Kaos [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 17.6%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

Votes: 5 29.4%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    17
Νομίζω ότι είναι άστοχη η παρομοίωση μιας τηλεοπτικής σειράς με ένα φαγητό ή ποτό. Με μια γουλιά μπορείς όντως να καταλάβεις εάν σου αρέσει ένα κρασί ή όχι. Με 25 λεπτά θέασης σε μια σειρά 8 ωρών, δεν έχεις πάρει καν μυρωδιά του τι πραγματεύεται. Δεν είπε κανείς βέβαια ότι είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις αν δεν σου αρέσει, απλά ας μην εκφέρεις άποψη για κάτι που ουσιαστικά δεν είδες (ποσό μάλλον να το θάβεις).
βλεπεις 30 λεπτα και δεν εχεις παρει χαμπαρι αν σου αρεσει η οχι ?
δεν την κριναμε την σειρα ειδα 25 λεπτα ηταν αηδια και δεν συνεχισα τοσο απλο

Οπότε ο Ζεύς που ενσαρκώνει ο Jeff Godlbloom είναι ένας Ζεύς που εμάς μας ξενίζει, αλλά άνετα θα αναγνώριζαν οι Αρχαίοι. Βασικά, θυμίζει πολύ τον Δία του Προμηθέα Δεσμώτη.
Ωχ ...

βλεπεις 30 λεπτα και δεν εχεις παρει χαμπαρι αν σου αρεσει η οχι ?
δεν την κριναμε την σειρα ειδα 25 λεπτα ηταν αηδια και δεν συνεχισα τοσο απλο
Άλλο αν σου αρέσει το στυλ μιας σειράς (που μπορεί να φανεί από την αρχή) και άλλο το να τη θάβεις με ατάκες τύπου "τετοια εμετικη αηδια δεν κυκλοφορεί συχνα" .
Την εκρινες και τη καταδίκασες σε 25 λεπτά.

Βασικά, θυμίζει πολύ τον Δία του Προμηθέα Δεσμώτη.

Αν είδες όλο το πρώτο επεισόδιο, ΑΥΤΟΝ ακριβώς αναπαριστά.

Προσωπικά θα μπορούσα να χαρακτηρίσω μία σειρά αφού δω 2-3 επεισόδια.
Όταν είπα ότι δεν με τράβηξε το Breaking Bad π.χ., βρέθηκαν κάποιοι να μου πουν "Δες 2-3 κύκλους πρώτα, είναι εκπληκτικό!"
Ε, όχι, 2-3 επεισόδια να τα δω, 2-3 κύκλους ποτέ!

Όταν είπα ότι δεν με τράβηξε το Breaking Bad π.χ., βρέθηκαν κάποιοι να μου πουν "Δες 2-3 κύκλους πρώτα, είναι εκπληκτικό!"
Κάθε καλή σειρά θέλει τον χρόνο της για να μπεις στο κλίμα της. Και εγώ είχα παρατήσει το Breaking Bad απο το πρωτο επεισοδιο αλλα σκεφτομαι να το ξαναρχίσω, διοτι ξεκινησα αναποδα με το Better Call Saul και το βλεπω μονορούφι!

Εγώ, μετά από τρία επεισόδια δεν έχω καταλήξει αν τη λατρεύω ή τη σιχαίνομαι.

Όχι, για να είμαι δίκαιος καλή είναι, με κάποιες καταπληκτικές εκλαμψεις από δω κι από κει. Απλα γίνεται συχνά κάπως αμήχανος ο συνδυασμός κωμωδίας με δραμα και ολίγον σπλατερ.

Μετά και το τέλος, παραμένω με την παραπάνω αρχική μου γνώμη. Ειλικρινά δεν ξέρω τι βαθμό να της βάλω. Καλή η ιδέα της μοντερνοποίησης, καλό το καστ και πολύ ταιριαστό, κάποιες πολύ ωραίες σκηνές, όμως κάτι καλύτερο θα ήθελα σεναριακά.

Και εγώ είχα παρατήσει το Breaking Bad απο το πρωτο επεισοδιο αλλα σκεφτομαι να το ξαναρχίσω, διοτι ξεκινησα αναποδα με το Better Call Saul και το βλεπω μονορούφι!
Απαπαπαπαπαπα.

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, θα χάσεις το 80% της απόλαυσης στο Better Call Saul.

To Breaking Bad σε βάζει στο κλίμα στα 2-3 πρώτα επεισόδια, απο τον δεύτερο κύκλο απογειώνεται, με την έννοια ότι συνεχίζει στο ίδιο στυλ, απλά ακόμη καλύτερο.

Κάθε καλή σειρά θέλει τον χρόνο της για να μπεις στο κλίμα της. Και εγώ είχα παρατήσει το Breaking Bad απο το πρωτο επεισοδιο αλλα σκεφτομαι να το ξαναρχίσω, διοτι ξεκινησα αναποδα με το Better Call Saul και το βλεπω μονορούφι!
Αυτό κάνω εγώ τώρα...έχω προσπαθήσει να αρχίσω τη σειρά πολλές φορές, αλλά για κάποιους λόγους πάντα τη σταματούσα μετά το δεύτερο τρίτο επεισόδιο.

Τώρα τη βλέπω πάλι, έχω φτάσει στο τρίτο κύκλο και είναι πράγματι καταπληκτική!

• Like
Reactions: takisot
Αυτό κάνω εγώ τώρα...έχω προσπαθήσει να αρχίσω τη σειρά πολλές φορές, αλλά για κάποιους λόγους πάντα τη σταματούσα μετά το δεύτερο τρίτο επεισόδιο.

Τώρα τη βλέπω πάλι, έχω φτάσει στο τρίτο κύκλο και είναι πράγματι καταπληκτική!
Το τέλος του τρίτου επεισοδίου είναι το μεγάλο εμπόδιο...

Δεν είπε κανείς βέβαια ότι είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις αν δεν σου αρέσει, απλά ας μην εκφέρεις άποψη για κάτι που ουσιαστικά δεν είδες (ποσό μάλλον να το θάβεις).
Προσέχτε, ρε παιδιά, λίγο τις διατυπώσεις σας. Θάβω; Μη γίνουμε σαν τους αθλητικογράφους που αγνοούν λέξεις όπως επαινώ, εξυμνώ, επευφημώ και γνωρίζουν μόνο το αποθεώνω (που ανάθεμα κι αν ξέρουν τι σημαίνει) και το χρησιμοποιούν σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι εκεί που είναι υπερβολικό και ως σχήμα υπερβολής.
Είπα απλώς ότι δεν βρίσκω ελκυστική την αρχική παρουσίαση των προσώπων της μυθολογίας μας και αυτό με αποτρέπει να συνεχίσω.
αλλά έχοντας σπουδάσει Αρχαιολογία νομίζω ότι
Προτιμώ να αποφεύγω την επίκληση σε ειδικές γνώσεις που πολλοί έχουμε, ακριβώς επειδή η συζήτηση προϋποθέτει την κοινή πείρα των διαλεγομένων, οπότε παραμένω, προκειμένου περί εγκυκλοπαιδικών γνώσεων, στα γνωστικά πλαίσια ενός επιμελούς αποφοίτου λυκείου, κάπως παλαιότερης βέβαια εποχής.:)
(τώρα μεταξύ μας, έχεις συναντήσει πουθενά κυκλοτερή μαίανδρο; πού το βρήκανε οι αθεόφοβοι; )

Φαντάζομαι ότι θα έχετε δει την σειρά "The gentlemen" . Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να ισχυριστεί στα σοβαρά ότι είναι αφηγηματικά κουραστική ή αδιάφορη και ότι χρειάζεται υπομονή εκ μέρους του θεατή. Εκεί δηλαδή πως τα καταφέρνουν οι συντελεστές;;

• Like
Reactions: skysound

Έχω δει 4-5 επεισόδια και δεν...
Σειρές υπάρχουν.

Ένας καθηγητής που αποφάσισε να φτιάχνει ναρκωτικά για τους Χ (δεν με ενδιαφέρει) λόγους;
Ούτε σαν φιλοσοφία δεν με τράβηξε, αλλά και τα επεισόδια που είδα ήταν meh...

Απαπαπαπαπαπα.

Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, θα χάσεις το 80% της απόλαυσης στο Better Call Saul.

Επειδή έχω προχωρήσει αρκετά (τελειώνω τον 2ο κύκλο) δεν καταλαβαίνω ποια απόλαυση θα χάσω ακριβώς μην έχοντας δει το ΒΒ, δεδομένου ότι είναι prequel, άρα δεν ξέρω το παραμικρό για τους χαρακτηρες που θα εμφανιστούν αργότερα και στο ΒΒ. Ίσως γίνει το αντίθετο: Δεδομένου ότι θα ξέρω καλά τους χαρακτηρες από το BCS, θα μπορέσω να απολαύσω περισσότερο το ΒΒ. Όχι;

• Like
Reactions: skysound
Η σειρα χτιστηκε ξεροντας αρκετα απο το BB.,

Δηλαδη θα βλεπεις καταστασεις και πραγματα σε καποια nowdays που δεν θα τα καταλαβαινεις γιατι δεν ξερεις το τελος του BB.

• Like
Reactions: NassosT
Ok, άλλαξα την ψήφο μου, η σειρά δεν είναι πολύ καλή.
Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Περιμένουμε με αγωνία τον επόμενο κύκλο!
Ενω βρήκα πολύ έξυπνη την μοντέρνα μεταφορά και το πάντρεμα του φανταστικού με την πραγματικοτητα, το όλο "ελληνικο" περιβάλλον είναι κιτς στα πλαισια του γάμος αλά ελληνικά και Zina the warrior princes με πάντρεμα αμερικανικής σαπουνόπερας .
Έχω σταματήσει στο 4ο επεισόδιο εδώ και 5 μέρες και πραγματικά δεν ξέρω αν έχω διάθεση να την συνεχίσω. Άθλιες ερμηνείες που δεν μπορούν να διορθωθούν όσο ανατρεπτική και να είναι η υπόθεση που μας προετοιμάζει ο αφηγητής σιγά σιγά.

Προς τον παρόν δεν έχω ψηφίσει αλλά αν το έκανα με αυτά τα δεδομένα που έχω δει θα έβαζα "κακή".