Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Status
Not open for further replies.
Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Εαν κάνεις μόνος την εγκατάσταση μην ξεχάσεις να πάρεις τηλέφωνο την εξ.πελατών για να ενεργοποιήσεις το πακέτο αλλιώς δε θα βλέπεις τίποτε.Μετά μπορείς να του κάνεις force αναβάθμιση με συγκεκριμένη αλληλουχία πλήκτρων από το remote για να μην αργείς (Back+2+4+8+5 μετο που τον βάζεις στο ρεύμα και συνεχόμενα μέχρι να ξεκινήσει την διαδικασία αναβάθμισης).

Σε ευχαριστώ πολύ! Την force αναβάθμιση που λές, θα την κάνω εφόσον έχω βάλει τον Eurobird 9A στη θέση Disecq Α ? Σωστά ? Και εφόσον δεν την κάνει ο δέκτης οπό μόνος του? Σωστά? Σε ευχαριστώ και πάλι!!!

Last edited by a moderator:

Σωστά σε όλα.Ελπίζω να τα έχεις ολοκληρώσει όλα εως τώρα αλλιώς καλή επιτυχία.

Δυστυχώς προσπαθώ μια ώρα τώρα σε δύο διαφορετικά πιάτα ένα 80αρι και ένα κινητό 1.45 και αναβάθμιση δεν μου παίρνει ο δέκτης. Ενώ με τον humax απο το abu dhabi sports που έχω το σήμα είναι 85 και η ποιότητα 100 σε αυτόν είναι όλα μηδέν. Εχουν περάσει απο τα χέρια μου τουλάχιστον 10 δέκτες και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. ΝΤΡΟΠΗ για τον ΟΤΕ που δίνει τέτοιους δέκτες. Αύριο θα τον πάω πίσω και θα κάνω υπαναχώρηση!

αφου δεν τα καταφερνεις γιατι δεν καλεις ενα τεχνικο????πες μου οτι θα προτιμουσες τον pace της νοβα....:violent-smiley-030:

τον pace της νοβα τον έχω και παίζει μια χαρά!

Και όχι δεν είμαι υπάλληλος της nova. Πολύ άσχημος ο pace που δεν υποστηρίζει diseqc, που δεν μπορείς να σκανάρεις άλλα κανάλια, αλλά τουλάχιστον τα κανάλια της nova τα παίζει!
Απο ότι είδα στο #95 έως #100 το πρόβλημα που έχω, έχει ξανααναφερθεί!

Το έχουμε ξαναγράψει... ο pace πλέον υποστηρίζει diseqc...

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

αφου δεν τα καταφερνεις γιατι δεν καλεις ενα τεχνικο????πες μου οτι θα προτιμουσες τον pace της νοβα....:violent-smiley-030:
Είσαι συνδρομητής ΟΤΕ (και πολύ καλά κάνεις). Δεν υπάρχει όμως ένα μήνυμα που να μην αναφέρεις τη nova, το δέκτη της, τις τιμές της, τα κακά και τα άσχημά της! Έχει καταντήσει κουραστικό για όλο τον κόσμο που διαβάζει. Ξέρεις να βοηθήσεις το φίλο; Ευχαρίστως να το κάνεις. Τα υπόλοιπα δεν προσφέρουν το παραμικρό.

Δυστυχώς προσπαθώ μια ώρα τώρα σε δύο διαφορετικά πιάτα ένα 80αρι και ένα κινητό 1.45 και αναβάθμιση δεν μου παίρνει ο δέκτης. Ενώ με τον humax απο το abu dhabi sports που έχω το σήμα είναι 85 και η ποιότητα 100 σε αυτόν είναι όλα μηδέν. Εχουν περάσει απο τα χέρια μου τουλάχιστον 10 δέκτες και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. ΝΤΡΟΠΗ για τον ΟΤΕ που δίνει τέτοιους δέκτες. Αύριο θα τον πάω πίσω και θα κάνω υπαναχώρηση!

Αφου δεν τα καταφέρνεις μπορείς να καλέσεις ένα τεχνικό όπως ανέφερε και ο alexpol7 ή να καλέσεις την Τεχνική Υποστήριξη μια και μπορεί να έχει κολλήσει ο δέκτης....όχι όμως όσα δε φτάνουμε να τα κανουμε κρεμαστάρια

Καλημέρα! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Με την τεχνική υπηρεσία μίλαγα 18 λεπτά εχτές προσπαθώντας να κάνουμε την αναβάθμιση. Δοκίμασα σε δύο πιάτα που έχω στο σπίτι μου, που έχουν δυνατότητα λήψης του Eutelsat 9A @ 9° East (όπως τον αναφέρει το flysat.com). Στον δέκτη που έχω (HUMAX IR-1020) το σήμα ήταν 80% και η ποιότητα 100%. Στον δέκτη του ΟΤΕ δεν είχα καθόλου σήμα. Πάνω απο 10 φορές έκανα το back 2485, έβγαινε η μπάρα της αναβάθμισης αλλά παρέμενε στο μηδέν!
Έχω στο παρελθόν βάλει digitalb, tring, abu dhabi sports, jcs sports σε Eutelsat 16A, σε Badr, σε nilesat με δέκτες που έδιναν τα αντίστοιχα πακέτα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Γι' αυτό και η αγανάκτησή μου με τον δέκτη του ΟΤΕ. Θα πάω το απόγευμα σε ένα φίλο μου που έχει πιάτο βαλμένο απο τεχνικό του ΟΤΕ στον Eutelsat 9A @ 9° East να δώ και εκεί τι γίνεται. Πήρα επίσης τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ζήτησα να έρθει τεχνικός για έλεγχο!

Αφου δεν τα καταφέρνεις μπορείς να καλέσεις ένα τεχνικό όπως ανέφερε και ο alexpol7 ή να καλέσεις την Τεχνική Υποστήριξη μια και μπορεί να έχει κολλήσει ο δέκτης....όχι όμως όσα δε φτάνουμε να τα κανουμε κρεμαστάρια

Φίλε imcan, ο δέκτης μου ήρθε εχτές με τα ΕΛΤΑ. Τι εννοείς όταν λές οτι μπορεί να έχει κολλήσει ο δέκτης και αν έχει κολλήσει υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει?

φιλε σεραφειμ εγω εκανα μια επικαιρη συγκριση...

Καλημέρα! Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Με την τεχνική υπηρεσία μίλαγα 18 λεπτά εχτές προσπαθώντας να κάνουμε την αναβάθμιση. Δοκίμασα σε δύο πιάτα που έχω στο σπίτι μου, που έχουν δυνατότητα λήψης του Eutelsat 9A @ 9° East (όπως τον αναφέρει το flysat.com). Στον δέκτη που έχω (HUMAX IR-1020) το σήμα ήταν 80% και η ποιότητα 100%. Στον δέκτη του ΟΤΕ δεν είχα καθόλου σήμα. Πάνω απο 10 φορές έκανα το back 2485, έβγαινε η μπάρα της αναβάθμισης αλλά παρέμενε στο μηδέν!
Έχω στο παρελθόν βάλει digitalb, tring, abu dhabi sports, jcs sports σε Eutelsat 16A, σε Badr, σε nilesat με δέκτες που έδιναν τα αντίστοιχα πακέτα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Γι' αυτό και η αγανάκτησή μου με τον δέκτη του ΟΤΕ. Θα πάω το απόγευμα σε ένα φίλο μου που έχει πιάτο βαλμένο απο τεχνικό του ΟΤΕ στον Eutelsat 9A @ 9° East να δώ και εκεί τι γίνεται. Πήρα επίσης τηλέφωνο στον ΟΤΕ και ζήτησα να έρθει τεχνικός για έλεγχο!

Φίλε imcan, ο δέκτης μου ήρθε εχτές με τα ΕΛΤΑ. Τι εννοείς όταν λές οτι μπορεί να έχει κολλήσει ο δέκτης και αν έχει κολλήσει υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει?

φίλος που είχε παρόμοιο πρόβλημα το ξεπέρασε αφού μετά από οδηγίες από το τεχνικό τμήμα, μπήκε στο σύστημα του δέκτη με επιλογή κουμπιών και έναρξη, σου το ανέφεραν καθόλου αυτό?

Σε καινούργιο δεκτή αντιμετωπίζω το εξής θεμα. Η εικονα χάνεται για 4-5 δευτερα και μετα επανέρχεται. Αυτο συμβαίνει αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Η ποιότητα και το σήμα ειναι στο 100%. Αντικατέστησα το δεκτή αλλα το προβλημα παραμένει! Εχει κανεις να προτείνει κάτι;

Έχεις δοκιμάσει να δοκιμάσεις με άλλο hdmi καλώδιο;

Μόλις πριν λίγο έκανα την αλλαγή με το ίδιο hdmi αλλα τούμπα απο δεκτή σε TV. Και περιμένω ....

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

φίλος που είχε παρόμοιο πρόβλημα το ξεπέρασε αφού μετά από οδηγίες από το τεχνικό τμήμα, μπήκε στο σύστημα του δέκτη με επιλογή κουμπιών και έναρξη, σου το ανέφεραν καθόλου αυτό?

Σήμερα κάποιος απο το τεχνικό τμήμα μου είπε κάτι τέτοιο, εγώ του είπα οτι είμαι στη δουλειά και μου είπε να πάρω το απόγευμα που θα είμαι στο σπίτι να το κάνουμε με κάποιον τεχνικό γιατί αυτός θα έχει σχολάσει. Μετά συνειδητοποίησα ότι είχα τον δέκτη στο αυτοκίνητο. Παίρνω ξανά τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει χωρίς κεραία αλλά έπεσα σε μια κοπέλα που δεν ήξερε κάτι, μόνο μου είπε να πατήσω το menu και το επάνω για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Είναι σε ποιόν τεχνικό θα πέσεις. Κάποιοι ξέρουν και 5 πράγματα παραπάνω.

Κάποιες παρτίδες δεκτών κολλούσαν εάν τους συνέδεες στην πόρτα DiSEqC Β πριν πάρουν την αναβάθμιση. Εάν ισχύει αυτό πρέπει να πατήσεις έναν συνδυασμό κουμπιών όπως έχει αναφερθεί και μπορεις να τον επαναφέρεις. Μετά την αναβάθμιση όλα παίζουν ρολόι.
Πάρε την Τεχνική Υποστήριξη να σου πει τι πρέπει να πατήσεις.

Παιδιά έχω κάνει το BACK2485 και εχτές απο το τεχνικό τμήμα μου είπαν και το BACK2465. Ο Δέκτης δεν φαίνεται να παίρνει καθόλου σήμα. Εγώ με τον δέκτη μου (Humax) έχω κανονικά σήμα και βλέπω και τα Γαλλικά κανάλια που είναι στον δορυφόρο. Μάλιστα έχω δεί αρκετές φορές αγώνες της Εθνικής Γαλλίας. Περιμένω τεχνικό του ΟΤΕ για να δεί αν φταίει ο δέκτης (που εγώ το θεωρώ το πιο πιθανό). Το θέμα μου είναι οτι εγώ έβαλα ΟΤΕ για να δώ απο την 1η αγωνιστική την premiere league και δεν το βλέπω γιατί άντε να βρεθεί τεχνικός τον Αύγουστο, άντε να μου στείλουν καινούργιο δέκτη, την φάγαμε και την άλλη εβδομάδα!

Επεξεργασία:
Ο δέκτης έχει πρόβλημα όπως διαπίστωσε ο τεχνικός του Οτέ και περιμένω άλλον απο τη νεα εβδομάδα.

Προς διευκρίνηση με το BACK2485 ξεκινάει αυτόματα το SW download, με το BACK2465i μπάνεις σε κρυφό μενού να δεις εάν οι ρυθμίσεις DiSEqC είναι σωστές.

Status
Not open for further replies.