Εγώ κόλλησα στο 2ο και μάλλον δεν θα το προχωρήσω παραπέρα. Με απωθεί η όλη αισθητική, τόσο ο Διονύσης όσο και η Ήρα μου είναι ανυπόφοροι.
Ο Διόνυσος κι εμένα με ψιλοχάλασε, αλλά η Ήρα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την είχα στο μυαλό μου!
Εγώ κόλλησα στο 2ο και μάλλον δεν θα το προχωρήσω παραπέρα. Με απωθεί η όλη αισθητική, τόσο ο Διονύσης όσο και η Ήρα μου είναι ανυπόφοροι.
Η ηλίθια σκηνή με τον Διόνυσο στο The cave, που δεν έχει κανένα νόημα ή δίνει κάποια συνέχεια στην ιστορία, είναι που με εκνεύρισε προσωπικά. Να δείξουμε κάτι LGBTQ και καλά και ας είναι άσχετο παντελώς. Και να μην υπήρχαν ευκαιρίες με τόσους LGBTQ που είχε στον ίδιο χώρο, να το βάλουν πραγματικά στον ειρμό της ιστορίας.Ο Διόνυσος κι εμένα με ψιλοχάλασε, αλλά η Ήρα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως την είχα στο μυαλό μου!
πω ρε φιλε...
θα μπρουσε να ειναι καταπληκτικη. εχει ευρηματκο σεναριο αλλα ειναι πολυ η πληροφορια , απειροι οι παραλληλισμοι πολλες οι παραθεσεις.
κακη σκηνοθεσια και καπου ολα αυτα κουραζουν. φαντασου αυτο να το εκανε ο ΡΙΤΣΙ!!!!
η μουσικη του παντως τα σπαει καθως και καποια σκηνικα. εκπληκτικα ομορφη η Aurora Perrineau.
μην ψαχνετε να βρειτε ιστορικη η μυθολογικη αληθεια . η τουλαχιστον προσπαθει
κατα τη γνωμη μου δεν τα καταφερνει γιατι δεν εχει καλο σκηνοθετη .
δεν θα καταφερω να δω πανω απο ενα-δυο επεισοδεια. με κουρασε ηδη το πρωτο.
ειναι λιγο αχταρμας προσπαθοντας να περασει τοσα μα τοσα πολλα μηνυματα και καλα που στο τελος μπερδευει και εκνευριζει.
Θα έβριζε μάλλον... Κατάφερα και είδα αλλά 2 επεισόδια . Ίσως δω τα δύο τελευταία μέχρι το τέλος του μήνα.Κάτσε ρε φίλε, έγραψες όλο αυτό το σεντόνι και στο τέλος μας λες ότι έχεις δει μόνο το πρώτο επεισόδιο;
Φαντάσου να τα έβλεπες όλα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καταρχήν δεν πάσχει ούτε σκηνοθετικά ούτε από πλευράς ερμηνειών (άλλο αν δεν σου αρέσει ως concept). Επίσης, στις σειρές συνήθως δεν σκηνοθετούν οι ίδιοι σκηνοθέτες όλα τα επεισόδια αλλά εναλλάσσονται. Αλλά ρε παιδιά, το μαζοχιστικό του να βλέπεις μια σειρά η οποία δεν σου αρέσει, ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχετε υπογράψει καμία σύμβαση με το Netflix που σας υποχρεώνει να δείτε τη σειρά ως το τέλος;Θα έβριζε μάλλον... Κατάφερα και είδα αλλά 2 επεισόδια . Ίσως δω τα δύο τελευταία μέχρι το τέλος του μήνα.
Η σκηνοθεσία και η υποκριτική δεν αλλάζει είτε δεις 1 επεισόδιο είτε 8 . Και η σειρά πάσχει και στα δύο.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται..Κάτσε ρε φίλε, έγραψες όλο αυτό το σεντόνι και στο τέλος μας λες ότι έχεις δει μόνο το πρώτο επεισόδιο;
Φαντάσου να τα έβλεπες όλα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κοιτά, το συγκεκριμένο έχει να αναπτύξει ένα συγκεκριμένο story. Στο πρώτο επεισόδιο δεν έχεις πάρει μυρωδιά για το που θα καταλήξει, μόνο έχεις δει το στυλ του σίριαλ που μπορεί όντως να μην σου κάνει, αλλά μέχρι εκεί.Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται..
Πχ θα έβλεπες τo Shogun και θα περίμενες να τα δεις όλα για να καταλάβεις ότι είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα;;
Μπορεί παρακάτω να γίνεται κάπως καλύτερη, αλλά πόσο;
Συνήθως οι δημιουργοί μιας σειράς στα πρώτα επεισόδια και μάλιστα στο πρώτο δίνουν τα δείγματα τους για να αρπάξουν από τη μύτη τον θεατή.
Δηλαδή πρέπει να δεις όλο το star trek με την κλαψιαρα για να αποφασίσεις ότι είναι πατάτα; Αλήθεια το είδες όλο;
Καταρχήν δεν πάσχει ούτε σκηνοθετικά ούτε από πλευράς ερμηνειών (άλλο αν δεν σου αρέσει ως concept). Επίσης, στις σειρές συνήθως δεν σκηνοθετούν οι ίδιοι σκηνοθέτες όλα τα επεισόδια αλλά εναλλάσσονται. Αλλά ρε παιδιά, το μαζοχιστικό του να βλέπεις μια σειρά η οποία δεν σου αρέσει, ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχετε υπογράψει καμία σύμβαση με το Netflix που σας υποχρεώνει να δείτε τη σειρά ως το τέλος;
Ειδικά από ερμηνεία και αν πάσχει...
Αμερικανική σαπουνόπερα με μίξη Zena .
Πραγματικά σαν να βλέπω τους θεούς από αυτή τη σειρά.
Αν έχουν διαφορετικό σκηνοθέτη τα επεισόδια δεν φαίνεται πουθενά.
Ο μόνος λόγος που θα την τελειώσω είναι γιατί στο 6 μου δημιούργησε ένα ενδιαφέρον για το "πλαισιο" και επειδή μου αρέσει η μυθολογία. ( αν κάποιος θέλει να δει μια άλλη εκδοχή της ελληνικής μυθολογίας το blood of Zeus δείχνει τον δρόμο) .
Επίσης είναι ένας λόγος να την λέω σε αυτούς που τους αρέσει χωρίς να μπορούν να μου την "πουν" ότι δεν μπορώ να κρίνω μια σειρά που δεν έχω δει .
Λοιπον παιδια πρεπει να αποφασισετε....
Εαν δουμε μονο ενα επεισοδιο και δεν μας αρεσει τοτε δεν δικαιουμαστε δια να ομιλουμε.
Εαν δουμε πολλα επεισοδια και δεν μας αρεσει τοτε ειμαστε μαζοχιστες.
Δλδ τι πρεπει να κανουμε για να εχουμε αποψη για μια σειρα?![]()
αυτο ειναι σατυρα με δραματικα και κωμικα στοιχεια.
Η σκηνοθεσία και η υποκριτική δεν αλλάζει είτε δεις 1 επεισόδιο είτε 8 . Και η σειρά πάσχει και στα δύο.
Αν δεν μπορει ο σκηνοθετης να "στησει" σωστα τους ηθοποιους αστα να πανε......
Ο ηθοποιος οτι και να κανει δεν θα μπορεσει να αποδωσει.
Αν προσθεσεις και ενα περιεργο εως απιθανο σεναριο τοτε τα πραγματα γινονται δυσκολα.
Και τωρα μολις σκεφτομουν, απο δυο σκηνοθετιδες με 15 τηλεοπτικες δουλειες
η καθε μια, ποσο καλη σκηνοθεσια μπορεις να περιμενεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.