Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Δεν κάνει για τη συγκεκριμένη δουλειά που αναφέρεις. Είναι ιδιοκτησιακός δέκτης πακέτου.

Και τι ακριβως σημαινει αυτο που λες????

Δηλαδη δεν παιζει κανενως τυπου αρχειο ακομα και divx να ειναι?

Τίποτα απολύτως. Δεν υπάρχουν δυνατότητες media player και η usb είναι ανενεργή.

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

H USB και η Ethernet θύρες είναι κλειδωμένες και δεν μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό μέσο (π.χ. USB stick) ούτε υπάρχει το αντίστοιχο SW στον δέκτη για αναπαραγωγή αρχείων από άλλη πηγή στο home network (π.χ. μέσω DLNA)

Και δεν υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωσεις τις θυρες usb & lan σωστα?

Γεια σας παιδια. Πως μπορώ να προσθέσω αυτό το καναλι; ο hellassat ειναι στο lnb4 :39 μοίρες ανατολικά, με τα εξής χαρακτηριστικά λήψης:
Συχνότητα: 10962,750
Πολικότητα: V
Symbol Rate: 3,300
FEC: 5/6
Διαμόρφωση: DVBS

Last edited by a moderator:
Μέσα από τις Ρυθμίσεις Συστήματος/Ελεύθερα Κανάλια επιλέγεις Δορυφόρο OTHER και περνάς με το χέρι τα χαρακτηριστικά μετάδοσης του συγκεκριμένου καναλιού

Last edited by a moderator:
Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ήδη, αλλά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την συνεργασία του δέκτη με πολυδιακόπτη;
Το πρόβλημα είναι ότι μετά από διακοπή ρεύματος, ο δέκτης αδυνατεί να βρει σήμα, εκτός και αν βγάλω τον πολυδιακόπτη από το ρεύμα και τον ξαναβάλω.
Από την άλλη, οι δέκτες της νόβα (όλοι) δεν έχουν πρόβλημα, λειτουργούν κανονικά (και ο hotbird είναι στην θέση Α, ενώ ο eutelsat 9 στο Β).

OTE TV Kaonmedia NS1110: Άνοιγμα τηλεκοντρόλ

Έχει ανοίξει κανείς το τηλεκοντρόλ; Θα μπορούσε να μας πει πώς; Βρήκα την μικρή βίδα κάτω από το κάλυμμα των μπαταριών, αλλά τα δυο κομμάτια (μπρος και πίσω) δεν κατάφερα να τα διαχωρίσω στο ελάχιστο...

Έχω να αναφέρω ένα πολύ ενοχλήτικό πρόβλημα:

τώρα με τον αέρα χάνεται στιγμιαία το σήμα οπότε μετά ο δέκτης δεν "συνεχίζει" αλλά πρέπει να αλλάξω κανάλια για να επανέλει η λήψη της εκπομπής.

υπάρχει κάτι που θα μπορύσα να κάνω ??

To πρόβλημα αυτό το έχεις μόνο τώρα με την κακοκαιρία ή και παλιότερα??
Εμφανίζεται σε συγκεκριμένα κανάλια ή σε όλα ??

το είχα και παλιότερα, αν χάσει στιγμιαία το σήμα δεν επανέρχεται μου βγάζει το μύνημα ότι δεν λαμβάνει σήμα.

μόνο εγώ έχω το πρόβλημα αυτό;

Σε μένα όταν χαθεί το σήμα επανέρεται μόνο του.....με reboot επανέρχεται το δικό σου ??
Τον δέκτη τον έχεις συνδέσει με HDMI ή με SCART ??
Δύο πράγματα μπορρώ να σκεφτώ, ή ολισθαίνει το LNB σου οπότε μετά από κάποιο διάστημα ο δέκτης ξελοκάρει το σήμα ή έχεις κάποια ασυμβατότητα του δέκτη με την τηλεόραση σου λόγω HDMI/HDCP (εμφανίστηκε σε μερικούς χρήστες μετά την αναβάθμιση του Ιουλίου)

όταν ο αέρας είναι πολύ δυνατός μπορεί να χαθεί στιγμιαία απλά είναι η ελαστικότητα του πιάτου που το κάνει δε γίνεται αλλιώς

σε σκαρτ είναι - όταν λέω χάνεται το σήμα μου βγάζει το μύνημα λάθους: ο αποκωδικοποιητής δεν λαμβάνει σήμα...

καλημερα

ξερεις κανεις εαν στον δεκτης ns1110 η εξοδο rca λειτουργει μονο σαν mono audio
γιατι τον εχω συνδεσει με ενα stereo modulator s band αλλα στην τηλεοραση μου δειχνει σημα mono audio?

@nmamag έχεις ποστάρει το ίδιο και στο νήμα του Pace. Η απάντηση είναι η ίδια.

Last edited:
Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Έχω συνδέσει τον δέκτη με home cinema 5.1, μέσω οπτικής ίνας. Παρατήρησα τα εξής:

1) Το μόνο κανάλι του πακέτου ΟΤΕ TV που έχει 5.1 ήχο, είναι το Discovery HD SHowcase (Ο τρόπος που το κατάλαβα είναι επειδή το τηλεχειριστηριο του home cinema δε λειτουργούσε όταν προσπαθούσα να αλλάξω mode ( π.χ. stereo - music - matrix, e.t.c.). Απόλυτα Λογικό)

2) Μερικές φορές (όχι πάντα), όταν αλλάζω κανάλι μέσω του δέκτη του ΟΤΕ, ακούγεται ένας οξύς θόρυβος (σαν ηχητικό εφέ από ηλεκτρικό ρεύμα) από τα ηχεία για μισό περίπου δευτερόλεπτο. Ο ήχος αυτός είναι πολύ εκνευριστικός και εξαρτάται από την ένταση του volume (όσο πιο ψηλά η ένταση, τόσο πιο δυνατός ο ήχος). Αντίθετα, όταν ο δεκτης είναι συνδεδεμένος μέσω HDMI στην τηλεόραση και από την τηλεόραση με οπτική ίνα στο home cinema, αυτός ο θόρυβος στα ηχεία δεν ακούγεται.

3) Στο κανάλι του Discovery HD Showcase (αλλά και σε 1-2, δε θυμάμαι ποια), ο ήχος δε ρυθμίζεται από το τηλεχειριστήριο του Δέκτη, αλλά μόνο από το τηλεχειριστήριο του Home Cinema. Αντίθετα, όταν ο δεκτης είναι συνδεδεμένος μέσω HDMI στην τηλεόραση και από την τηλεόραση με οπτική ίνα στο home cinema, η ένταση του ήχου αυξομειώνεται όπως θα έπρεπε μέσω του τηλεχειριστηρίου του OTE.

Έχει παρατηρήσει κανείς να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τον δέκτη του ΟΤΕ; υπόψιν πως δε φταίει το καλώδιο οπτικής ίνας (δοκιμασμένο σε άλλες πηγές, αλλά και δοκιμή με άλλο καλώδιο οπτικής ίνας), ούτε η είσοδος optical in του Home cinema (το έχω δοκιμάσει και στις 2 θύρες που έχει).

Θα ήθελα να ξέρω αν είναι πρόβλημα του δικού μου αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ, ή αν είναι γενικό το φαινόμενο, οπότε θα πρέπει να ζήσω με αυτό το πρόβλημα..

Επίσης, ξέρει κανείς αν με τον καινούργιο αποκωδικοποιητή του ΟΤΕ (με τη δυνατότητα PVR) υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα;

Ακριβως τα ιδια και σε μενα φιλε...

Καλημερα στην παρεα απο οτι διαβασα εν ταχει αντιμετωπιζετε και εσεις το ιδιο προβλημα με εμενα.Στα περισσοτερα καναλια η ποιοτητα σηματος οπως και η ισχυς ειναι δισαναλογη.Με τον προηγουμενο αποδικωποιητη δεν υπηρχαν αυτα.Μηπως μπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο ; Η ποιοτητα στα περισσοτερα HD ειναι χαλια.Λετε αν αλλαξω HDMI καλωδιο δω καμμια καλυτερη βελτιωση.Διαβασα εδω καπου οτι το Otetv δεν βγαζει αναλυση 1080p και το εχω μονιμα στο 1080i.

Status
Not open for further replies.