ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Status
Not open for further replies.

georgepyr

New member
7 September 2006
76
ΑΘΗΝΑ
Λυπαμαι που το λεω αλλα δυστυχως ετσι ειναι!
Ποτε στην ζωη μου δεν εχω υποστει παρομοια φιμωση του λογου μου.
Οταν καποια μελη ....."ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ" γιατι αυτο τελικα ειστε,θελουν να εκφρασουν την αποψη τους ,και λογοκρινονται απο "κυριους γραφικους" που καμουφλαρονται πισω απο την εκφραση "ειρωνικο μηνυμα" και απο ενα πληκτρολογιο ,αν αυτο δεν λεγεται "καταχρηση εξουσιας",τοτε θα πρεπει να λεγεται κομπλεξισμος εξουσιας.
"ΚΥΡΙΟΙ" το παρατραβηξατε,μαλλον εχετε παρεξηγησει καποια πραγματα,οταν ελευθερα καποιο μελος υπογραφει με την εκφραση "ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ" επειδη φαινεται με το φτωχο σας το μυαλο,η ΕΦΗ θΩΔΗ δεν ειναι υπαρκτο προσωπο και η εν λογω "υπογραφη" δεν ειναι ουτε προσβλητικη ουτε ειρωνικη απλα......ειναι αστεια ,αφου και η ιδια σας εχει δωσει το δικαιωμα να εκφραζεστε οπως θελετε γι αυτην τοτε ολα καλα.
Θα σας πω λοπον τι θα κανω,απο δω και περα θα υπογραφω : με τα ονοματα των διαχειριστων και βεβαια δεν θα λειπουν και "τα μυαλα στα καγκελα" ,να δουμε τι θα γινει.
Κυριοι το av club το εχετε μετατρεψει σε "σωφρονιστικο" ιδρυμα,αν μπορουσατε θα μας κανατε και ηλεκτροσοκ προς γνωση και συμορφωση.
Και επειδη το av club στα χαρτια ανηκει στο Τασο τον Οικονομου ,θα του πω οτι το κλαμπ δεν ειναι εκτεθειμενο απο τις μεταξυ τους εκφρασεις του Πυργαρουση και του Τσαρουχα γιατι, αυτοι καποια στιγμη μπορει να τα βρουν......αλλα πραγματα το αφηνουν απιστευτα εκτεθειμενο ,και τοτε θελω να δω ποιανου τα μυαλα θα ειναι στα καγκελα,παντως της Εφης θωδη αποκλειεται.

Δηλαδη για να καταλαβω τωρα. Ειχες υπογραφη "ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ" η οποια διαγραφτηκε?

georgepyr, μήπως υπερβάλεις λίγο?
Προφανώς οι μ@λ@κίες που γράφαμε ήταν για τον κάδο των απορριμμάτων ή τουλάχιστον, ήταν εντελώς άσχετες με το εκεί θέμα και αφορούσαν μόνον τους δυό μας. Επειδή το βλέπω καθημερινά το έργο κι από την άλλη μεριά, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρατάς ισορροπίες μεταξύ αερολογίας, ειρωνείας, μπαρούφας και απλής συζήτησης, ειδικά δε, όταν οι αποφάσεις αυτές πρέπει να λαμβάνονται σε dt...

Εφόσον η προσωπική και απ' ευθείας "ειρωνεία" με βάση τους κανονισμούς αυτού του φόρουμ είναι τόσο σοβαρό αδίκημα, η επέμβαση των διαχειριστών ήταν δικαιολογημένη μιας και αυτοί καθορίζουν πως εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Η συμμετοχή μας εδώ προϋποθέτει την αποδοχή αυτών των κανονισμών και αυτών των διαχειριστών. Παρόλο που διαφωνώ στον όλο χειρισμό (ειρωνεία = διαγραφή, ίσως θα προτιμούσα την μεταφορά των μηνυμάτων αλλού), δεν έχω παρά να αποδεχτώ τους κανονισμούς και την αυστηρότητα των διαχειριστών και να δικαιολογήσω έτσι την διαγραφή των μηνυμάτων.

Άσε που αν δεν γινόταν, ακόμα θα γράφαμε... :flipout:

Οχι δεν ειχα τετοια υπογραφη αλλος την εχει,χωρις να θελω να κρινω τον ανθρωπο γιατι δεν εχω τιποτα μαζι του.
Απλα το εφερα σαν παραδειγμα προκειμενου να δειξω το μεγεθος της απιστευτης υποκρισιας μερικων διαχειριστων,που με χαρακτηριστικη ευκολια διαγραφουν μηνυματα που σε καμμια περιπτωση δεν ειναι υβριστικα και ειρωνικα και απο την αλλη μερια αφηνουν καποιον να υπογραφει με το:
ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ θεωροντας προφανως οτι η Εφη Θωδη δεν ειναι υπαρκτο προσωπο της κοινωνικης μας ζωης,οποτε το περιεχομενο της παραπανω εκφρασης αν και ακρως προσβλητικο και ειρωνικο,δεν χρειζει διαγραφης.
Δεν βλεπω ομως κανεναν απο τους διαχειριστες να τοποθετειται στο θεμα.

Ρε συ Νικο θα σου πω που θελω να καταληξω.
Ολη αυτη η παραλογη για μενα ισορροπια δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να ειναι επιλεκτικη, η εφαρμοζεται παντου και παντα, η δεν εφαρμοζεται καθολου.
Αν οι αποστειρωμενες συζητησεις πιστευουν οτι εκφραζουν ολα τα μελη του κλαμπ καλως.
Δεν ειναι πανεπιστημιο εδω που μπαινουμε μονο για να μαθουμε ορισμενα πραγματα,θελουμε σαν Ελληνες λιγο την πλακα μας ,τον ειρωνικο χαβαλε μας και τις κοντρες μας γιατι ετσι εχουμε μεγαλωσει.
Θεωρω οτι οποιος μπαινει στο κλαμπ μπαινει για να περασει καλα και οχι να ειναι παρατηρητης ρητορικων πολλες φορες αποψεων αλλων μελων,φοβουμενος τις πλειστες φορες μηπως η οποια απαντηση δωσει θεωρηθει εκτος θεματος η ειρωνικη.
Προσωπικα μετα το παρον θεμα ,εγκαταλειπω οριστικα το av club γιατι οι λιγες ωρες διαθεσιμες που εχω την ημερα θελω να περνανε ευχαριστα,οπως ακριβως περναγανε καποτε.
Το "YES MASTER" ποτε δεν με εξεφραζε και ουτε προκειται να με εκφραζει.

Υπό αυτό το πρίσμα, καλά κάνεις και το συζητάς, λίγη κουβέντα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Επιπλέον αυτό δείχνει ότι το αγαπάς το avclub και ενδιαφέρεσαι. Από την άλλη μην πυροβολείς όμως τον πιανίστα για ψύλλου πήδημα. Ούτως ή άλλως, αν ποτέ αλλάξει η γνώμη των μελών, θα αλλάξει και αυτή των διαχειριστών. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, οι διαχειριστές πάνε με το κλίμα των μελών όχι το αντίθετο...

Καλά ρε συ Γιώργο.... Το "ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ" είναι υβριστικό;
Και μάλιστα τόσο σοβαρό που θα έπρεπε να διαγραφεί;

Ενα μήνα στέρηση εισόδου στο μέλος georgepyr.

Οι προσωπικές διαφορές με οποιονδήποτε διαχειριστή και οι προκλητικές δηλώσεις περί "παντελονιών", κομπλεξικής εξουσίας είναι τουλάχιστον απαράδεκτες συμπεριφορές.

πιασανε οι ζεστες και αρχισε η φαγουρα μου φαινεται.....

.....τελος παντων να μην κρινω μπαναρισμενο μελος μιας και δεν μπορει να απαντησει....αλλα την ειχε την φαγουρα απο καιρο....

Ελπιζω να αυτο που ειπε να το κανει πραξη και να αναλωσει το χρονο του σε κατι που το διασκεδαζει....
Ελπιζω να ισχυει το ιδιο για ολους μας...ειμαστε εδω γιατι το θελουμε και μας αρεσει οτι γιατι ειμαστε σε κατασταση ψυχαναγκασμου (γιατρε μη βαρεσεις αμα το λεω λαθος ) .

Επειδή υπάρχουν αρκετοί σαν εμένα που δεν γνωρίζουν την φάση με την διαγραφή των μηνυμάτων καθώς και ότι το γεγονός ότι ο georgepyr δεν μπορεί να απάντηση μήπως θα μπορούσε να μας διαφωτίσει κανένας ?

παιδιά, σε αλλο θεμα στην κατηγορία Hi End που εξελίσσονταν κανονικά τοσο ο georgepyr οσο και ο Νικος Τσαρουχάς άρχισαν εναν μεταξύ τους διάλογο άσχετο ως προς το θέμα και με ειρωνικο υφος και τα μηνύματα πολυ απλα διαγραφηκαν

μετά ο ένας απ τους δυο θεώρησε σωστό να ανοίξει θέμα με τα παντελόνια κλπ κλπ

ελπιζω να μην το κουράσουμε και αυτό το θέμα

Last edited:
Status
Not open for further replies.