Κάντε, κάντε διακοπές αμέριμνοι και η τύχη σας (το κράτος σας) δουλεύει

Νομίζω ήταν αναμενόμενο. Με τόσες περιπτώσεις φοροδιαφυγής, έμμεσοι φόροι και καθαρίσαμε!!

Φυσικά η τύχη δεν σταματάει εδώ και συνεχίζει να δουλεύει ακάθεκτη: http://www.capital.gr/news.asp?Details=554359

Σε 12% ο φόρος, από 10% που είναι τώρα οι καταθέσεις. Σαν δεν ντρέπεστε να έχετε και καταθέσεις την σήμερον ημέρα και άλλοι να δανείζονται. Πάρτε ένα 2% στο κεφάλι....

Κάντε διακοπές γιατί ο χειμώνας θα έρθει βαρύς.Με αύξηση τελών κυκλοφορίας,ενιαίο φόρο ακίνητων,ρήτρα καυσίμων της ΔΕΗ,αυξήσεις από τα super markets από τον Σεπτεμβρη,βάλτε και το πετρέλαιο θέρμανσης για το κερασάκι στην τούρτα.
Ε αει στο διάολο πια.......

Α ναι σωστά, ξεχάσαμε το ένα τοις χιλίοις φόρο στα ακίνητα. Αυτό κι αν είναι bonus φόρος!! :BDGBGDB55:

Ντροπή σας ξανά. Ακου εκεί να έχετε δικά σας σπίτια.

Βρε μήπως πρέπει όποτε αγοράζουμε καινούργιους προβολείς, τηλεοράσεις, ενισχυτές κλπ να γράφουμε με nickname; δεν ξέρεις τι ξημερώνει..... :chinscratch:

Μία 29άρα Sony Wega έχω ο άμοιρος και αυτή την αγόρασα από stock!
Μη μου ανεβάζετε τους φόρους καλέ κύριοι!

(όποιος αναφέρει το στερεοφωνικό μου τον έσφαξα) :flipout:

δεν έχετε καταλάβει οτι ο άνθρωπος ΠΛΗΡΩΝΕΙ πριν γεννηθεί και αφότου ΠΕΘΑΝΕΙ.
φόρος κατοχής...άκου τι σκέφτηκαν τα τζιμάνια...

το πετρέλαιο πέφτει (όχι η βενζίνη να μην ξεχνιώμαστε) και το κράτος σκέφτεται ακόμα αν πρέπει να βάλει πλαφόν...
να το βράσουμε τώρα το πλαφόν...
@α@άκες υπουργοί @κατά στα μούτρα σας.
παλιοκαραγκιόζηδες.

όλοι είναι σε διακοπές κι αυτοί αυξάνουν τώρα, αντί να ΜΕΙΩΣΟΥΝ τα σήματα.
Τίποτα δεν έπρεπε να πληρώνουμε για σήματα και @απαριές. Άντε 5 ευρώ συμβολικά.
Σ@ΑΤΑ.

Χρόνια αρκετά τα σήματα τελών κυκλοφορίας είχαν μείνει στα ίδια...οπότε πάρε τώρα μια αύξηση 20% για να μάθεις !
Βέβαια, υπάρχουν κ άλλα...ο φόρος στις καταθέσεις, το κτηματολόγιο τώρα με τις αιτήσεις, το κτηματολόγιο το 2009 με τον τίτλο ιδιοκτησίας που θα είναι το 1/1000 της αντικειμενικής αξίας-όταν όμως ανέβουν πρώτα οι αντικειμενικές αξίας από 1-1-2009, το 0,1% στην αντικειμενική αξία ετήσια που σκέφτονται, η βενζίνη που παραμένει εκεί υψηλά παρόλο που το πετρέλαιο έχει πάρει την κατηφόρα και και και...

ρε παιδι γιατι 20%
τοσο ειναι ο τιμαριθμος
χτυπα και αλλο
καποια στιγμη καποιος θα σου χτυπα το κεφαλι
οτε θα ειναι αργα για παροχες
ντου απο παντου