Σε ευχαριστω πολυ φιλε!Το ιντερνέτ χρειάζεται μόνο για την υπηρεσία replay TV από την όποια μπορείς να γυρίσεις το πρόγραμμα σχεδόν όλων των καναλιών έως 48 ώρες πίσω και να δεις μια εκπομπή που έχασες και δεν πρόλαβες να την δεις στην ώρα της. Και στο μέλλον η χρησιμότητα που θα έχει η σύνδεση με το ρουτερ κοινός με το ιντερνέτ θα είναι η υπηρεσία multiroom που θα επιτρέπει μέσω του ρουτερ να έχεις ένα έχτρα δέκτη σε άλλο δωμάτιο και να βλέπει κάποιος ανεξάρτητα τη βλέπει ο πρώτος δέκτης. Για την αναβάθμιση δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είναι συνδεμένος στο ρουτερ αλλά δεν χάνεις και τίποτα αν τον συνδέσεις.
Το ιντερνέτ χρειάζεται μόνο για την υπηρεσία replay TV από την όποια μπορείς να γυρίσεις το πρόγραμμα σχεδόν όλων των καναλιών έως 48 ώρες πίσω και να δεις μια εκπομπή που έχασες και δεν πρόλαβες να την δεις στην ώρα της. Και στο μέλλον η χρησιμότητα που θα έχει η σύνδεση με το ρουτερ κοινός με το ιντερνέτ θα είναι η υπηρεσία multiroom που θα επιτρέπει μέσω του ρουτερ να έχεις ένα έχτρα δέκτη σε άλλο δωμάτιο και να βλέπει κάποιος ανεξάρτητα τη βλέπει ο πρώτος δέκτης. Για την αναβάθμιση δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είναι συνδεμένος στο ρουτερ αλλά δεν χάνεις και τίποτα αν τον συνδέσεις.
Ερώτηση: Για το multiroom θα πρέπει και ο 2ος δέκτης να είναι συνδεδεμένος με το πιάτο ή μόνο στο router;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι η λειτουργία του timeshift, που σου επιτρέπει να "παγώσεις" το ζωντανό πρόγραμμα ή να γυρίσεις μία σκηνή πίσω.
Θα προτιμουσα να μην χρησιμοποιειται ετσι ο δισκος! Μηπως γινεται να το απενεργοποιησουμε το timeshift?
Eιχα και εγω το ιδιο προβλημα, Πανε Menu-Ρυθμισεις-ρυθμισεις σηματος και μετα στις ρυθμισεις δορυφορου πατα επιβεβαιωση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.