Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Παιδια καλησπερα!!Εδω και2 ωρες ειμαι συνδρομητης οτε (απο nova) και εχω ενα θεματακι με την ταξινομιση των καναλιων.Γινεται δηλαδη να φτιαξουμε μια ομαδα καναλιων οπως τ'αγαπημενα αλλα να "δουλευουμε" μονο αυτα απο το σταυρο με τα βελακια και το οκ ας πουμε, και το βασικοτερο η αριθμηση να ειναι με τη σειρα που τα εχουμε βαλει(και οχι το 3ψηφιο που εχουν). κατι δηλαδη σαν τα προσωπικα μπουκετα της nova!!
Αυτο ειναι το πρωτο που εντοπισα και δεν μου αρεσε στον δεκτη... δυστυχως απο οσο το εψαξα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη οποιος παλαιοτερος κατοχος έχει βρει την λύση ας μας δωσει τα φωτα του.

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Μόλις παρήγγειλα τον ΟΤΕ TV από το τηλέφωνο και θα μου φέρουν τον δέκτη στο σπίτι. Το τελευταίο μοντέλο που που δίνουν είναι το ΚΑΟΝ NS1110? Για να μη δεχτώ αν μου φέρουν κανένα αλλο, πιο παλιό..

Last edited by a moderator:

Μόλις παρήγγειλα τον ΟΤΕ TV από το τηλέφωνο και θα μου φέρουν τον δέκτη στο σπίτι. Το τελευταίο μοντέλο που που δίνουν είναι το ΚΑΟΝ NS1110? Για να μη δεχτώ αν μου φέρουν κανένα αλλο, πιο παλιό..
γιατι οχι τον παλιο;; και καλυτερη εικονα εχει και ειναι combo .. δεν εχω καταλαβει
τι πιο καλο εχει οκαινουριος εκτος απο οτι εχει χειροτερη εικονα στα SD καναλια
εχω και τους 2 και τον ενα τον καινουριο τον εδωσα σε φιλο να βλεπει
και κρατησα τον παλιο αφου εκανα συγκριτικα μεταξυτους σε μια σαμσουνγκ 8000 ,
και εκει ειδα διαφορες σημαντικες στην ποιοτητα εικονα..παντα στα SD,, τα HD ειναι ενταξει...
νομιζω οτι ο νεος δεν κανει upscaling στην εικονα οπως ο παλιος..
αν καποιος εχει να μου πει ποιες διαφορες ειναι αυτες που κανουν καλυτερο τον καινουριο ,
εκτος απο οτι ειναι μικροτερος και το τελεκοντρολ ...
..πρακτικα εννοω .ας τις αναφερει γιατι δεν ειδα κατι αλλο εκτος απο οτι ανεφερα.

Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Σήμερα μου ήρθε ο καινούργιος δέκτης και επιτέλους βλέπω ΟΤΕ TV!

γιατι οχι τον παλιο;; και καλυτερη εικονα εχει και ειναι combo .. δεν εχω καταλαβει
τι πιο καλο εχει οκαινουριος εκτος απο οτι εχει χειροτερη εικονα στα SD καναλια
εχω και τους 2 και τον ενα τον καινουριο τον εδωσα σε φιλο να βλεπει
και κρατησα τον παλιο αφου εκανα συγκριτικα μεταξυτους σε μια σαμσουνγκ 8000 ,
και εκει ειδα διαφορες σημαντικες στην ποιοτητα εικονα..παντα στα SD,, τα HD ειναι ενταξει...
νομιζω οτι ο νεος δεν κανει upscaling στην εικονα οπως ο παλιος..
αν καποιος εχει να μου πει ποιες διαφορες ειναι αυτες που κανουν καλυτερο τον καινουριο ,
εκτος απο οτι ειναι μικροτερος και το τελεκοντρολ ...
..πρακτικα εννοω .ας τις αναφερει γιατι δεν ειδα κατι αλλο εκτος απο οτι ανεφερα.

Μα δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι ο νέος είναι καλύτερος! Προφανώς είναι φτηνότερος γι' αυτούς και συμφέρει οικονομικά!

εγω μιλαω για αυτους που θα τυχει ο οτε να τους δωσει τον παλιο δεκτη ,
ειτε αντικαταστασης καποιου αλλου ελαττωματικου, η αν υπαρχει ακομα στην αποθηκη,
να μην ειναι δυσαρεστημενοι .. μα καλυτερος ειναι ο παλιος..
ετσι και αλλιως δωρεαν ειναι..

Δωρεάν είναι για σένα, όχι για τον πάροχο!!!

συμφωνουμε, αλλα εγω μιλαω για την μερια των πελατων..
Επειδη σιγουρα θα υπαρχει στοκ απο τους παλιους δεκτες με οποιοδηποτε τροπο, ,[επιστροφες , αποθηκη, , κλπ]
λεω οτι σε οσους τυχει ο παλιος δεκτης να μην νιωθουν αδικημενοι , μα στην πραξη ειναι καλυτερο απο τον τωρινο..
εγω παντως τον εχω σε λειτουργια 24 ωρες το 24,χωρις διακοπες γιατι δουλευει και σε αλλες τηλεορασεις μεσω modulator,
απο τοτε που ξεκινησε εμπορικα ο οτε.. τον πηρα,ουτε ζημιες εχει ουτε προβλημα
...

Εμένα πάλι προχθές πάνω που έβλεπα κάτι μου πέταξε μήνυμα "ο αποκωδικοποιητής δεν λαμβάνει σήμα" και από τότε δεν ξαναδούλεψε. Έλεγξα όλα τα καλώδια αλλά όχι και το LNB καθώς δεν είχα ανταλλακτικό να δοκιμάσω. Κατά την εμπειρία σας, τί είναι ποιό πιθανό, χαλασμένος δέκτης ή μάτι; Ευχαριστώ,

Νίκος

"Μάτι", εννοείς του τηλεκοντρόλ?
Κατά 90% είναι το tuner 10% το lnb. Πας για αλλαγή δέκτη

Μάτι εννοώ το lnb. Μάλλον ο δέκτης λοιπόν... Ευχαριστώ,

Νίκος

Ok γιατί το είχες αναφέρει ήδη LNB, γι αυτό με μπέρδεψες.

Και δέκτη και lnb θα αναζητήσω από φίλους μέσα στο σ/κ. Επιτρέψτε μου όμως να ρωτήσω πώς προτείνετε να χειριστώ το θέμα με τον οτε, εφόσον αποδειχθεί ελλατωματικός ο δέκτης, δεδομένου ότι η εγκατάστασή μου είναι στο εξωτερικό. Ναι, γνωρίζω ότι είναι παράτυπο... Αλλά αν ο οτε προτείνει να μου στείλει τεχνικό, τί κάνω; Ευχαριστώ,

Νίκος

Καταρχήν δοκίμασε με κάποιον άλλο δέκτη από φίλο για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις πρόβλημα με το LNB. Από την εμπειρία μου για να έχεις ξαφνική διακοπή στο σήμα, είτε κάποιο πρόβλημα στο κεραιοσύστημα έχεις ή κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει στα συστήματα του ΟΤΕ και απενεργοποιήθηκε ο δέκτης σου.

Οι καινούργιοι δέκτες (με τα κόκκινα γράμματα) δεν βγάζουν γενικά προβλήματα τέτοιου είδους

Εάν δεν είναι πρόβλημα με το LNB κάλεσε το 13888 (2106113888 από εξωτερικό) για να δεις το status της σύνδεσης σου.

...Οι καινούργιοι δέκτες (με τα κόκκινα γράμματα) δεν βγάζουν γενικά προβλήματα τέτοιου είδους

Εάν δεν είναι πρόβλημα με το LNB κάλεσε το 13888 (2106113888 από εξωτερικό) για να δεις το status της σύνδεσης σου.

Ευχαριστώ για το τηλέφωνο, δεν είχα ιδέα πώς να καλέσω το 13888 από το εξωτερικό. Η λήψη έκανε "νερά" (τυχαίες διακοπές σήματος) μερικές μέρες πριν την οριστική αδυναμία, κάτι που διορθωνόταν προσωρινά με επανεκκίνηση. Τώρα τίποτα... Και πάλι ευχαριστώ,

Νίκος

Καταρχήν δοκίμασε με κάποιον άλλο δέκτη από φίλο για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις πρόβλημα με το LNB. Από την εμπειρία μου για να έχεις ξαφνική διακοπή στο σήμα, είτε κάποιο πρόβλημα στο κεραιοσύστημα έχεις ή κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει στα συστήματα του ΟΤΕ και απενεργοποιήθηκε ο δέκτης σου.

Οι καινούργιοι δέκτες (με τα κόκκινα γράμματα) δεν βγάζουν γενικά προβλήματα τέτοιου είδους

Ο αριθμος τηλ.που δινεις ειναι λαθος 210611... δεν υπαρχει τετοιος αριθμος

Ο αριθμός από εξωτερικό είναι 0030.210.65.13.888

Γιατι ρε παιδια ειναι νομιμο και αποδεκτο απ την εταιρεια να εχεις ΟΤΕ ΤV στο εξωτερικο?
Γιατι και εγω εχω αλλα νομιζω οτι δεν επιτρεπεται..

Status
Not open for further replies.