Νανόπουλος Γιάννης
Supreme Member
Απάντηση: Re: Κάποτε.... υπήρχαν δάση.
Αλλο είναι να καεί ένα δάσος και άλλο να καεί ένας Εθνικός δρυμός ........δεν έχουμε δα και πολλούς στην χώρα μας και θα πρέπει να τους προσέχουμε σαν την ίδια μας την ζωή.Αλήθεια γιά πείτε μου, πόσοι εθνικοί δρυμοί έχουν καεί στο μεγαλύτερο μέρος τους ,σε ολόκληρη την Ευρώπη;
Εγω παντως ολα αυτα τα χρονια δεν ειδα κανενα κατοικο/ ομαδα κατοικων ή και τον δημαρχο απο αυτες τις περιοχες που καηκαν να καταγγελει επωνυμα ποιοι ειναι αυτοι που εχουν κτισει σε πρωην καμμενα δαση αλλα ολοι τα κανουν στα μουλοχτα και για την ΘΕΣΗ.
Και ας το παρουμε χαμπαρι στην Ελλαδα ζουμε και οχι στην Γερμανια η στην Γαλλια για να διαθετουμε 100 αεροπλανα πυροσβεσης εκτος και εαν ολοι αυτοι που φωναζουν για την οικονομικη πολιτικη της κυβερνησης αποδεχτουν οτι δεν θα παρουν αυξηση η θα πληρωσουν παραπανω φορο για την αγορα νεων αεροπλανων, επισης θα προσλαβουμε 2000-3000 ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ πυροσβεστες γιατι να εισαστε σιγουροι οτι οποιαδηποτε προσληψη πρωτον θα γινοτανε πρωτο θεμα σε ολα τα "μεγαλα δελτια" και θα επισης θα καταγγελαν προεκλογικα ρουσφετια και θα τους χαρακτηριζαν ως ΓΑΛΑΖΙΑ παιδια ολοι αυτοι που με κροκοδειλια δακρυα φωναζουν τωρα για τις προσληψεις που δεν εγιναν βλεπε (Mega,ANT1,Alpha,Alter,Extra).
Λοιπον οταν μια χωρα σε τρεις ημερες ειχε να αντιμετωπισει 307 πυρκαγιες δυστηχως οσα μεσα και να ειχαμε παλι θα ειχαμε καμμενα δαση λαθη γινανε γιαυτο οι ανθρωποι που σχεδιασαν τα μετρα θα πρεπει να ξανακατσουν και να τα σχεδιασουν απο την αρχη αλλωστε ο Κος Φουρλας και ο Κος Κοης ειναι χρονια στην πυροσβεστικη (ο πρωτος ηταν μεχρι προτινος) και γνωριζουν καλυτερα τις αναγκες του σωματος και την χωρας μας.
Αλλο είναι να καεί ένα δάσος και άλλο να καεί ένας Εθνικός δρυμός ........δεν έχουμε δα και πολλούς στην χώρα μας και θα πρέπει να τους προσέχουμε σαν την ίδια μας την ζωή.Αλήθεια γιά πείτε μου, πόσοι εθνικοί δρυμοί έχουν καεί στο μεγαλύτερο μέρος τους ,σε ολόκληρη την Ευρώπη;