κανενας κανονας λειτουργειας του forum,ορους τους οποιους ΕΣΕΙΣ εχετε θεσπισει.
Παρακαλω πολυ να ΜΗΝ ξανασβησετε δικα μου threads χωρις ειδοποιηση.
Ευχαριστω

Από τους κανονισμούς:

2.8. Ειδικοί Κανόνες
Α. Αγγελίες
α) Ο χώρος αγγελιών του AVCLUB δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των μελών και δεν είναι χώρος αγγελιών με την ευρύτερη έννοια. Για να δημοσιεύσει μέλος αγγελία πρέπει να έχει ήδη 70 δημοσιευμένα θέματα στο λογαριασμό του. Αν γίνει αντιληπτό ότι μέλος δημοσιεύει θέματα γιά να αποκτήσει το δικαίωμα αγγελίας, αυτά θα διαγράφονται.
β) Το AVCLUB και η ΔΟ δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές, από άποψης ποιότητας, ασφάλειας, νομιμότητας, τιμής και λοιπών χαρακτηριστικών, δεν εγγυώνται την ταυτότητα των χρηστών που λαμβάνουν μέρος στις συναλλαγές, δεν έχουν κανένα χρηματικό ή ανάλογο όφελος από τις συναλλαγές, και δεν φέρουν καμία ευθύνη σε κάθε περίπτωση βλάβης, ζημίας ή απάτης.
γ) Παρακαλείστε να δημοσιεύετε αγγελίες που σχετίζονται άμεσα με το AVCLUB και τους σκοπούς του και να μην κάνετε κατάχρηση ή διακωμώδηση του δικαιώματος,
δ) αγγελίες από μέλη που φαίνεται ότι χρησιμοποιούν το avclub αποκλειστικά και συστηματικά για πωλήσεις θα διαγράφονται και θα υπάρχει περιορισμός πρόσβασης.
ε) Υποχρεούστε να διευκρινίζετε με επαρκή σαφήνεια στον Τίτλο κάθε αγγελίας το αντικείμενο πώλησης.
στ) Όταν επιτευχθεί ο σκοπός της αγγελίας, για την ομαλή λειτουργία των αγγελιών και του χρόνου των ενδιαφερομένων μελών ενημερώσετε με μια απλή λέξη πχ “επωλήθη”
ζ) Στην αγγελία θα πρέπει να διευκρινίζεται, ει δυνατόν, και η τιμή προσφοράς.
η) Απαγορεύεται η “προώθηση” (UP) της αγγελίας από τον συντάκτη της, εκτός αν αυτός διαφοροποιήσει το προσφερόμενο είδος ή μειώσει ουσιαστικά την τιμή του ώστε να γίνει ελκυστικότερο για τον υποψήφιο αγοραστή
θ) απαγορεύονται τα υποτιμητικά σχόλια σχετικά με την τιμή ή το προσφερόμενο είδος.
ι) αν ο πωλητής είναι επίσημος έμπορος η αγγελία θα μεταφέρεται στις προσφορές καταστημάτων (αν δεν έχει ήδη τοποθετηθεί εκεί)

Μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς αγγελιών θα έχει ως αποτέλεσμα διαδοχικά, σύσταση προς το μέλος, κλείδωμα, διαγραφή αγγελίας.

Οι διαχειριστές κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Σεβαστείτε τον χώρο που σας φιλοξενεί.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 200-300 ΠΟΣΤ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΩΡΙΜΑΣΕ. ΧΕ-ΧΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΟΝΗΡΟ ΗΤΑΝ ΔΕ ΛΕΩ!

Mεχρι τωρα οι Διαχειριστες εχουν φανει πολυ, μα παρα πολυ ευγενικοι με το θεμα της ανοχης στην κοροιδια.
Συμφωνω οτι ειναι λογικο μιας και πρεπει να ενταχτει καποιος....μαλακα.

Αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπους που γεμιζουν με μπουρδες συστηματικα ολοκληρα νηματα για να πουλησουν κατι .

Εγω θα προτεινα πιο σκληρη (προοδευτικα φυσικα) γραμμη.

Δηλαδη προειδοποιηση, σβησιμο ανουσιων ποστς και τελος διαγραφη λογαριασμου αμα δεν καταλαβαινει .

Παρεα ειμαστε και θελουμε να μεινουμε οχι το παζαρι στο Σχιστο.

Re: Απάντηση: Κανονισμος αγγελιων

Για μένα λοιπόν ο μοναδικός όρος θα ήταν να υπάρχει στις συσκευες απόδειξη αγοράς, ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι δεν είναι κλεμμένα κλπ.

Αυτο το εχω πει κι εγω στο παρελθον. Οτι δηλαδη υπαρχουν ατομα (και μαλιστα με πολλες πωλησεις που κανουν καθαρο παρεμποριο εδω μεσα.)

Βεβαια απο την αλλη καποιος που πουλαει ενα ειδος δεν ειναι σιγουρο οτι εχει κρατησει την αποδειξη αγορας, αλλα οταν το κανει συστηματικα και δεν εχει παραστατικα τοτε τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ........

Αυτη σου η προταση ειναι αρκετα σοβαρη.

Αλλα υπαρχουν παντα οι ξυπνιοι που σε μια αγγελια πουλανε 15 ειδη.....

παντως ενας περιορισμος στις αγγελιες ειδικα σε ατομα που ειναι φως φαναρι οτι ειναι εδω μεσα για μεροκαματο και οχι για να βοηθουν η να συμμετεχουν πραγματικα (οπως κοροιδευουν με λιγα ποστς για να παραμυθιαζομαστε) δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.

Ναμαστε καλα απο χιτς εχουμε παρα πολλα δεν εχει κανεις αναγκη αυτα απο τους επιδοξους αγοραστες-πωλητες.