εαν ομως καποιος θελει να ειναι μελος αλλα δεν εχει τις γνωσεις για να γραφει , τι γινεται ?
Γιατι ολοι οσοι γραφουμε εχουμε και τις γνωσεις? Και για να εχεις συμμετοχη εστω και στην καφε χρειαζεσαι γνωσεις? Και στην τελικη αν δεν ξερεις ρωτας. Και μονο απο τις ερωτησεις θα ανεβασεις τα post σου.
Παρά το προχωρημένο της ώρας σας απαντώ και δημοσίως ακριβώς το ίδιο που σας απάντησα και με π.μ
Τους κανονισμους των αγγελιών μπορειτε να τους δειτε εδω
http://www.avclub.gr/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_new_faq_item1
Στην περίπτωση σας με το που συμπληρώσατε ακριβώς 70 μηνύματα ανεβάσατε ταυτόχρονα 10 διαφορετικές αγγελίες, η μια εκ αυτών με 6 είδη.
Σύνολο δηλαδή 15 αντικείμενα.
Αναλυτικά ανεβάσατε ταυτοχρονα:
3 αγγελίες στις πηγές
2 αγγελίες στα ηχεία
2 αγγελίες στους ενισχυτές
2 αγγελίες στους υπολογιστές
1 αγγελία στα διαφορά είδη με 6 κινητά.
Εγώ ως συντονιστής έχω την υποχρέωση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη του AVclub να ελέγχω την ομαλή λειτουργία της κατηγορίας.
Εκλαμβάνω την συγκεκριμένη (και μονo) ενεργεία ως κατάχρηση του δικαιώματος σας.
Kαι μια που επικαλείστε τον κανονισμό δεν μιλάμε για 15 συστηματικές πωλήσεις, μιλάμε για 15 ταυτόχρονες πωλήσεις.
Όπως σας έγραψα πιστεύω ότι αν το κάθε μέλος ανέβαζε αγγελίες 15 διαφορετικών ειδών με το που έπιανε το όριο των 70 μηνυμάτων η ακόμα και γενικότερα (διότι μιλάμε για ταυτόχρονες αγγελίες) το AVclub θα είχε άλλο χαρακτήρα.
Αυτό βεβαίως είναι προσωπική μου άποψη.
Όπως σας έγραψα και δημοσίως αλλά και στα π.μ αναμένω την τοποθέτηση του Γ.Δ η του Προέδρου.
Στην περίπτωση που οι 10 ταυτόχρονες αγγελίες των 15 διαφορετικών ειδών δεν αποτελούν κατάχρηση απέναντι σε ΟΛΑ τα μέλη του AVclub θα επανέλθουν στο ακέραιο.
Επιτρεψτε μου να αποσυρθώ.
Καληνύχτα
500 ποστ και τουλάχιστον 3 μήνες, είναι πλέον η πρόταση μου.
ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΟΡΙΟ 2-3 ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΕΩ ΙΣΩΣ....
Δεν ξερω σε τι εξηπηρετουν αυτες οι αυθαιρετες κινησεις απο μερους σας τη στιγμη που δεν εχει παραβιαστει κανενας κανονας λειτουργειας του forum,ορους τους οποιους ΕΣΕΙΣ εχετε θεσπισει.
Παρακαλω πολυ να ΜΗΝ ξανασβησετε δικα μου threads χωρις ειδοποιηση.
Ευχαριστω
ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 200-300 ΠΟΣΤ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΩΡΙΜΑΣΕ. ΧΕ-ΧΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΟΝΗΡΟ ΗΤΑΝ ΔΕ ΛΕΩ!
Για μένα λοιπόν ο μοναδικός όρος θα ήταν να υπάρχει στις συσκευες απόδειξη αγοράς, ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι δεν είναι κλεμμένα κλπ.
ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΟΡΙΟ 2-3 ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΛΕΩ ΙΣΩΣ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.