Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Status
Not open for further replies.
Re: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Παιδια καλύτερα να μην βγει τωρα γιατί ακομα δεν εχει διορθωθεί ΚΑΝΕΝΑ του προβλημα και καλος δεν την βγαζουν ακομα...

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Κατά τη γνώμη μου, όταν υπάρχει καθυστέρηση σε θέματα αναβαθμίσεων, υπάρχει λόγος και δεν είναι για κακό. Το αντίθετο θα έλεγα, νομίζω ότι η καθυστέρηση είναι για καλό. Απλά, θα πρέπει να υπάρχει λίγο υπομονή.

μπορει να εχετε δικιο ....αναμενουμε.....φυσικα και δεν θελω να εχω προβληματα.......

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στο δέκτη μου, έχω συχνά σπασίματα στην εικόνα και ενίοτε διαστήματα χωρίς σήμα (βγαίνει το σχετικό μήνυμα στην οθόνη για κακοκαιρία κτλ).
Όταν εμφανίζεται το πρόβλημα, χάνονται εκτός από τα κανάλια του otetv και τα ελεύθερα κανάλια που έχω αποθηκεύσει στον αποκωδικοποιητή, ακόμα και από άλλο δορυφόρο (άλλο lnb, άλλο πιάτο, πχ 39ο).
Στον solo2 που έχω συνδεδεμένο στο ίδιο κεραιοσύστημα, δεν μου κάνει τις διακοπές αυτές όταν παρακολουθώ τα ίδια ελεύθερα κανάλια. Σήμα (βάσει της μπάρας του kaon, 63% - ποιότητα 100%).
Στο 13888 μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού με τεχνικό που θα ελέγξει το κεραιοσύστημα και αν το βρει προβληματικό θα με χρεώσει την επισκευή, αλλιώς θα μου αντικαταστήσουν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή.
Από την περιγραφή του φαινομένου, τι γνώμη έχετε; Υπάρχει ενδεχόμενο (όπως εγώ πιστεύω) να έχει πρόβλημα ο δέκτης και να έχει τέτοια συμπεριφορά;
Διστάζω να καλέσω τεχνικό γιατί μπορεί να έρθει σε ώρα που δε θα παρουσιάζονται τα σπασίματα και να με χρεώσει για άσκοπη μετάβαση. Τα σπασίματα - χάσιμο σήματος, παρουσιάζονται συχνά, αλλά μπορεί να περάσουν και 30~60 λεπτά χωρίς πρόβλημα.

Θα ήταν καλό να μας περιγράψεις πως είναι συνδεμένος και ΟΤΕ και ο solo2 στο ίδιο κεραιοσύστημα?

Με priority switch (A: solo2 - B:kaon). Όμως για να αποκλείσω βλάβη του switch, τον απομόνωσα και συνέδεσα τον kaon απευθείας με το καλώδιο από το diseqc, χωρίς όμως να εξαλειφθεί το πρόβλημα.

Όταν βλέπεις OTE ο solo ειναι σε απλή αναμονή η σε βαθιά αναμονή (εντελώς κλειστός);

Ο solo σε απλή αναμονή. Εδώ και ένα χρόνο είναι συνδεδεμένοι έτσι χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα των διακοπών έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα.

Κανονικά τον solo πρέπει να τον έχεις σε βαθιά αναμονή για να δουλέψει σωστά. Το πιθανότερο να σου εχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο LNB λόγο οτι έπαιρνε τάση και απο τους δυο δέκτες. Ξεκινά να δεις το LNB και τα φις που κουμπώνουν στο LNB.

Τηλεκοντρόλ που δεν δουλευει το αλλάζει ο ΟΤΕ? που καλούμε ? ποια η διαδικασία?

Τηλεκοντρόλ που δεν δουλευει το αλλάζει ο ΟΤΕ? που καλούμε ? ποια η διαδικασία?
Η κάλεσε το 13888 και δήλωσε την βλάβη στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα η πέρασε με το control απο ένα κατάστημα cosmote.

νομιζω το αλαζει ..σε φυλο μου το εστυλαν με κουριερ....και μαλισταμου ειπε εχει γυνει και αλλη φορα.....

Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Κατι εντελώς τρελό συμβαίνει με τον δέκτη!
Τον κλεινω απο πίσω, άρα ρεύμα μηδεν, σωστα;
Δίπλα του εχω ένα μήντια πλέυερ,Boxeebox, μόλις το ανάβω ...ΑΝΑΒΕΙ KAI O ΔΕΚΤΗΣ, δείχνοντας μόνο τα ψηφία 8888 στην οθόνη!!!! Που στο καλό βρίσκει ρεύμα αφου είναι κλειστός εντελώς;;;;

Παιδιά σας παρακαλώ επειδή έχω τρελαθεί. Οποιος χρησιμοποιεί ir extender ας μου στείλει μια φωτογραφία πως ακριβώς έχει βάλει το ματάκι γιατί δε μπορώ με τίποτα. Μια βρίσκει 20 δε βρίσκει.

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Κατι εντελώς τρελό συμβαίνει με τον δέκτη!
Τον κλεινω απο πίσω, άρα ρεύμα μηδεν, σωστα;
Δίπλα του εχω ένα μήντια πλέυερ,Boxeebox, μόλις το ανάβω ...ΑΝΑΒΕΙ KAI O ΔΕΚΤΗΣ, δείχνοντας μόνο τα ψηφία 8888 στην οθόνη!!!! Που στο καλό βρίσκει ρεύμα αφου είναι κλειστός εντελώς;;;;

To ο,τι αναβει 8888, σημαινει πως δεχονται ρευμα ολα τα pin που συνδεουν την ssd οθονη του δεκτη (seven segment display), όχι πως αναβει ο δεκτης. Ισως να ειναι πολυ κοντα το media box σου και να δημιουργει σχετικα ισχυρό πεδίο ουτως ωστε να αλληλεπιδρουν οι δυο συσκευες με καποιο τροπο. Απομακρυνε τα και ξαναδοκιμασε.

Re: Απάντηση: OTE TV Kaonmedia NS1110 (Νέος δέκτης από το 2013)

Παιδιά καλησπέρα!
Πως γινετε και δεν δουλεύει ο υβριδικός δέκτης που παρέλαβα χθες με νεα συνδεση, έχοντας ήδη εγκατεστημένο πιάτο και καλώδια στα οποία μέχρι πριν λίγες μέρες δούλευε ο παλιότερος δέκτης χωρίς πρόβλημα? Δεν βλέπει πουθενά σήμα και είναι τσεκαρισμένο το πιάτο ότι δεν έχει μετακινηθεί. Παίζει κάτι άλλο στις ρυθμίσεις σε σχέση με τον παλιό?

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες στην εγκατάσταση τους αναμεταδότες 1 και 2 να δεις αν έχεις σήμα. Επίσης δες αν βίδωσες σωστά πίσω από τον δέκτη το φις της κεραίας.

Δεν εχει σημα σε κανένα απο τα 2. Το φις είναι σωστά τοποθετημένο και το καλώδιο αφθαρτο. Μια χαρά ήταν ο παλιός δέκτης τελικά..

Εάν όντως τα έχεις κανει όλα σωστά τότε φταίει ο συγκεκριμένος δέκτης, δεν εχει να κανει με όλους τους καινούργιους. Πάντως ειναι λίγο περίεργο να παίζει ο παλιός να τοποθετείς τον νέο στην ίδια θέση και να μην παίζει. Το setup στο έκανε κανονικά στην πρώτη εγκατάσταση του νέου?

Εάν όντως τα έχεις κανει όλα σωστά τότε φταίει ο συγκεκριμένος δέκτης, δεν εχει να κανει με όλους τους καινούργιους. Πάντως ειναι λίγο περίεργο να παίζει ο παλιός να τοποθετείς τον νέο στην ίδια θέση και να μην παίζει. Το setup στο έκανε κανονικά στην πρώτη εγκατάσταση του νέου?

Aυτό έχω σαν απορία κι εγώ. Τι σετ απ θέλει ο νέος? Δεν ηρθε τεχνικος για την εγκατάσταση γιατί θεώρησα το αυτονόητο να παίξει. Προς το παρόν είδε μόνο τα ελεύθερα δορυφορικά, τα κατέβασε, αλλά δεν εμφανίζει καν εικόνα ουτε και ήχο.

Status
Not open for further replies.