Κάποτε.... υπήρχαν δάση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κάποτε.... υπήρχαν δάση.

Όλα αυτά λειτουργούν με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνήσεων
Και όσο μας κυβερνούν αυτοί οι ξεφτιλισμένοι τόσο θα καίγονται τα
δάση από τους εμπρηστές !

οσο τους βγαζουμε εμεις κυβερνητες αυτους και επιμενουμε κιολας !!.. τοσο θα καιγονται τα δαση και ουτο καθ,εξης .....

Re: Απάντηση: Κάποτε.... υπήρχαν δάση.

Ποιός νόμος δίνει το δικαίωμα για οικοπεδοποίηση των καμμένων δασών και γιατί υπάρχει ακόμη;
Ποιός πουλάει, ποιος αγοράζει και ποιος δίνει την οικοδομική άδεια;
Ποιος τα αγοράζει; Τόσο δύσκολο είναι να εντοπιστούν;

Μιχάλη, το τι διαφθορά υπάρχει μέσα στα δασαρχεία δε λέγεται.

Φίλη της μητέρας μου ζήτησε απόσπαση γιατί δεν άντεχε τις πιέσεις από αυτούς που ζήταγαν να αποχαρακτηρίσει δασικές εκτάσεις έξω από την Καβάλα (μιλάμε για απειλές).

Απ' ό,τι έμαθα με την αναθεώρηση του Συντάγματος ο αποχαρακτηρισμός έγινε πιο εύκολος.

Κανένας δικηγόρος να μας διαφωτίσει;

Ανάσα, δρόμος, 114, Κυκλάμινα, πηγή, καταφύγιο, παιχνίδι, βατόμουρα, ρίγανη, Δάσκαλος, πίστη, ζωή...

Αγαπημένη μου... 12 χρόνια δάκρυα

Ξεχάστε την νότια Ελλάδα.
Όταν τα παιδιά μου γεράσουν θα είναι έρημος.

Βασικό αίτιο. Η απώλεια χώματος από τις νεροποντές και τις εκσκαφές.

Άντε τώρα να πείς ότι έχουμε ένα δάσος μόνο στο Σύνταγμα.
Άντε βρε και τους ελαιώνες. Αλλά από την μία ο ΠΑΟ από την άλλη οι εργολάβοι και οι τράπεζες...

Τον δρόμο Σπάτων Λούτσας τον θυμάστε; 10 χιλιόμετρα με ευκαλύπτους δεξιά και αριστερά και μετά ελαιώνες και αμπέλια.
Πέρασε η νομαρχία και έκοψε τους ευκαλύπτους. Μετά άρχισαν να κόβουν τις ελιές και τα αμπέλια. Σε λίγο δεν υπάρχει τίποτα όρθιο και έτσι όπως κλαίμε για τις παραλίες θα κλαίμε και για το χώμα και τον αέρα.

Με καλό συντονισμό και σωστές ενέργειες αναδάσωσης απο αυριο κιόλας μέχρι το 2030 μπορει να έχει αποκατασταθει η ζημιά σε μαγάλο βαθμό....

Φραγκίσκο, αυτή είναι μάλλιστα μια αισιόδοξη πρόταση, το θέμα είναι εάν και πότε θα υλοποιηθεί, κάτι μάλλον εξαιρετικά χλωμό

Πληρωνουμε εναν σκασμο λεφτα για μ@λακιες...

Αεροπλανα, πυραυλους, τανκς...

Αμα λεγανε δεν θα παρουμε 5 F16 αλλα 100 canadair τωρα ισως να ηταν αλλιως...

Re: Απάντηση: Κάποτε.... υπήρχαν δάση.

μου αρεσει που λεγανε ..... οτι δεν εχουμε να ζηλεψουμε τιποτα σε δυναμεις πυροσβεσης απο την Ευρωπη !!!

το ΠΗΛΙΟ ρε παιδια καηκε .........

ΚΑΑΑΑΑΗΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕ...

Μη βιάζεσαι λίγο - λίγο καίγεται, όπως παλιότερα η Σάμος, η Θάσος και ένα σωρό ακόμα πνεύμονες πρασίνου της οικοπεδοποιημένης πια Ελλαδίτσας:smash:

Τι να πω....τι θλίψη....τι νεύρα όμως για όσους έκαναν τέτοιο κακό...
Συγχρονισμός σε όλη την Ελλάδα σε 100 σημεία...τυχαίο ??? δεν θα το έλεγα...
Ποιοί ? δεν ξέρω αλλά μπορεί κ να μην είναι Έλληνες...τα αυτιά έχουν πιάσει για εξωελληνικούς παράγοντες...

Πεστα ρε Ντίνο. Φοβόμαστε λέει μην μας την πέσουν οι Τούρκοι..... my foot

Ούτως ή αλλως έτσι όπως πάει το πράγμα θα την κοπανίσουμε μόνοι μας.....

Εμένα με απασχολεί τι γίνεται μετά..
Ωραία, πες οτι-πάντα βλέποντας καλοπροαίρετα το θέμα- καλώς ή κακώς ένας λαμάκας πήγε και τα έκανε όλα πουτ@ν@ στο βουνό...
Μετά, εφόσον βλέπεις τα χάλια σου, εφόσον βλέπεις οτι δεν υπάρχει πλέον δείγμα πρασίνου, εφόσον συνειδητοποιείς οτι σε λίγο καιρό θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα λόγω έλλειψης πρασίνου.....

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ????
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ???
ΓΙΑΤΙ???????????????
ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......:slapface:

Απάντηση: Re: Κάποτε.... υπήρχαν δάση.

μα αγαπητε τα λεφτα τα σκορπαμε αλλου σε σαχλαμαρες και δεν αγοραζουμε εξοπλισμο πυροσβεστικο οπως Καναντερ η εκεινο το μεγαλο το αεροπλανο απο τη Ρωσια ... η οχηματα επιγεια .. και και και ........

ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!

μα δεν το ξερανε ;;;;; ΔΕΝ το ξερανε οτι καθε χρονο εχουμε τα ιδια ποσο μαλλον φετος με τετοια ζεστη ;;;;;;:slapface: :slapface:

Εμένα με απασχολεί τι γίνεται μετά..
Ωραία, πες οτι-πάντα βλέποντας καλοπροαίρετα το θέμα- καλώς ή κακώς ένας λαμάκας πήγε και τα έκανε όλα πουτ@ν@ στο βουνό...
Μετά, εφόσον βλέπεις τα χάλια σου, εφόσον βλέπεις οτι δεν υπάρχει πλέον δείγμα πρασίνου, εφόσον συνειδητοποιείς οτι σε λίγο καιρό θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα λόγω έλλειψης πρασίνου.....

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ????
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 5 ΦΡΑΓΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ???
ΓΙΑΤΙ???????????????
ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ......:slapface:

ΕΛΑ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;;:worshippy:

......γιατι ειναι καθαρματα ολοι τους γιαυτο !!!

Ακουσα μολις τωρα στο Ραδιο Αλφα οτι ο Πρωθυπουργος ελεγε τον Απριλιο οτι *** ΗΔΗ απο τωρα εχουμε καταστρωσει σχεδιο για την πυροσβεση το Καλοκαιρι ***

αντιληφθηκατε εσεις καποιο σχεδιο ;;;;;;;;;;

Πιστεύω ότι αν δεν κινητοποιηθούμε με κάπιο τρόπο, θα κλάψουμε ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ...

Πιστεύω πως η ώρα να γίνουμε όλοι μας πιο ενεργοί έχει έρθει (εδώ και καιρό).

Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ, γιατί ΟΙ ΑΛΛΟΙ απέδειξαν ακόμα μια φορά την ανικανότητά τους...

Ας πούμε τις ιδέες μας και εδώ. Σ' αυτό το forum, σ' αυτό το Thread.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

Ρε σείς, είδατε ποτέ κανένα να δικαστεί για εμπρησμό;;; Είδατε;;; Γιατί εγώ δεν έχω δεί ποτέ...:twoguns:

Μετά πως γίνονται οικόπεδα και δεν ξαναγίνονται δάση; Ολα τα τσογλάνια που κερδίζουν από το δικό μας καθημερινό ιδρώτα, τα παίρνουν από τους οικοπεδοφάγους και καταστρέφουν την χώρα που εμείς ζούμε σήμερα και τα παιδιά μας αύριο.Φταίμε όλοι γι' αυτή την κατάσταση και πάρτε το χαμπάρι. Ολοι. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... η φύση εκδικείται!

Απάντηση: Re: Κάποτε.... υπήρχαν δάση.

Πιστεύω ότι αν δεν κινητοποιηθούμε με κάπιο τρόπο, θα κλάψουμε ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ...

Πιστεύω πως η ώρα να γίνουμε όλοι μας πιο ενεργοί έχει έρθει (εδώ και καιρό).

Ας δούμε λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε ΕΜΕΙΣ, γιατί ΟΙ ΑΛΛΟΙ απέδειξαν ακόμα μια φορά την ανικανότητά τους...

Ας πούμε τις ιδέες μας και εδώ. Σ' αυτό το forum, σ' αυτό το Thread.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

Αεροπλανα + Εξοπλισμο σε Οχηματα + Ανθρωπινο Δυναμικο + Περιπολιες απο την αρχη του Καλοκαιριου με μικρα Αεροπλανακια η Ελικοπτερα πανω απο τα μεγαλυτερα Δαση στις μερες του Καυσωνα με ανεμο + και τοποθετηση και διαμοιρασμο των πυροσβεστικων οχηματων και πληρωματων στα μερη που ειναι SOS και σιγουρα οτι θα εμπρηστουν παλι .....

ειδικα η ετοιμοτητα και οι Περιπολιες να γινονται στα ηψη στα Τουριστικα μερη τα οποια εχουν και τη μεγαλυτερη οικοδομικη αξια .....

αυτα ! θελει πολυ σκεψη ;;;;;;; τι στο καλο τους εχει πιασει και δεν μπορουν να οργανωσουν κατι απλο ;;;

δηλ, τους αρεσει να τα βλεπουν κατεστραμενα ;;;; ..... μαλον ναι !

και μη μας πουν πως δεν υπαρχουν κονδυλια για εξοπλισμο ! ....ξερουν αυτοι που θα τα βρουν !...εκει που τα σκορπανε ...

Last edited:
Ρε σείς, είδατε ποτέ κανένα να δικαστεί για εμπρησμό;;; Είδατε;;; Γιατί εγώ δεν έχω δεί ποτέ...:twoguns:

Μετά πως γίνονται οικόπεδα και δεν ξαναγίνονται δάση; Ολα τα τσογλάνια που κερδίζουν από το δικό μας καθημερινό ιδρώτα, τα παίρνουν από τους οικοπεδοφάγους και καταστρέφουν την χώρα που εμείς ζούμε σήμερα και τα παιδιά μας αύριο.Φταίμε όλοι γι' αυτή την κατάσταση και πάρτε το χαμπάρι. Ολοι. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.... η φύση εκδικείται!

Ναι, μόνο που δεν εκδικείται επιλεκτικά. Σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει τίποτα. Ούτε δάση, ούτε θάλασσες, ούτε αέρας καθαρός... τίποτα.
Σε σημείο που αναρωτιέμαι αν πρέπει να φέρνουμε τα παιδιά μας στον κόσμο. Αν θα προλάβουν να ζήσουν τίποτα καλό ή αν απλώς τα καταδικάζουμε στη μιζέρια.

Το ''καλό'' της υπόθεσης είναι ότι δεν έχουν μείνει πια δάση να καούν:jester: . Λαμόγια, την πατήσατε:devil-smiley-029:

Πωλούνται οικόπεδα στην Παρνηθα.

Για πληροφορίες 213-1515000 η dorg.minenv.gr