Καράβια και λιμάνια

Απάντηση: Re: Καράβια και λιμάνια

Βρε Κωστή έχουμε και κατηγορία βίντεο, μια χαρά τα πας με τις φωτό αλλά για πήγαινε απο εκεί για περαιτέρω σχολιασμό.

37254834982_2e5a428785_b.jpg
[/url]_P020043 Autumn moments by miltos, on Flickr[/IMG]

Γιάννη όταν πιάνεσαι με τα πλοία απλά είσαι μια κατηγορία μόνο σου!

Εξαιρετική γωνία και εξαιρετική επεξεργασία με άποψη.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!

Ειναι αληθεια οτι παντα με εντυπωσιαζουν τα βαπορια γιατι εχω ζησει και καποιο διαστημα μεσα σε αυτα!Οποτε σε καθε φωτογραφια ισως βρισκεται και μια αναμνηση..

Η δεύτερη με την κίνηση του νερού στο σήκωμα της αλυσίδας σε συνδιασμό με τον βαρύ συνεφιασμένο ουρανό μου αρέσει πολύ ως κάδρο, ένα κλικ πιο δεξιά να άνοιγε το κάδρο ίσως να το ήθέλε αλλά δεν ξέρω αν μπορούσε να γίνει, μπράβο Γιάννη είναι όντως το νήμα σου :a0210:

Σας ευχαριστώ όλους!
Αν και οι εικόνες με τα καράβια είναι καθημερινές,παρόλα αυτά με αγγίζει λιγο περισσότερο η α/μ φωτογραφία που έχει σχέση με τον άνθρωπο κυρίως...Δεν χάνω όμως την ευκαιρία να τραβάω και οτιδήποτε άλλο με εντυπωσιάζει.

Κώστα (kbook) θα μπορούσε λίγο πιο δεξιά,σωστή η παρατήρηση σου,αλλά βιάστηκα επειδή είχε λίγο αέρα και και ερχόταν πιτσιλιες θαλασσινού νερού στον φακό μου..Δεν είχα περιθώριο να φτιάξω σωστά το κάδρο..

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εμ πάρε πουλάκι μου μια αδιάβροχη μηχανή, o 12-40 δεν έχει ανάγκη αν φοράς το hood, ένα ντουζακι με κρύο νεράκι κάτω από τη βρϋση μετά και λίγο στέγνωμα στο φουγάρο του πλοίου και είσαι τζετ...