Το "δηλαδη αναφερει φιλια" είναι λογικό άλμα και από αυτό ως fact εξάγονται τα συμπεράσματά σου. Τους γνώρισα λέει ο άνθρωπος.Δεν ξερω αν ο εν λογω τυπος λεει αυτο που λες οτι λεει ¨με γαντι" ειρωνικα για να χλευασει, να ξεφτιλισει, και ετσι.
Η οτι πραγματικα νιωθει μια τετοια κατανοητικη προσεγγιση για τα αναμενωμενα αλλων γουστων.
Αλλα θελω να πιστευω οτι εχεις αδικο. Και αυτο για σενα αλλα για αυτον τον ιδιο. Γιατι ενω αναφερει
"Εδώ θέλω να σας πω
για να ξεκαθαρίσω την θέση μου , ότι τον Γιάννη Σμαραγδή
και την αξέχαστη Ελένη , την γυναίκα του ,τους γνώρισα
πολύ παλιά . Ήταν δύο ευγενείς και χαριτωμένοι άνθρωποι
με πολύ χιούμορ , κοσμοπολίτες , μορφωμένοι , ενημερωμένοι.
Χωρίς την Ελένη πιά , πορεύεται ακάθεκτος και μόνος του ."
δηλαδη αναφερει φιλια, αναφερει εκτιμηση, αναφερει πενθος καο πονο, για να τα μετατρεψει σε χλευασμο και πλακουλα, ε τοτε αυτο θα σημαινε οτι ειναι ενα ανθρωπιδιο αναξιο σημασιας.
Ενα απο τα δυο. Η εχεις αδικο η ειναι καταπτυστος. Το αν ειναι σημαντικο οχι για μας αλλα για αυτον.
η κριτικη στην ταιινια μπορει να γινει απο διαφορετικη σκοπια
καλλιτεχνικη
ιστορικη
πολιτικη...
κ επειδη η ιστορικη σκοπια αναμφιβολως συσχετιζεται κ με πολιτικη σκοπια κ θεωρηση, μαλλον δυσκολο να γινει κριτικη στο συνολο
Τι fact μου λες και τετοια ; Αναφερει "ο Γιαννης και η Ελενη", "και απο τοτε που ηΕλενη, ο Γιαννης"Το "δηλαδη αναφερει φιλια" είναι λογικό άλμα και από αυτό ως fact εξάγονται τα συμπεράσματά σου. Τους γνώρισα λέει ο άνθρωπος.

Mπα, αυτός περιμένει τον Αντώνη, δεν τα έχει καλά με το σόι του Κούλη.![]()
![]()
![]()
![]()
sub title " καλε τι γκομενος εισαι εσυ?¨"
View attachment 264891
πως εξηγειται η αυξηση μεχρι το 1919..μετα ειναι γνωστα τα αιτια της πτωσης..κεμαλ, 1922..οπως ειναι γνωστο κ το γιατι της μειωσης γυρω στο 1908.κινημα νεοτουρκων.πολλοι ηταν απο τα εδαφη της ακομη οθωμανικης αυτοκρατοριας,η αυτοκρατορια κατερρε, κ εφευγαν απο την περιιφερεια στην πρωτευουσα..αρκετοι ομως ηταν κ απο εδαφη του νεοσυστατου νεοελληνικου κρατους
Καλά εσύ διαβάζεις ο Γιάννης και η Ελένη και ο άνθρωπος λέει "τον Γιάννη Σμαραγδή και την γυναίκα του Ελένη". Ο Γιαννάκης και η Λένα. Τέλος πάντων, ας μείνουμε στο ό,τι άλλα καταλαβαίνω εγώ, άλλα εσύ.Τι fact μου λες και τετοια ; Αναφερει "ο Γιαννης και η Ελενη", "και απο τοτε που ηΕλενη, ο Γιαννης"
Κουραφεξαλα.
Εαν υπαρχει λογικο αλμα ειναι δικο σου οχι δικο μου. Εγω για ανθρωπους που απλα "γνωρισα" δεν θα τους ανεφερα με το μικρο τους ονομα τους και τον οικογενειακο τους χωρο, λες παιζαμε ζαρια την προηγουμενη, δεν θα το εριχνα στο συναισθηματικο ουτε στην Απωλεια.
Οποτε ενα απο τα δυο. Ειτε εσυ κανεις λαθος, ειτε αυτος ειναι καταπτυστος.
Και τερμα.
Ο συγκεκριμένος έχει καταντήσει πάντως. Λιγότερο χιούμορ και περισσότερο διατεταγμένη κομματική προπαγάνδα. Το χιούμορ και η σάτιρα όταν γίνεται επί παραγγελία μετατρέπεται σε αθλιότητα. Άτυχης η αναφορά..ε τωρα αμα δεν ξερεις τον Σεραφειμ Σιλα τον πρωτο ουσιαστικα standup κωμικο ?
ισως να τον θυμασαι απο τα Σκετσακια παλια
Ο καλύτερος stand up comedian να είναι από τη στιγμή που γίνεται κομματικό εργαλείο από μένα ειναι Χ. (που αυτός δεν είναι κατά τη γνώμη μου αλλά τέλος πάντων.)Εχω αλλη αποψη, μπορει να μην γουσταρει συγκεκριμενη μεριδα αποψεων αλλα το κανει παντα με αιτιολογηση.
Το δε βιντεο του ειναι καταπληκτικο , παρολο που ειναι απο τους παλιοτερους standup comedians ειναι ακομα απο τους κορυφαιους.
Ο καλύτερος stand up comedian να είναι από τη στιγμή που γίνεται κομματικό εργαλείο από μένα ειναι Χ. (που αυτός δεν είναι κατά τη γνώμη μου αλλά τέλος πάντων.)
Η σάτυρα όταν γίνεται πολιτική θα πρέπει να ναι απέναντι στην εξουσία και όχι υπέρ της επειδή σου τα σκαει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.