Καράβια και λιμάνια

Η επομενη θα ειναι σιγουρα αδιαβροχη...Αλλα και παλι,ειμαι τοσο ψειρας με την μηχανη που και υποβρυχια καμερα να παρω δεν νομιζω να την βαζω κατω απο το νερο!:proud:

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Καράβια και λιμάνια

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, οτι κατά δεν πάει καλά, το έβλεπα λιγουλάκι αλλά δεν ήμουν και σίγουρος μιας και το iPad δεν ξέρω χρωματικά που κάθεται πάντα και με ακρίβεια, έκανα διόρθωση στην συγκεκριμένη στο WB και τις έχω επεξεργαστεί δίνοντας ως λευκο αναφοράς το ένα από τα τρία χιαστό πλαίσια του σωσιβίου και μου άλλαξε τα χρώματα σε Custom το Lr Mobile. Θα πρέπει μάλλον να εμπιστεύομαι περισσότερο την μηχανή.

Last edited:
Μακράν καλύτερο της μηχανής το σωσίβιο αν και αυτό μου φαίνεται κάπως περίεργο σαν να έχει μια επεξεργασία.
Εσύ που την τράβηξες ξέρεις καλύτερα.

Απάντηση: Re: Καράβια και λιμάνια

Μακράν καλύτερο της μηχανής το σωσίβιο αν και αυτό μου φαίνεται κάπως περίεργο σαν να έχει μια επεξεργασία.
Εσύ που την τράβηξες ξέρεις καλύτερα.

Επεξεργασία έχει όπως όλες στο Lr Mobile αλλά από jpeg, δεν είναι και σούπερ επιτυχημένη η επεξεργασία σίγουρα, το wb όμως στην τελευταία είναι της μηχανής...

Οι μηχανές μου από GX80 και μετά, παράγουν υπέροχα jpeg - στα raw καταφεύγω όταν έχω δύσκολες φωτιστικές συνθήκες ή όταν θέλω να πειράξω διάφορα...